|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBRCICE
29.5.2006 17:37:02   
Naja30
Zasanjana, user posted image user posted image  za NS in user posted image !! mogoče pa je le kaj na nožu in škarjah? user posted image  

moj_moj, plavaš va bazenu? baje ni ravno priporočljivo za user posted image  zaradi ranih možnosti vnetja? user posted image  ne vem, plavanje je sicer super, ker ti celo telo lebdi, še posebej kasneje ko nas bo križ bolel user posted image  Takrat bom lepo na morju in bom plavala¨!

Manetka, imam mandeljnovo olje in je ok. Samo pozabila sem vam omeniti, da meni vse smrdi! Mandeljnovo olje, Niveina krema, pa še polno drugih krem... user posted image  Edino zdaj imam eno iz DM-ja, ki ima bolj blag vonj. drgač pa hvala za predloge. user posted image

Ženkica, vse bo ok, čisto bosta očarana, ko bosta vidla svoje dete. Glede H&M pa - mogoče se pa srečava, jaz grem tudi user posted image  Komaj že čakam, da vidim, če je kaj dobrega za oblečt.

Zasanjana, kaj je s temi ljudmi? Ali je to mogoče, da ti nekdo nekaj tako grdega reče? Ah, nimam besed, sploh pa se ne sekiraj. Za vsako rit se šiba najde.user posted image

Punce, jaz sem pa danes naročila poročno obleko. matr, sm ponosna user posted image  Pa še v šolo za starše sem se vpisala, grem na tečaj za zgodnjo nosečnost.
Aja, še to sem hotla vprašat. Je katera zelo, ampak res zelo občutljiva in čemerna? Jaz sama sebe ne spoznam user posted image  In zelo sem občutljiva, nihče mi ne sme nič narobe rečt, moj user posted image  se že krega z mano, potem spet razume, pa spet ne razume... user posted image  Pa nočem biti taka, da mi nič ni prav, ampak ne morem iz svoje kože. In tako hitro me vse iz tira spravi. potem pa se sekiram, da ne bo kaj narobe, če bom živčna. Niham iz razpoloženja v razpoloženje... user posted image  Se še kateri to dogaja?

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 651
29.5.2006 17:54:13   
Zasanjana
Evo, delam neki za faks in si ne morem kaj, da ne bi pokukala na našo temouser posted image .Čakam, da se bo Ženkica oglasila in poročala.
Moj_moj: NS se opravlja med 11. in 14. tednom.Se pravi, da imaš še časa.Sej za datum se lahko pomojem zmeniš, če si že proti koncu tega obdobja.

Res sem vam fouš vsem, ki imate zlate taščeuser posted image .Jaz sem svojo grdo rečeno, odjebala.Sploh se ne zmenim več zanjo, zato pa bolj moj user posted image  nori po hiši že dve uri in se pogovarja sam s sabo.Skoz si ponavlja, da se ji je zmešalo.user posted image Se bo še njemu.

Severnica 77, kje si to izbrskala?Je zanimivo, ampak jaz mam nekako pol pol, tako da ne vemuser posted image

Ko je že Naja3 omenila šolo za starše, kdaj boste šle ve?Jaz sem bila pred štirimi leti prvič in zadnjič.Tako da ne vem, če se mi splača še enkrat.Verjetno se ni kaj dosti spremenilo.user posted image

Ufjej, naja, jaz se tudi več ne poznam.Včeraj me je tamala malo razkurla, ko je neki njurila v sobi in ni hotela zaspat.Sem jo tako nadrla, da sem jaz začela jokat.user posted image Ob takih dogodkih dobiš občutek, da si slaba mati.

Še zmer čakam, da se Ženkica javi...user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 652
29.5.2006 18:21:24   
manetka
Jaz sem pa ravno malo pospravila po stanovanju, zdaj sm pa spet vsa zmatrana, pa samo posesala sm ojojuser posted image

Naja men so tud kreme smrdele ornk, tko de se mij zdelo kokr, da bi jih jedla, zdej je že bolše, ampak sj bo minil tud to, zdej meni ne smrdijo več.

Zmeri pozabim vpašat, a vam tud kateri tolk fejst kavauser posted image smrdi, men se zdi, da še tiste omarce k mam notr spravleno ne smem odpret, fej fuj.

