|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
13.6.2006 22:23:16   
Barbk
Ojla punce bom čisto na hitro, ker je pri se ja pri nas začelo takouser posted image  z dežjem, pa še strelajo...Ema juhej za super NS in vajini veliki pikici, ki pa sta že pravi bebici.T_t_y tebi pa čestitke za prvi pregled.Res je nekaj nepopisnega ko vidiš svoje dete, slišiš njegov srček...Oh nekaj čarobnega je to!Naja uživaj jutri na 3.pregledu, pa javi seveda.Jaz imam 3.pregled 26.6-seveda komaj čakam.Vampirka ti pa jutri čimpreje javi tvoje poročilo iz NS-zdajle si verjetno še čisto v 9 nebesih...

Lahko noč nosečkice moje.

Barbk

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 851
13.6.2006 22:52:49   
vampirka
Eh, nisem mogla do jutra počakat user posted image ...NS je za nami user posted image ! Vse je tako kot mora bit...veliki smo 6,3cm (od ritke do glave) in ustrezamo vsem normam in standardom (PDP ostaja isti), srček je utripal 154/min. NS je bila 1,6mm in tveganje je izračunano 1:8586 user posted image ...vsi organi so bili dobro videni...prstki tudi...ati in mami (midva user posted image ) sta bila v glavnem navdušena in seveda sem se jaz od sreče tako smejala, da je malega premetavalo kot žogico user posted image ...Dobila sva dvd z 18 minutami čiste akcije user posted image ...Spol user posted image ...naš mali ima med nogami popkovino user posted image ! Torej - firbčna mami bo spet z vraževernami metodami ugotavljala ali imamo user posted image  ali user posted image  (saj najbolj je bogi ati, ki mora pomagati pri izbiri imen user posted image )!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 852
14.6.2006 7:45:24   
Vilma
Vampirka, Ema krasno za nuhalno user posted image
T_t_y tudi tebi čestitke za prvi pregled user posted image
Veš, nisem te namerno spustila, res sem spregledala. Prepričana sem bila, da smo dale nuhalno že vse skozi.
No skratka drug teden bo veliko praznovanje tu med decembrčicami, ko bomo vse opravile nuhalno user posted image

A veste, kaj se je meni včeraj zgodilo user posted image
Iz službe sem prišla prej domov, okrog štirih. Delam v Ljubljani, torej se vsak dan vozim v Postojno.
Pojeva z dragim kosilo, se potem presedeva na balkon in čvekava.
Nato me pokliče prijateljica in vpraša: Kje pa si Vilma?
Jaz pa tišina. Pa gruntam, pa, kje bi mogla bit, pa o čem ona to govori, skratka totalen black out, nič mi ni bilo jasno???
Prijatlejica vidi, da z mano ne bo nič in reče: Ej danes smo zmenjeni tu v restavraciji, imamo poslovilca.
Meni pa mraaak na oči! Čisto sem brze besed ostala! V takem šoku sem bila, ker sem pozabila poslovilca od kolegice, da me je bilo sraaaaam, neskončno sram user posted image
Sem se pobrala nazaj v avto in via nazaj v Ljubljano.
Najhuje je to, da sem ful zbirala darilo za to kolegico, da sem bila na vezi z ostalimi okoli obdarovanja, potem pa takole user posted image
Kriza totalna, res!
No danes sem se že malce pomirila in pripisala pozabljivost nosečnosti.
V nasprotnem primeru bi jo starosti haha. user posted image
Imam fin izgovor ane? user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 853
14.6.2006 8:57:19   
emaa
Vampirka super za NS, t_t_y tebi pa za prvi pregled. Jaz imam le slikice z UZ, ker nima več tistega UZ, kjer se da kaj posnet, pa bo moj dragi poskeniral. Mi je na koncu rekla, joj sem pozabila ta drugemu slikico obraza sprintat, sem rekla nič zato, saj sta tako blizu v velikosti, da nihče ne bi vedel katerega kažem. Gibanje pa bom itak kmalu občutila, ker je pri dvojčkih vse hitreje. Trebušček vztrajno raste, že od prejšnjega tedna je kar razlika. Ugotavljam, da si bom na koncu morala kake res prave nosečniške hlače privoščit, ampak se še ne mudi. Bo pa treba pri plači kako majčko kupit, ker mi vse gor zlezejo, pa mi cel trebuh ven gleda, še dobro, da so letos dolge moderne, da jih bom čahko še na jesen žulila.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 854
14.6.2006 9:39:07   
Naja30
Vampirka čestitke za NS. Nasl. teden bo pa res menda že za nami NS, za vse nas? user posted image  Potem pa počasi morfologija, punce. Hehe, meni se takooooo smeje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ker sem bila na pregledu danes. Seveda spet malo živčna, da je pritisk spet narasel user posted image  No in sva naredili UZ, da je vidla user posted image  ker s tistim malim UZ ne gre več - imam že preveliko maternico. user posted image  No in sem vidla našo pikico user posted image  Prav lepo je ležala z glavo obrnjeno navzdol (mali akrobatek) in user posted image  je veselo tik takal user posted image  user posted image  Joj, sem bila srečna in vesela. Ne vem, jaz sem pred vsakim pregledom malo živčna, pa slabo spim in sanjam same bedarije. Tako da potem mi je padel kamen s srca, ko sem vidla moj mali zakladek.
PDP mi bo pa verjetno prestavla na 22.11., točno se bomo zmenile na morfologiji. Ampak ne bom vas zapustila, drage decemberčice user posted image  Upam, da me vseeno hočete gledat tukaj user posted image

