|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBRCICE
24.5.2006 22:48:12   
crci06
Hej, hoj!

Jaz sem vas pa prišla samo pozdravit in vam zaželet lep dan (ker predvidevam, da vas bo to večina brala jutri v službi user posted image ), hkrati pa se moram še pohvalit:
(mislim da) prvič po dobrih dveh mesecih sem tako dolgo pokonci!!!   user posted image user posted image user posted image

Mislim, da se pa zdaj res skoz bolje počutim:
najprej 1 mesec nisem spploh vedela, da sem user posted image in sem bila samo zmatrana skoz nekaj, pol sem bila že kar malo čudna, in sem videla user posted image , sva bila ful vesela,  skoraj hkrati so se začele slabosti !!!na srečo brez bruhanja!!!  zdaj so slabosti minile, sem pa vsak večer dejansko full izčrpana. Pa noge me bolijo za ****, sploh včeraj, ko sem po pomoti oblekla kiklo in petke (max 3 cm)... Ampak gre skoz na bolj...

zdaj pa še pritožbe, ker sem ravno slabe volje: ko sva zvedela user posted image , mi je moj cca 14 dni full pomagal (a bi to, a bi ono, bom raje jaz to...), potem pa se mi zdi, da sva oba že full naveličana, ker še ni bilo nobenega pregleda in nobene potrditve, spodbude... skratka, moj user posted image  je že skoraj obupal nad mano.
Zdaj ga že cel mesec priganjam, naj vsaj kaj za sabo pospravi, pa vse ostane na meni, vse me počaka... sem že prav jezna in žalostna...

Kaj pa ve, a vam user posted image  full pomagajo? Še posebej me zanima za tiste, ki imate že user posted image  doma... kako vam to znese? Jaz namreč mislim (in tudi večina drugih je takega mnenja) da sem ful pridna in vse naredim in vsem pomagam, ampak včasih pač ne gre...

A je to fer, da se lahko user posted image  odločajo, a bojo kaj naredl, a bojo fuzbal ob pivu gledal? Mamica se pač ne more nikoli odločit, al bo en dan mamica, al tist dan ne bo mamica...

Važno, da ljubezen vse prenese!

Radi se imejte!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 576
25.5.2006 7:04:09   
tintara
Pozdravljene!
Moj-moj, imas prav, jaz res berem v sluzbi in hvala za zelje za lep dan. Ves, jaz moram pa mojega ful pohvalt. Doma imamo ze enega mulcka, temu primerno stanovanje tudi slucajno ni tipi top, pa saj tudi brez njega ne bi bil oz ni bil nikoli. Ampak moj dragi je res priden, medtem ko jaz malega spat dajem, on zlozi posodo v stroj, vcasih pa tudi kaj zlika (ok, ce povem po pravici, mu to sicer ne gre najbolje, pa potem dostikrat ne vem ali je cota zlikana ali ne, ampak trudi pa se, in to je to kar steje!). Ma ne vem, mene zvecer spet ali se vedno? dajejo slabosti in mi tud slucajno ni za kaj prevec delat - se kar zlozim v posteljo in z malim skupaj zaspiva.
Manetka, ja delala sem pri dr. Strahovi, ki je tudi moja osebna g. Kdaj si pa imela ti pregled? jaz sem bila v torek ob 11.30, no bolj ob 12h. Sva se videli? Glede tveganja se prav nic ne sekiram, je med gledanjem pripomnila: it is a clear case, it is a healthy baby. Tko da, ce ne bom izvedela za tveganje zdaj, bom pa na naslednjem pregledu. Sploh nima veze, sam da srcek utripa in je pravih mer.

Ha, vceraj je pa nas mulcek zacel naokoli govort, da bo on bratec! Je bila ena na obisku pri nas, pa ji nisem mislila povedat se, pa pride nas mulo in rece, jaz bom pa bratec! Pa ful se mu jke dobro zdelo, ko je to povedal, upam, da bo tako lepo sprejel dete tudi ko bo dejansko na svetu. Ha, se ena fora. Sem mu v ponedeljek (dan pred nuhalno) rekla, da bomo pa drug dan videli, ce je z dojenckom vse v redu. In pravi mali, a bova odprla, pa pogledala? Takole nas 2,5 let star mulo.

