|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBRCICE
23.5.2006 18:59:00   
Naja30
JAZ JAZ JAZ oz.  MI MI MI smo pravkar z nuhalne! user posted image  user posted image  user posted image  Vse je ok, sem bila presrečna ko sem vidla našga user posted image  kako spi. Hehe, ga je moral Pušenjak malo butniti (seveda po mojem trebuhu), da je sploh trznil. Pa je kar naprej spal - to je po fotru! user posted image  No, vse je ok, tveganje 1:6000, le nekaj me bega. PDP je 22.11. in noseča naj bi bila 13t 6d. Ampak kako? To je glede na starost ploda ne? In kaj vse to pomeni? Tam sem seveda vse pozabla vprašat, ker sem bila v user posted image  To sem šele na izvidu vidla.

Tako, mi smo opravili. Zdaj pa poveva še njegovim staršem. To bo še veselo user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 551
23.5.2006 20:10:36   
Zasanjana
Potem se seliš k novembrkam?user posted image
Pa čestitke za tako dobro opravljeno NS!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 552
23.5.2006 20:36:21   
manetka
Evo jaz sem bila tudi danes na nuhalni( naredila mi jo je DR Strahova- res je pohvale vredna), vse je v najlepšem redu- nuhalna res odlična, dojenček je zelo razvit za svojo starost velik je pa 6,42 cm, kar je rekla da je kar velik, spol se pa še ne vidu..

Meni je blo tako zanimivo, ker mi je res razkazala celegauser posted image vse dele, pa povedala kaj je kaj, tako da zdaj imam pa res dober občutekuser posted image  sem kar boljše voljeuser posted image  

Naja3 a tebe so pa kar k novemberskim dali, zanimivo.

Lp M.

pa smo trije

Neposredna povezava do sporočila: 553
23.5.2006 21:31:33   
Barbk
user posted image Naja in Manetka za uspešno NS.Kako Naja pa nas ja ne boš zapustila...saj veš, da sem vesela za vajino pikico, ki očitno lepo raste.V Orseyu in H&m pa glih nisem bila-no pa jih ravno tam imajo.Bom konec tedna skočila še malo pp teh štacuncah.Oh kako mene joškice (no bolj joške) srbijo pa buši.Danes dopoldan me je pa tko po spodnjem delu špikalo-no se mi zdi, da je bila bolj to topa bolečina, ki pa se je umirila ko sem se usedla. Joj sem včeraj pozabila (oh kolk sem smotana-čist sem pozabljiva)-Supermami dobrodošla.No tako punce tolk malo-zdaj grem pa še malo za faks podelat. Barbk

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 554
23.5.2006 22:22:11   
Naja30
Punce ne se bat, nikamor se ne selim! user posted image  Sem se navadila na naše čveke in vas poznam, pa ne bom menjala sogovornic. V bistvu nisem čisto prepričana, kako je s tem PDP-jem. Bom komaj nasl. mesec pri svojo G vprašala. V glavnem, ostanem tukaj user posted image user posted image

Ja midva z user posted image  sva pa čisto presenečena, ker je najino dete tako veliko. Zgleda, da je takoj v prvo ratalo user posted image  In verjetno se PDP res prestavi. Sem pa brala, da je v 13t taka velikost normalna. Ok saj ni važno, mi smo srečni, da je vse ok. Za spol se pa tud midva nisva spomnila vprašat.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 555
24.5.2006 8:39:25   
emaa
No lepo, da ostaneš pi nas, saj jaz bom tudi pri decembrčicah ostala, sicer bomo najpozneje za Miklavža zibali, lahko pa novembra ali prej, sam kjer sem začela, tam ostanem, da nam bo bolj fino. Supermami dobrodošla. Saj sploh ne vem kaj sem komu rekla, sem neprestano zmatrana, včeraj sem bila na enem seminarju za službo in zjutraj nisem pravi čas jedla, posledična slabost cel dan in bruhanje. Pa bo že minilo, ni kaj.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 556
24.5.2006 8:55:37   
severnica77
Naja3 in Manetka - čestitke za dobro opravljeno NS. To je res lepa novica user posted image . Sta pravi srečnici, da je to za vama. Se mi zdi, da si potem vseeno bolj pomirjen. Meni se zdi že cela večnost od prvega UZ (21.4.). NS pa komaj 6.6.. Pa bomo že nekako zdržali.

