|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
7.6.2006 12:42:34   
Ženkica
@Aja3:  user posted image user posted image  - hvala za tako lepo tolažbo, si mi prou dan polepšala user posted image

Sploh mi je všeč tista idejo o pečici, super res user posted image  Sicer pa bom danes izkoristila "samoto" in se dobim s kolegicami, tko da nč bat, nč cajta ne bo šlo v nč user posted image

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 776
7.6.2006 12:56:44   
r1ta
Dan babnce!
Najprej vesela novička. Sinoči (ob 19.00) smo bili na NS. Vse krasno. Rizik 1:17200. Na UZ sva videla prstke, nosek, lobanjo, možgane, želodček, hrbtenico, nogice pa tako urno hitijo, kot bi dete vozilo kolouser posted image . Dete je veliko že 6,2 cm (pred 14 dnevi 3,7cm), srček pa bije isto kot zadnjič 176x/min. Torej vse je super 1 a. Hja, pa še striček je rekel, da bo deklicauser posted image , razen če je fantek bil zelo utrujen in ni imel erekcijeuser posted image . Pravzaprav sama nimam nekih preferenc. Samo, da je vse ok. Je pa res, da že od začetka nosečnosti, ko še sploh nisem vedela, da sem noseča sanjam otroke skoraj vsako noč, večinoma deklico, ki jo je poosebljala moja nečakinja s katero sva zelo navezani ena na drugo. No, kaj pa vem. Tele sanje so res čudne, vam povem!

Glede seksa bi se tudi jaz lahko vprašala kaj to jeuser posted image . Moj dragi je že čisto iz sebe in me vsak dan sprašuje, če bo kaj, meni pa ni in ni. Njegov libido je pa itak za znoret. Potem me pa vidi še nago in te moje melone, ah kaj melone, lubenice (!!!),  je pa sploh čisto nor. Jaz pa imam ta trenutek v glavi samo počutje otroka in mojo diplomo. Jah, iskreno upam, da bo čez čas bolje.

No, danes sem se odločila, da se z diplomo ne bom obremenjevala. Če mi znese do septembra mi znese, če pa ne, bom pa že to naredila drugo leto. Ne mislim si tega prelepega nosečniškega časa kvarit z nervozo, ker itak ni vse samo od mene odvisno.  

Malo sem zabluzila, ampak sem se morala izpovedat...

Ja nič, lep dan vam želim!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 777
7.6.2006 12:58:39   
emaa
Zadnja dva dni se počutim malo boljše, pa sem še malo pojedla (dokler lahko, rada kaj pojem), kar pomeni, da sem si privoščila kajzerico, kako je bla dobra. Ženkica kopalke, ne vem, pri meni se ni nabralo odvečno salo, tega je slabost pobrala, mam pa seveda trebuh, ki ga popoldne ne morem več skrit. V kopalkah je problem modrc, komaj, da joške vanjga spravim, samo zato pa ne mislim kupiti novih kopalk. Se bom pač doma kopalav majici, če ne bom zgornjega dela kopalk gor spravila. Postave pa pač postajajo take kot morajko, nosečniško zaobljene,

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 778
7.6.2006 14:00:35   
anckabancka
Tukaj je popravljen seznam - popravljam samo meneuser posted image

Sasabela PDP 26.11
Manetka PDP 1.12
Naja3 PDP 1.12
Shorty PDP 1.12
Tintara PDP 1.12
Zasanjana PDP 1.12
Sončka1 PDP 2.12
Supermami PDP 3.12
Ženkica PDP 7.12
Ema82 PDP 6.12
Sabini PDP 6.12
Daisy 28 PDP 12.12
Lara 612 PDP 12.12
PeterPan PDP 12.12
Severnica77 PDP 13.12
Petr85 PDP 15.12
Meta. PDP 16.12
R1ta PDP 16.12
Vilma PDP 17.12
Zasavka PDP 18.12
Vampirka PDP 19.12
Moj_moj PDP 20.12
Anneli PDP 21.12
TinaM PDP 21.12
Barbk PDP 22.12
Emamair PDP 24.12
Baltazarka PDP 25.12
Husa PDP 29.12
Anckabancka PDP 31.12.
Ferr PDP 31.12
T_t_y PDP 31.12
Malecka PDP 31.12