Tako, imejte lep dan. danes bo baje ze bolj soncno. Pozdravcek, T

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 577
25.5.2006 7:09:29   
crci06
Ojla,
sem imela prav glede službe user posted image
ampak saj ni važno!
Če 10 min službenega časa posvetimo RR, je to za nas dobro, ker se potem bolje počutimo...
Kolikokrat se (smo se) pa doma sekirali zaradi službe, ane?
Solit naj se gredo user posted image , sploh pri meni, ker delam samo preko študenta...

Pozdravček!

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 578
25.5.2006 7:19:01   
emaa
No jaz berem pred in med službo. Zdajle sem še doma. Drugače mi pa moj pomaga, ker edostikrat tud kosila ne morem skuhat kaj šele pojest, ker mi je tako slabo. Sem pa zgubila že 2,5 kg, ker jem količinsko tako malo (dve uri za kajzerico), za kosilo kos pice velikost ene kitekat čokolade, pa še pol grem bruhat. Enostavno mi vse smrdi, po vsem mi je slabo in ne vem več kaj naj jem in delam sama s sabo. Zdaj pa letim v službo, se tipkamo kasneje.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 579
25.5.2006 7:21:51   
tintara
Ah, glede tega se pa jaz cist nic ne sekiram. Sem prej dva tedna gagala na terenu po 13 in 14 ur, pa mi jih priznajo samo 10 na dan. Pa se te ti, ce jih do konca meseca ne uspes primerno zmanjsat (na 10 plusa) odfrcijo, da sploh dojames ne. No, mal se je pa treba znajdet, ane, pa pol kdaj kaj na njihov racun mal posrfat.

Ampak, zdakj mam pa res dost, moram pa res delat  user posted image . Pozdravcek, T

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 580
25.5.2006 7:33:38   
Zasanjana
Al ste faceuser posted image .Dobro jutro.Kaj ste debatireale o dedcih?Ah, moj mi res ful pomaga.Vedno on lika, jst to najbolj sovražim.Tud z Zalo se veliko ukvarja, da lahko jst vse po hiši nardim.Priden je.Me pa zdej kr mal moti k me streže od spredaj in zadaj.Mi gre že mal na živce.user posted image

Tintara, super, da je vaš mulo tako lepo sprejel nosečnost.Moja namreč na vsak način hoče bratca.Je rekla, da če bo punčka, jo bo vrgla v smeti.user posted image

Nič, grem še malo zaležat, potem pa po opravkih.Lep dan želim.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 581
25.5.2006 8:59:08   
severnica77
Tudi jaz sem že v službi in vas malo berem ob kavici in masleni štručki. Pravzaprav non stop nekaj prežvekujem, čeprav količinsko ne pojem zelo veliko.

Tudi jaz se vedno boljše počutim. Ni več toliko slabosti, user posted image  pa tudi nisem nikoli.

moj_moj tudi jaz sem spala zadnje čase kot nora. Celo popoldan, kar se prej skorajda ni zgodilo. Tudi zvečer sem hitro hodila spat. Zdaj pa tudi jaz zdržim malo več.

Moj dragi je tudi bolj pozoren, vendar ne pretirano, ostalo ostaja skorajda enako. Če kuham jaz pač on pomije posodo. Sesanje je tudi njegovo, pri likanju pa se ne da. Pridejo pa tudi takšni trenutki, ko niti za sabo ne pospraviuser posted image .

