|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBRCICE
26.5.2006 9:48:54   
Shorty_
dobro jutro!
Meta zate danes držim pesti in veliko veselja ob opazpvanju pikice ti želim!
Naja kdaj in kje bos dahnila usodni da? Pol ni nič drugače veš samo cel teden rabiš da se sestaviš in začneš zopet normalno funkcionirat.
Kok vas je takih k boste rodile v lj pa mate rok 1.12?

No danes grem prvič odkar sem poročena spet v službo jupi!

Lepo se mejte pa se tipkamo
pobožajte bušijeuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 601
26.5.2006 11:04:04   
vampirka
Dober dan, klepetulje...Jao, tolk ste se razpisale, da sem malo nit zgubila user posted image ... Ampak se bom probala pomatrat user posted image !
Tintara - ne garaj preveč, še posebaj, če od tega ni user posted image ...Ženkica - jaz sem včeraj v H&M zapravila čez 30 jurjev...too much! Ampak samo še ene hlače so mi bile prav user posted image , moje znanke pa so vse par številk večje od mene in si nisem mogla nič sposodit user posted image . Zdaj pa imam dovolj do konca poletja (zgornje dele nosim navadne, kupovala sem samo hlače in krila...no pa še dve luštni oblekici, ki sta mojemu user posted image  še posebaj všeč).
Vilma in Ema - super slikice (najin akrobat je tudi že nekaj časa v albumu - obrnjen na glavo user posted image )! Ampak 3D uz je pa zakon - neverjetno kaj vse se vidi!!! Mislim, da ima G, h kateri grem na NS (dr. Pelkič iz MB) tudi tak UZ user posted image ...datum sem pa dobila 13.6. (moj komaj čaka) - srečke vse, ki ste to že skoz dale! Meta, ti pa tudi javi kako je s tvojim "gruntarjem"! Grem stavit, da bo pravi korenjak(inja) in bosta skupaj z Ano user posted image  furala! Shorty - čestitke za poroko! Barbk - mater, ste pa veliki! Bravo! Kar se pa kože tiče sem pa jaz tudi ko ena najstnica (saj brezhibne polti niti nikoli nisem imela)...sem mislila, da se mi bo koža ščistila, pa je še vedno isti drek - potem se pa še user posted image , je pa hujš seveda! Res je sicer, da se marsikaj vidi, ko se na 5 cm zijaš v špegu user posted image !
Zdaj pa vprašam vse tiste, ki boste mamice že v 2. (ali 3.) - koliko drži ta babji trač. da če bo punčka, imaš ful lepo kožo, če pa fantek, je pa koža nečista! Ker meni po izračunih po rojstnih datumih pride da bo fantek (nama je sicer vseeno kaj bo)! In če katera želi, da ji izračunam spol, naj mi pošlje svoj in možev rojstni datum (mesec zanositve pa itak vem user posted image ). Če bi hotele izračun še za že rojene otroke (da preverite, če drži user posted image ), pa morate napisat tudi mesec in leto zanositve za njih (računam pa nič - zaenkrat user posted image ).
Mater sem se razpisala (pa mi ni uspelo vseh omenit - tem pošiljam en velik šopek user posted image )! Se vidi, da imajo danes moji šefi vsi dopust (v Avstriji so skoraj vsi fraj) - pa bluzim po netu! user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 602
26.5.2006 12:30:23   
crci06
vampirka, po moje si skor edina, k ji pride prav, da imajo avstrijci praznik user posted image user posted image user posted image

VIKEND!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 603
26.5.2006 13:14:34   
supermami
ZASANJANA, mene si pozabila!! PDP 03.12.2006. Daj me na seznam, da se ne bom počutila tako sama. Plosim.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 604
26.5.2006 13:49:36   
severnica77
Pozdravljene user posted image !

Imam eno vprašanje. Ste za NS dobile napotnico pri svojem G?

Jaz jo namreč sem. Mi pa je čudno, ker glede na to, da je to samoplačniški pregled (stara sem 28 let) ne potrebuješ napotnice (preverjeno).

Pa me malo firbec matra, da pa mi morda ne bo treba plačatiuser posted image ?
Saj vem, verjetno prazno upanje.
V Mariboru na Fontani je cena pregleda 20.000,00 SIT, kar ni ravno malo.

Je pa moj G dr.Reljič (Maribor).