Želim vam lep dan, mene kar razganja. user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 855
14.6.2006 10:42:42   
severnica77
Čestitke za NS in prvi pregled user posted image .

Je res fino brati, da je z našimi  user posted image  vse v redu.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 856
14.6.2006 12:48:14   
supermami
Tudi jaz sem že bila na 2.pregledu. Mi je najprej G rekel, da bova opravila kratek pregled, pa si je premislil, ko sem mu povedala, da sta moja dva v čakalnici, in da bi mala tako rada videla user posted image . Potem pa ni bilo več takega navdušenja, ker je samo gledala, kaj dela G po mojem trebuhu namesto na ekran. Pa saj ga bo zopet videla na morfologiji 19.julija.

Aja pa še to: user posted image si je tokrat privoščil spanje!!! Kako je fino videti kaj dela user posted image  v bušiju; na nuhalni je pa skakal kot zmešan. Samo da srček bije in da je vse na svojem mestu.

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 857
14.6.2006 13:51:27   
tintara
Hojla punce! Pa se danes se jaz malo oglasim. Sem ze s Pokljuke in kaj kmalu sibam kar domov. Sem bila danes res zgodnja, ze ob pol 6 v sluzbi! Noro.
Emamair, Vampirka in t_t_y, naja 3 in supermami: cestitke za UZ (katerikoli je ze pri kateri bil na vrsti). Jaz ga pa na naslednjem pregledu (v torek) ne pricakujem. Kolkor vem, bo tisti brezvezni pregled (pritisk, teza, cao). Bomo videl.
Zasanjana, kako si pa ti racunala te dneve? Kateri vikend imas v mislih? Jaz sem si naracunala naslednji vikend nekje, ko naj bi bila zacetek mislim da 18 tedna? No, sicer pa tudi jaz se ne pricakujem kakih brc, se mi zdi, da itak nimam kaj veliko casa mislit na to. Zvecer pa padem dol (s to razliko da od takrat ko mali zaspi, pa do takrat ko jaz, se celo kaj naredim).
Sicer pa upam, da se nisem v tem racunanju dni zmotila. Ne, sem se enkrat preverila, pomoje je prav. (od 15. 2. do 31. 5.). Te datume sem si zapomnila iz prve nosecnosti, torej datum zanositve in prve brcke. Tok, da me lahko preverite!
Naja 3, ti si pa ze cisto v pripravah, kaj? Kdaj tocno se ze porocis? Vem, da enkrat med mojim dopustom, tako da vama ze kar zdaj zazelim veliko srece in eno lepo poroko z lepim vremenom. Midva imava ravno danes 3 leta. Ce bo vse po sreci, bova malega dala za kako uro merkat in sibava v kitajsko. Uf, je pa ze kar minilo od poroke. Se spomnim, da je bilo vroce ko pes ( ma ene 36 stopinj je bilo). Me je en prjatu se dve let in pol zajebavu, da ga je potem se cel dan glava bolela. Ampak me je zdaj nehal hecat, ker sta imela potem onadva lani tako fajn nevihto, da nas je posteno zeblo.
No, takole, uzivajte, pocasi gremo proti koncu tedna. Jupi!
Aja, vceraj smo koncno rezervirali karte za nas dopust. V sredo se zadnjic javim, potem pa 14 dni uzivamo na Sardiniji. Komaj cakam.

