tintara
|
Emamair, cestitam!!! Sploh mi ni jasno, kako se naredita dva, ampak vidva ocitno znata. Super! Sem takoj preverila tvoj podpis in si ze korektno spremenila bomo trije v bomo stirje . Zasanjana, a dobrih 5 cm ste ze veliki. To pomeni, da bi tudi nas mladicek moral biti tam nekje. Bomo videli danes na nuhalni. vcer zvecer me je blo kr malo strah, saj tud zdaj me je spet mal. V bistvu komaj cakam, da bo pregled za mano, pa naj bo prosim vse v najlepsem redu. Ce bo, bo danes ena interna festa, pol pa pocasi zve ves svet. Vceraj zvecer sem prvic zacela intenzivno premisljevat, da bi mogoce lahko sla zvecer na kak malo bolj hiter sprehod. Saj na zraku sem dosti, ce ne v sluzbi, pa s tamalim, sam nikoli se pa ne zmigam. Se zadnjic, ko smo se odlocili, da gremo malo s kolesom, mi je po dveh km pocila guma. Mislim!!! Ja, pocasi se bo treba kam spravit, kaka aerobika, plavanje, nekaj ze. V bistvu bi bilo najbolje celo poletje preziveti na morju in sam plavati, vsaj meni. Sam kaj ko.... Emamair iz kje pa si ti? NAjbrz kje iz blizine Domzal? No, jaz sem iz Kamnika, se lahko potem kdaj dobiva z vozeki, ce bos za. Takole, tole bo za danes vse. Drzite pesti zame in za pikico danes, tudi jaz jih drzim za vse vas s pregledi. Lepo se imejte, T
|