tintara -> RE: Decembrčice (4.11.2006 21:08:30)
|
Zivijo punce! Da se se jaz mal oglasim. Naja3, ze enkrat od zacetka sem ti govorila, da imava podobne zgodbe (kar se tice prejsnje in te nosecnosti( in poglej tudi mere otrok so zelo podobne. Najbrz ima nasa pupa danes tudi ze 3200g. Pa zivahna sta tudi oba toliko, da jih G. ne morejo merit. Grem kar stavit, da imate punce, ce se ne motim niste vprasali, ane. Aja, saj res, saj v bistvu tudi pri nas ni vec ziher. Torbo si pa le pripravi, ce od 22 odstejes 14 (ko se rece, da rodis po roku) je to 8.11., ce se ne motim. Jaz imam torbo ze pripravljeno, ker sem imela zadnjic ful slab obcutek, da me bodo kar notri zadrzali, in vam povem, da sem bila se dva dni cist pr luft, k sem prisla lepo domov spat. Sicer pa punce, pocasi se bo zacelo. Gotovo bo se kaksna rodila v novembru, predvsem tiste od zacetka. Mednje se pristevam tudi jaz, pomoje bom okrog 20 novembra, kaj bo pa res bomo pa videli. In tako zelo menda tudi ne prehitevamo, ce rodimo kakih 10 dni prej, ane. London-Paris: mislim, da se rabi se fiziolosko, pa zloizencke iz lekarne, pa kako hladilno mazilo, pa alkohol naj bi tudi imel, ceprav se ne spomnim, da bi ga v prve kaj rabila. Sicer pa kozmetiko Bubchen NUJNO kupujte v Mulerju, je lahko tudi do 50% prihranek, ceprav sem bila jaz zadnjic nad ponudbo malo razocarana. So imeli same ogromne pakunke, v BC pa bolj take simpaticne majhne (pa ne tiste testne iz porodnisnice). Se kaj? Ne, dosti bo, grem preverit kolk naj bi nasa pupika merila ob rojstvu, me prav zanima. Mejte se, se slisimo. Tina
|
|
|
|