LP, T

(odgovor članu supermami)
Neposredna povezava do sporočila: 858
14.6.2006 15:51:54   
Naja30
Tintara, tudi jaz sem imela tisti brezvezni pregled, pa na koncu ni bil tako brezvezni. Imam že tako veliko maternico, da tisti mali UZ ne doseže user posted image  utripa. Zato mi je naredila pravi UZ in sem ga videla. Drugače bi tudi pri meni bilo samo tehtanje, pritisk, izmeritev maternice, kakšen pogovor in to je to.
Poročiva se nasl.soboto. Zato so priprave kar na višku, ja. Vsak dan je treba še kaj narediti.

Punce, pri tem računanju ali ve veste točno dan, ko ste zanosile?
Danes sem si pa dala duška in sem spala ene tri ure že do zdaj user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 859
14.6.2006 16:50:55   
crci06
Uf, Naja3, zadnje priprave... to mora biti razburljivo...
jaz podobne dogodke poznam samo kot so-organizatorka, tako, da vem, da je vedno še kaj za postoriti in vedno padajo še nove ideje...
Veš kaj bi ti jaz predlagala: pripravi vse do par dni prej, potem pa potegni črto: vzemita si dan ali dva zase in se ornk odpočijta, da bosta tudi vidva uživala na vajin dan! (predvsem dobro skoordinirajta pomočnike user posted image ).
Da bi se jaz poročila v tem mojem obdobju, ko še vedno rabim kar precej spanja, če kaj ful delam... to bi pomoje zgledalo tako: zgodnje vstajanje, zadnje priprave, živčnost, civilna poroka, kosilo (kjer bi se full napokala), po kosilu bi si želela na eno klopco it malo počivat in romantiko zganjat, +/- cerkvena poroka, zvečer žurka, kjer bi ga vsi žurali, jaz bi šla pa vmes domov spat user posted image

Glede datuma zanositve je pa tako (moje mnenje): če ga ne veš, dobro zate, to pomeni, da si se pogosto ljubila.... user posted image  Glede na to, da je pri meni sovpadlo z njegovimi  službenimi potovanji (no, vmes je bil en dan doma!!! user posted image ), sem za datum prepričana.
Problem je pa pri tisti vele-Kitajski metodi izračunavanja spola glede na starost matere: točno tisti dan je bil namreč moj rojstni dan, ne vem pa, ali sva seksala pred "tisto uro in minuto, ali pol"... Koliko sem bila torej stara, ko sem zanosila??? user posted image user posted image

Šala, ne glede na to, ali sem zanosila pred ali po, je slučajno določen isti spol, kar pa ne drži glede na to, kje berete Kirajsko karto!!!!
Ste opazile, ali sem se samo jaz zmotila?

