|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
6.6.2006 13:13:49   
Anonimen
Blagor ti, emamair. Jaz niti pod razno ne upam klicat h G. Sestre so namreč tako nesramne, da ti zamorijo dan do konca in naprej user posted image  Se spomnim, kakšne smo imele v moji prvi nosečnosti, ko sem zaradi nekih težav klicala v ordinacijo, pa je najprej sestra hotela vse vedeti, potem pa rekla, ah to je običajno, ne rabite nič z G govorit. Ko pa sem končno prišla do nje, je bila čist v luft, zakaj že pej nisem prišla... Mislim, katastrofa! Če ne bi bila G tolk enkratna, ne bi niti prdnila več v KR porodnišnici user posted image

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 751
6.6.2006 13:18:17   
severnica77
Pozdravljene,

jaz pa sem s pregleda v porodnišnici in sem v user posted image . Mali pikec je prav nagajal. Se ni hotel tako obrniti, da bi lahko naredil zdravnik vse izmere. Smo malo tapkali po trebuhu pa kašljati sem morala in ko bi mi že skoraj naredili vaginalni UZ, sem rekla pri sebi: Daj prosim obrni se. In se je res obrnil in to s salto. No, zdravnik je rekel, da izgleda, da je vse O.K., tako da sem zdaj pomirjena. Videle so se rokice, nogice, bitje srčka, nosna kost, mehur, želodec.

So pa danes imeli neke čudne postopke v porodnišnici v MB. Spodaj je stal varnostnik, moj user posted image  ni smel z mano. user posted image  Mene je pa popisal: ime, priimek, zakaj prihajam v porodnišnico in osebno sem morala pokazati! Res ne vem kaj to pomeni? 6.6?

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 752
6.6.2006 13:21:45   
Anonimen
Verjetno kakšna znana oseba rojeva user posted image  Bi jaz rekla...

(odgovor članu severnica77)
  Neposredna povezava do sporočila: 753
6.6.2006 13:29:07   
Anonimen
Pazi to:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=949063

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 754
6.6.2006 13:40:30   
Anonimen
Danes, ko sem se peljala v službo sem po radiu slišala, da danes ne smemo imeti oblečeno nič črnega. Jaz pa sedim v avtu in se začnem gledati. Termo flis imam črn. user posted image Pa sem si rekla, dost imam teh tračev.

S fantom imava zelo različne družine in po njegovi strani so zelo vraževerni. Sedaj ko sem noseča vsak dan slišim kakšno " mastno"; tega ne smeš, to ni dobro, .... Mal se mi že meša.

Kako pa je pri vas s tem?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 755
6.6.2006 13:44:13   
crci06
hej, tintara, tole je že skoraj za na privat, ampak vseeno en kratek komentar:
To, da si gozdarka, je super, se mi zdi, da si lahko full na svežem zraku... tudi za user posted image  je to full dobro...
glede Blegosa - verjamem, da nimate gozda čist na vrhu Blegoša - ker ga tam ni user posted image user posted image  (op. za vse, ki ne poznate Blegoša: Blegoš je grič (cca 1550m) med Selško in Poljansko dolino, znan pa je po tem, da je plešast (ima golo kapo))

Sicer pa vidim, da danes niste prav tipkarsko aktivne...
Meni je dolgčas in hodim vsake pol ure gledat, če je kaj novega pri vas, pa nič...

Upam, da se imate pač lepo user posted image  in da lepo božate bušije!
LP! 

(P.S. Od kdaj naprej je dovoljeno jesti za dva?  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 756
6.6.2006 13:46:41   
Anonimen
Pri nas je pa tko, zasavka:

user posted image  "Če ne boš zdejle pojedla tiste čokolade, bo imel mali čokoladno znamenje na obrazu"

user posted image  "O, a slabo ti je? Potem bo fantek!"

user posted image  "Če boš prvo brco začutila na desni strani, bo punčka"

user posted image  "Na pogreb pa ne smeš, če si noseča!"

