Naja30
|
Zasanjana, za NS in !! mogoče pa je le kaj na nožu in škarjah? moj_moj, plavaš va bazenu? baje ni ravno priporočljivo za zaradi ranih možnosti vnetja? ne vem, plavanje je sicer super, ker ti celo telo lebdi, še posebej kasneje ko nas bo križ bolel Takrat bom lepo na morju in bom plavala¨! Manetka, imam mandeljnovo olje in je ok. Samo pozabila sem vam omeniti, da meni vse smrdi! Mandeljnovo olje, Niveina krema, pa še polno drugih krem... Edino zdaj imam eno iz DM-ja, ki ima bolj blag vonj. drgač pa hvala za predloge. Ženkica, vse bo ok, čisto bosta očarana, ko bosta vidla svoje dete. Glede H&M pa - mogoče se pa srečava, jaz grem tudi Komaj že čakam, da vidim, če je kaj dobrega za oblečt. Zasanjana, kaj je s temi ljudmi? Ali je to mogoče, da ti nekdo nekaj tako grdega reče? Ah, nimam besed, sploh pa se ne sekiraj. Za vsako rit se šiba najde. Punce, jaz sem pa danes naročila poročno obleko. matr, sm ponosna Pa še v šolo za starše sem se vpisala, grem na tečaj za zgodnjo nosečnost. Aja, še to sem hotla vprašat. Je katera zelo, ampak res zelo občutljiva in čemerna? Jaz sama sebe ne spoznam In zelo sem občutljiva, nihče mi ne sme nič narobe rečt, moj se že krega z mano, potem spet razume, pa spet ne razume... Pa nočem biti taka, da mi nič ni prav, ampak ne morem iz svoje kože. In tako hitro me vse iz tira spravi. potem pa se sekiram, da ne bo kaj narobe, če bom živčna. Niham iz razpoloženja v razpoloženje... Se še kateri to dogaja?
|