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 779
7.6.2006 14:27:32   
Vilma
Jaz pa imam jutri nuhalno ob pol devetih zjutraj.
Punce držte mi pesti, mene je tooolk straaah user posted image
Pa ne tega, da bo tveganje slabo, bolj tega, a bo še slišat srčka, pa kaj, če se vmes ni kaj zgodilo user posted image
Ma sem prava paničarka, res! user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 780
7.6.2006 15:13:22   
Anonimen
Mah Vilma, saj te zastopim... Jaz sem bila danes na NS in me je G čist šokirala s prvo izjavo, namreč tko kar malo grobo je rekla: Aha, no živ je, gremo naprej gledat user posted image  Eeeeee, sem takoj pomislila, kako bi rekla, če ne bi bil živ? "Ojej, ni več živ, kar dol zlezite..."???

Mislim OK, saj zanje je to rutina, ampak jaz sem pa res občutljiva na take izjave...

(odgovor članu Vilma)
  Neposredna povezava do sporočila: 781
7.6.2006 15:24:07   
Vilma
Bom jutri poročala, kako bo user posted image
A veš Meta, da mi je ginekolog naračunal PDP 16.12. en dan prej kot sem si ga sama user posted image
To je na isti dan kot ti user posted image
Čeprav sem jaz prepričana, da bo še prej. Pa ne vem zakaj, kr neko čarovnico špilam in vse v naprej določam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 782
7.6.2006 18:30:01   
Naja30
Ja kako ste se razpisale! Samo en dan me ni bilo, pa sem imela fuuuul za prebrat user posted image  pozdravljam anckobancko med nami user posted image  Pa vsem HURA za NS! user posted image
Seks? Dobra tema. Ena je rekla, da pred nosečnostjo smo seksale kot zajci user posted image  user posted image  user posted image  Pa še res je, no zdaj pa ko smo user posted image  pa? tudi pri nama je kriza. Na začetku sem bila preveč utrujena in slabosti in vse to. potem pa na enkrat bum! Hormoni so me obsedli in ful BI! Njega user posted image  pa nikjer, pa pride domov... pa me mine. Čudna sem! Ah, bomo že nadoknadili user posted image

glede kopalk je tudi mene groza. pozna se mi že vsepovsod, ne samo trebušček. Tudi jaz si ne bom kupovala novih kopalk. Itak ne bom toliko na soncu, za plavat pa bom imela majico ali pa kakšne mamine kopalke enodelne. user posted image  in bo dobro. No, sem vesela, da slišim, da vam trebuščki rastejo, tako je treba user posted image  

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 783
7.6.2006 18:50:38   
petri85
Ojla!

Tudi jaz čestitam vsem za dobro opravljene NS!!!

Jaz vas uspem sem ter tja prebrat za kaj več pa ni časa ob našem malem živčku!

Ja, ja..kar se tiče pa celulita..se pa meni tud že spet nabira, pa ravno pred zanositvijo sem dobro začela hujšat z bombami...no zdej bomo zgledali hujšali tam enkrat leta 2008, do takrat pa jemo brez skrbi, a ne?

Tudi jaz popravljam seznam, ker malce moti moj napačen nick!