Me pa skrbi neka druga stvar. user posted image  Vse pravite, da imate že težave s hlačami in zapiranjem. Jaz teh težav nimam. Še vse lahko oblečem. user posted image  Edino kar je, se mi zdi, da sem nekako bolj napeta, trebuščka še tudi ni. Sem pa  11t. Slabosti so skoraj čisto izginile, edino kar ostaja je še tu in tam špikanje po trebuhu. Me kar skrbi user posted image , čeprav poskušam na to čim prej pozabiti.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 557
24.5.2006 9:02:09   
tintara
Hojla, pozdravljene!
Tudi mi smo imeli vceraj nuhalno in je tudi vse OK. Tveganje zvem baje dons, ampak mi je rekla, da bo zagotovo majhno. Manetka, a ga je tebi povedala, ali so te kasneje poklicali? Mene naj bi vceraj ali danes, pa sem sestri rekla, da ni treba hitet, da sem cist pomirjena, sam da je pravih mer in da srcek bije.
Aja, velik je 5,7 cm, torej tako kot tvoj, ZAsanjana, vajin Naja 3 in Manetka je pa ogromen. No, super.
Takole, tudi vsem ostalim zelim veliko uzitkov v gledanju in mahanju njihovih malih ljubljenckov. Meni je bilo ful fajn, k nama je mal pomahal(a), pa mal skakala gor in dol.
Emamair, cez poletje se potem zagotovo srecava, jaz sem itak dosti v Domzalah, ker imam tam starse. Mogoce se pa poznava? Pa zgleda, da bom cez poletje tudi jaz ze doma na bolniski oz se na dopustu (pritisk), tako da bo casa dosti.

OK, zdaj pa grem k sefu. Bomo videli, ce ga danes ujamem kaj na samem, da mu uspem povedat. Drzite pesti.
Pa ostale, ste ze povedale? Nekatere vem da ste, nekatere pa najbrz se ne.

Pozdravcek, T

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 558
24.5.2006 9:22:30   
emaa
severnica meni se že pozna, kot se je npr moji svakinji tam nekje 12-13 teden, je pa res, da sta dva, tako da računam, da dolgo ne bom mogla skrivat, zvečer se mi pa itak že lepo vidi, da sem noseča, ne nažrta. Tako da ne vem kako je, če imaš enega, je pa baje zelo različno, moja svakinja je nosila normalne obleke tam do 16. tedna, pol je imela probleme z zapenjanjem.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 559
24.5.2006 9:38:19   
vampirka
Dobro jutro, pupe! Vidim, da imate že vse probleme z garderobo - se vam moram nažalost pridružiti user posted image ...za bolj uradne zadeve so mi ostale samo še ene črne hlače, pa še te bodo počasi izgubile svoj namen, ostalo pa ne morem več zapet (izgleda, da je pri meni vse nagužvano bolj spredaj user posted image ). Pa nimam nobenih prebavnih motenj ali zapeke (skoraj bolj urejeno kot prej user posted image ...user posted image )! V službi je ene par sodelavk pogruntalo brez da bi jim povedala (na srečo šef ve že kaka 2 tedna)...Je pa zanimivo, kakšna razlika je med bušijem zjutraj in zvečer...No, pri meni ima verjetno napihnjenost še vedno opraviti tudi s povečanimi jajčniki (ki so bili v času punkcije v velikosti grejpfruta user posted image )...zdaj so baje že na velikosti user posted image  ali manjši (upam)!

Zabavajte se na tale user posted image  dan (kolk je fajn bit v službi ko je grdo vreme user posted image )...se beremo! user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 560
24.5.2006 10:42:11   
Anonimen
Haaalooo, ken enibadi hir mi???!!! user posted image  Zemlja decembrčicam, javite se!!! user posted image

Kje je sasabel??

(odgovor članu vampirka)
  Neposredna povezava do sporočila: 561
24.5.2006 10:45:14   
supermami
Tudi jaz že imam velike težave z zapiranjem hlač, pa bom po hitrem postopku morala po nakupih. Jutri imam NS pa bom šla še malo v BTC. Tam je trgovina Kepica v hali A. Ali jo katera pozna? Pravijo, da imajo vredu cote.
Še vedno me stiska, ko pomislim na jutrišnji dan in upam, da bom tudi jaz tako vesela kot ste ve, ki ste to že dale skozi. Imam pa eno vprašanje: glede na to, da je to drug G ali je lahko partner zraven ali kaj komplicirajo?

