tintara
|
Zivijo! Ej punce, a je danes ponedeljek al sem jaz cist zabluzila in prisla v nedeljo v sluzbo? Tko nekam prazno je naokoli mene, vsi ta zgodnji so zgleda mal potegnili - al je pa res se nedelja? Ma ze zjutraj sem neki zabluzila, sem bila prepricana, da mi je ura zvonila, pa da sem se mal polezala in dokaj panicna vstala, se umijem in vse, pol pa vseen na uro pogledam in ugotovim, da sploh se zvonila ni. Mislim! Ma sem mogla ob ene pol petih al pa se prej vstat, noro. Hvala se enkrat za cestitke. Smo se mel kar fajn za vikend, pojedli ene par tort, ki sem jih pridno delala in se mi zdi, da se kar mal na moji kilazi poznajo. Sem sam se kilo al pa se clo mal manj v minusu. No, bo ze, mal manj sladkega, pa bo slo enakomerno gor, vsaj upam. Zenkica, uzivaj na dopustu. Pa imej se toplo, to je meni trenutno najbolj vazno. tudi jaz zdaj nonstop gledam tiste ta dolge vremenske napovedi in zgleda, da bo povsod toplo in okoli ali malo nad 30 stopinj. Jupi!! No, pri nas bo nekje do 30, ampak ok, sonce bo!!! Ce le tele napovedi kaj drzijo. Emamair, mi je zal za tvojim muckom, ampak ena jih je ze ponujala tule pri nas. Sicer imam pa trenutno tudi jaz eno v paci. Smo jo videl v petek (cisto mlado, zelo lepo muco - pomoje ravn ene 8 tednov stara) med enimi cevmi pri enem bloku, pa mi je moj dragi se ni pustil vzet. Sva se zmenila, da jo gremo drug dan pogledat in ce je se tam, da potem gotovo ni od nobenega, pa mame ni zraven... hop in je nasa. Pa gremo res pogledat in nas muca se sama poklice in nas opozori nase, ampak glej ga zlomka ujet se pa ne pusti. Zgleda da ni prevec ljudi navajena. Smo po ene 10 minutah obupal in se odlocil da jo bomo pac sam futral. In tko smo vceraj ze odnesli prvo skledico macje hrane na njeno skrivalisce in hrane cez dve uri ni bilo vec. Kdo jo je pojedel, pa zal ne vem. Danes greva z malim spet, sem mu ze obljubila. Cez vikend smo pa drugace malemu kupili kolo in je ze ful hiter, sva se midva ze kar nalufala zraven. Do zdaj enkrat padel, ampak se je hit pomiril in odpeljal naprej, Kar v redu statistika, se mi zdi. Pa kolk fajn se mu zdi, k ma celado gor, pa svoj kolo. super, res. Drgac pa, pocasi gremo proti tretjemu pregledu (drug torek), potem pa hitro na dopust. Komaj cakam! Pol bomo pa pocas ze cutile nase male miskice, ane? Uf, kolk je ze tistih 5 dni, ko naj bi jih zacutil? Mi je mama pri prvi nosecnosti povedala eno staro foro (k jo je njej njena g), pa je drzala kot pribito. Vem, da je bil razpon 5 dni, sam ne vem cist tocn kdaj. Bom preracunala, pa sporocila. Cau, bau, Lepo se imejte. T
|