Sasabela PDP 26.11
Manetka PDP 1.12
Naja3 PDP 1.12
Shorty PDP 1.12
Tintara PDP 1.12
Zasanjana PDP 1.12
Sončka1 PDP 2.12
Supermami PDP 3.12
Ženkica PDP 7.12
Ema82 PDP 6.12
Sabini PDP 6.12
Daisy 28 PDP 12.12
Lara 612 PDP 12.12
PeterPan PDP 12.12
Severnica77 PDP 13.12
Petri85 PDP 15.12
Meta. PDP 16.12
R1ta PDP 16.12
Vilma PDP 17.12
Zasavka PDP 18.12
Vampirka PDP 19.12
Moj_moj PDP 20.12
Anneli PDP 21.12
TinaM PDP 21.12
Barbk PDP 22.12
Emamair PDP 24.12
Baltazarka PDP 25.12
Husa PDP 29.12
Anckabancka PDP 31.12.
Ferr PDP 31.12
T_t_y PDP 31.12
Malecka PDP 31.12

Koliko ste že kaj povedale naokoli? Pri nas že vrabci čivkajo! Sva z očkom tako ponosna, da bova Davidu decembra naštimala bratca ali sestrico, da poveva vsakomur, ki napelje pogovor na to temo! Sem ponosna nosečnica. Vem, da se vsak drugače odloči, ampak zares ne razumem takšnih žensk, ki lažejo vse do takrat, ko trebuh ni že povsem očiten, da niso noseče???? Haloooo, vam povem, kako lepo je biti MAMA!!!

Anckabancka, pozdravljena - lepo, da si se razkrila? Ti imaš tudi toliko starega sina, kot je David (rojen avgusta), a ne? A ga že kaj pripravljaš oz. kako ga boš pripravila na prihod bratca ali sestrice? Midva mu sedaj kaževa slikico z NS, pa pokaževa na trebuh. Tako, da sedaj ko vidi slikico direktno na trebuh pogleda, kaj si pa pri tem misli, pa na žalost pojma nimam. Si tako želim, da bi do decembra že toliko razumel, da bo vedel, kaj pomeni dojenček poleg njega!

Pozdravček!

< Sporočilo je popravil petri85 -- 7.6.2006 18:56:09 >

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 784
7.6.2006 19:19:46   
Naja30
Ja Petri tudi midva sva že vsem povedala, no od NS to ni več skrivnost. Sva pa počakala do tega pregleda, ker sva enkrat že imela smolo (SS), takrat sva hitro povedala vsem, pa se potem ni dobro končalo. Tako da s širnim sorodstvom, službo in večjim krogom prijateljev sva počakala nekaj časa.
Je pa tako lepo, ko me vsak vpraša, kako se kaj počutim jaz in kako user posted image  in me še kdo poboža po trebuščku. Pa v službi me pazijo in mazijo in vse je tako lepo. Kot da imam roza sončna očala user posted image  Vse lepše vidim user posted image

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 785
7.6.2006 21:12:12   
Barbk
Ojla,

R1ta super rezultat na NS in za pupiko...Tudi pri nas zaenkrat kaže na luliko-bova še kar nevtralna...kaj pa veš, iz lulike hitro lahko lulček zraste.No nama je res čisto vseeno kaj sva ustvarila-samo zdravo naj bo tole najino dete.Vilma smo vse glih kar se tiče raznih strahov.Pa saj veš, da bo vse ok.Drže se jutri, predvsem pa uživaj ob gledanju pikice.Punce jaz sem pa danes za en drek.Zvija me po želodcu, slabo mi je k s... (mi še ni bilo tako do zdaj).No želodček se je malo umiril-sem prav skakala od veselja ko sem user posted image (beri prdnila ko pujs).Me zadnje čase bolj ta nekulturna grabi-rigam in prdim precej pogosto.Moj dragi se mi samo še čudi in smeji.Ma saj sem res ko en nekulturni pujs, a kaj ko mi tako odleže ko odvečni zrak sprostim...Zdej grem pa počasi pod kovterček.Me zebe-no bom malo p... pod dekco pa bo prec toplouser posted image ...

