|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBRCICE
28.5.2006 13:29:24   
Naja30
Meni je pa čisto vseeno, še za enkrat. Po vsem kar se mi je zgodilo in kako me je bilo strah prve tri mesece, sploh nisem razmišljala o tem, zato sem tudi na NS pozabila vprašat, če se kaj vidi. Moj user posted image  si potihem želi user posted image . Ti Zasanjana pa eno pupiko user posted image  že imaš, tako da bi pasal zraven en fantiček user posted image  in bi ga starejša sestrica vedno pazila.

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 626
28.5.2006 14:28:23   
Zasanjana
Ma ja, pazilauser posted image user posted image user posted image .Ta je pa dobra.Si pa res oba želiva user posted image .Jaz verjetno še bolj, ker mi prvi ni bil "usojen".Bomo vidli, pustimo se presenetiti.Pa sej, važno, da je zdravuser posted image .

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 627
28.5.2006 15:37:58   
Naja30
Glede pazila - hehe moj user posted image  bi imel rad prvo punčko, ker kao bejbe vedno bolj gledajo na mlajše bratce. No tako on pravi, kaj pa jaz vem.
Ej, midve sva pa danes edine tukaj gor user posted image  Vse decemberčice so se skrile ali se potepajo. Jaz sem pa kar doma in lenarim ves čas. user posted image  Ura še štiri ni, pa sem že dvakrat spala!user posted image Kar odnese me, tale utrujenost sploh ne mine. Pa tako mi paše počivat. user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 628
28.5.2006 16:01:39   
Zasanjana
Potepajo, ja... ziher so vse v postelje popadale.Jaz bom tud počasiuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 629
29.5.2006 7:11:31   
tintara
Hej ho, hej ho!
Kak ste kaj v tem dezevnem dnevu? Nekatere se bolj spece in torej v redu, vecina pa najbrz ze pokonci.
Shorty, najprej tebi, vse cestitke za poroko in veliko veliko ljubezni in srece. Pa otrok, kolkor si jih zelita user posted image  (eden bo razmeroma kmalu tu).
Manetka ne daj se! Virusi so tako miceni, jih bos pa ze premagala. a si punca al nisi user posted image . Aja, a dr. Strahova dela tudi v Lj, no nisem vedela. Ampak min je pa zdaj vse jasno, zakaj jaz nisem dobila tveganja. Takrat mi je rekla, da ima nek super super UZ na izposoji iz nevem kje (Anglija mogoce) za 14 dni in da je kao najboljsi v Evropi in da vse ful dobro vidi in oh in sploh. sam da bi mogla it nekam drugam pol tveganje zracunat. No, zgleda da se niso al me pa niso poklical, ma nima veze, saj smo itak zdraviu. Bom vprasala na naslednjem pregledu (bo vsaj kaj pametnega na pregledu, ker tisti pregledi brez UZ ali kasneje CTGja so tok neumni, tud ce jih ne bi bilo). Vsaj zame - teza, ja mal pa ze sam merkas, da se ne zredis prevec, ane, pritisk, ki mi ga zmerijo itak ne velja, ampak velja tisti od doma, pogovora pa tudi ne rabim. Ampak ok, sta se mora nije tezko.
Naja 3 ti imas pa pogoste tele tvoje napade driske. Tale je ze drugi v treh mesecih! Jaz sem imela vcasih napade slabosti in bruhanja na prbl 3 mesece, zdaj je ok. Fore s skarjami ali nozi se nisem slisala, mogoce bomo probal, sam jaz spim brez povstra, pa imamo samo enega.
Zasanjana, vse bo v redu! Za vse nas, ki smo zdaj se ostale tu! In pika. Ampak pomoje je to, da mislis tudi na tvojega fantka in se ob tem, normalno, zjoces, cisto normalno in tudi temu novemu ne bo skodilo. Obcasno seveda, za ostale dni pa, pogum v roke, lepo se boste imeli s ta novim. Ja, kolkor si zanc napisala, vi itak rabite fanta, trako da si ga morata kar oba mocno zeleti. Drugace boste mogli novo dojencico po smeteh iskat. Sem se ful nasmejala zanc, k sem to prebrala. Majo fore tile nasi ta mali, ane.
O, saj res, mi smo iz ilegale - popolnoma. V sluzbi, doma in pri prijateljicah, no kaksna je se ostala, ampak bo kmalu posvecena v skrivnost. Pa itak se je uze fulim zdelo, ampak nima veze, dokler ne poves, je vseeno se malo skrivnosti. Najboljsa reakcija je bila od tasta, ko smo pokazali slikico: oooo, a spet? Nasa mami se je zjokala, tud ne vem zakaj, ampak ok, me zanima kaksna bom jaz.