(odgovor članu supermami)
Neposredna povezava do sporočila: 605
26.5.2006 13:55:55   
emaa
Shorty čestitke k poroki. Vampirka tvojuser posted image tud lepo zgleda. Severnica NS pri Strahovi je 12.500, mato pa drago v MB.
Jaz jo pa popoldne mahnem za vikend na Hrvaško, pol pa  dopust uživat. KOmaj čakam.

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 606
26.5.2006 14:01:24   
severnica77
Ja, me je kar presenetila cena. Moram še preveriti pri dr. Pelkičevi.

user posted image  za skorajšnji pričetek vikenda.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 607
26.5.2006 14:39:37   
vampirka
Severnica, ne na fontano iti za NS! Edini UZ v MB, kjer ti lahko izračunajo % tveganja za NS je v privatni ordinaciji dr. Pelkičeve in sicer stane 12.000 sit (skupaj s slikicami). Poleg Pelkičeve imajo tak uz še Strahova v Domžalah ter Pušenjak v Dravljah (kar se primorskega konca tiče, pa ne vem). Saj NS ti lahko "pregledajo" povsod, samo ocene tveganja ti pa ne morejo naredit. To je meni včeraj razložila moja G...sem bila kar malo presenečena. Pri Pelkičevi se pa naročiš lahko vsak dan od PON-PET med 10-12h dopoldan (02 25 23 830).

Je pa res, da sem malo zmedena kaj je potem s prvim UZ pregledom, ki ga imam preko ZZZS v MB porodnišnici in je sedaj v istem tednu kot NS user posted image ...se bom nekaj zmislila, da mi ga bodo prestavili za kak teden user posted image  (mater, tako mali so tile naši pikci, pa se že skoz nekaj slikajo in snemajo user posted image ).

< Sporočilo je popravil vampirka -- 26.5.2006 14:41:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 608
26.5.2006 15:07:59   
severnica77
Vampirka hvala za informacije.

To tudi mene zanima. Namreč dobila sem napotnico za UZ v porodnišnici. dr. Reljič mi je rekel, da gre za vratno svetlino, kar je le drug izraz za NS in za to sem dobila napotnico. Da je fajn, če grem na ta pregled.
Pregled v porodnišnici imam 6.6., sem se pa prav tako naročila na NS pri dr. Pelkičevi 7.6. popoldan.
Kolikor vem pa lahko prav tako v porodnišnici naredijo NS in tudi izračunajo tveganje. Sem na forumih zasledila, da so punce delale NS prav v porodnišnici v MB.

Ne bi rada, da bi se zgodilo, da bi naredila dva enaka pregleda. Ali celo dvakrat plačala. Zdaj pa sem res zmedena. user posted image Napotnica je pa napisana tako, da se ne da nič prebrati :)

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 609
26.5.2006 15:12:36   
Naja30
Shorty, moj usodni da bo 24.junija. user posted image Komaj že čakam na fešto!! Si ti imela dekliščino?

Severnica, cene NS so (morale bi vsaj biti) enotne. To je 12.000 sit. Ne rabiš napotnice, ker je do 35.leta samoplačniško. Možno je pa vse, pozanimaj se če ti slučajno ne bo treba plačat. user posted image
Samo za info - na primorskem pa G sploh ne svetujejo, da greš na NS, ampak v 16t na THT. To je nekaj podobnega, je pa še dražje. Imam prijateljico user posted image  dol in me obvešča (ko-ko-ko-dak user posted image )

Jaz sem oa čisto hin! Zakaj me nobena malo ne potolažiiiiiiiiiii??? Ueeeeeee. user posted image  user posted image  user posted image   Poleg te driske driskaste user posted image user posted image  me še nizek pritisk zafrkava in sem kot mesečnik. Ko kaj pojem, je najbolje, da je čim bližje postelja...