Barbk

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 786
7.6.2006 22:11:37   
aja3
ciao, punce
dons sva bla na 1. pregledu...joooooj....zdej gre pa zares...otrocek je full mahal, k da bi hotu rect...zivjo, zdravo, zdej me pa pustite pri miru...pa kako se je nastavljal...vse sem vidla...ocke, nosek, rokice...vse...to je pa bil dan za zapomnit...full lepo... G pravi da je vse ok...spola pa nocva vedet (ceprav mene firbec matra...sam menda je ful kriza ce se zmotijo,  pa si pol razocaran...ker pac ni tisto kar si skozi pricakoval...jst kr nism mogla nehat gledat na monitor otrocka, pa mojga dragega k je imel tak izraz na obrazu k da bi videl 7. cudo...res fajn.

obcutka pa res nimajo...preden sem sla not na pregled mi je rekla sestra...materinske knjizice vam se ne bom napisala, jo bom pol, ce bo vse b.p. 

mislm, sej vem da je treba sparat v zdravstvu ampak HALO?!? me je kr stresl...nuhalno imam naslednji teden...kako to sploh izgleda? a naj gre dragi zraven? mislm, a je kej zanimivega a to samo G pogleda in zapise mnenje...

kot sm rekla...rok imam konec decembra

30.12.2006 - vidm da je mesto se prostouser posted image

bravo vsem nam jupijeeeeeuser posted image

nasim sonckom pa wilkomen benvenuti tutti frutti dobrodosli v decembru (al pa malo prej al pa mal kasnej) pridite, pridite, posebna akcija ALL INCLUSIVE

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 787
7.6.2006 22:14:50   
aja3
aja, pa se glede slabosti...danes pravi sestra...ja to pa ni v redu da vam ni vec slabo...bi vam moralo bit vsaj do 16. tedna...user posted image povem to G pa pravi, ah dajte no mir...a jeste kaksne vitamine? in potem sem se spomnila da res, odkar jem centramed mami (pred tem sem samo tifol) mi ni vec slabo...v glavnem on priporoca vitamin B (predvsem B12) ki naj bi odpravljal vzroke slabosti...

(odgovor članu aja3)
Neposredna povezava do sporočila: 788
8.6.2006 8:23:52   
severnica77
Dobro jutro punce, danes pa je še posebej dobro, saj smo včeraj opravili NS.
Torej:
NS: 1,9; predvčerajšnjim v bolnišnici pa 1,64
Tveganje 1:2921
Nisem pa vedela, da je splošno tveganje na mojo starost (28, skoraj 29) samo po sebi 1:751 in potem to verjetnost spremenijo glede na rezultate pregleda.

Vidna je nosna kost, lobanja, možgani, mehur, želodec, trebuh, hrbtenica, obe roki in nogi

Aha, povedala je tudi, da izgleda da bo user posted image , čeprav naj je ne drživa za besedo, ker še je res zgodaj in v tem času klitoris izgleda lahko kot lulček, moda pa še niso razvita.

Bila sem pri dr. Pelikičevi v MB in je bila res prijazna. Vse nama je razložila, dala dve slikici in UZ posnela na dvd.

Vampirka - s sabo imej nujno DVD-R, ker sva midva imela DVD+R in s snemanjem skoraj ni bilo nič, še dobro, da je imela dohtorca enega na zalogi.

Vsem, ki ste prav tako dobro opravile NS čestitke user posted image , vsem ostalim pa želim, da bi čim prej minil čas do NS in bi bilo prav tako vse v redu, kar pa tudi bo.

(odgovor članu aja3)
Neposredna povezava do sporočila: 789
8.6.2006 9:08:19   
emaa
Jutro punce. Vidim, da opravljate nuhalne kot po tekočem traku, Vilma držim pesti, da bo vse tako kot mora bit. Te pa razumem, saj tudi mene na obroke zagrabi malo panike, potem se pa pomirim, pa rečem, saj bo vse v redu, usoda ni tako kruta, da bi mi to naredila.
Komu sva povedala, pri meni v službi so vedeli že zgodaj, ker naj bi šla takrat na epruvetko, najbližjim sva tudi hitro povedala. Ostalim pa po prvem pregledu, ko sva zvedela, da imava dvojčke. Je sicer še nekaj žlahte, ki ne živi v bližini, tem bova pa povedala po NS. Ja, ko si vesel, da si user posted image , pričakuješ itak, da bodo vsi pogrntai, da ti na čelu piše zakaj si vesel, pa saj še malo pa bo vsem očitno, zakaj veselje.

