vampirka
|
Dober dan, klepetulje...Jao, tolk ste se razpisale, da sem malo nit zgubila ... Ampak se bom probala pomatrat ! Tintara - ne garaj preveč, še posebaj, če od tega ni ...Ženkica - jaz sem včeraj v H&M zapravila čez 30 jurjev...too much! Ampak samo še ene hlače so mi bile prav , moje znanke pa so vse par številk večje od mene in si nisem mogla nič sposodit . Zdaj pa imam dovolj do konca poletja (zgornje dele nosim navadne, kupovala sem samo hlače in krila...no pa še dve luštni oblekici, ki sta mojemu še posebaj všeč). Vilma in Ema - super slikice (najin akrobat je tudi že nekaj časa v albumu - obrnjen na glavo )! Ampak 3D uz je pa zakon - neverjetno kaj vse se vidi!!! Mislim, da ima G, h kateri grem na NS (dr. Pelkič iz MB) tudi tak UZ ...datum sem pa dobila 13.6. (moj komaj čaka) - srečke vse, ki ste to že skoz dale! Meta, ti pa tudi javi kako je s tvojim "gruntarjem"! Grem stavit, da bo pravi korenjak(inja) in bosta skupaj z Ano furala! Shorty - čestitke za poroko! Barbk - mater, ste pa veliki! Bravo! Kar se pa kože tiče sem pa jaz tudi ko ena najstnica (saj brezhibne polti niti nikoli nisem imela)...sem mislila, da se mi bo koža ščistila, pa je še vedno isti drek - potem se pa še , je pa hujš seveda! Res je sicer, da se marsikaj vidi, ko se na 5 cm zijaš v špegu ! Zdaj pa vprašam vse tiste, ki boste mamice že v 2. (ali 3.) - koliko drži ta babji trač. da če bo punčka, imaš ful lepo kožo, če pa fantek, je pa koža nečista! Ker meni po izračunih po rojstnih datumih pride da bo fantek (nama je sicer vseeno kaj bo)! In če katera želi, da ji izračunam spol, naj mi pošlje svoj in možev rojstni datum (mesec zanositve pa itak vem ). Če bi hotele izračun še za že rojene otroke (da preverite, če drži ), pa morate napisat tudi mesec in leto zanositve za njih (računam pa nič - zaenkrat ). Mater sem se razpisala (pa mi ni uspelo vseh omenit - tem pošiljam en velik šopek )! Se vidi, da imajo danes moji šefi vsi dopust (v Avstriji so skoraj vsi fraj) - pa bluzim po netu!
|