Da bi pa kdo poesal namesto mene ali pa Ano dvignil, to pa ne... Neka čudna vraževernost je to user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 757
6.6.2006 13:49:47   
crci06
to, da niste aktivne, vzamem nazaj - tolk dolgo sem pisala post, da se vas je vmes kar nekaj oglasilo user posted image

še en pozdravček!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 758
6.6.2006 14:02:26   
severnica77
Meta.

To pa je res žalostno saj ne morem verjeti, da so nekateri tako čez les ali pa se jim kaj takšnega zdi smešno. No, saj prav je, da je povečana varnost, kot pa da se kaj res zgodi (bog ne daj). Le moj user posted image  je bil prikrajšan za akrobacije najine pikice (ki pa več ni takšna pikica user posted image ). Še dobro za jutrišnjo NS.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 759
6.6.2006 14:08:17   
Anonimen
Ema, a to je zate kreg, če ti nekdo hoče samo dobro?

LP

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 760
6.6.2006 14:24:24   
crci06
ja, svašta, ko sem brala tele novičke, me je kar zmrazilo...
so pa že boljši lažni alarmi o bombi, kot pa lažni alarmi, da bodo dojenčke ugrabil!!!  MAR NE?

pa še jaz, uboga reva, sem malo vraževerna in zdaj me je kar malo strah...
Meni dojenčka še ne more nihče ugrabit, ampak itak tudi drugim nikoli ne privoščim nič slabega...

LP

Neposredna povezava do sporočila: 761
6.6.2006 14:40:42   
vampirka
Severnica, user posted image  - vidim, da si ti bolj gorenjka kot jaz - se nisi mogla odpovedat brezplačnemu pregledu...no, jaz ga bom probala enkrat vmes izkoristit - mi pripada! user posted image
Meta, hvala da si izbrskala tale link za nas - prisežem, da nisem jaz klicala user posted image !!! Kar se pa vraževernosti tiče, pa no comment - tega ne smeš, pa onega ne smeš...ja, vse se bo samo naredilo!!! Saj nisem user posted image !!! Dosti žalostno, ampak nihče ne vpraša, če rabim kako pomoč - niti moji, še manj njegovi - mislim, da po porodu ne bo nič drugače user posted image ...vsi bodo samo pametni, kaj user posted image  sme in kaj ne - doma bom pa za vse sama (no, možu ne smem krivice delat - je zlat!, ampak ima ravno tako dosti dela)...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 762
6.6.2006 14:45:18   
vampirka
Anonimna...na tejle temi so anonimne dovoljene samo, če bi rade povedale, da pričakujejo v DECEMBRU (2006 user posted image ) in se pač še ne želijo razkriti...Vse ostale komentarje in obešanje na izjave drugih, pa veljajo samo, če imaš dovolj "jajc", da pišeš pod nickom! Drugače pa user posted image ...

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 763
6.6.2006 14:46:44   
manetka
Ojla aktivniceuser posted image
Res ste pridne s pisanjem, je fino ker imamo potem tooolkkk za prebratuser posted image
Tudi od mene lep pozdravček vsem novimuser posted image , vidim da bo december lepo poln zuser posted image

Jaz sem ravno pojedla 1/4 lubenice je tok dobrauser posted image  hehe bo kmalu treba po novo zalogouser posted image
Mi je zanimivo, da imaste ene že tak apetit, jaz sem pa taka kot bi bila na dieti nobena hrana ne diši tako, da moram včasih prav user posted image  mislit kaj bi jedla.

zredila sem se za slučajnih pol kile, tako da ko mi je včeraj neka znanka rekla o kašna si ti že kar vzelo malo voljo, sem ji kar nazaj rekla ja kakšna paaa a sem videt že 10KG težja pa je rekla, vsa si okrogla, pa še kar vztrajala ja si se pa že fajn zredila, pol sm si pa že rajš svoje mislnauser posted image  kokla nej jo brcneuser posted image

Jaz imam zadnje čase izgleda spalno bolezenuser posted image  res me kar vleče v posteljouser posted image
Tale mraz pa že kar malo preseda, mi kar kurimo kamin, ker je čisto premraz, kot bi bila že ena mrzla jesenuser posted image  upam, da bo kaj kmalu bolje.

