crci06
|
Uf, Naja3, zadnje priprave... to mora biti razburljivo... jaz podobne dogodke poznam samo kot so-organizatorka, tako, da vem, da je vedno še kaj za postoriti in vedno padajo še nove ideje... Veš kaj bi ti jaz predlagala: pripravi vse do par dni prej, potem pa potegni črto: vzemita si dan ali dva zase in se ornk odpočijta, da bosta tudi vidva uživala na vajin dan! (predvsem dobro skoordinirajta pomočnike ). Da bi se jaz poročila v tem mojem obdobju, ko še vedno rabim kar precej spanja, če kaj ful delam... to bi pomoje zgledalo tako: zgodnje vstajanje, zadnje priprave, živčnost, civilna poroka, kosilo (kjer bi se full napokala), po kosilu bi si želela na eno klopco it malo počivat in romantiko zganjat, +/- cerkvena poroka, zvečer žurka, kjer bi ga vsi žurali, jaz bi šla pa vmes domov spat Glede datuma zanositve je pa tako (moje mnenje): če ga ne veš, dobro zate, to pomeni, da si se pogosto ljubila.... Glede na to, da je pri meni sovpadlo z njegovimi službenimi potovanji (no, vmes je bil en dan doma!!! ), sem za datum prepričana. Problem je pa pri tisti vele-Kitajski metodi izračunavanja spola glede na starost matere: točno tisti dan je bil namreč moj rojstni dan, ne vem pa, ali sva seksala pred "tisto uro in minuto, ali pol"... Koliko sem bila torej stara, ko sem zanosila??? Šala, ne glede na to, ali sem zanosila pred ali po, je slučajno določen isti spol, kar pa ne drži glede na to, kje berete Kirajsko karto!!!! Ste opazile, ali sem se samo jaz zmotila? Ena varianta je na www.mama.si (http://www.mama.si/?menu=A200) in tam mi pride, da bo moje detece , danes zjutraj pa listam Posebno izdajo SuperMami (baje je nekaj tudi na www.SuperMami.si) in spet oapzim to tabelico... Pa saj veste, kakšne smo... še enkrat sem morala preverit, če sem si prav zapomnila, in glej ga šok! Očitno je na enem ali na drugem mestu nek oblikovalec, ki se je pač zmotil v barvi.... nam pa to TOLIKO pomeni!!!! Joj, kakšne problemčke imamo LP
|