Zasanjana čestitke za gotovouser posted image user posted image user posted image user posted image
Za zmajevkouser posted image se pa ne sekiraj, vse res nimamo sreče za dobre tašče, jo bo že palca najdla.

Jaz bi tud mogla delat za fax, pišem diplomo, ampak danes ni voljeuser posted image  , pa bo že prišlauser posted image

Jaz sem tudi imela zadnjič en čuden napad žalosti, sm se zjokala pa je minilouser posted image , tko da to tud zravn paše kuser posted image

Jaz sm si tud hlače v HM kupila, ta nosečniške, vendar tukaj pri nas je bližje Celovec, sm pa kupla kar trojne, ker so se mi zdele vse tako fajnuser posted image  ampak saj smo tud user posted image  lahko lepe aneuser posted image

pa smo trije

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 653
29.5.2006 20:16:31   
severnica77
Pozdravjene,

znake po katerih bi naj videle ali jeuser posted image  aliuser posted image  sem izbrskala na tej strani
http://kofetek.com/content/view/50/64/

Vampirka, tudi jaz imam po tem seznamu podobne težave. So verjetno te naše pikice res pravi navihančki user posted image .

Na zgornjem linku pa je še nekaj drugih člankov, ki tudi znajo biti zanimivi.

Lep večer, decembrčice.

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 654
29.5.2006 20:51:57   
Ženkica
Evo me, evo me user posted image .

Najprej moram pohvalit dr. Strahovo; ful je fajn ženska, pa čeprav me je okregala zaradi sončenja in opeklin; sm se zaklela, da se bom celo poletja skrivala pred soncem, razen ko bom šla plavat. Torej, letos nič sončenja.

Aja, NS je več kot uspela; vse je super, nadpovprečno dobro baje user posted image  user posted image , ko pa sem zagledala svojo user posted image , sem se od sreče kar user posted image ; joj, to je res noro. Aja, pa še to: Miklavž nam bo prinesel user posted image ; ja ja, punčka je. user posted image  Naša deklica. Sem res zelo vesela. Torej, popravite mi PDP na 6.12. prosim lepo.

No tako, zdj ste na tekočem, jaz štartam počasi v četrti mesec in kočno tudi normalno diham user posted image .

pa pa

Ženkica

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 655
29.5.2006 20:57:51   
emaa
No lepo Ženkica imaš NS za sabo. moj_moj za NS se še ne mudi, lahko pa se za prvi pregled naročiš kam samoplačniško če želiš. Zasanjana ja pr taki tašči je pa boljš, če je nimaš. Sem se nekaj dopoldne hvalila v kontekstu, da so slabosti minile, pa sem lagala, bi blo boljš, če bi bla tiho. No zdaj pa počasi spat, se tipkamo jutri.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 656
30.5.2006 7:51:24   
Ženkica
Jutro punce.

DAnes sem opazila, da sem včeraj od vsega veselja napisala napačen PDP user posted image ; pravilen PDP je 7.12. user posted image ; aja, pa še ta podatek; naša deklica je velika že 6,6 cm.

Juhuuuuuuuuuu, tok sm hepi, da ni za povedat.

Enga lupčka vsem.

pa pa

Ženkica

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 657
30.5.2006 7:56:08   
tintara
Ojej, ojej! Sem napisala eno fajn dolgo sporocilo, pa se kar nece prikazat. Pise prazno! KAj prazno, saj sem ja ene pol ure tipkala.
Tako, da vas zdaj sam bolj na hitro pozdravim.
Zasanjana: tebi pa moram se enkrat napisat. Si mi tako k srcu prirasla, da se moram mal ob tvojo tasco spotaknit. Besede so res hude in je najbrz niso vredne. Cudno, da to reces bodoci mamici vnuka, ampak da to reces svojemu sinu? Ni cudno, da bluzi naokoli in pravi da se ji je zmesalo. Hudo je, ko ti kaj takega rece tasca, se huje, ko ti rece mama. Neopravicljivo in pika.
Aja, pa en aplavz zanj user posted image , je edino pravilno reagiral, torej brez besed odsel.

Ok, tole je moje jutranje, tokrat nekoliko krajse oglasanja. Imejte se lepo.

