r1ta
|
Dan babnce! Najprej vesela novička. Sinoči (ob 19.00) smo bili na NS. Vse krasno. Rizik 1:17200. Na UZ sva videla prstke, nosek, lobanjo, možgane, želodček, hrbtenico, nogice pa tako urno hitijo, kot bi dete vozilo kolo . Dete je veliko že 6,2 cm (pred 14 dnevi 3,7cm), srček pa bije isto kot zadnjič 176x/min. Torej vse je super 1 a. Hja, pa še striček je rekel, da bo deklica , razen če je fantek bil zelo utrujen in ni imel erekcije . Pravzaprav sama nimam nekih preferenc. Samo, da je vse ok. Je pa res, da že od začetka nosečnosti, ko še sploh nisem vedela, da sem noseča sanjam otroke skoraj vsako noč, večinoma deklico, ki jo je poosebljala moja nečakinja s katero sva zelo navezani ena na drugo. No, kaj pa vem. Tele sanje so res čudne, vam povem! Glede seksa bi se tudi jaz lahko vprašala kaj to je . Moj dragi je že čisto iz sebe in me vsak dan sprašuje, če bo kaj, meni pa ni in ni. Njegov libido je pa itak za znoret. Potem me pa vidi še nago in te moje melone, ah kaj melone, lubenice (!!!), je pa sploh čisto nor. Jaz pa imam ta trenutek v glavi samo počutje otroka in mojo diplomo. Jah, iskreno upam, da bo čez čas bolje. No, danes sem se odločila, da se z diplomo ne bom obremenjevala. Če mi znese do septembra mi znese, če pa ne, bom pa že to naredila drugo leto. Ne mislim si tega prelepega nosečniškega časa kvarit z nervozo, ker itak ni vse samo od mene odvisno. Malo sem zabluzila, ampak sem se morala izpovedat... Ja nič, lep dan vam želim!