Ena varianta je na www.mama.si (http://www.mama.si/?menu=A200) in tam mi pride, da bo moje detece user posted image ,
danes zjutraj pa listam Posebno izdajo SuperMami (baje je nekaj tudi na www.SuperMami.si) in spet oapzim to tabelico...
Pa saj veste, kakšne smo...user posted image  še enkrat sem morala preverit, če sem si prav zapomnila, in glej ga šok! user posted image

Očitno je na enem ali na drugem mestu nek oblikovalec, ki se je pač zmotil v barvi.... nam pa to TOLIKO pomeni!!!!

Joj, kakšne problemčke imamo user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 860
14.6.2006 18:30:02   
Naja30
moj_moj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Sem se ful nasmejala tvojemu postu od začetka do konca! Ja, priprave znajo biti utrujajoče, ampak zdaj imam nekaj dni prosto in bo lažje. Ker rabim vsaj eno siesto na dan! user posted image user posted image  Se pa  malo bojim, da bo res šlo malo  po tvojem scenariju, vsaj kar se tiče najesti se in hoteti počivati po večerji.
Da bi pa zdnja dva dneva vzela z user posted image  fraj samo zase, pa ne gre, ker je ravno ta dva dneva še največ za narediti - npr. rože prevzeti in prstane... Pa še zadnji nakupi. Tako da bova počivala bolj PO dogodku, ko bova šla na morje za nekaj dni.

Tistega drugega linka mi noče odpret, tole razpredelnico sem pa že vidla. po njej naj bi imeli user posted image  samo če praviš, da po drugi se tebi ne ujema... Veš kaj, ko se bodo rodili, bomo sigurno vedele user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 861
14.6.2006 22:31:04   
crci06
ja, seveda, vsa ugibanja in preračunavanja nam morajo biti izključno v zabavo...

Razvno danes zjutraj sva se z mojim pogovarjala, kaj bi npr. jaz raje, če bi lahko izbirala spol, pa se tudi pod razno nisem mogla odločit... Kako nam je res vseeno (vsaj meni), samo, da bomo zdravi.

Zaenkrat se mi zdijo full lepe želje v treh besedah: Zdrav, vesel, vedoželjen.

Vam pa vsem skupaj še eno željo: Lahko noč!

P.S. pa ne pozabite porajtat, kolk pozn sm pokonc... user posted image pa še me čaka likanje... Kdaj npr. ve pišete diplomsko??? Ah, ne bi o tem, da ne bom imela nočnih mor. 5:30 bo še prehitro tukaj...

P.S. za Najo3: čisto na kratko: za prtstane poskrbi ženinova priča, za šopke nevestina priča.
Pa oboje naj prineseta do časa pokazat na dom mladoporočencema, da lahko priči še kaj uredita, če bodočima mladoporočencema kaj ni prav user posted image ... SREČNO!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 862
14.6.2006 22:31:20   
Barbk
Juhej, juhej za vse opravljene preglede...Uh čez dan sem tolk nafilana z energijo, zvečer je pa tako kot bi mi en dal baterije na off.Samo še dol bi padla..no seveda brez vas ne gre.Pol pa berem vse te vaše poste, se nasmejim in si pogosto rečem da danes pa res ne bom nič nakladala in bom samo uč vrgla na decembrčice pa itak, da ne gre tako.Punce vesta kaj me zanima, a vam buši že kaj konkretno raste?Meni se zdi, da se mi je od prejšnjega tedna kar nekaj povečal.Ene hlače sem prejšnji teden še s pasom nosila, da jih nisem tam sredi rite lovila no ta teden pa veselo španciram brez pasu.Se pravi rastemo...Juupi, kar naj raste ta moj buško pa naše dete v njem...O Naja še malo pa boš takoleuser posted image .Mi bomo pa še kar na koruzci ostal..Pred leti sem si želela, da se poročiva.Danes pa mi to ni več tako pomembno-samo da se imava rada...in dokaz za najino ljubav je detece pod mojim srčkom.No zdej sem pa že mal zabredla-grem v mižule...Lepo spančkajte.

