tintara -> RE: DECEMBRCICE (31.3.2006 6:58:43)
|
Pozdravljene Sasabela in Zasanjana! Lepo, da nas je ze malo vec.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Sasabela, tudi midva po grenki izkusnji decembra ne poveva do pregleda nobenemu. Saj vem, da takrat potem itak poves, ampak jaz sem vseen vrazeverna. Pri prvem sva bila tiho do pregleda, pa je bilo vse ok, no, pri drugem sva povedala, pa ni bilo ok. Saj vem, to nic ne steje, ampak vseeno. Sicer me pa mal vseeno skrbi, ker nimam v bistvu nobenega nosecniskega znaka. Slabost vceraj 2krat po 10 min, pa se to tako milo, da sem si jo lahko tudi namislila. Krcev oz sirjenja maternice tudi ne cutim veliko, le tko en na dan. Joskice se me tudi ne bolijo, malo imam edino obcutljive bradavice. Tudi povecale se mi niso, kriza v glavnem. No, edino utrujena pa sem, mislim zaspana. Ampak se mi tudi zdi, da sem bila pred kaksnim tednom bolj. Vceraj sem namrec lahko celo likala zvecer in to brez problema. No, zjutraj me je malo stisnilo, da bi vseeno moral biti prisoten kak znak, ampak zdaj sem pa ze bolje. Bo kot bo, upam, na najboljse. Lep dan vam zelim.
|
|
|
|