Neposredna povezava do sporočila: 790
8.6.2006 9:21:45   
supermami
Pred dnevi sem vam zastavila vprašanje ali že katera čuti kakšne premike v trebuhu, pa mi ni nobena odgovorila. Se res še nič ne sprašujete kdaj bo prišel ta čudoviti čas, ko bomo zares občutile (razen slabosti in debelosti) našega dojenčka???

Žalostno, žalostno, žalostno.

Neposredna povezava do sporočila: 791
8.6.2006 9:23:30   
emaa
Malo je še prezgodaj za čutiti brcike, čeprav pri dvojčkih se baje čutijo prej, verjetno jih bom čutila nekje do konca meseca, začetek naslednjega. Bomo videli.

(odgovor članu supermami)
Neposredna povezava do sporočila: 792
8.6.2006 9:25:28   
severnica77
Seveda se sprašujemo supermami - no, vsaj jaz lahko zase trdim, vendar je v tem trenutku toliko pregledov in prvih stikov z našimi user posted image , da nas verjetno čisto zamotijo ti dogodki.

Saj veš, da vse komaj čakamo, da opravimo prve preglede in NS in držimo pesti za dobre rezultate.

Drugače pa še jaz nič ne čutim, sem v 13t in verjetno se bo to pričelo čez nekaj tednov oz. kar kmalu.

(odgovor članu supermami)
Neposredna povezava do sporočila: 793
8.6.2006 10:47:13   
Anonimen
Jaz nič ne pričakujem vsaj do enega 16. tedna. Pri Ani sem čutila šele v 22. tednu, pa verjetno zdaj tudi ne bo nič pred 18.

In zakaj naj bi bilo to žalostno?

Neposredna povezava do sporočila: 794
8.6.2006 14:21:55   
XXYY
O DECEMBERČICE!

Vidim, da vas je že zelo veliko decembra. Jaz nisem letošnja, ampak lanska.

Želim vam res prelepo in brez skrbno ter, da bi vam hitro minila tale nosečnost in da boste kaj kmalu držale svoje sončke.

Še prej pa vam želim, čimveč božanja bušijev in moram rečt, da je to kot v user posted image  ko začutiš prvič svojega pikeca.

Jaz sem našo prvič začutila, ko sem imela 16 tednov in ko sem je telo umirilo. Potem sem vsak večer, preden sem šla spat, gledala in se smejala, kako "nabija" žogo po trebuhu.

Ok, dovolj o tem.

Srečno vsem in veliko nosečniških užitkov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 795
8.6.2006 14:54:46   
Anonimen
Včeraj sem uspešno opravila NS. Smo že 6 cm veliki. Bila sem v Bežigrajskem dvoru in bila zadovoljna z G. Glede kopalk-tudi jaz jih ne bom kupovala novih. Imam nekaj starih spodnjih delov-hlačk. Jih bom že gor spravla, glede modrčka pa ne vem. Do sedaj sem se sončila brez, ampak ne vem kako bo to letos izgledalo; velik trebuh in velike jočke.user posted image
Jaz osebno ne opazim, da se mi je telo kaj spremenil. No saj se je, pasu nimam več, joškice so bolj polne, trebušček napet. Ampak vsi okoli mene pravijo, da sem se ful poredila. Še tehtnica ne kaže nič povečanja.user posted image
Včeraj sem se malo potrudila in se posvetila mojemu... Danes sem pa tako zlomljena, da bom šla še prej spat kot ponavadi.
Uživajte v sončku.

