crci06 -> RE: Decembrčice (6.11.2006 15:31:02)
|
Ema, drži se! V enem ali drugem primeru! Zdi se mi, da si bila pridna in si že kar daleč prilezla, zdaj pa še za vsak dan posebej še posebne čestitke! Držimo pesti za še kakšen dan! Sej veš - pol bo konec spanca :) Privošči si :) Jaz sem se pa tehtala, in je bilo kar OK. Mi je še rekla G, da pol kile na mesec je pa res čist normalno. No, sej sem ji razložila, da sem bila prejšnjič, ko sem se zredila 2 kg v mesecu full zaprta, nisem pa ji šla ravno razlagat, da sem danes zjutraj donat pila, ker sem bila včeraj tako zaprta, da sem še komaj sedela oz. se premikala. No, torej, malo smo goljufali, ampak - Barbk hvala, da si držala fige :) - še kar dobro je pokazala tehtnica. G se je malo na pamet zmislila, da je zdaj gotovo že čez 2 kg beba težka, če pa bi hotela vedit velikost, bi pa mogla malo poračunat. Aja, na UZ sva gledali! (tretjič). Jaz ne vem, kako se iz tam kaj znajde - jaz nisem nič videla (ona pa pomoje tud ne :) ) . No, če moja teža "malo variira", pa me je po prstih moj/a pike(i)c/a: glavca je (spet) kar lepo zgoraj in tako imam čez 14 dni spet pregled. Imate tudi ve zdaj na 14 dni?? Pa še to, da poudarim: pred mano (cca 10 min) je bila not ena punca, k skupaj s cunjami tehta 40 kg, velika pa čez 170, hočem pa povedat, da je ven prišla s pomočjo podpore fanta, da ni potleh padla, vsa shirana in bleda... Skratka, ne vem, kaj je narobe, ampak nekaj je. Mogoče se je končno vsaj za 1 dan tud moja G spametovala in ugotovila, da ni fore, da mi spet s kilami dan pokvari... Ko sem ji rekla, da sem zadnji mesec vmes imela celo 2 kg manj, mi je rekla, da sem jo preresno vzela, da ne smem nič sladkega.... In tako bom jutri zopet boljše volje nakupovala.... Danes pa bom sestavila seznamček, da bom racionalna :) Aja - plavanje - jaz sem plavala tudi prejšnji teden, pa mi je bilo prav super, pa tud posledic ni bilo. Pred tem pa kar nekaj časa nisem, ker sem imela povečan beli tok... A sem se sploh pohvalila, da je full bolje? (upam, da se nisem pohvalila prezgodaj) - mogoče je spodnji tok zamenjal zgornji tok, k ravno prebolevam gripo.... Še kakšen dan, pa bo vse OK. Torej, glede tamponov bom pa resno premislila, ker hecat se pa ne upam. Za v toplice bi jih imela 200%, tale KR bazen pa mi še kar zgleda čist. Vprašanje, kaj je res. Mazanje presredka - imela sem ga v mislih in poiskala mandljevo olje. Potem pa sem poiskala navodila za masažo (en članek na netu) in mi je bilo to kar nekaj. Pol so pa še v materinski rekli, da je brez veze, da bi si morali mazat že fulll dolgo... in tako je zdaj oljček namenjen mojim strijam na trebuhu. Ki jih je pa full. Ve pa si kar mažite, vas spodbujam in podpiram! Slabše ne more biti! Tintara - res je - kar 5 vas je na seznamu za 1.12. in res je, da se bo začelo... No, pa ne še čist takoj... Ko si boste želele! ?? pa še vprašanje: V kakšni obliki se kupi fiziološka tekočina? 2 dcl flaška? Kako se to pol daja v nosek? Ker tisti mini aspiratorček za ven vlečt že imam, ne vem pa še, kako bomo "to vsebino" razredčili s fiziološko? Zdaj pa pozivam Shorty, da nam pove, kako je bilo s prvim CTG-jem. Mislim, da je prav prva izmed nas, kajne (drugorodke in naši dve mamici izključene!!). No, danes pa bodo še novice padale!! Heh, tak lep dan :) LP!!
|
|
|
|