Mojmoj tale je dobra od kdaj naprej lahko ješ za dvauser posted image  daj meni malo apetita pa bo ravno prav za obeuser posted image

Sem opazila, da vas ima že veliko znan spoluser posted image  fuull dobro, sem pa mislila najprej da sem samo jaz taka firbčnicauser posted image  da me took zanima

Supermami hvala za ponujene mucke, ampak sedaj menda bomo raje počakali na user posted image , da se nam ne zgodi spet kaj takšnega kot sedaj, ker potem je tako hudo, ko jih ni več.

A Zasanjana nam je pa že ušla že na dopust, sem videla da je ves čas nekaj pokalauser posted image .

LP Manca

pa smo trije

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 764
6.6.2006 15:38:32   
Anonimen
Že dolgo časa me razjeda ena huda stvar-seks. Ko sem zanosila, mi seveda ni ravno pasalo, bilo mi slabo in veliko sem spala. Zdaj se je slabost umirila, utrujenost pa ostaja in tako seksa tudi ni od nikjer. Moj bi seveda rad, a jaz nisem pri volji. Malo se bojim, ker mojega dragega res zapostavljam.
Kaj pa ve?

(odgovor članu manetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 765
6.6.2006 16:00:01   
severnica77
vampirka
res se nikakor nisem mogla odpovedatiuser posted image . Pa verjami, sem se trudila. Čakala do zadnjega, da se odjavim, ko pa je bil zadnji čas za odjavo pa enostavno ni šlo in že sem hitela proti porodnišnici. Tale dr. Faris Mujezinovic v porodnišnici pa ni nič kaj zgovoren. Drugače pa so  bili vsi prijazni.

Zasavka

pri meni pa je tako, da bi nenormalno rada čisto na začetku nosečnosti (takrat nisem smela), sedaj pa mi niti ni preveč (pa bi lahko)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 766
6.6.2006 20:05:48   
crci06
Hej, zasavka, po moje ti lahko jaz najboljše razložim ... user posted image
pogostost želje po seksu je pri nama tako ali tako zelo različna, tako, da morava vedno iskat neke kompromise..
pa sta prišli user posted image  in moje slabosti in spanje od 17-5h, in tko seveda ni bilo nič z menoj.
Najprej sem se trudila vsaj kakšne cunje porihtat in kaj pospravit, moj pa vedno bolj slabe volje...
Se spomnite, ko sem pisala, da mi ni nič pomagal? Seveda, on se je mulal zaradi svojega, jaz pa zato, ker SVA zanosila, pol je pa vse na meni ostalo.

Pol sva se pa malo POGOVORILA, da če noče biti z menoj in z bebico, da naj raje gre, če mu je žal, ker se očitno tako obnaša, ker mi nič ne pomaga... (pa kaj pišem, sej veste, kako znamo bit ženske hude user posted image user posted image user posted image )
in takoj sva se sporazumela, da se oba mulava kot 2 otroka...

Rezultat:
moj me je začel spet cartat in mi FULLL pomagal, pri vseh hišnih opravilih, nosil vrečke od šopinga, bil z menoj čez vikend, me peljal na sladoled... 
IN S TAKO 100 % POMOČJO S STRANI PARTNERJA PA SEM ZDRŽALA BUDNA MALO DALJ IN SVA SE UTEGNILA TUDI NEŽNO POZABAVAT, KAR JE PRIPELJALO DO SEKSA!!!
(zdaj pa droben tisk: včasih sva seksala že ob 17.30, tako, da sem bila pridna in sem šele ob 18h zaspala user posted image user posted image user posted image )

Skratka, to je moj recept: Pogovorita se, kakšne potrebe ima kdo in kako postavit med prioritete tudi osnovne življenske potrebe, kot npr. da si ženska eno uro umiva lase in je pol že crknejna za spat...
In če ti možakar full pomaga, boš veliko bolj spočita in si ga boš zaželela že od samega veselja zaradi luštnega življenja!!!