No, takole, zdaj bi pa ze lahko sla malo delat, ane. garam pa res ne, vsaj v pisarni ne. Na terenu je drugace, vse gre hitreje mimo in ima nek smisel delat, tale racunalnik me pa malo ubija.

Takole, lepo se imjte, prezivite dezeven dan in nato se nega in morda se kaksnega. Skoda, pa ze tako fajn toplo je bilo.

Pozdravcek, T

Neposredna povezava do sporočila: 630
29.5.2006 7:38:12   
Naja30
Tintara, pozdravljena. Nekateri smo zgodnje ptice. Kaj češ, s kurami spat, s petelini vstat user posted image  Pa še doma sem. Kar se tiče moje driske, ja res imam težave s tem. Je pa res, da delam v vrtcu in tam vsega boga poberemo.

Punce, res je en grd dan se začel, ampak tako pač je. Pred dolgim in vročim poletjem in našimi dopusti je treba tud to prebrodit, pol bo pa fajn.
Želim vam lep dan in božajte svoje bušije. user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 631
29.5.2006 8:32:08   
severnica77
Pozdravjene,
pa se je spet pričel nov delovni teden. Po eni strani je super, da je malo slabše vreme, bo lažje v službi preživet. Vikend pa je bil super, smo se potepali, nedeljo popoldan pa predvsem prespali.

Glede škarij in noža: si moram malo bolj natančno prebrati, ker o tem nisem nič vedela.
Jaz bi nekako raje imela user posted image , ne vem kako to, ampak sem se na to misel skoraj navadila. Moj user posted image  pa pravi, da mu je res čisto vseeno ali bo user posted image  ali user posted image  in da si še sam ni mislil, da mu bo res tako vseeno, ko bo do tega prišlo. Rekel je, da si želi, da bi le bilo vse v redu.
Tudi midva sva imela eno slabo izkušnjo z izvenmaternično nosečnostjo in še vedno nisva pozabila na to.

Res komaj čakam, da bo 12 t mimo. Še dva dni pa bo!

Tintara - tudi meni je v pisarni prav težko vzdržat. Morda ni krivo, da sem user posted image  ampak to, da nimam toliko dela, kot sicer in tega nisem vajena user posted image .
Jaz pa bom verjetno iz ilegale v službi ta teden. Me prav zanima kako se bodo stvari razvile.

Prijatelji (ne še čisto vsi) in starši pa že vedo.

Slabosti so se kar umirile, utrujenost in zaspanost pa še kar ne. Tu in tam me še vedno kaj zaboli v trebuhu. Upam, da je to v redu in ni nič narobe.

Lepo se imejte in pazite na bušije.

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 29.5.2006 8:34:01 >

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 632
29.5.2006 9:54:34   
Barbk
Ojla punce,

saj ste bile kar pridne čez vikend.Jaz sem bila pa kar precej leteča-malo po City-u pa malo po kafetkih in vodicah, pa dragi me je peljal (spet) na kitajsko požrtijo-mjami, mjami...No in zdaj je spet ponedeljek in delovni teden.Sem se pa ravno naročila na NS v Dravlje pri dr.Premru.Baje je zelo vredu in predstojnica Lj porodnišnice.A katera kaj ve o njej?Aja najino srečo bova videla v ponedeljek 5.6.-uh super to je danes teden.No tokrat gre tudi moja ljubezen zraven in mislim, da se bo šele tam zavedal, da bo očka.O vidim, da se greste škarice in nože...Tudi midva bova to sprobala malo kasneje, pa prijateljica mi je že obljubila test s soljo.Mi je pa res čisto vseeno kaj bomo dobili, samo da bomo zdraviuser posted image .No zdaj grem pa še malo za faks pokukat potem pa spet v službo.

