tintara -> RE: Decembrčice (9.11.2006 20:26:57)
|
Zivijo punce! Evo me, spet pri optimisticni varianti Tine! Mali (veliki) se je okoli 11h zbudil, dokaj svez in nov. Mi rekel, da bi jedel smorn in ga prav res pojedel kolikor ga je ratalo iz enega jajca. In potem zacel skakat naokoli, da sem ga mogla mal bremzat. Vrocino sicer se ima, ni mi cisto jasno, ali ima usesa vneta ali ne, bomo videli danes ponoci, ampak za kako bolnico pa zagotovo ni! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Ja, no glede na to, da ima postavljen sum na astmo in smo bili zaradi tezkega dihanja ze dvakrat v bolnici, me vsakic ko kaj kaslja posteno stiska. Ampak dobro smo prisli skozi, jupi!!! Zdaj se ravno uspava z ocijem, ju kar pustim. MIdva prebereva pravljice (no, danes sem si jih mogla zmisljevat), pol pa onadva v njegovo sobo in po tezkih mukah zaspi. Je tak gobec, da mora zvecer vse zraportirat in to traja. Je mogoce po meni? Ne, jaz sploh nisem neka huda goflja. Moj-moj, mislim, da te nima kaj veliko skrbeti. Meni so rekli, da gre za 10 brc in ne 10 serij brc. Torej, ce brcne zdaj in potem, ko moj post preberes do konca se enkrat, sta to dve. Minutni ali dvominutni odmor vmes pomeni novo brco! Tiste zaporedne naj bi bile pa ena brca. Ampak butasto, vcasih te lahko brca pol ure skupi, a to je pa kao ena brca? Drugace sem imela pa jaz pred pregledom v porodnisnici ful slab obcutek (teden nazaj). Saj sem vutila, bilo je 10 brc, mapak nekam svohne so ratale, vcasih kaka ful mocna (bolj raztegovanje kot brca), sicer pa ravno toliko, da sme vedela da se premika in je ziva. Pa sem omenila na pregledu in me prav butasto pogledajo, da to je ja normalno, ker otrok nima vec prostora. Da vaznih je 10 brc in konec. Potem mi je pa na UZ prav tezila, kako zivahnega otroka imam, da ne more merit... In to tudi zapisala v materinsko - pa naj povem, da sem med UZ cutila en lai dva resna premika, ostalo pa nekaj nedolocenega, kar dostikrat cutis cez dan. Povedano na dolgo, na kratko pa: vse je OK, ce te pa mori, pa seveda skoci na pregeld oz vsaj poklici! Saj sem danes pametna, ampak vceraj zvecer sem imela tudi jaz paniko, ker me je nekaj tako cudno zabolelo v predelu dimelj, nato pa se nekje na riti. Kot en krc al kaj jaz vem kaj. Medtem je tamala brcnila, potem pa kar par ur bolj mirovala in sem bila kar malo prestrasena. Pa me je potem fajn obrcala, pa se nisem vec sekirala. Aja, pa tudi ce zvecer cutis ko ti rije pod bok, ja ziv je, pa konec. In to je vazno,a ne. Ne vem zakaj bi bile izsiljene brce to. Ema, da spet ne pozabim. Cestitam, ampak ves kaj, na koncu se bo tvoji mami se res izplonila zelja za rojstni dan. Super! A zdaj imas ze bolj ali manj dolocen CR, no, morda se pa vidiva. Jaz sem cist za 26, ti pa najbrz tudi. A sva zmenjeni? Ampak jaz bi vsaj poskusila naravno, pa nekak tezko verjamem da bo do tega res prislo. Ma kaj, otrok je otrok, rojen tako ali drugace. Zenkica, super punca je tale Kaja in ves sem se ob gledanju slikic spomnila na nasega in sla urejat album (sva sla oba) za dalec nazaj (do rojstva). In prav res, prijelo me je, da bi ze imela eno tako pikico in jo stisnila k sebi. Komaj te cakamo, pikica nasa in to vsi trije. Pa by the way, jaz ne mislim, nic nog skupaj stiskat zarad novembrk - ko bo, bo. Pa ce jih pol prehitim. Se jutri in potem je otrok kao donosen, pa se en teden in je po roku. In me prav briga, ce so od enih malo bolj pocasni, od enih pa malo bolj hitri. Novembrke, ne bit jezne, ampak tako je! Takole, spet me boste mele dost, ane! Mali se kar nabija, ravno kao klice staro mamo in peceta palacinke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ma, ta je res na smorn in placinke preklopil. Ma, mogoce sva si pa res v sorodu po klepetavosti. Mejte se, Tina
|
|
|
|