wis
|
Zdravo, punce! Po dolgem času spet jaz. Berem sicer vas, ampak lenoba.... ta sploh ni spomladanska ampak milenijska kot zgleda (pri meni že ) Tale pomlad je tudi nekam čudaška, danes smo imeli enih 5 minut snežnega meteža, prej in potem pa oblačno pa sonce. Od prestavljene ure si pa še dolgo ne bom opomogla. V torek sem bila v Lj na slikanju očesnega ozadja, zdaj pa čakam izvide, ker sestra ni bila čisto ziher a kaj vidi al ne, pa kaj sploh... Ja Tejki, a sta ziher dve?!? Tejka 1980, jaz sem v svojih norih letih imela Hba1c včasih 9% ali pa 8%, mi je bilo tudi dokaj ravno. Ko pa sva se odločila za naraščaj, sem v 3 mesecih nehala kadit in spravla Hba1c na 6%. Zdaj sem nekje na 5-6 % že dve leti. Pridna! Vse se da, če/ko je motivacija taprava. Recepte mi pa vse piše diabetologinja v naši bolnišnici, ker mi je precej bližje kot moj osebni dr. (pa tudi pravi, da kaj mi bo on to pisal, saj sploh ne pozna zadev v redu ; meni je vseeno) Digi če bo sila, lahko dobiš material tudi pri meni. Pa ne bodi toliko pridna, ker imam potem vedno slabo vest, ko te berem. Mancy, lahko kar malo treniraš, a ne? Moja sestrična, ki ima najlepšega otroka sploh (se oz. sta se kar dolgo matrala zanj, mali je pa tako srce da ga ne bi mogla met rajši, če bi bil moj), tudi pričakije zdaj drugo pikico. Močno držim pesti . Bebiii, sicer ti privoščim, da nimaš sladkorne, drugače pa welcome to the club. MissLady tudi malo lenari, al pa je Erazem ne spusti za računalnik. Pa Hel36 je še bolj izgubljena kot jaz. Kinokija, a je že kaj uspeha? Moj je fasal gripo in so plodni dnevi ta mesec splavali, če tako rečem, po sekretu navzdol . Več sreče prihodnjič. Menda!?! Špegam skozi okno na otroško igrišče pred našim blokom in vidim svojega najljubšega nečaka (čeprav ni glih, ma nima veze), grem še jaz delat potičke v pesek. Punce moje, bodite v cvetju.
|