Barbk

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 633
29.5.2006 9:59:12   
Naja30
OOOOO, ste se začele zbirat po dolgem vikendu? Bo malo bolj živahno tukaj na naši temi user posted image  Z zasanjano nama je bilo tako dolčas, da sva kar zaspale zraven user posted image user posted image user posted image

Punce, vas kaj srbi koža? Meni se to občasno dogaja in se mažem in mažem, pa še nisem odkrila ene konkretne kreme ali olja, ki bi mi kožo res dobro navlažil. Imate kakšno idejo?

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 634
29.5.2006 10:54:59   
vampirka
Naja in Zasanjana...vama gre pa user posted image  zelo dobro od rok, pa tudi, če vama pobegnemo za vikend user posted image ! Naja, kar se srbeče kože tiče poskusi piti več vode - te pa nočem strašit, ampak srbeča koža v nosečnosti lahko pomeni tudi diabetes user posted image ... Barbk - meni pa user posted image sedaj nič več ne diši (pred nosečnostjo je bila to moja najljubša hrana, sedaj pa me napenja user posted image  ...)! Kar se dela v pisarni tiče (še posebaj v kombinaciji z današnjim vremenom), pa meni tudi ne laufa preveč - nažalost so službene poti samo tiste v daljne kraje in še to enkrat na dva meseca...nič, bo treba zobe stisnit in pregurat do konca delavnika user posted image ...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 635
29.5.2006 11:18:15   
emaa
Jutro punce, sem komaj pred eno uro vstala, pa za takle vrem se niti ne splača. moje slabosti se bodo zgleda začele umirjati, se vsak dan boljš počutim, mi je slabo, samo ne toliko. Glede kisline, čevas matra, vzamte rupurut, to je bla ednia stvar, ki sem se jo spomnila vprašat v pon. ko se m bla tolk paf. Glede spanja, to bi pa itak cel čas. Jaz sem zdaj že na -3kg, trebuh vztrajno raste, zvečer je že kar lep. Mogoče, da če sem v temnem, da kdo misli, da sem porejena, na plaži, so me pa itak vsi pogruntal, mam tak trebuh ko večina kak mesec, dva kasneje. Na trebuhu ne morem več spat, ker mam občutek, da ležim na žogi, na hrbtu pa zelo kratek čas, ker me pol hrbet boli, pa mi ostane samo levi ali desni bok. Se še navajam.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 636
29.5.2006 13:02:37   
Zasanjana
Ojla čveke!
Spet ta dež.Jaz ga mam že poln kufer.
Tintara, ful hvala za te besede.user posted image
Mi smo tudi iz ilegale.user posted image Danes smo imeli NS.Juhuhuhuhu... se že cel dan kr neki režim.Kaj čm, sm toook vesela.Vse se je lepo vidlo, tveganje je majhno.To me sploh ni tako zanimalo.Je pa res, da te občutno pomiri.Jaz k sm tok nestrpen človek, nism zdržala in sem vprašala, če se vidi, kaj bo.Se je G začel smejat in povedal, da naj bi bil user posted image .Ni pa še zagotovo, ker je še malo prezgodaj.Ampak vseeno...user posted image Moj je pa dobesedno bulil v tisti monitor.Sem čakala, kdaj mu bodo oči ven padleuser posted image .

Uf...Naja, kako, da nisva tega včeraj predebatirale?user posted image Mene srbi koža.Vse te alergije in to (oprostite izrazu) sranje mi gre že pošteno na živce!user posted image Jaz uporabljam ollje zvečer in vlažilno kremo zjutraj.Pa sem še vedno vsa hrapava.Bljah... samo da se dotaknem, me streseuser posted image .Poskusi vse možne žavbe.Lahko tudi sama kaj zmešaš, če si mojster v temu.Jaz sem imela precej nezgod s tem.user posted image

Takole, sem napisala svoje... zdaj pa grem... uživajte, čeprav je dež.Jaz samo upam, da me ne bo odpihnilouser posted image .Čaw čaw.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 637
29.5.2006 13:03:02   
crci06
Hej, hoj punce...

vam povem, da o službi in o vremenu se ne splača...
Ker jaz imam tudi danes tak dan, da imam veliiiiko časa za premišljevanje, pa se mi zdi, da je to lahko slabo, potem pa še vreme upoštevaš, in je še slabše -
AMPAK NE BOMO SE PUSTILE DEPRESIJI, KJE PA!!!!