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 582
25.5.2006 9:20:32   
Ženkica
Čao punce. Da se vam po dolgem času malo javim. Vidim, da pišite da vaši user posted image  celo likajo; ojej, jst si kej tazga sploh ne predstavljam, da bi moj možek likal user posted image  user posted image  user posted image   - edin v sanjah mogoče; še na začetku najine veze je enkrat prah brisal; zadeve se je lotil z wc papirjem, skoraj sm umrla od smeha user posted image  ; so pač določene stvari ki jih ne počne; zato pa sploh odkar sem user posted image  sesa samo on, pospravlja posodo iz stroja in v stroj, včasih kaj malega skuha, pomaga pri obešanju perila, nosi vrečke (itak), pa še kaj bi se našlo. Je pa res, da pri naju, ki imava user posted image  v hiši je treba praktično vsak dan posesat, če ne se nabere preveč dlak, tako da ima kar dosti. dela. Aja, včaaaaaaaaaaaaasiiiihhh obesi cunje; pa raje vidim da ne, ker je tko kot pri cigančkih obešeno. user posted image
Torej, je skoraj popoln user posted image .

No, danes sem dopolnila 12 T, na rit spravim samo še ene hlače, vse ostale so mi v pasu premajhne oz. me tiščijo. V ponedeljek imam NS v torek pa potem šibam v Celje v H&M po nosečniške cunjice; komaj že čakam user posted image .
Sicer pa se že neskončno veselim dopusta; zadnji mesec v juniju greva v Grčijo - sploh ne vem kako bom zdržala v tej p..user posted image  pisarni še en mesec; groza res user posted image .

No, pa saj bo kmalu vikend, pa bo že boljš.

Aja, še neki, a še katero tok medenica boli; joj, jaz sem vsak večer kot stara mam, komaj iz kavča vstanem, včasih sem res prav boga od teh bolečin. Pa še neki, se mi zdi, da me joške skoraj nič več ne bolijo, a je to ok??

no, pa lepo se imejte.

Ženkica

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 583
25.5.2006 9:32:00   
Vilma
Ojla decembrčice user posted image
Posebne čestitke emamair za dve njeni pikici user posted image  user posted image
In seveda tudi vsem ostalim, ki ste že imele nuhalno svetlino in tudi tistim, ki jo še niste imele user posted image  

No jaz sem imela v ponedeljek drugi pregled. Takrat sem dopolnila polnih 10 tednov in videla sem pikico, ki je bila raktrat velika 3,5 cm. Imam dve krasni fotki, ful se dobro vidi. Prav vse, rokice, nogice, glava, hecam se, da je že zdaj prava mala pozerka user posted image  

Ginekolog mi je sicer rekel, da imam predležečo posteljico in da če se ne bo popravilo do naslednjega pregleda, da bom morala ostati doma v ležečem položaju do konca nosečnosti in da me čaka carski rez user posted image  Ampak da se te stvari dostikrat tudi sami porihtajo, tako da srčno upam, da bo do konca junija vse ok. user posted image  
Imam pa prepoved spolnih odnosov do konca junija user posted image  kriza bo tole, ampak vse za naše pikice ane user posted image
Nuhalno imam šele 8.6. ampak zdaj mi čas hitreje mineva. Imam tudi več energije, po tanovem rabim samo osem ur spanca, kar je že cela zmaga. user posted image

S(mejte) se in pobajte svoje trebuščke user posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 584
25.5.2006 12:11:07   
Shorty_
Živjo po dolgem času klepetulje moje sm rabla cel dan da sem prebrala kaj lepga pišete tko da pozdravljene vse nove in emamair čestitke za dvojno veselje.user posted image

Meta očitno te sam jz opazim in res nevem kje je sasabel?user posted image

Drgač sem od sobote srečno poročenauser posted image zato se zdej nisem nč javljaqla k sem mela preveč dela!
Včeraj sem bla pa na NS in mam rok 1.12 veliki smo pa 5.58cmuser posted image tko da zasanjana se enkrat te prosim da me daš na seznam . Naja upam da nam ne pobegneš:)user posted image
no zdej nas je že vliko 1.12 a ne upam da nebo gužve v porodnišnici:)

