crci06
|
Hej, zasavka, po moje ti lahko jaz najboljše razložim ... pogostost želje po seksu je pri nama tako ali tako zelo različna, tako, da morava vedno iskat neke kompromise.. pa sta prišli in moje slabosti in spanje od 17-5h, in tko seveda ni bilo nič z menoj. Najprej sem se trudila vsaj kakšne cunje porihtat in kaj pospravit, moj pa vedno bolj slabe volje... Se spomnite, ko sem pisala, da mi ni nič pomagal? Seveda, on se je mulal zaradi svojega, jaz pa zato, ker SVA zanosila, pol je pa vse na meni ostalo. Pol sva se pa malo POGOVORILA, da če noče biti z menoj in z bebico, da naj raje gre, če mu je žal, ker se očitno tako obnaša, ker mi nič ne pomaga... (pa kaj pišem, sej veste, kako znamo bit ženske hude ) in takoj sva se sporazumela, da se oba mulava kot 2 otroka... Rezultat: moj me je začel spet cartat in mi FULLL pomagal, pri vseh hišnih opravilih, nosil vrečke od šopinga, bil z menoj čez vikend, me peljal na sladoled... IN S TAKO 100 % POMOČJO S STRANI PARTNERJA PA SEM ZDRŽALA BUDNA MALO DALJ IN SVA SE UTEGNILA TUDI NEŽNO POZABAVAT, KAR JE PRIPELJALO DO SEKSA!!! (zdaj pa droben tisk: včasih sva seksala že ob 17.30, tako, da sem bila pridna in sem šele ob 18h zaspala ) Skratka, to je moj recept: Pogovorita se, kakšne potrebe ima kdo in kako postavit med prioritete tudi osnovne življenske potrebe, kot npr. da si ženska eno uro umiva lase in je pol že crknejna za spat... In če ti možakar full pomaga, boš veliko bolj spočita in si ga boš zaželela že od samega veselja zaradi luštnega življenja!!! Pa še to mu razloži, da kolikor toliko čisto stanovanje in oprane cunje in počitek niso naša največja želja, ampak, da je to potreba, ki jo ženske čutimo... če ima vsak "eno željo", morata najprej oba pospravit, potem pa izrazit vsak svojo željo, ne pa da ženska prosi, če ji lahko možakar odnese ven škaf mokrih cunj, možakarjeva želja pa je seks... Ni glih ista valovna dolžina, kajne??? Uh, to pa je bila pridga! Če bo moj to bral, se bo verjetno samo smejal!!! Radi se imejte!!!
|