tintara
|
Zivijo! R1ta, 32,5 stopinj? Jupi, kolk bi to jaz imela. Saj baje da je zdaj se kar toplo, sam pomoje to se vedno ni nobeno poletje. zjutraj me zebe v jakni, popoldne v senci, saj ce si na soncu je pa res ze kar prijetno. Ampak ni panike, za petek nam spet obljubljajo 16 stopinj cez dan. A ni to fajn, nam sploh vroce ne more bit! Glede nohtov in podobnih zadev ti poa ne morem kaj velik pomagat. Nohte iomam vedno pristrizene cist na kratk, pritiska v trebuhu se ne cutim... Imam pa danes prvic oblecene nosecniske hlace. Sem vceraj znorela, ker sem si na kavbojkah ze zjutraj odpela knof, pol pa vsakic k sem iz pisarne letela, spet zapet... Ampak vam pšovem, da tele nosecniske se ne stojijo prav. Mi kar neki dol lezejo, pa se mi zdi, da sem si jih dost nasponala. To je una glupa vmesna faza, k nisi ne nenosec ne nosec glede na obleke. Aja, pa vsem tistim, k pravte da imate ze ful vidne trebuhe in da ne morte vec skrivat, da ste nosece. Se spomnim v prvi nosecnosti, kako sme ponosno spancirala po plazi tam malo pred 20 tednom in si mislila, da vsi vidijo, da imam nosecniski trebuh in ne kilskega. Pa sem se slikala in ko zdaj gledam slike, ej sploh ni se nobenga trebuha, kaj sele nosecniskega. Noro. torej prtecej je v nasih glavah, se mi zdi. Sicer pa jaz tuid to rundo ne pricakujem kakega ogromnega trebuha., no bomo pa videl. Aja, vceraj je rodila moja naj prijateljica - puncko. Reva je sla kar en teden cez rok, ampak zdaj je vse pozabljeno. Sicer pa ji se tu zeliom vse naj, naj. No, vsem trem. Takole, lepo bodite, se mogoce se kaj cez dan oglasim, ce boste kaj visele tu. LP, T PS: sem vceraj preracunala tiste dni, evo: od datuma ZANOSITVE (ne od zadnje M) naj bi zacutil otroka 105 do 110 dan. Jaz sem ga v prvo na 105, mogoce (nisem cist ziher al je blo to to) pa se dva dni prej. Kolkor sem naracunala je to za nas ta prve drug konec tedna. Bomo porocale.
|