Moj dragi možek mi tud zelo pomaga tko da on tud lika če se meni neda sam dans moram pa jz ker ga ni tko da grem likat pa se še tipkamo čawčawuser posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 585
25.5.2006 12:27:25   
crci06
Draga shorty!
Prav in pravično je, da ti mož pomaga, če si šele od sobote poročena!!!! user posted image user posted image user posted image  Kdaj ti pa bo, če ne zdaj (pa ne glede na to, ali bi bila noseča, ali pa ne) user posted image user posted image user posted image
Seveda, čestitke vama (oz. vam!)) user posted image user posted image  
Vsem pa LP

P.S. Kmalu bo dost službe za danes... samo še 4 ure user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 586
25.5.2006 12:40:36   
Anonimen
Pozdravljene.

Ko sem zdajle brala o naših user posted image -kako nam pomagajo, sem se kar pošteno nasmejala. Tudi moj je priden, vse vrečke nosi, pomije posodo, obeša perilo, pometa... Razen likanje meni prepusti-pa ni tko veliko za zlikat, kar sva samo dva.

Tudi jaz pogledam na net med službenim časom-malo si mormo popestrit vse skupaj.

Sva pa imela z mojim včeraj en globok pogovor, o tem, kako se sedaj on počuti. Pravi, da odkar veva, da bova zibala, je tako izgubljen. Rad bi mi pomagal, ko mi je slabo-čeprav je zdaj že bolje, pa mi ne more. Sem mu povedala, da mi najbolj paše, da me takrat pusti na miru, pa z mojim odgoovorom ni zadovljen. Mislim, da sam komaj čaka NS, da bo šel z menoj in še sam videl to bitjece.
Kako pa vaši preživljajo vašo prvo nosečnost?

(odgovor članu Shorty_)
  Neposredna povezava do sporočila: 587
25.5.2006 12:45:32   
manetka
Oj vsem, a ni danes prekrasen danuser posted image

Jaz sm pa že sita, pa full dobre voljeuser posted image

Tintara ne jaz sm šla v Lj na NS, kjer Strahova dela ob torkih tudi v eni privat kliniki.Drugače sm tržičanka in ona ni moja ginekologinja, moramo pa iz našega konca v LJ ker v Kranju tudi ni ginekologa, ki bi imel licenco za NS, naredijo jo pač kar tako spotoma... in povejo samo oceno.

Tako, da se nisva mogli srečati, mislim, pa da res zato nisi dobila izvida, ker se ji je mudilo in je tudi sem  na ginekološki center privihrala full hitro... pa vsem so nam prestavili ure na prej kot smo bile naročene, tako da verjetno je imela še druge obveznosti kasneje.

Drugače je pa tudi meni takoj videla, da je vse O.K. in ni komplicirala, rekla je luškan otrok zelo razvit- ga prečekirala in rekla izgleda krasna nosečnost.

Najbolj je bilo pa smešno ko je vprašala, če hočm vedt spol, no sm rekla me zlo zanima, ampak obojega bom vesela. Potem pa približa sliko na ritko, ampak naš user posted image  še ni sigurno kaj je ker ni vedela a je lulček al lula in popkovina čezuser posted image user posted image user posted image .

A so kateri od vas že povedali spol?

LP M.

pa smo trije

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 588
25.5.2006 12:56:24   
Zasanjana
Ajej Vilma, cel mesec... ma sej bo!
Saj je emamair rekla, da je sasabel v redu le da ima veliko dela.

Zdrž'te pupe, še mal pa domovuser posted image .

Tiste, ki smo izven tistega "tahujšga" lahko začnemo počasi malo z rekreacijo?
Jaz sem včeraj mal čekirala, če je kje v Postojni joga al pa telovadba za nosečnice, pa nisem nič našla.user posted image

Sva šla prej z user posted image  v Špar in tam pri ribah mi je postalo tako slabo.Sem letela ven na zrak in user posted image  ni imel pojma, kaj je treba kupituser posted image , tako da moram še enkrat  v trgovinouser posted image .