Jaz sem si ravno fino muziko naštimala, zdaj bi šla pa kar poležavat...
Aja, pa to sem ugotovila: prej NIKOLI nisem spala na trebuhu (imam določene obline že od prej kar velike in ni udobno), skratka, že od nekdaj spim na boku.
Ampak fora: ta bok je bil včasih res BOK, zdaj pa na boku spim tako, da sem hkrati naslonjena na bok in na trebuh :)
Jaz upam, da so naše bebice dobro zaščitene v svojih brlogcih :)
Pomoje ni ravno fino, če 72 kg ženska leži na tebi :)

Sicer pa  - blagor tistim, ki spijo do sredi dopoldneva.
Na tak način verjetno ne moreš imeti jutranjih slabosti, ali pač?
user posted image user posted image user posted image
Šala!
ko so mene zdelovale jutranje slabosti, nisem nikoli spala dalj kot do 5.30.
Ampak tega na kakšnem drugem forumu raje ne bom povedala, da ne bom katere prestrašila user posted image user posted image user posted image .

Veste za kaj je dobro slabo vreme?
Za plavanje v bazenu!
Mogoče pa se dane s katero srečamo v KR bazenu, kdo ve?

Pozdravček vašim user posted image  in vsem vam, souser posted image !

ZASANJANA; POPRAVLJAM (DOPOLNJUJEM SVOJE SPOROČILO)
in sicer tako, da sem šla (prijavljena) na forum, našla svoje sporočilo in kliknila gumb UREDI
Je zgoraj desno pri tvojem sporočilu!
JE ŠLO???

< Sporočilo je popravil moj_moj -- 29.5.2006 13:18:38 >

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 638
29.5.2006 13:05:32   
Zasanjana
Upsi, ker sem jaz mojster, ne znam popravljati sporočil.user posted image Me zanima, kako ve to naredite?user posted image Sem prešaltala že vse možne ikonce, pa nič.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 639
29.5.2006 13:22:14   
Anonimen
Uf, pa sem prebrala vse od petka. Res ste bile pridne. MIdva z mojim, sva si ta vikend vzela čisto zase. V soboto sva bila doma-mi je bilo slabo-gledala sva filme in se imela fajn. Včeraj sva šla na piknik, ležala na dekci, pila, jedla in se o vsem pogovorila.
Vedno sva imela željo da se poročiva in sedaj sva se odločila, da bova usodni da rekla septembra najkasneje oktobra.
Danes sem kljub dežju res dobre volje.
Glede suhe kože, vam priporočam olivno olje-malo se namažite, pa ne preveč, da ne boste "sluzaste" , se lepo namestite in počakajte nekaj časa. AJA, pa oblecite nekaj kar vam ni škoda, saj se olje v celoti ne vpije v kožo.

Neposredna povezava do sporočila: 640
29.5.2006 13:24:04   
tintara
O pozdravljene! Danes se vam kar se nekrat oglasam. Sem sla iskat enga Francoza na Brnik, pa sem ga srecno dostavila do sluzbe in zdaj se mi zdi, da sem upravicena do enih 10 minut RRja - al pa rajs 15. Ha, fora, sem mu hotla dt roko, k je prisel, pa ocitno to v Franciji glih ne spila in me je tipcek lepo dvakrat kusnil. user posted image  Tega pa jaz nisem glih navajena in jaz nisem dojela. Najbrz se je mogu kaksen mimoidoci kar nasmejat.
Zasanjana, ja to pa fajn da bo user posted image , da ga bo tudi Zala lepo sprejela. Cak, a se mi sam zdi, al si se tudi prav usedla (na noz al kaj ze?). Mi smo vcer povedal pr taasci in tast je takoj (tako kot vedno ko mu povemo, da je kdo nosec), privleku ven nihalo. kazalo mu je na fantka, sam ne vem no, jaz bi glede na moje sladokusje rekla da bo puncka. No, kakorkoli ze, sam da bo zdravo. Naju je zadnjic G. na nuhalni sprasevala al bi rada zvedela, pa sva se mal cukast gledala, pol je pa ze kar sama rekla, da ima popkovnico tako lepo namontirano cez, da je lahko karkoli. Morda na morfologiji, kaj pa vem, morda pa sele 1.12.
Ampak danes je pa res dezeven dan, takih pa ni tolk velik. No, do srede naj se le naredi mal boljse, ko gremo spet mal na teren.