Pa še to mu razloži, da kolikor toliko čisto stanovanje in oprane cunje in počitek niso naša največja želja, ampak, da je to potreba, ki jo ženske čutimo... če ima vsak "eno željo", morata najprej oba pospravit, potem pa izrazit vsak svojo željo, ne pa da ženska prosi, če ji lahko možakar odnese ven škaf mokrih cunj, možakarjeva želja pa je seks... Ni glih ista valovna dolžina, kajne???

Uh, to pa je bila pridga!
Če bo moj to bral, se bo verjetno samo smejal!!!

Radi se imejte!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 767
6.6.2006 20:12:48   
aja3
madona, ste se pa razgovorile dons...fajn...dogaja, dogaja...

na temo seksa: men se je prvi mesec kr trgal, hormoni so mi cist ponorel...moj se ni nc pritozeval...ko je nastopilo obdobje slabosti mi se na misel ni prislo ne da bi seksala ne da bi kaj drugega pocela (npr. pospravljalauser posted image )...moj se je pritozeval...pa sem mu kr lepo povedala, da ce je v puberteti lahko sam zase poskrbel, pa lahko se zdej...sala, sala...ni blo cist tko, dost drugac pa tud ne...zdej se mi je pa spet neki trgat zacel...mal sem se ze pred casom s frendicami pogovarjala o tej temi in je ful razlicno...enim hormoni norijo v + za seks drugim v -, vse to pase zraven...vazn je po moje predvsem to, da se o teh stvareh odkrito pogovoris, da to ni tabu tema...da se z  odkritim dialogom dogovorita, da bo tko k teb pase pa nic drugaceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 768
6.6.2006 20:34:45   
Anonimen
Tale dr. Faris Mujezinovic v porodnišnici pa ni nič kaj zgovoren

Mogoče je pa Faris Nejezinović user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 769
6.6.2006 22:09:41   
Barbk
user posted image ,kolk ste pridne s pisanjem...vas sploh ne dohajam.Ko pridem zvečer iz službe sem prav vesela ko berem vaše poste.Severnica77 juhej za UZ v porodnišnici, jutri pa še NS-in zopet akrobacije naših zakladkov. Kolk so aktivne te naše pikice.Tudi naša je včeraj nekaj prevale nazaj sprobavala, pol je pa zaspančkala-je rekla ali pa rekel mami, oči dost imata za danes grem počivat.Aha vidim, da ste sex omenjale.Do 1.pregleda sva samo enkrat, ker naju je bilo malo strah, sva pa bolj njega popedenala potem sem pa itak dol padla.No po pregledu sem bila pri zaspancih in sem prej omagala preden sva prišla do gole kože...No zadnjič me je pa popadlo...moj dragi se je samo čudil in seveda užival.Se pa pozna,da je še bolj nežen.Oh kolk ga ljubim...No zdej grem pa spančkat... Sladek spanec vsemuser posted image .Barbk  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 770
7.6.2006 7:42:07   
Ženkica
Jutro punce user posted image

Jaz sem pa mal žalostna user posted image , moj dragi je danes za 2 dni odpotoval in bova s user posted image  sami doma in to prvič odkar sva skupaj. Saj sploh ne vem kako bom zdržala.

Včeraj sem si v DM-ju kupila njihovo kremo Mami proti strijam pa se mi zdi, da bi znala bit kr fajn; je taka kompaktna, ravno prav mastna, pa še poceni je user posted image . Sem se odločila, da bom kombinirala z Afroditino proti strijam.

No, pa da še povem, da sem bila včeraj zvečer prav zgrožena oz. žalostna. Preden sem se šla tuširat sem začela probavat svoje sexi kopalke ker grem v ponedeljek na morje. In kaj zagledam v ogledalu: groza user posted image  user posted image ; se mi zdi, da sem vidla enga user posted image . Joj ,kakšna sem, vse se je poveslo, razširlo, celulit je usekal ven; saj če bi bil samo trebušček, ampak kaj, ko mi je še na bokih fulll ven udarlo, pa na stegnih, res groza; navajena sem, da je moje telo fit, v smislu, da se vidi, da sem športnik, sedaj pa kar nekaj visi povsod. Res sem nesrečna. user posted image   Čeprav priznam, da nikoli nisem bila neka suhica, daleč od tega, ampak tole je pa res too much. Morm zgruntat kaj je za nardit.