Še eno vprašanje imam.A katera od vas nosi visoke pete zdaj, ko ste noseče?Jaz sem si jih danes obula po enih dveh letih in sem tako štorasta, pa še noge me bolijo.

Ženkica, mene tud joške ne bolijo več, samo malo so občutljive.Medenica pa... ah, mam občutek, kot da mi jo bo vsak čas razgnalo.Najboljše je, če sedim.Takoj ko vstanem me tako zaboli, da zajavkam.user posted image

Decembrčice, uživajte, končno se je spet sonček pokazal(pri nas pa spet pihauser posted image ).

user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 589
25.5.2006 13:02:02   
Zasanjana
Še popravljen seznam, po dolgem času.

Manetka PDP 1.12
Naja3 PDP 1.12
Shorty
PDP 1.12
Tintara PDP 1.12
Zasanjana PDP 1.12
Sončka1 PDP 2.12
Ema82 PDP 6.12
Sabini PDP 6.12
Ženkica PDP 9.12
Daisy 28 PDP 12.12
Lara 612 PDP 12.12
Severnica77 PDP 13.12
Meta. PDP 16.12
R1ta PDP 16.12
Vilma PDP 17.12
Zasavka PDP 18.12
Vampirka PDP 19.12
Moj_moj PDP 20.12
Anneli PDP 21.12
TinaM PDP 21.12
Barbk PDP 22.12
Emamair PDP 24.12 user posted image user posted image
Baltazarka PDP 25.12
Anonimna A. PDP 29.12
Husa PDP 29.12
Ferr PDP 31.12
Liona PDP 31.12
T_t_y PDP 31.12
Malecka PDP 31.12
Sasabela PDP ??.12 user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 590
25.5.2006 13:19:26   
emaa
sasabela ima baje napovedan datum 26.11., ali ostane pri nas ali gre k novembrkam, pa ni nič povedala.

Neposredna povezava do sporočila: 591
25.5.2006 13:34:12   
severnica77
Zasanjana - jaz nosim petke, ne sicer tiste ta najbolj visoke ... Zaenkrat še gre user posted image
Shorty - čestitke za poroko in dobro opravljen pregled

Tako, še malo, še tri urce pa domov in na sončka. Danes je spet lušten dan in še prevroče ni.

Sem si privoščila nektarine, me je tako zgrabilo za njih, da sem spotoma s kosila morala zaviti še po nektarine pa jagode tudi niso švoh. Sem pa prekinila z bananami, jabolki in kiviji, ki sem jih jedla prve tri meseceuser posted image . Do sedaj še toliko sadja nisem pojedla v tako kratkem času in sem za to res vesela user posted image .

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 592
25.5.2006 13:47:57   
Vilma
Jaz sem pa dala fotko gor od najine pozerke user posted image
Če vas zanima, si greste lahko pogledat, se res ful lepo vidi user posted image
Je kot mala medvedka user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 593
25.5.2006 15:08:14   
manetka
Ja Vilma pa je res ko medvedekuser posted image  lušnauser posted image

Jaz imam tudi od naše fotkeuser posted image  bom probala gor dat

LP Manca

pa smo trije

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 594
25.5.2006 15:39:55   
Anonimen
U Vilma, ti imaš PDP za mano, pa se že tkole lepo vidi, krasno. Potem bo pri meni tudi že tako lepo user posted image  Komaj čakam! Jaz imam jutri prvi pregled, potem pa predvidevam da v roku tedna, dveh še NS. To bo dogajal! user posted image

(odgovor članu manetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 595
25.5.2006 17:29:22   
emaa
Punce sem dala tud jaz slikice od UZ v album, če katero zanma. Vilma ful se lepo vidijo rokice in nogice

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 596
25.5.2006 18:18:02   
Zasanjana
Kok so luštni vaši sončki.user posted image