No ne bom več jamrala. Vse, ki ste imele preglede, javite potek.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 610
26.5.2006 16:27:04   
Zasanjana
Helow pupe!
Supermami, sem te dodala.user posted image
Severnica77, jaz nisem dobila napotnice za NS pri svoji G.Pri nas sploh ne svetujejo NS, pač če želiš.Tako kot je rekla Naja3.Opravljajo THT.Sama ne vem, kaj točno je to.Bi blo pa zanimivo it tudi na to.Bomo vidli.
Ajej, shorty, jaz sem ti pa pozabla čestitat.Čestitke za poroko in ogromno lepih trenutkov z tvojim user posted image .user posted image
Vampirka, ziher bodo naši malčki fotomodeli, če so že zdej tako fletkani.user posted image

Kakšne načrte imate za vikend?Spet bo tuga tukaj gor.Pa saj je prav, zdaj, ko je sonček, je treba uživat!Mi bomo šli spet na en piknik.Ima nečakinja rojstni danuser posted image .In lahko bi šli pogledat tudi našega user posted image ... ampak ne vem.Ne bi blo dobro, ker bi se spet zjokala.Včeraj sem imela spet tiste grozne sanje.user posted image
Prav grozno je... tak občutek v podzavesti imaš.Ne znam razložit.Je pa res res res grozno.Včasih si tako želim, da bi to pozabila, pa ne morem.Ah, zadosti javkanja.

Lep petkov dan vam želim, user posted image !

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 611
26.5.2006 17:32:08   
Naja30
Zasanjana, kar strese me, ko berem to od tebe. user posted image  Saj bo vse ok tokrat, samo ne bodi žalostna. Saj jaz se tudi spomnem kdaj na tisto, kar je bilo, ampak poskusim odgnati misli, da ne bi tale naša pikica tega čutila.
Dovolj tuge, povej raje če ti je trebušček že kaj zrasel? Jaz ga tako rada gledam, mojga bušija. user posted image  

Čez vikend grema z user posted image  na moooooorje!!! Jupija! user posted image   user posted image   user posted image   Danes sem pa večino dneva porabila za pisanje vabil za poroko in se mi prav ne da več. Grem malo počivat na kavč user posted image  

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 612
26.5.2006 17:44:04   
Zasanjana
O Naja, si bla pa pridna.user posted image Vem, da bo vse ok tokrat;... no, ne vem, si pa želim.Moj buši je že kr zrastu, počasi dobiva tisto tapravo oblikouser posted image .Pa tvoj?Mal me mučijo kilogrami, jih mam že 2,5 več.Fjuh, kdaj se je to nabralouser posted image .Bo treba malo pazit, da ne bomo na koncu na +20.user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 613
26.5.2006 19:49:53   
Naja30
Meni je tudi že zrastel trebušček, prav napet je postal user posted image  Danes me špika, to je tako lepo ker vem, da raste.
Jah, kilogrami so pa druga zadeva... user posted image  Od drugega pregleda se nisem tehtala, takrat pa je bilo +1.5. Tako da zdaj je verjetno že tud mal več. Pa se ne sekiram, treba je mal uživat saj zredila se bom v vsakem primeru, hujšala pa tudi. Če mi nekaj paše pojest, bom pojedla. Edino sadje mi še kar ne gre user posted image  Bolj zelenjava.

Neposredna povezava do sporočila: 614
26.5.2006 19:55:14   
Zasanjana
In je tako lepo gledat, ko je že opazit, da se notri nekaj dogaja.user posted image Pri meni je sicer ravno obratno, da raje posežem po sadju.Še vedno pa vodijo sladkarijeuser posted image .

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 615
26.5.2006 19:58:57   
manetka
Jaz sem pa zbolela, en čuden prehald se me je lotiluser posted image  upam, da bo kmalu bolje, sem skoraj cel dan preležalauser posted image . Me v čelu špika pa ves nos zabasan, upam, da ne bo šlo še na grlouser posted image

Meni pa tudi sadje ne gre mi naredi tako slabo, pa full kisline imam po njem, zelenjava mi pa dobesedno smrdi, razen korenjauser posted image  res čudno vse tole pa tako sta sadje in zelenjava dobra.

Jaz se bom morala tudi odpravit na vagouser posted image  hehe meni pa včasih tako nutela zapaše, pa potem mi je tako dobro v trebuhu, kot bi pojedla nekaj čudežengauser posted image

LP M.

pa smo trije

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 616
26.5.2006 20:21:22   
Naja30
KO si ravno omenila kislino-po vsaki jedi skoraj jo imam user posted image  Zvečer pa obvezno. Sem se že kar navadila. Pa ne vem, ko je ful hudo sploh ne vem, kaj naj naredim. Mleko mi ne pomaga user posted image
Eh, včasih imam že sama sebe dost, ker samo jamram! Poleg tega sem pa seveda srečka user posted image  in veselo božam trebuščka in se pogovarjam z njim, da me user posted image  včasih čudno gleda in se mi smeji. Vse te nosečniške tegobe bomo že premagale, samo da bo z našimi pikicami vse ok.