Barbk

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 863
15.6.2006 6:41:47   
tintara
Dobro jutro! Res je lepo, mi je ravnokar nas misolin po telefonu zazelel dobro jutro in res je tako. NAj tudi tako ostane.
Ha, vceraj zvecer sem (jaz, ki imam kao ze ful vec energije) dol padla od utrujenosti, ampak res padla. sem se ulegla, da bi povedala pravljico, pa smo jo komaj vsi trije skupi povedal. POtem pa ne vem vec, cez neki casa sem se zbudila, ker me je mali (ki seveda vmes se ni zaspal) rukal, ker me je nekaj spraseval, pa mu ocitno nisem odgovorila. Pomoje sem v miuti zaspala! Me je kar mal sram, ampak prav tako je bilo.
Glede datuma zanositve. Ne, jaz je ne vem tocno. Racunam pac od ovulacije. Tokrat smo otroka planirali in temu primerno veckrat seksali, pri prvem sva pa kao se mal mirkala in samo enkrat nisva bila zascitena, takrat sem pa tocno vedela. Pa saj se ni prevec za vznemirajt glede teh brck, zacutile jih bomo prej ali slej, ane. Sam je še vseen fajn mal racunat, pa gledat ker spol naj bi bilo dete, pa kdaj bo to in ono, pa kaksne oci in lase bo imel... Vse skupaj pride nekam bolj resnicno.
Naja 3, kje se pa porocita? Uf, se se tocno spomnim najine poroke, noseca sem bila ravno priblizno isto k bos ti. Pa nisem bila kaj prevec utrujena, sam za priprave na kaksno vecje porocno potovanje me je zmanjkalo (sva hotla it takoj naslednji dan) in sva tako odsla samo do Hvara, Sardinija, ki je bila v planu, pa je ostala do letos. Bos videla, takrat bos imela moci in volje ful, tako da pomoje ne bo problemov s preutrujenostjo. saj res, kje je Shorty? Na kaksnem potovanju? Aja ne, najbrz se uci za maturo in ima premal casa. No, logicno.
Dosti za danes, Barbk jaz sem kot ti, vedno si recem, da bom cisto malo napisala, pa ne vem ce sem ze kdaj.
LP, T

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 864
15.6.2006 7:07:38   
Naja30
Dobro jutro!

res je eno prelepo jutri in seveda sem že pokonci najmanj eno uro, ko bi lahko spala do popoldan, če bi hotela. Sicer bo pa kasneje itak siesta padla.

moj_moj saj opravila za priče so razporejena, samo treba je iti zraven pri naročanju rož in po prstane, da jih še enkrat probama. Pa saj to je zanimivo opravilo, počitek pride po vsem tem. user posted image
Tintara ti si tudi zgodnja, pridna punca. Ni čudno, da zvečer padeš v posteljo. Poročila se bova v Lj user posted image  Saj ta dan je res tako poseben, da se sproti filaš z energijo tako da verjetno res ne bom zaspana. Drugače bom pa izginila za urco ali dve user posted image  Me prav zanima, če bi me kdo pogrešal! user posted image  user posted image  user posted image

Glede diplome, punce - to je moja šibka točka. Jaz sem fenomen na tem področju. Samo še do konca jo moram napisat in oddat, pa je fertik del. Ampak zaposlena sem na čisto drugem področju in moj faks in vse skupaj se mi je že obrnilo! user posted image  Tako da kar nekaj cincam. Pa bo treba počasi, še preden se user posted image  rodi. Potem bo bolj malo časa.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 865
15.6.2006 11:33:10   
crci06
Puce, jaz sem pa iz nuhalne...

Sem bila prava jokica (malo na skrivaj) - najprej sem imela solzne učke, ko sem videla bebo, ko je že tako velika, (pa še strahova ima taka luštna imena za naše pikice :) ) pa jih ne izdam - za vse, ki jih to še čaka!!!

No, drugič sem pa imela vlažne učke, k sem mogla še enkrat dat kri za neki dvo-hormonski test - al karkoli že to je, moram si še kaj prebrat...
NS v mejah normale, ampak bolj na robu (2,1; tveganje pa 1: 5046); skratka, tam-tam...
sem pa prvič slišala srček!!! Pismo, ej bije 100/uro! (no, v bistvu kar 158/min!!)