Jaz sem mela zdej z mojim resen pogovor o moji nosečnosti.Se mi zdi, da sva se kar mal odtujila.Sploh se več ne pogovarjava tolk.Ko pride iz službe mi pomaga pospravit, skuhat in tako, vse v tišini in potem se gre igrat z Zalo al pa psa na sprehod pelje... ko pride pa domov, me resno sttreže od spredaj in zadaj.
Mi je zdej reku, da se tud on počuti izgubljenga, ker je zanjga prvič.Ne ve, kako nej mi pomaga, da mi bo lažje.Da me ne more gledat, ko mi je slabo.Me zanima, kako bo trpel pri porodu, bogi revežuser posted image .Ampak smo vse pošlihtali.Če bom rabila njegovo pomoč, mu bom povedala.

Severnica77: Ti noge potem nič ne zatekajo?Meni so danes malo... sploh nisem opazila najprej, potem pa kar naenkrat bule... user posted image  Zdaj v drugo se vse hitreje pojavljauser posted image .

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 597
25.5.2006 21:08:14   
Barbk
Ojla punce,

uf kolk ste se danes razpisale.No najprej, da ne pozabim:Vilma čestitke za UZ in krasne fotke, Shorty tebi pa seveda čestitke zauser posted image , tebi Meta pa želim magične trenutke jutri ko boš zagledala srček vajine pikice.No jaz sem danes spet gledala našo srečo, kako ji ali mu srček lepo utripa- pri 10t 1/7 smo veliki že 38mm, kar je velikost za 10t 6/7user posted image
(po izračunih moje G), tako da moramo kar pohiteti z nuhalno.Sem že klicala dr.Pušenjaka pa se nobeden ne javi.Sem pa še razmišljala o dr. Strahovi a so mi Dravlje veliko bolj bližje. No drugače pa imam tudi kri in vodo še vedno vredu.a so mogoče še katero mozoljčki napadli? Jaz še v puberteti nisem bila tako mozoljasta kot sem zdaj, pa še kar sekajo ven ti hudički...No zdaj grem pa še mal TV pozjati pol pa pančkat.

Sladek spanec vam želim.

Barbk

Neposredna povezava do sporočila: 598
26.5.2006 8:20:18   
severnica77
Dobro jutro vsem user posted image !

Danes pa je že zadnji delovni dan in vikend. Res komaj čakam .... Me služba malo bolj utruja kot sicer.

Zasanjana - Noge še nič ne zatekajo. Sem mislila, da še je prehitro, da se kaj takega prične dogajati. Še pa po moje pride na vrsto user posted image . Sicer pa sem vseeno malce izgubljena, ker bo to moj prvi user posted image .

Barbk - Mozoljčki (res grozno dosti) so me napadli čisto na začetku user posted image . Me je že skoraj panika zgrabila, kaj je sedaj to. Eni so prav boleli. Sedaj pa se je situacija umirila in so izginili. Mislim, da bodo tudi tebi, saj pravijo, da imaš v nosečnosti lepo kožo in lepe lase.

Naj vam delovni del petka hitro mine.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 599
26.5.2006 9:13:27   
Naja30
Dober dan tudi od mene!

Kako ste se razpisale, pa samo en dan me ni bilo user posted image

Shorty, čestitam za poroko. Tudi sama se ti bom kmalu pridružila pri usodnem da user posted image

Wilma, lepo dete in res se lepo vidi. Moj user posted image  je pa spančkal... Moram tudi jaz dat fotko gor, da boste vidle našega velikana user posted image

Jaz sem pa danes ostala doma (bolniška), ker imam že od včeraj strašno drisko user posted image user posted image user posted image user posted image  Samo teče iz mene - iz obeh lukenj, tako da sem zdaj na prepečencu in kasneje bom skuhala riž za kosilo.
Da vam prišepnem, saj mi malo paše počitek. Tale teden je bil nor, res sem bila utrujena bolj kot ponavadi. Se mi zdi, da me slabo počutje nič ne mineva, ampak mi je še bolj slabo in še bolj me nizek pritisk zdeluje.user posted image

No lepo se imejte in božajte svoje bušije. user posted image

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?