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 617
26.5.2006 20:22:25   
Naja30
Manetka, drži se in ostani močna proti virusom! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 618
26.5.2006 21:30:51   
vampirka
Severnica - jaz sem se danes popoldan pozanimala kako je s temi najinimi pregledi. V bolnici ti naredijo navaden pregled - no, dr. Japelj pogleda tudi NS (kao), tveganja pa ti ne more izračunat, ker nima takega UZ. Sem klicala sestro v porodnišnico in ji povedala kako je - da imam UZ pregleda samo en dan narazen in če je to sploh smiselno - pa je odgovorila, da ne. Da potem tega pregleda v bolnici ne potrebujem, ker mi bo itak dr. Pelkičeva vse v materinsko knjižico napisala (se mi je zdela kar malo huda name user posted image )...in tako sem ta pregled v bolnici odjavila (res bi bilo nesmiselno naslednji dan hodit k dr. Japlju...pa še kaj preveč simpatičen mi ni - sem bila pri njem na fontani samoplačniško v 9t in je bil fertik v 3eh minutah user posted image ). In tako se bom tudi za naprej lahko naročila pri Pelkičevi za morfologijo (zastonj, saj dela tudi v bolnici). Če pa greš prvič k Japlju, te pa potem za naprej tudi kar k njemu naročajo............

Punce, lahko noč!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 619
27.5.2006 11:05:43   
severnica77
Super Vampirka, da si se pozanimala user posted image . Jaz sem se tudi naročila pri dr. Pelkičevi, res slišim same pohvale.

A bi torej naj bil ta UZ v porodnišnici eden izmed tistih treh plačanih od ZZZS?

Lepo izkoristite vikend. Grem na sprehod ...

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 620
27.5.2006 11:25:23   
Zasanjana
Buuu!user posted image
Manetka, drž' se in ne pusti se virusom!user posted image
Vidim, da imate probleme s kislino.Jaz jo imam, če pojem kej zelenjave.Zato rajš papcam sadje.Ampak se tolažim, da bi se počasi lahko to prenehalo in bi lahko jedle vse.Meni je še vedno slabo.Danes zjutraj sem skoraj bruhala.V prejšnjih nosečnostih je blo tega tik tak fertik, zdaj se pa kar vleeeče.Upam samo da mi ne bo slabo celo nosečnost, ker to bi blo pa že too much.Grem še možeku mal pojamrat, da me mal pocarta.
Lep vikend!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 621
28.5.2006 7:11:19   
Naja30
Oh, teli vikendi čisto spraznijo RR. Zgleda res, da se samo še duhci user posted image  tukaj sprehajajo.
No, jaz sem že pokonci, ker sem včeraj zaspala ob 9h. Tako da mi je straaaaašno dolgčas!

včeraj sem razmišljala, če ste za eno foro decemberčice. Kar tako malo, za hec. No, sej ste že slišale za tisto, da škarje pomenijo user posted image , nož pa user posted image  in nekdo da škarje in nož pod povšter in na tistega ko se usedeš, to boš imela. Pa sem misla, če gremo naredit to vse, pa bomo na koncu, ko bomo že imele svoje user posted image  v rokah, primerjale če je bilo res. Saj pravim, tako malo za preganjanje dolgčasa (pa mam res krizo ne?user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 622
28.5.2006 11:12:56   
Zasanjana
Ja Naja, meni je moj včer naštimal to in sem se vsedla na nož... naj bi dobili user posted image .Bomo vidli jutri!Kar pejd tud ti probat.user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 623
28.5.2006 12:01:37   
Naja30
user posted image user posted image  Se pravi, sta že naredila to? user posted image  Midva sva tud malo prej in sem se usedla na škarje. Da vidiš veselje mojega user posted image !! No ja, kar bo bo, je pa fajn mal za foro ugibat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 624
28.5.2006 12:09:30   
Zasanjana
Kaj pa bi ve rajš imele?Punčko al fantka?Meni je vseeno, kaj bo.Si pa potihem želim še enega fantička.user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?