Tretjič, ko sem morala moji mamici nekaj v SMS napisat, pa nima nič veze s tem...

Četrtič jih imam pa zdaj  user posted image

LP!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 866
15.6.2006 11:42:30   
vampirka
Moj_moj user posted image user posted image user posted image ! Rezultat NS je čist super...oni test iz krvi pa kar dostikrat priporočajo... Jaz se nisem pa nič user posted image , ampak ga pa zdaj pikija gledam dvakrat na dan po dvd-ju...moj pravi, da sem mal ubrisana (ampak to pravi medtem, ko me poboža in da lubčka) user posted image !

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 867
15.6.2006 11:47:28   
crci06
meni pa ni nobene možnosti DVD-ja ponudila...
Je pa Strahova FULLLLL prijazna.
Pomoje je v top 5 oseb, s katerimi sem bila do sedaj v življenju v stiku
(odštete subjektivno ožje sorodstvo + prijatelji).

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 868
15.6.2006 11:54:57   
r1ta
O moj_moj, zdaj jih imam pa še jaz...user posted image  Lepo, da je z bebijem vse v redu! Ni lepšega kot dobra, pomirjujoča novica.
Drugače pa jaz diplomo pišem, ko se res počutim 100% pripravljena, ker sem si rekla, da se ne bom s tem živcirala in si kvarila lepih nosečniških trenutkov. No, ko pa padem notri me je pa itak težko ven dobiti. Le naj bo tako, saj moram diplomo oddat mentorici konec tega meseca, da mi lahko potem do dopusta popravi. Rada bi namreč diplomirala septembra. Bomo videli! 

Barbk meni  se je buši tudi kar na enkrat na špic postavil.user posted image Kar gledam se zadnje tri dni kaj je to. Če se pogledam od zgoraj navzdol se mi zdi da prav pošteno ven štrli, v ogledalu pa ne izgleda tako zelo strašno. Ja nič... rastemo ni kaj!user posted image

Imam pa zadnje dve noči neke čudne bolečine v desnem delu trebuha. Pravzaprav spredaj in zadaj, tik pod rebri in le če ležim na desni strani. Ko se prestavim na levo bolečina popusti. Kaj za vraga bi pa to lahko bilo? Sem že vsa panična, da ni žolč ali pa ledvice, čeprav je voda ok...

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 869
15.6.2006 12:00:26   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

"O moj_moj, zdaj jih imam pa še jaz...user posted image  Lepo, da je z bebijem vse v redu! Ni lepšega kot dobra, pomirjujoča novica."

R1TA, Si pa faca, jaz sem pa user posted image , ker me je skrbelo, da ne bo kaj narobe: kar še neki testi, NS na meji... Mislim, da je predvsem strah to, ampak hkrati pa sem tolk slabe, ne slabe - izčrpane volje, da mi zdaj spoh ni, da bi v firmi povedala....

Najraje bi se v en kot zavlekla, zjokala in zaspala...

Bodite bolje!

< Sporočilo je popravil moj_moj -- 15.6.2006 12:06:26 >

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 870
15.6.2006 13:36:13   
r1ta
Ma ne moj_moj... Morda sem se res malo čudno izrazila... Ob branju tvojega posta sem dobila take mešane občutke. Najprej si srečna, ker si videla bebico kako velika je, potem si imela vlažne učke zaradi strahu, potem si spet vesela zaradi bitja srčka, potem spet jokaš zaradi SMS-a...
Bilo mi je tako, kot bi stopila v svoje zmešano srce in bi ga prebrala kot tvoj post. Mešani občutki skratka...

