tintara
|
Zivijo! Ma, moram enemu povedat! Le kako to, da ste to ve? Torej, povedala sefu. Sva mela mal komplikacij s tem, da vsa bila res sama, pol je pa ze kar sam dojel in me vprasal. OK, mal je bil sokiran, ampak ga moram pohvalt, je dobro sprejel in skril sok. Zdaj ima pac mali kadrovski problem, ampak mam tako sreco, da ima on 8 mesecnika doma, da potem zastopi. Supermami, ce se ne motim gres k dr. Strahovi, ane. No, ona je sicer moja g, ampak sem bila ze dostikrat tam, pa vedno gre lahko ocka zraven. Mi smo nasega vceraj se cakali, ker je zamujal, pa ni nic komplicirala. Potem je pa sestra mojega mozka se vabila na UZ na morfologijo, tako da se mi zdi, daçisto radi vidijo, da je se kdo zraven. Mi je rekla, da ce cmo lahko pride se kdo, sam ta malega se ne mislim vozit sabo, kakih mam in tet pa ze ne mislim gledat. Pa pogum, sem prepricana, da bo vse v redu, ceprav vceraj jaz nisem in nisem mogla prav nic naredit v sluzbi. Pa se je vleklo do 11.30!! Zapenjanje hlac? Odvisno katerih, meni tiste, ki so bile kupljene s prbl enako kilazo grejo lepo gor, tiste izpred prejsnje nosecnosti (3 ali 4 kg manj), imam pa probleme. Sicer sem pa zadnjic od sestre dobila 3 vrece nosecniskih cot, sam na zalost je kar nekaj vecja od mene. No, kaj se bo ze dalo ponosit, sicer je pa nekaj tudi mojega in od druge sestre vmes. Takole, zdaj sme nekomu po0vedala in mi je veliko lazje, bom lahko sla spet mal delat. No, pa se na malico prej, me danes caka se veliko sefov, ampak ta direkten je ze za mano. JUPIIIII! Pozdravcek, T
|