(odgovor članu XXYY)
  Neposredna povezava do sporočila: 796
8.6.2006 18:04:30   
vampirka
Jao, pupe, kolk ste se razpisale...glede user posted image  - jaz bi še več kot prej, pa se moj boji, da bova kaj premaknila in koga poškodovala user posted image ...tako, da ga posilim samo 1×tedensko! Vidim, da ste vse že opravile NS in to zelo uspešno user posted image ! Izgleda, da sva samo še jaz in Emamair, ki čakava na naslednji torek user posted image ...Severnica, hvala za nasvet - sem pa že iz tvojega starejšega sporočila razbrala, da rabi bit MINUS (en malček se spoznam na tole tehniko - lih tolk, da kej uničim user posted image ). Kopalke sem si pa jaz zadnjič kupila nove v H&M (za 3 jurje user posted image ) in bodo zdržale do konca sezone (upam) - sem si mogla zgornji del tudi 38 kupit (do sedaj sem vedno goljufala in mešala komplete - rit 38, joški 36), ker mi iz modrca zadeve ven padejo (je košarica narejena kot pri spodnjem perilu). Čeprav midva kopalke itak rabiva samo za postopanje po javnih površinah - kopava in sočiva se vedno user posted image ...user posted image ! O kg in celulitu pa se sploh ne menim - tehtam se samo zjutraj izpod tuša, na prazen želodec...v tavelko ogledalo se pa bolj od daleč in ob slabši svetlobi gledam user posted image ...in prav super zgledam! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 797
8.6.2006 20:55:45   
Naja30
Jaz tudi še nič ne čutim premikanja, je še prezgodaj, čeprav me včasih tako čudno zaščemi, pa je verjetno prebava user posted image  Ko bo tisto pravo, bom že vedela, a ni tako? user posted image  Zakaj pa naj bi bilo žalostno, če ne bi o tem premišljevale? Saj bo za vse še čas, step by step do decembra in bomo še vse doživele in občutile user posted image

aja3, ni mi jasno, zakaj naj bi slabosti trajale do 16t? To je pri vsaki drugače. No, jaz jih skoraj nimam več (upam,da ne bom teh besed jutri obžalovala) user posted image

Za mano je pa zelo naporen dan, cel dan sem bila v službi in se bom zdaj samo še skotalila do postelje.
Lepo se imejte in zapomnite si, da prav lepo zgledamo, tudi s kako kilo več. user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 798
8.6.2006 22:06:17   
Barbk
Čer,

samo jeeee za uspešno opravljene NS Severnici77 in Zasavki in pregled Aja3 ...in grem v mižule.Sem spet tolk zmatrana, pa slabo mi je, pa želodček me še zmer daje.Ma saj sem že stokrat rekla, da za naše prečudovito dete vse! Jutri grem pa končno na depilacijo-je res že čas, da se teh kocinc znebim, moj dragi pravi,da z medijem spi. Pol pa ma, da se poletje pokaže,da bomo mal kiklce nase dale. Moram malo moje bajsike posončit, da bom malo celulita zakrila. Madonca je spet ven usekal.No v glavnem komaj čakam že
toleuser posted image . No fajn se imejt jaz grem pa končno spat!

Barbk

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 799
9.6.2006 7:30:18   
Vilma
No tudi mi smo včeraj uspešno opravili nuhalno in je vse ok user posted image
Joče, smeje, skače se mi od veselja. Nagajali bi, ušpičila bi kaj,ma...
Se mi zdi, da moram nekaj neumnega narest, tako me razganja od sreče in veselja user posted image  

Pazite zdaj to!
Velikost bebice: košarkaška user posted image  V 12tednu 4dni celih 7,2 cm user posted image
Spol: hočeš nočeš, sva oba videla malega pimpeka user posted image
Ko sem vprašala še zdravnico je rekla, da ja, da se nakazuje user posted image , ampak da je trenutno samo 90% ziher. user posted image
Pa še na 3D ultrazvoku sva malega videla, pa to se vidi vse, zdaj bo očitno samo še rasel. user posted image
No glede velikosti bo zgleda PDP še prej, je rekla zdravnica, jaz računam tam nekje okrog 12.12., ampak dokler ne bo potrjeno naj zaenkrat ostane 17.12. user posted image

Juhu kolk sem srečna, bi objela kar cel svet user posted image
Enega velikega cmoka za vse decembrčice in njene bebice user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......