tintara -> RE: Decembrčice (7.11.2006 21:03:28)
|
Hojla! No, jaz nisem ravno pod vtisem materinske, je ze kar zubledel po treh letih. In to v taki meri, da mi ni jasno kako se diha, n ekdaj je treba v porodnisnico... Kriza, sem si sposodila eno knjigico (izziv poroda, se mi zdi), sam je se kar tam na policki zraven postelje. Ko jaz do tja prispem ze na pol spim in se mi ne da brati. Ah, pomoje bo itak CR [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Ma, vseeno, sem vam kar mal fous, tistim, ki lahko rodite normalno in vidite otrocka ze prvo minuto. No, ja, ocitno danes tudi mene dajejo neki hormoni. Pa se mali mi je rekel, da sem grda, ker sem mu dala fiziolosko v nosek, ker je mel zabasanega. Ocka, ki ga je drzal, pa ni nic grd? No, pa nadaljujmo bolj optimisticno. Danes s pregleda, k sreci, ne komentira mojih kg, ki so res ze stevilni. Se sploh ne upam preracunat kje sem ze, ampak punce, mislim, da sem ze na ene 16 plusa. Mi je vzela bris za prisotnost ene cudne bakterije, ki jo je nas prvorojenec fasal (morda med nosecnostjo, morda med porodom ali pa po njem kje v porodnisnici). No, pa obljubili so mi, da me med tem porodom zascitijo s penicilinom, da bo novi malcek ostal pomoznosti zdrav. Sam mi je danes G ze rekla, da bom mogla fejst vpit, da naj mi dajo zascito. Ma kriza, in ce bo CR? Kak naj vpijem, ce bom v komi. Saj ima moj naroceno, sam kaj ko tudi njega ne bo zraven. Ma spet so se prikradle crne mislim, ampak porod se priblizuje, ne bi se nekrat prezivljala tezkih trenutkov, ko ti otrocka odpeljejo na intenzivno. Ma saj vem, najbrz vam ne bi smela pravt, da se ne boste po nepotrebnem sekirale. Se opravicujem, ampak zbrisala pa tudi ne bom. Aja, spet k dobrim novicam. Danes posneti CTG je bil baje ful lep, karkoli ze to pomeni. Naslednji cez en teden, ko bodo morda ze izvidi za to preklemano bakterijo. Aja, me je kar dolocila, da sem jo gotovo pokasirala v gozdu??[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] In kako naj bi skocila vame? Ko sem sla lulat al kaj? Mam obcutek, da se moja G mal gozda boji in ga za vse krivi, nekak ze mora biti moja sluzba kriva, pa konec. Ma kakorkoli obrnem, vedno me danes zanese k crnim temam. Je pa ze bolje imet crnega dojencka na trakcu, kot pa tele crne misli.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ooooo, pa mi je uspelo enega lepega smejocega smajlija not dat! Jupi!!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Sicer mi je pa danes in ze vceraj bilo ful noro, ko sta mi dohtarci obe rekli, da imam se 3 teden do konca. Jaz pa vedno nazaj, da se mal vec kot tri. Se spomnim pred casom, da se je meni vedno zdel, da sem noseca vec kot sme bila v resnici, zdaj pa ravno obratno. Smesno, je to morda odziv na strah pred porodom? Drgac mam jaz skoz obcutek, da bom rodila okoli 20. 11, ampak sem danes sanjala, da smo ze 4 dni cez rok in ni se nic. No, bomo videli. Pa v sluzbi sem bila danes, spet sem sla neki urejat. In sem se hotela se sefu mal pokazat, da me ne pozabi (vseeno, sluzba je le za dolocen cas in februar bo kmalu). Pa mi spet ni uspelo. V tem mesecu in parih dnevih odkar sem na bolniski oz porodniski sem bila v sluzbi ze 3x in niti enkrat ga ni bilo. Vedno je v tujini na sluzbeni poti. Tokrat celo ne neki konferenci v Keniji! Me je skor na rit vrglo, ko sem to slisala. Doma ima pa eno leto starega otrocka, se mi zena kar smili. Ma dober je, to pa moram rect, da potem sfolga se doma kaj naredit. No, Moj.moj, sem se dosti razpisala? Sam pol se vam pa najbrz ne da brat, a? Aja, krvavitve. Meni se je zgodilo do zdaj 2x, obakrat mal prehlajena. Dva dni nazaj ponoc nisem vedela, da je kri, sam cutla sem neki v eni nosnici in ker ni bilo robcka, sem sam mal pod streho vlekla, vstat se mi ni dal. Pol sme se pa na hrbet obrnila (meni to ne povzroca slabosti) in zaspala. Zjutraj pa ugotovila, da je na postelji par krvavih flekcov. Torej ni bilo hujsega, prvic je bilo pa ze dolgo nazaj, sem se ravno na Blegos odpravljala na teren in sem mogla vse skupaj prestavit za kaki dve uri. Me je takrat sef videl z rolo wc papirja pred nosom in me je skor dam poslal. Ma dobr, zdaj pa res ze bluzim, najbrz vas ze od hojla, ne zanima vec. Raje se skenslam, Cau, Tina
|
|
|
|