Ne bodi žalostna. Verjamem, da bo vse vredu.
Naj ti povem, da sem jaz imela rezultat tveganja 1: 17200 tukaj (na Nizozemskem) in nimam pojma kaj to pomeni, ker imate ve na preiskavah v Sloveniji čisto drugačne številke. Pomirja me to, da je rekel zdravnik, da je to čisto okay... Koliko je bila pa NS pa sploh nimam podatka.user posted image

Zdajle bi te čisto tako odkrito povedano rada objela in se s teboj tako po nosečniško zjokala...user posted image  

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 871
15.6.2006 13:53:14   
Zasanjana
Joooj, ti izpiti.Pobralo me bo.user posted image Cel ljubi dan se že dudlam, pa vedno manj znam.Jutri imam ustni izpit pri tahujšem profesorju in me tak odajejo živčki.Vse mi zleti iz glave... ne morem se zbrat.Sej me ne bi bilo tolk strah, ampak ta profesor je pa res... baaaa.Če je dobre volje, vsi naredimo, če ne nas pa vrže.user posted image In baje, da se ločuje, tako da si kej dobrega ne moremo obetati.user posted image
Blavo, blavo, moj_moj za zdravo in veliko bebicouser posted image .Nč bat, sej bo še vse ok... ne smeš bit depresivna.user posted image  vse čuti.Lepo pobožaj bušija in se pocartaj pri user posted image .

Meni se je včeraj zvečer tako vrtelo, da sem mislila, da bom vsak čas skupaj padla.Na srečo sem šla spat in imela sredi noči postanek na wc-ju.Kar obrnilo mi je in vsebina celega dneva je zletela ven iz meneuser posted image .Je mogoče, da so krivi živci?Želim si, da bi danes lahko vsaj malo spala, ker če ne bom jutri čist zaštekala.Joooj, kako se bojim.
Spet skrenila s teme.user posted image  zjutraj, preden je šel možek v službo, sva gledala slike mojega bušija v drugi nosečnosti in zdaj.V tem času je bil takrat precej manjši.V bistvu ga sploh ni bilo.Sem bila kot ploh, zdaj pa je fajn poznat.Pa saj prav, da je.Ponosne moramo biti na naše buškote in ne smemo štet kg.

Punce, čisto iz firbca me zanima, kje delate?user posted image

Ok, ok, zadost za danes, se bom zmigala nazaj pred knjigeuser posted image .Lep dan!user posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 872
15.6.2006 14:15:31   
Anonimen
Kok ste se razpisale. Redno vas spremljam, napišam malokdaj. Zanimivo, kako vse gledamo trebušče kdaj bodo začeli rasti-tudi meni se zdi, da se že nekja vidi, ali pa je to samo zato, ker skoz po malem jem. Na tehnici pa se še vedno nič ne poznauser posted image .

Delam v šolstvu-učiteljica in komaj čakam, da bo konec. Te dnevi so resnično naporni, ocene so zaključene, učenci razposajeni, pravega dela ni več. No, potrebno je napisati vso dokumentacijo (spričevala, kroniko, poročila...). Ko pridem domov, padem na kavč in se ne poberem iz njega. Ste ve tudi tako utrujene?

Opazila sem, da če premalo pijem, imam full čuden občutek v spodnjem delu trebuha in v ledvidah. Tako da imam danes pol litrsko flaško ves čas pri sebi. Zdaj pijem že tretjouser posted image .

Imam še eno vprašanje: kako prenašate to soparo zunaj? Jaz sem čisto boga.

Imejte se lepo.

(odgovor članu Zasanjana)
  Neposredna povezava do sporočila: 873
15.6.2006 14:27:00   
Zasanjana
Zasavka, samo eno vprašanje.... Učiš na višji ali nižji stopnji?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 874
15.6.2006 14:32:14   
Anonimen
Učim na nižji in višji stopnji, če temu lahko tako rečem. UČim v kombinaciji od 1.-5. razreda.user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
  Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Ob porodu ne pozabite na svoje oči
Pomembno je, da mamice, še posebej tiste, ki že imajo težave s slabovidnostjo, v napornih trenutkih poroda poskrbijo tud...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?