O, zdaj pa sibam. Me glih na kakav vabijo. Cau, mejte se.

Neposredna povezava do sporočila: 641
29.5.2006 14:01:15   
manetka
Oj vsem!

Najprej veselo sporočam, da sem že skoraj zdravauser posted image , hvala ker ste držalče pesti proti mojim virusomuser posted image , moram reči da sem kar cel vikend preležala, tako me je zdelal nek čuden prehlad, no sedaj mi nagaja samo še nos in kašelj. Splošno počutje pa je že zelo dobro kljub temu deževnatemu dnevuuser posted image

Proti kislini sem odkrila nekaj novega, takoj ko pride v napad spijem malo (pol kozarca) donata in je O.K., tako, da probajte mogoče bo še kateri zaleglo.

Sem videla, da vas precej je Centramedmami, no mene je tudi tole slabo počutje prepričalo in sem jih nabavila, ne vem mogoče so pa te vitamini res tako dobri in pomagajo za splošno počutje, ker jaz moram včasih tud 2x na dan it počivat.

Včeraj sem se po nekaj časa spet strahoma odpravila na vago no innn grooza nobene kile še več trebuh pa že tak, jaz sem pa mislila, da smo že pri kakih 3kg viška, pa izgleda telo še vedno porablja zaloge, moram pa reči, da precej pazim, da jem, včasih pade tudi kašna pregrešno dobra nutela, ki mi je edina dobra od sladkega, ostalo mi je zanič.
Kdaj naj bi pa najhitreje rasli kg? Kdajuser posted image najbolj zraste, ali naj bi šlo to ves čas enakomerno?

Vidim, da Zasanjana in Naja jamrata za kožo, dajta probat mandeljevo olje meni se zdi fajn, je pa tudi pri meni moja koža polna alergij in moram ornk merkat, da ne sfalim še s kako kremouser posted image

hehe ste se pogovarjale kaj user posted image user posted image  imate, hmm mene tudi tako firbec matra, pa še ni blo ziher videtuser posted image  Meni je čisto vseeno kaj bo, user posted image  tudi, firbčna sva pa do konca.

Bodite pridne, lp M.

pa smo trije

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 642
29.5.2006 14:14:26   
Ženkica
Čao punce. še jaz da se na hitro javim; saj vas non stop pridno prebiram, ampak za kaj napisat pa kr ni cajta.

Skratka; za nama je prijeten vikend; v petek me je dragi peljal v gledališče nato pa še na romantično večerjo v dvoje - na kebab user posted image  user posted image  ; še sanja se vam ne kok je bil dober. Mljask.

V soboto sva bila na izletu; sva si ogledala Muzej v Bistri; uff, 2 uri je trajalo, sem bila kar pošteno utrujena.

Včeraj, pa sem se sončila; in to cca 2,5 uri, zadaj za hišo: rezultat pa je porazen; rdeča sem ko user posted image , vse me peče; sem si hotela samo malo noge posončit, da bom lahko počas kako kiklco oblekla, no, zdj pa mam. user posted image

Danes ob 18.00 imam NS pri Dr. Strahovi; no ja, malo me je res strah, da bo vse ok; tudi oči gre zraven, da se prvič sooči s svojim user posted image ; uff, kok bo dobro, komaj čakam, da vidim izraz na njegovem obrazu. Sicer pa se bojim, da me bo Dr.okregala, ker imam čisto rdeč trebuh od sončenja; ji bom rekla, da sm zaspala na soncu, al pa kej tazga, da ne bo preveč huda.

Jutri pa šibam v Celje v H&M-ja po cunjice; nobene hlače mi niso več prav, danes sem oblekla ene nosečniške, ki sem jih dobila na posojo; sicer so zimske, ampak tako mi tole vreme še prav pride, da mi ni vroče v njih.