Tina

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 658
30.5.2006 8:54:33   
Barbk
user posted image Juhej, juhej za vse uspešno opravljene NS. Zasanjana jupi za fantička, tebi Ženkica pa "to mami" za punčiko. Verjamem pa vama, da sta še kar v transu od samega lepega... ko takole vidiš svojo pikico-rokce, nogce, srčeka, prstke...Uh komaj čakam ponedeljek. Kako pa kaj vajini možki-a so še kar v oblakih? Me prav res zanima kako oni to doživjajo, glede na to, da so resnično prikrajšani za ta čudovita občutja ko nosiš dete pod srčkom, ga čutiš kako napreduje...Oh Zasanjana ne morem iti mimo tvoje zmajevke tašče...Ko sem tole brala nisem vedela a se bom zjokala ali tulila od jeze. Kako lahko nekdo premore toliko zlobe?! Verjetno je res škoda zgubljati besed za njo - res je za vsako rit palca raste, pa bo tudi za njeno.Moj_moj, res je, da se NS opravlje med 11 in 14 tednom, ampak ti imaš pregled šele v 12 tednu.No in če ti G pove, da je vajina pikica večja za par dni moraš res že pohiteti. No jaz sem včeraj klicala v Dravlje pa me je najprej hotela naročiti čez dva tedna, pa sem omenila,da je najina sreča za pet dni večja pa me je prec naročila za v ponedeljek-tako, da mislim, da so kar uvidevni, v eno luknjico te že spravijo. Če se ti kljub temu zdi pozno pa lahko že sedaj pokličeš za datum NS.No punce to bo za zdaj vse, pa vse res prav vse lepo pozdravljene.
user posted image Barbk

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 659
30.5.2006 8:58:36   
severnica77
Dobro jutrčko!

Čestitam za vse dobro opravljene NS. Skoraj ne morem verjetni, da bomo počasi skoraj vse dale skozi ta pregled. Čas res teče hitro in če pomislim, da sem že v četrtem mesecu .... user posted image  Če tako rečeš se res dosti sliši.

Po dopolnjenih treh mesecih se res dosti boljše počutim. Pa ve?

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 660
30.5.2006 8:59:59   
Anonimen
Živjo, sem tista anonimna, ki je imela spontani splav.
Nekako sem se že pomirila.
Želim vam povedati, da bom z vami vse do konca-berem vas redno in navijam za vse vas, prepričana sem, da bodo vaše nosečnosti prijetne in kratke, da boste kmalu zagledale svoje user posted image .
En objem za vse srečnice...

(odgovor članu Barbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 661
30.5.2006 9:19:39   
vampirka
Vsem skupaj eno lepo dobro jutro (ne gledat kakšno je vreme user posted image )!

Anonimna, boš videla - tudi ti boš spet kmalu v user posted image  in srečka user posted image ! Ženkica, user posted image  za user posted image  in seveda Zasanjana user posted image  za user posted image ... jah, mi smo druga polovica decembra in imamo NS danes 14 dni (glede na to kako gre hitro čas, bo to tik-tak). Ema, kdaj imaš pa ti NS? Mene res zanima, če se bo user posted image  hotel/a razkriti - ker me zelo zanima kaj raste pod mojim srčkom. Na Eminem mestu bi bila pa dvojno firbčna user posted image !

Lepo se imejte in si še kaj pišemo! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 662
30.5.2006 9:30:34   
severnica77
Anonimna hvala za lepe želje.
Jaz pa držim pesti, da čimprej zagledaš user posted image user posted image . Boš videla! Kmalu boš tudi ti srečka user posted image  in v user posted image .

Lep pozdrav.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 663
30.5.2006 10:55:35   
emaa
Anonimna hvala za lepe želje. Vampirka midve imava NS na isti dan 13.6., pa komaj čakam. Sem se seveda nekaj včeraj hvalila kolk se boljš počutim, ja seveda. popoldne mi je blo slabo, danes mi je že celo jutro, bruhal smo tud že, v glavnem zdej bom pa res tiho glede boljšega počutja do takrat, ko se bom res boljše počutila.

Neposredna povezava do sporočila: 664
30.5.2006 10:56:33   
crci06
Anonimna, lepo da si tukaj z nami, pohvaljena! user posted image  Zdi se mi zelo pozitivno, da spremljaš naše občutke, ker mene bi zagotovo prej ali slej zagrabila slaba volja in ... Skratka, še enkrat iskreno pohvajlena in dobrodošla! Imamo vsaj enega nevtralnega "bralca", tako, da nas lahko kdaj tudi malo pokaraš, če se ti bo zdelo, da preveč jamramo... Sicer pa ti želim, da se nam user posted image  spet čimprej pridružiš...

