tintara
|
Hej ho, hej ho! Kak ste kaj v tem dezevnem dnevu? Nekatere se bolj spece in torej v redu, vecina pa najbrz ze pokonci. Shorty, najprej tebi, vse cestitke za poroko in veliko veliko ljubezni in srece. Pa otrok, kolkor si jih zelita (eden bo razmeroma kmalu tu). Manetka ne daj se! Virusi so tako miceni, jih bos pa ze premagala. a si punca al nisi . Aja, a dr. Strahova dela tudi v Lj, no nisem vedela. Ampak min je pa zdaj vse jasno, zakaj jaz nisem dobila tveganja. Takrat mi je rekla, da ima nek super super UZ na izposoji iz nevem kje (Anglija mogoce) za 14 dni in da je kao najboljsi v Evropi in da vse ful dobro vidi in oh in sploh. sam da bi mogla it nekam drugam pol tveganje zracunat. No, zgleda da se niso al me pa niso poklical, ma nima veze, saj smo itak zdraviu. Bom vprasala na naslednjem pregledu (bo vsaj kaj pametnega na pregledu, ker tisti pregledi brez UZ ali kasneje CTGja so tok neumni, tud ce jih ne bi bilo). Vsaj zame - teza, ja mal pa ze sam merkas, da se ne zredis prevec, ane, pritisk, ki mi ga zmerijo itak ne velja, ampak velja tisti od doma, pogovora pa tudi ne rabim. Ampak ok, sta se mora nije tezko. Naja 3 ti imas pa pogoste tele tvoje napade driske. Tale je ze drugi v treh mesecih! Jaz sem imela vcasih napade slabosti in bruhanja na prbl 3 mesece, zdaj je ok. Fore s skarjami ali nozi se nisem slisala, mogoce bomo probal, sam jaz spim brez povstra, pa imamo samo enega. Zasanjana, vse bo v redu! Za vse nas, ki smo zdaj se ostale tu! In pika. Ampak pomoje je to, da mislis tudi na tvojega fantka in se ob tem, normalno, zjoces, cisto normalno in tudi temu novemu ne bo skodilo. Obcasno seveda, za ostale dni pa, pogum v roke, lepo se boste imeli s ta novim. Ja, kolkor si zanc napisala, vi itak rabite fanta, trako da si ga morata kar oba mocno zeleti. Drugace boste mogli novo dojencico po smeteh iskat. Sem se ful nasmejala zanc, k sem to prebrala. Majo fore tile nasi ta mali, ane. O, saj res, mi smo iz ilegale - popolnoma. V sluzbi, doma in pri prijateljicah, no kaksna je se ostala, ampak bo kmalu posvecena v skrivnost. Pa itak se je uze fulim zdelo, ampak nima veze, dokler ne poves, je vseeno se malo skrivnosti. Najboljsa reakcija je bila od tasta, ko smo pokazali slikico: oooo, a spet? Nasa mami se je zjokala, tud ne vem zakaj, ampak ok, me zanima kaksna bom jaz. No, takole, zdaj bi pa ze lahko sla malo delat, ane. garam pa res ne, vsaj v pisarni ne. Na terenu je drugace, vse gre hitreje mimo in ima nek smisel delat, tale racunalnik me pa malo ubija. Takole, lepo se imjte, prezivite dezeven dan in nato se nega in morda se kaksnega. Skoda, pa ze tako fajn toplo je bilo. Pozdravcek, T
|