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 562
24.5.2006 11:37:45   
emaa
na nuhalni je partner lahko zraven, kolikor vem je celo zaželjeno, da prvič vidi user posted image

(odgovor članu supermami)
Neposredna povezava do sporočila: 563
24.5.2006 11:45:17   
tintara
Zivijo!
Ma, moram enemu povedat! Le kako to, da ste to ve? user posted image   Torej, povedala sefu. Sva mela mal komplikacij s tem, da vsa bila res sama, pol je pa ze kar sam dojel in me vprasal. OK, mal je bil sokiran, ampak ga moram pohvalt, je dobro sprejel in skril sok. Zdaj ima pac mali kadrovski problem, ampak mam tako sreco, da ima on 8 mesecnika doma, da potem zastopi.

Supermami, ce se ne motim gres k dr. Strahovi, ane. No, ona je sicer moja g, ampak sem bila ze dostikrat tam, pa vedno gre lahko ocka zraven. Mi smo nasega vceraj se cakali, ker je zamujal, pa ni nic komplicirala. Potem je pa sestra mojega mozka se vabila na UZ na morfologijo, tako da se mi zdi, daçisto radi vidijo, da je se kdo zraven. Mi je rekla, da ce cmo lahko pride se kdo, sam ta malega se ne mislim vozit sabo, kakih mam in tet pa ze ne mislim gledat.
Pa pogum, sem prepricana, da bo vse v redu, ceprav vceraj jaz nisem in nisem mogla prav nic naredit v sluzbi. Pa se je vleklo do 11.30!!

Zapenjanje hlac? Odvisno katerih, meni tiste, ki so bile kupljene s prbl enako kilazo grejo lepo gor, tiste izpred prejsnje nosecnosti (3 ali 4 kg manj), imam pa probleme. Sicer sem pa zadnjic od sestre dobila 3 vrece  nosecniskih cot, sam na zalost je kar nekaj vecja od mene. No, kaj se bo ze dalo ponosit, sicer je pa nekaj tudi mojega in od druge sestre vmes.

Takole, zdaj sme nekomu po0vedala in mi je veliko lazje, bom lahko sla spet mal delat. No, pa se na malico prej, me danes caka se veliko sefov, ampak ta direkten je ze za mano. JUPIIIII!

Pozdravcek, T

(odgovor članu supermami)
Neposredna povezava do sporočila: 564
24.5.2006 11:51:31   
Anonimen
Ja partner je lahko zraven pri NS. Mi je ginekologinja rekla. Joj, jaz komaj čakam, na ta pregled.

Tudi moj trebušček je zvečer kar fejst napet. Težav z zapenjenjem pa še nimam. Bomo še mal počakali.

Uživajte v dežju.

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 565
24.5.2006 13:30:03   
Anonimen
Če je partner lahko zraven ali ne, je odvisno od G.
Pri nas je bil vedno zraven, pri kolegici ga je druga G pa poslala ven user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 566
24.5.2006 13:33:32   
manetka
Tintara meni je takoj povedala za tveganje, imam res minimalnouser posted image  

Ja pa včeraj so bile tam na nuhalni kot jaz še triuser posted image  pa vam moram rečt vsaka je imela drugačn trebuh, dvema ni blo sploh opazit, sta bili še fino prepasani in v ozkih kavbojkah, ena pa je bila malo podobni meni v trebuh, se je že malo videluser posted image .

Ne se sekirat če še nimate trebuhov, brez skrbi vsem bodo rataliuser posted image , hehe. Jaz mislim, da imam trebuh večji ker me precej prebava muči in me ves čas napenja nekaj, pa zvečer je. ko balonček.

Mislim, da grejo lahko user posted image  zraven, vsaj včeraj je bilo tako videt, tako da meni, ki tudi tega nisem vedela, je bilo kar žal, da ga nisem s sabo vzela, pa še sam se je nekaj obotavljal, zajec pačuser posted image .
Potem, ko sem mu dala pa slikce je biu pa ves iz sebeuser posted image , tako da vzemite svoje drage s sabo, saj je že kar precej za videt, user posted image  naši niso več dinozaverčkiuser posted image  Našemu so se videli že celo prstki na rokicah in nogicah, res se mi je pa kazal zelo lepo se mi je zdelo, da se kar vrti, da bom le celega videlauser posted image

Ja nuhalna je kul, tudi zato ker imaš potem dober občutek, da bo vse OK, pa če je dobr ginekolog pokaže še celo ostalo telo, sploh si nisem mogla misliti, da ima naš dojenček že izgled pravegauser posted image , res pa je, da imam malega velikančka, hehe tako je rekla:)

Naja koliko meri pa tvoj?

lp M.

pa smo trije

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 567
24.5.2006 13:41:50   
severnica77
user posted image  za vse opravljene NS.