Barbk, ja "hodim" plavat... Že od pamtiveka imam v mislih, da nosečke morajo ful plavat in tako me je moj na moje prigovarjanje peljal plavat takoj naslednje jutro po user posted image
Od takrat nama žal še ni uspelo, ker moj bazenov ne mara, včeraj pa sem pop... in sem se namenila sama it v bazen. Dež in boleče, nerazmigane noge... Zdelo se mi je primerno, pa vendarle nisem šla, ker sem po kosilu za 6 uric zaspala J

In tudi danes ni veliko bolje! - Kar se zaspanosti tiče!
Kar pa se bazena tiče, pa bomo še vidli!

Seveda se bojim ,da bi bilo kaj narobe, samo saj je na vsakem koraku lahko kaj narobe...
Pa še malo sem naštudirala, da bom pri moji G v enem tednu od plavanja in če bi se slučajno kaj pojavilo, bi to ona koj vidla...

Sem spet brcnila v temo?

Pozdravček!

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 665
30.5.2006 11:47:37   
vampirka
Ema, user posted image user posted image  torej skupaj čakava (najina user posted image  pa verjetno še bolj user posted image )! Jaz ti želim, da bo parček - no, saj vem da je vseeno, ampak želet si nekaj ni greh user posted image . Moj_moj, jaz tudi hodim plavat (no, enkrat na teden user posted image ) v ta velik bazen. Jaz mislim, da je večji problem namakanje v toplicah (oz. wellness centrih), kjer je temperatura vode višja in ugodna za razvoj bakterij in glivic. Tudi moja G je rekla, da ni problem (tudi tampona mi ni treba vstavljat). Pa celo s kolesom se lahko vozim user posted image ... 

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 666
30.5.2006 13:29:39   
crci06
Vampirka, a da smemo plavat? user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj bom šla pa še bolj z veseljem!!!

Pa kolesariš že ???

Tega se tudi že ful veselim, ampak glede na tole vreme zunaj, mislim, da bom kar počakala do (končno) tega mojega prvega pregleda v ponedeljek!

če mi pa G ne bo nič rekla kaj lahko in kaj ne, jo bom pa zamenjala...
Prav zapostavljeno se že počuitim, da se user posted image  ne morem it pokazat niti za 2 min v prvih tednih, da mi da malo spobdude, pa v naprej pove, kaj naj ne počnem, da ne bo kaj narobe...
Saj bo!
Čav, čav!

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 667
30.5.2006 14:56:45   
Zasanjana
Aaaa, spet ta dež!Sem zdaj glih iz faksa, sem imela en izpit in ne boste verjeli, mokra do gat, dobesedno.Pri nas dežnik sploh ne pomagauser posted image .

Severnica77: verjetno se vse, ki smo izven prvega tromesečja počutimo boljše.Jaz cvetim in se redim.user posted image
Anonimna, kako lepo, da nas spremljaš.Tudi ti boš kmalu na našem mestu.

Ženkica, tolk me je firbec matral, kako bo, na koncu sem pa zaspalauser posted image .Čestitke za user posted image user posted image .

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 668
30.5.2006 15:37:11   
Zasanjana
Še neki pozabla.Zdej peljala Zalo k tašči in, ko sem odhajala je pršla k meni, je rekla:"Sej vem, da sta pametna in bosta naredila splav."
Mi je prekipelo in sem jo tako nadrla, naj se briga zase in naj se ne vtika v najin zakon.Otrok je najin in ne njen.Grrr, to mi je že pri prvem rekla.Mater, zdej pa sm razkurjena.Če povem mojmu, ne vem, komu se bo prej zmešalo.

NO TAKO;Sem se izpovedala, zdaj grem lahko spatuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 669
30.5.2006 16:24:08   
severnica77
Zasanjana meni sploh ni jasno kaj je s to tvojo tuser posted image , res ji nekaj manjka. To pa je čista zloba. Jaz ji res ne bi več hodila blizu. Je bila vedno taka, ima vedno podobne izpade?
Sama sreča, da ne živite z njo. Res bolje, da vse skupaj lepo gladko preslišiš.

