tintara
|
Pozdravljene! Moj-moj, imas prav, jaz res berem v sluzbi in hvala za zelje za lep dan. Ves, jaz moram pa mojega ful pohvalt. Doma imamo ze enega mulcka, temu primerno stanovanje tudi slucajno ni tipi top, pa saj tudi brez njega ne bi bil oz ni bil nikoli. Ampak moj dragi je res priden, medtem ko jaz malega spat dajem, on zlozi posodo v stroj, vcasih pa tudi kaj zlika (ok, ce povem po pravici, mu to sicer ne gre najbolje, pa potem dostikrat ne vem ali je cota zlikana ali ne, ampak trudi pa se, in to je to kar steje!). Ma ne vem, mene zvecer spet ali se vedno? dajejo slabosti in mi tud slucajno ni za kaj prevec delat - se kar zlozim v posteljo in z malim skupaj zaspiva. Manetka, ja delala sem pri dr. Strahovi, ki je tudi moja osebna g. Kdaj si pa imela ti pregled? jaz sem bila v torek ob 11.30, no bolj ob 12h. Sva se videli? Glede tveganja se prav nic ne sekiram, je med gledanjem pripomnila: it is a clear case, it is a healthy baby. Tko da, ce ne bom izvedela za tveganje zdaj, bom pa na naslednjem pregledu. Sploh nima veze, sam da srcek utripa in je pravih mer. Ha, vceraj je pa nas mulcek zacel naokoli govort, da bo on bratec! Je bila ena na obisku pri nas, pa ji nisem mislila povedat se, pa pride nas mulo in rece, jaz bom pa bratec! Pa ful se mu jke dobro zdelo, ko je to povedal, upam, da bo tako lepo sprejel dete tudi ko bo dejansko na svetu. Ha, se ena fora. Sem mu v ponedeljek (dan pred nuhalno) rekla, da bomo pa drug dan videli, ce je z dojenckom vse v redu. In pravi mali, a bova odprla, pa pogledala? Takole nas 2,5 let star mulo. Tako, imejte lep dan. danes bo baje ze bolj soncno. Pozdravcek, T
|