Skratka držite pesti danes ob 18.00, jutri pa vam javim kako je blo.

lp

Ženkica

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 643
29.5.2006 15:02:59   
Zasanjana
Šit, sej ne moreš verjet.Greva zdej z mojim do tašče, da bi ji pač povedala.Ok, priznam, strah me je blo njene reakcije.Ampak vseeno si nisem mislila, da mi bo prijavla:"Spet ste se gonili?Sam, da ne bo tud ta crknu."user posted image In je šla naprej kuhat.Oba sva stala ko ena hloda sred kuhinje.Sploh nisem dojela.Moj je pobral svoje in moje stvari in sva šla.Še pozdravli se nismo.Mislim, res nimam besed.user posted image  

Ženkica, srečno!user posted image
Jaz sem tud danes prvlekla ene nosečniške hlače, ki sem jih prej nosila v šestem mesecu, pa so mi že zdaj prav.user posted image Jah, dost šokov za danes.Če ne prej, pa v soboto tudi mi v Celje.Še k sestri na obisk in mal v šoping.

Zdej pa res zadost.Lep dan!

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 644
29.5.2006 15:13:47   
crci06
Seveda, držimo pesti, ženkica!
Jaz za vse in za vsako posebej držim pesti, hkrati pa čutim vaše vznemirjenje in sem tudi sama vedno bolj živčna...
Jaz sem namreč tista boga duša, k nisem bila še niti na enem pregledu, zdaj pa razmišljam, kako razmišlja moja G...
1. pregled v 12. tednu, ve pa vse že hodite na nuhalno v 12. tednu...¨

Ali mi predlagate, da se jaz kar prijavim nekam? (verjetno bo to LJ ali pa Domžale, moram še enkrat naštudirat vse, kar ste napisale)
Ko ste poklicale za datum, čez koliko dni so vas naročili?
V katerih tednih je sploh treba it na NS?

Hvala za odgovore!

Mogoče bi si pa morala nick spremenit v "NEVEDNICA"... moram priznati, da ste edine, katere lahko kaj vprašam.

Do prvega pregleda sem rekla, da nikomur nič ne pravim in pol mi je hudo, ker tudi psihične podpore od nikjer ne dobim...
Katerokoli grdo stvar preberem, sem pol pol dneva živčna...
Kot sem že rekla, pa baje najbolj pridni user posted image  zrastejo, če je user posted image skoz čimbolj pozitivno nastrojena!

Torej, bodimo dobre volje in radi se imejmo!

user posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 645
29.5.2006 15:17:57   
crci06
Zasanjana, ne morem verjet, da je to sploh mogoče !!!
(no, mene to še čaka, bom potem povedala...)

Lepo te prosim, če tole tvojo veščo taščo (OPROSTITE  IZRAZU!!) kratkomalo ODJEBEŠ!!!

Tega pa res noben človen ni vreden, da bi kdo takole z njim delal!!!!

Upam, da ti zdaj ne bo treba do nje pol leta, ko pa bo ona prišla k tebi gledat bebico, jo boš pa loh ti j... kolikor boš hotla, ker bo ona pri tebi!!!!

DRŽI SE!!!

Če rabiš kakšno oporo, se lahko oglasiš tudi na personal sporočilih, pa se tam izkašljaš z najgršimi besedami!!!!

DRŽI SE!!!

Neposredna povezava do sporočila: 646
29.5.2006 15:51:00   
vampirka
Zasanjana...jaz sem kar brez besed!!! Moji tašči je šlo na jok od sreče, ko sva ji povedala... Mater, eni ljudje so pa res user posted image !!! Eh, saj verjetno jo je življenje že kaznovalo... Vidva lepo uživajta in na vašem mestu jo sploh ne bi šla več obiskat...se bo že user posted image  do vas, ko bo kaj rabila ali pa hotela unuka videt! Potem pa ji lahko vrneš milo za drago (čeprav ni vredno)...
Upam, da imate ostale zlate tašče (tako, kot jaz)...sicer se ne vidimo veliko in verjetno je zato tako kakor je user posted image !

