crci06 -> RE: Decembrčice (8.1.2007 17:25:30)
|
Hvala vsem za čestitke, čestitke vsem, ki ste mamice postale v času od mojega zadnjega oglašanja tule... kar ne morem verjeti... sem šla v explorerju v priljubljene in kot vedno na "čvekanje v pričakovanju"... Jah, nič, drage moje, zdaj bom pa HVALA BOGU tudi jaz morala tole zamenjat in s ponosom spremenit na STARŠI ČVEKAMO!!! S ponosom, to pa res! Ko gledam moje lepo dete, se mi zdi, da je najlepše, da je bilo vredno vsake bolečine in neprespane minute v nosečnosti, zdaj pa si želim, da bi bilo čimmanj nočnih neprespanih minut in da bi se lepo rihtali... Enako želim tudi vsem vam, saj še predobro vem, da je vsako dete za njegovo mamico najlepše in kako zelo si vse želimo predvsem, da bi bili zdravi... O težavicah pa ne bi tukaj, šibam raje med starše!!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Hvala, da sem lahko z vami tukaj delila svoje najbolj intimne trenutke nosečnosti, pomenile ste mi zelooo zelooo veliko. Mislim, da je tole klepetanje skoraj neprecenljivo. Resno razmišljam, da si bom tudi jaz copy+pastala vse naše poste v word, če bom le utegnila, preden tema spolzi po lestvici navzdol in v neznano kam... [sm=smiley31.gif] Rada vas imava! Nejc in moj_moj
|
|
|
|