crci06
|
oh manetka, nimaš več mucik... čeprav - skušam najti pozitivno stvar - mogoče pa je narava sama tako hotla naredit, da zdaj, ko si , nekaj časa ne bo muck naokoli, ker je to dobro zate in za A, t_t_y, ti si tista, ki tudi še nisi imela pregleda? Sem vedela, da je ena nekje, pa se nisem mogla spomnit, katera! Tudi midve ga bova dočakali, čeprav verjetno jaz veliko težje, ker so ti v 2 in že veš, za kaj se gre, meni je pa vse čisto novo... še 5 dni do mojega pregeda, pol bom pa še držala pesti, da še tebi hitro mine. Glede športa pa ja, tudi jaz se zdaj ne mislim več doma držat, ker sem že kot pujsek (+ 4 kg), hlače spravim gor še samo ene in eno kiklo, nikakor pa si ne želim imeti prej nosečniških cunj, preden mi G ne pove, da vidi/sliši srček in da je vse OK. Da bi morala celmu svetu razlagat, če slučajno kaj ne bi bilo kaj OK... pa ne kličem hudiča, samo skušam biti racionalna. To so me "z leti" naučile kolegice, k je katera povedala, da je in smo bli ful heppy, pol je pa bilo kaj narobe... just in case se še vedno tlačim v moje cunje in upam,da s tem še bolj ne škodim . Ker valda, da me že tišči v pasu, ampak (ko nihče ne vidi) imam velikokrat kar odpet gumb.. Ah, saj bo tudi današnji dan OK Lp!
< Sporočilo je popravil moj_moj -- 31.5.2006 9:52:22 >
|