Neposredna povezava do sporočila: 670
30.5.2006 16:55:11   
Zasanjana
Oh ja, zdaj sem pa jaz tista nehumana vešča, ki ji vnukinje ne pusti videvati.user posted image Kr neki, no.Ma od zmer je taka.Ko sva bla z mojim še par(neporočena) je bla zlata, ampak res.Potem pa... ah.Zadost o tem.
A ima moj_moj danes pregled?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 671
30.5.2006 20:18:56   
manetka
Jaz sem pa dones čist povožena, zmatrana do koncauser posted image  Pa spala sm po kosilu, ampak nič ni pomagalo izgledauser posted image

A je še kera tok zdelana takoj?

Eh zasanjana jest bi tvojo taščo kar natolkla!

Jest mam pa jutri že drugi pregleduser posted image

Lep večer

M.

pa smo trije

Neposredna povezava do sporočila: 672
30.5.2006 21:14:07   
ema82
živjo  drage souser posted image !
najprej čestitke vsem za dobre rezultate na nuhalni svetliniuser posted image ,zelo sem vesela za vas saj vem kako ste se počutile,ker sem se na moje veliko veselje tudi jaz danes!!moj pišek je bil malo len in se ni hotel obrniti na profil,da mu zdravnica pogleda nosek,a ji je potem z rahlim butkanjem po trebuščku uspelo.tveganje imam 1:12000,kar je super,kot vse ostalo na mojem user posted image !
Vse ki vas pregled še čaka želim da iz ambulante odidete presrečne kot jaz in mojuser posted image !

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 673
31.5.2006 6:54:23   
tintara
Pozdravljene! KAko ste kaj?
A da slabosti se po treh mesecih umirijo? Kdo je pa to rekel? No, saj cez dan je res ni, ampak zvecer ko sem pa zmatrana je pa se tako izrazito prisotna, da grem pac po starem receptu kar şpat. Na bruhanje me pa v bistvu sili bolj kot prej, no razen par izjem v prvem trimesecju. Ampak se vedno vzdrzujem rezultat, torej nic bruhanja.
Ampak zmatrana sem pa mogoce res za odtenek manj. ceprav ker zjutraj vstajam ob 5h, sem zvecer itak povozena, ampak vceraj sem celo uspela pogledat en film!
Tale teden se mi pa kar vlece, komaj dva delovna dneva sta sla mimo. Kriza. V petek bom najbrz doma oz na pregldu pri internistki, pol smo pa mal mislil na morje sibnt, pa je tak mraz, da se bomo najbrz sam vsi prehladil. Mali ze itak neki smrka. pa kdaj bo poletje? Upam, da ne bo tako kot lani, ko smo celo poletje cakal kdaj bo prislo poletje, potem na koncu avgusta pa ugotovil, da zal ni vec casa zanj. JAz bi se zelo rada malo pregrela na soncku. Ne pa zdaj ko v flisu sedim za mizo!
KAj pa nosecniske cune, ste ze v njih? Men je se kar mal glupo se notri spravt, se mi zdi se kar zgodaj. V prvi nosecnosti sem si kupila prve hlace sele okoli 17 tedna, bomo videl kako bo zdaj. Kmalu bom imela roj. dan in sem se odlocila, da si kupim ene nosecniske hlace. Do takrat bom pac naokoli hodila v teh dvojnih kavbojkah, ki jih se spravim nase.
Kile me zaenkrat se osrecujejo ob pogledu na njih, imam namrec 1,5 kile minusa, kar je zame cist ok. (nisem ravno pri cist ta suhih, no ravn nekje vmes).
Tkole, morning report from Tintara is over.
Mejte se lepo, zgleda, da bo danes res malo boljse, a se vedno mrzlo vreme.

Tinc 

(odgovor članu ema82)
Neposredna povezava do sporočila: 674
31.5.2006 7:16:02   
crci06
Ne, zasanjana, moj_moj ima pregled v ponedeljek (sredi dneva user posted image ),
edino, kar ima danes moj_moj, je težak in zaspan dan...
Da ne bom jamrala, se vam oglasim, ko se zbudim (po kosilu user posted image )

Lp iz službe!

Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

roditi naravno
leyah

naj se odločim za naravni porod ali?

epiduralno (62%)

carskega (6%)

plin (31%)

Število vseh glasov: 64

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!