Aja, sicer pa da vam povem, da je moj buši že kar konkreten user posted image  user posted image , ni šans da skrijem, da bomo dobili user posted image ; počutje je sicer ok, razen medenica in križ me grabita kot kako staro mamo.

SEx: hmmmmmmmm, kaj je že to user posted image ; več kot 1x na teden nama običajno ne znese, kaj pa vem, kar ni potrebe; mater, pred nosečnostjo smo sexali kot zajci; saj ni čudno da sem user posted image  user posted image

Lepo se imejte punce in lep dan vam želim.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 771
7.6.2006 8:50:24   
supermami
Živijo punce.

Vidim, da ste se kar razgovorile na temo seksa. Sicer bi mogla malo v slovar pogledat kaj to sploh je....
Jaz imam en velik problem pri tej stvari. Sicer imam željo in vse to ampak me po seksu še naslednji dan vse boli, pa čeprav sva tako nežna kot še nikoli. Potem pa seveda ni več tako luštno in res samo 1x tedensko. A ima katera isti problem?
Moram vprašat mojega G, če je s tem kaj narobe. Aja, danes imam 2.pregled.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 772
7.6.2006 11:53:24   
Anonimen
Jaz sem ravno z nuhalne. Detek je velik 6,5cm in ima vse atribute na pravem mestu. Nuhalna svetlina je 1,7, skratka na poti imamo še enega prečudovitega otročka user posted image  Mahal je pa kot mlin na veter, da ga je bilo res luštno pogledat...

(odgovor članu supermami)
  Neposredna povezava do sporočila: 773
7.6.2006 11:53:43   
aja3
jao jao zenkica, a nimas dost drugih problemov? sej se hecam...sama sem od nekdaj simpaticno popolnjena, ampak me je kljub temu mal zadelo zdaj ko vidim kako se ze obstojece salo kar siri in siri...sm taka k loncek kuhaj...ampak sm prisla do sklepa da je treba zdaj na svoje telo gledat skoz drugacna ocala...skoz ocala ki kazejo telo v funkciji pecice za strucko in ne skoz ocala ki kazejo telo samo kot popoln seksualni  (su) objekt...hmm...lazje se spi...in moram priznat da si pocasi postajam lepa...debela...nosecnica...pa se seksi povrh...probaj....

tisto kremo bom pa tud jaz kupila...pa da vidimo ce deluje...skodovat ze ne more a ne...

kar se pa tice odsotnosti dragega...moram priznat da me je na zacetku zveze full morilo, nisem bila navajena da sem tolk v dvoje, da nimam tolk casa sam zase pa za svoje prckarije...manikuro...knjige....polezavanje...kofetkanje...skoz sem iskala luknje za "svobodne minute"...zdej se mi pa zdi da sem postala k ena mimoza, obcutljiva, skoz bi se stiskala pa crkljala pa se druzila s svojim dragim...po mojem so to hormoni pa nova situacija....ampak zdej pa on isce luknje za svobodne minuteuser posted image  

v glavnem...full te stekam ...ampak mors pa tud povedat svojim hormonom, da kar je treba je treba in naj nehajo tezituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 774
7.6.2006 11:53:47   
severnica77
Meta.
pa si res faca user posted image

Kaj vem, mogoče pa je res Nejezinović.
No, da ne bo kdo jezen. Je pa ta dr. drugače zelo hvaljen na forumih.

Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Samozadovoljevanje
binyy

Ali se samozadovoljujete?

da, z roko (65%)

da, z umetnim penisom (9%)

ne (24%)

ne znam (2%)

Število vseh glasov: 238

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!