Jooooj, me tak rajcate z NS, da res ne vem kako bom zdržala. Res komaj čakam, da vidim user posted image . Zdaj pa smo že kar malce dalje, ko so se začele opravljati NS. Počasi bomo skoraj vse iz tistih ta najbolj kritičnih mesecev. Jupi!

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 568
24.5.2006 13:44:22   
tintara
Cudno, meni je pa rekla, da je vse v redu in da bo tveganje tudi minimalno, ampak tocne vrednosti naj bi pa sporocila danes ali pa celo jutri. Da mora se nekam vnesti v nek program... Je bila kar nekam zmatrana vceraj, pa se ji najbrz ni dalo. No, saj mene je itak bolj zanimalo kako velik je, ce je v okvirih, ce srcek bije... In sem jo to takoj tudi vprasala, potem sem pa rekla (malo za hec), da lahko kar neha s preiskavo. Ne vem, mislim da bi itak nadaljevali nosecnost, tudi ce bi bila preiskava neugodna za nas. No, ampak zdaj ko vem, da je verjetnost majhna, je pa se bolj super, tudi to priznam.

Joj, joj, men se zdi, k da je danes drugacen dan. Vse je roznato, pocasi se selim iz ilegale (ceprav me cakajo se domaci in 99 % sluzbe), ampak saj glas se itak hitro siri.

Lep dezeven dan, T

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 569
24.5.2006 14:18:09   
manetka
Tintara kam si šla za nuhalno in kdo jo je delal a si imela tudi Strahovo?

Ker včeraj se je njej res nekaj mudilo, ker so meni celo uro prestavili in sem mogla prit prej.

Samo, če ti je že tako rekla da je OK potem nimaš kaj skrbet.

LP M.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 570
24.5.2006 17:37:58   
Naja30
Ojla drage user posted image

Z zapiranjem hlač? Ja no, če nosim takega velikana ali je sploh čudno, da imam probleme z garderobo? Hehe user posted image user posted image user posted image  Sem misla takoj po NS it po nakupih, pa imava z user posted image  te dneve veliko dela s pripravami na poroko. Ja, datum se približuje, danes en mesec in tukaj bo usodni da user posted image

Supermami, vse bo ok user posted image  Boš vidla. Javi nam jutri, kako si se spoznala s svojim user posted image  Na NS je partner seveda lahko zraven. Moj je bil včeraj očaran kot jaz... Srečna sva!!!! user posted image

Manetka, naše dete je veliko 8 cm. Najbrž bo po fotru! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 571
24.5.2006 18:04:29   
manetka
Naja tvojuser posted image je pa velik tudi proti mojemuuser posted image (6,42cm), potem ste v družini veliki pravišuser posted image

Jaz sem pa ravno iz porodnišnice sem šla gledat prijateljičinegauser posted image  pa vidim da se ves trdu izplača, ko dobiš tako luštno dete si lahko vuser posted image

No jest sm očarana, kako so dojenčki lepiuser posted image

Lp M.

pa smo trije

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 572
24.5.2006 18:16:27   
emaa
Ja madona ste vsi veliki, mi moramo na NS čakat do 13.6. pa bo hitro minilo. Sasabela je pa v redu, samo veliko dela je imela, ma pa zdej rok konec novembra.

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 573
24.5.2006 18:25:31   
Zasanjana
Hej hoj!
Bravo punce za take korenjake!user posted image Vse se neki selijo k novembrkam...
Jst bi tudi, jst bi tudiuser posted image .

Severnica77: zdrži... sej smo že konec maja.

eh, sem se hotela razpisat, pa je prejle štroma zmanjkalo in je šla moja objava v tri krasne... ne da se mi še enkrat pisat.user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 574
24.5.2006 21:04:59   
Barbk
Čer dečve,

samo malo pokukam pol grem pa kar v ležečke-sem tolk zmatrana danes...Olala Naja vajino dete je pa res že pravi korenjak ali pa korenjakinja.Uh komaj čakam jutri UZ ko bom spet naš biserček videla.Oh saj ne gre več-tud tipkanje me ful utruja...Grem kar user posted image ker sem res kot cunja.

Barbk

Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?