tintara
|
Zivijo in lepo dobro jutro. MAdonca puince, ne jamrat zarad vrocine, a nismo se pred kakim tednom zaradi mraza? Al je pa sam mene tolk zeblo, ks em skakala pro parih stopinjah nad nulo in ful hudem vetru po 1300 višine! V glavnem, jaz se sam spomnim na tist mraz in mi je prav fajn, da je toplo. Pa se na morje gremo pocas, komi cakam! Danes moram pa skoraj vsaki kaj napisat, pa bom ziher kaj pozabila. Pa zacnimo: Moj-moj: slab izvid nuhalne je 1:300!!!!! Ti imas pa skoraj 20x manj moznosti!!! Spomnim se ene punce enkrat, ki je imela razmerje 1: 5 recimo, ne vem cisto tocno, ampak bilo je pod 10. In je rekla, da ji je ful cudno, zoprno,... da tiste z razmerjem nad 300 jamramo in se sekiramo. In res je tako, nehaj se zivcerat, ko pride tvoj dragi te bo ze streznil, bos videla. Glede Strahove pa takole: lahko je ful super, lahko je pa tudi sitna (kar sestre vprasaj, ce mi ne verjames). Upam, da bo imela v torek ta dober dan. Zasanjana: Oprosti, zadnjic sem pozabila te vprasat kako je s tvojo punco? Upam, da je sedaj v redu in da boste pocasi lahko odpeketali ven. Ves nas pretresa mozganov se ni imel, je pa imel zlomljeno kljucnico. Ma, dobri smo, da sploh prezivimo otrosko dobo, ane! ZA izpit se ne boj prevec, se mi zdi, da je dostikrat tako, da tiste za katere se najbolj bojimo, tudi nato najboj naredimo. Ker se sevda bolj ucimo. No, vsaj pri meni je bilo tako. Sicer pa veliko srece. R1ta: kaksno cudno poporodno varstvo imate vi na Nizozemskem (glej, ce reces na N. se pa cisto logicno sklanja, vsaj mislim). No, saj najbrz bo pocasi tudi pri nas tako prislo. Ce pomislim, kolk casa so bile nase mame v bolnici in koliko smo zdaj. Saj takrat ko si tam, se ti total domov mudi, ampak ko pa trezno premislis, pa vidis, da je vse skupaj le sparanje. Baje je fajn, ce bi bile porodnice vsaj en dan dalj notri, ker se takrat ponavadi razvije zlatenica (pri otrocku seveda), ce se. Aja, kako bi se jaz odlocila? Hm, ne vem cisto tocno. Najprej sem pomislila, da bi bilo fajn it v hotel, ce imas celodnevno oskrbo, pa ce je se partners tabo, sam ne vem vec. Ma tud doma je fajn bit, pa da ti pridejo po 4 ure pomagat. 10x, saj potem pa ze nekak je, ane. se ze sestavis skupaj, no saj se moras. Ja, jaz bi se najbrz odlocila za to. Emamair: midve se pa poznava! Sva bili paralelka. sem te imela ze skoz na sumu, da bi bila lahko ti, ampak zdaj ko si pa rekla, da je mama iz Walesa, zdaj pa ni vec dileme. A vas je 5 otrok? Jaz sem pa mislila, da ste sam 4, tolk k pr nas. No, pridna mami (in oci) seveda. Ti javim na privat, da me prepoznas, OK? Ziher sem hotla se komu kaj napisat, ampak sem pac pozabljiva. Drgac sem pa jaz vceraj tud ugotovila, da imam ze nosecniski trebuh. Kar nekam hitro se mi zdi, ampak ja, to je druga nosecnost. Al pa dodatne kile? Takole, lepo se imejte. T
|