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 647
29.5.2006 16:05:35   
severnica77
Zasanjana
Kaj takega, da lahko nekdo izusti. Pa tega ne bi mogla reči niti najhujšemu sovražniku. Sem že slišala marsikaj ... Kaj mora biti človeku?

Ti raje čim prej poskušaj na to pozabiti in uživaj, da bo tvoja pikica vesela in se bo od mamice nalezla veselja.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 648
29.5.2006 16:19:15   
severnica77
Pa še nekaj malo za zabavo:

user posted image
Fantek je če:
  • Nisi imela jutranje slabosti v zgodnji nosečnosti
  • Je srčni otroka utrip manjši od 140 udarcev na minuto
  • Trebuh izgleda kot košarkaška žoga
  • So tvoje bradavice opazno potemnele
  • Nosiš nizko
  • Če hrepeniš po slani ali kisli hrani
  • Če hrepeniš po proteinih - mesu in siru
  • So tvoje noge bolj mrzle kot pred nosečnostjo
  • Dlake na tvojih nogah rastejo hitreje
  • So tvoje roke zelo suhe
  • Je tvoja blazina obrnjena na sever ko spiš
  • Se bodoči očka redi tako kot ti
  • Izgledaš lepše kot kdajkoli
  • Je tvoj urin svetlo rumene barve
  • Se ti širijo nosnice
  • Obesiš poročni prstan nad trebuh in se vrti v krogih
  • Imaš glavobole

user posted image
Punčka je če:
  • Si imela jutranje slabosti v zgodnji nosečnosti
  • Je srčni otroka utrip vsaj 140 udarcev na minuto ali več
  • Je tvoja leva dojka večja kot desna
  • Se tvoji lasje svetijo rdeče
  • Nosiš visoko
  • Trebuh izgleda kot lubenica
  • Če hrepeniš po sladkem
  • Če hrepeniš po sadju
  • Če hrepeniš po juicu
  • Izgledaš slabše kot normalno
  • Si bolj čemerna kot ponavadi
  • Ne maraš jesti krajcev kruha
  • So tvoje prsi res zacvetele
  • Je tvoja blazina obrnjena na jug ko spiš
  • Je tvoj urin temno rumene barve
  • Obesiš poročni prstan nad trebuh in se premika levo desno

Neposredna povezava do sporočila: 649
29.5.2006 16:38:18   
vampirka
Severnica77, jaz imam pol znakov za user posted image , pol pa za user posted image ...lejga šmenta user posted image ...user posted image user posted image user posted image !

user posted image  Nisem imela jutranjih slabosti v zgodnji nosečnosti
user posted image  Utrip user posted image  je čez 140
user posted image  Trebuh izgleda kot lubenica user posted image
user posted image  Desna dojka večja od leve user posted image
user posted image  bradavice so opazno potemnele user posted image  
user posted image  nosim nizko (vsaj meni se tako zdi user posted image )
user posted image /user posted image  hrepenim po vsej možni hrani (sadje, sladko, meso, sir, slano sladko...user posted image )
user posted image  moje noge so bile pred nosečnostjo bolj mrzle user posted image
user posted image  izgledam boljše (ker več počivam user posted image ) in sem dobre volje (ker sem zelo vesela najinega prvega user posted image )
user posted image  dlake rastejo hitro (tako kot ponavadi user posted image )
user posted image  očka drži linijo user posted image ...
user posted image  nikoli nisem marala krajcev kruha user posted image
user posted image  moje prsi so zacvetele (vsaj po mojem mnenju..."trojke" še nikoli prej v življenju nisem imela user posted image )
user posted image  moj urin je svetlo rumene (včasih celo prozorne) barve - kar ni težko ob toliki količini zaužite tekočine user posted image !
user posted image  blazina je bolj na jug kot na sever (v bistvu nekje vmes user posted image )
user posted image  zadnje dva dni imam glavobole (upam, da ni kak virus)
user posted image  prstan se premika gor/dol po trebuhu (hm, to je lahko tud levo/desno, če gleda nekdo, ki stoji ob meni user posted image )

Torej, lahko zaključim........hm, verjetno bo poreden(a) user posted image user posted image user posted image !

< Sporočilo je popravil vampirka -- 29.5.2006 17:00:58 >

Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?