crci06 -> RE: Decembrčice (2.11.2006 17:22:45)
|
Hello, bejbe! No, da vam še jaz malo raportiram... Zdaj sem spet srečna ponosna srečka nosečka.... Kakšna 1-3 tedna nazaj je zgledalo zelo ... hmmm... slabo med nama.... baje so bili to moji hormoni, kar priznavam le do te mere, da sem pop[sm=smiley35.gif], ker je bil doma le 1,5 dni na teden, pa še takrat je imel delo sam s seboj.... NIč ni fino, ko sem vam lahko pravila za vsa špikanja, diete.... bodoči očka pa ni bil niti toliko blizu, da bi o tem kaj vedel. Pa kr fino sem bila zoprna zaradi diete, to pa vem, k sem psihično in fizično odvisna od cukra in sm bila čisto izmozgana. To sem lepo skenslala, čeprav bo v ponedeljek spet ogenj v strehi pri G. Najprej sta šli celo 2 kg dol, nič čudnega, da sem bila izmozgana, pa tolk sem se trudila, da bi jedla ravno prav in raznovrstno, kakor je treba.... No, zdaj, 1 mesec po pregledu pa imam spet 1 - 2 kg več kot prejšnjič... Ja, za telovadbo ni prav dosti časa ostalo, sicer pa se vam hočem pohvalit, da je bil zaradi praznikov moj 5 dni doma in je bilo SUPEEEER!! As it used to be v dobrih starih časih.... Full, ampak res fuullll stvari sva naredila, takih, ki jih moraš narediti 1 - 2x na leto in ti vzamejo veliko časa.... mazanje terase, balkonov, menjava zimesko/letne garderobe v space beg vreče, generalni čiščenje friteze (razstavila sva jo čisto v prafaktorje)... ipd.... In je bil kot bodoči očka priden, povsod zraven, vse mi je pomagal, delala sva od 7h zjutraj do 7h zvečer, pol sem že skor dol padla, on pa še pri volji, da me je cartal.... Sredi "dopusta" je od nekje privlekel, da lahko preveč fizičnega dela sproži prezgodnji porod, in mi je še za 50 % bolj pomagal... Noro! Ko sem ga danes ponoči peljala do njegovega prevoza, sem skoraj jokala od sreče, ko sem mu razlagala, kako lepo mi je bilo! Med drugimi mi je moj poštimal tudi računalnik in tako, da mi zdaj net dela z normalno hitrostjo.... (je štrajkal kot sam vrag)... tako, da sem spet za 1 dan on-line. Jutri je pa že vikend, in srčno upam, da bo tako lepo in "plodno", kot ta teden... V tem primeru vas bom spet malo zapostavila [sm=smiley9.gif] Sem se pa zelo velikokrat spomnila na vas vse, še posebej komaj čakam, da izvem(o), kaj je pri Ženkici sprožilo porod.... In kako je biti druga decembrčica, ki že pestuje... Zdaj je pa še R1ta objavila, da ima vse ready... No, jaz še nimam. Sva končno ujela majstra, in je obljubil, da pride po praznikih. Sem lepo ponovila in vprašala, če to pomeni v četrtek ali petek, pa se mu je kar zaletelo in zardel in je rekel JA. no, danes ga ni bilo, če drug ne, bi mami slišala zvonec, čeprav sem jaz popoldan za 3 urice zaspančkala [sm=smiley9.gif]. Me prav zanima, kašna bo današnja noč. Zdaj že par dni spim ODLIČNO, brez krčev, brez mravljincev, brez lulanja, beli tok se mi je umiril... Malo me je skrbelo, ker se je tudi beba umirila... No, saj pre4mike še čutim, za brce pa verjetno nima prostora več. Sem si zadala nalogo, da si jih danes "zapisujem" : bilo je najmanj ene 4 runde nežnih premikov in ene 3 runde ornk brc, tako, da še malo počakam in pridem do 10. Ja, malo sem zanemarila mojo bebo te dni. Običajno sme se popoldan vlegla na kavč in božala in mazala bušija, pa je začel brcat... zdaj pa smo ga mazali bolj na hitro, brez pogovarjanja in prigovarjanja... bom čez par minutk to popravila... Sicer pa - pri nas je bilo pa danes "8" snežink... sem že mislila, da se mi blede; pa ravno jaz, k sem skoz govorila, da pride bebica, ko bo sneg (tako sem ljudem poleti razlagala)... V glavi imam že plan, kako bom finiširala priprave, nakupila pleničke, vložke ipd. da mi slučajno ne bo treba na koncu po kakšnem snegu se vozit po nakupih... al pa za vsako stvar drugim težit... Pa "grmovje" je moj poskinil... nežno, kot le kaj... in sem ga kar določila, da je to zdaj njegovo delo, pa basta [sm=smiley9.gif]. jaz ga bom postrigla, on pa... pa bo... bomo vidli, kaj bo iz tega.... ampak bilo je pa lepo [sm=smiley9.gif]. Se mi zdi, da me bojo vrgli iz RR, če ne zaključim post-a.... Grem vas še enkrat prebrat malo za nazaj, pa še kaj pripišem. Za zdaj sem si najbolj zapomnila zoprne tašče (grr) in nov avto!!! Pa barbk nam ni nič povedala, kaj bosta kupila... sem pa najprej pomislila, da zdaj je pa dvignila vse prihranke za avto in bo nehala za bebico kupovat... Jaz pa nadaljujem jutri in na 3/4 finiširam v torek... S čim že? Mami... [sm=smiley9.gif] No, do čez par minutk - Lep pozdrav! [sm=smiley9.gif]
|
|
|
|