|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBRCICE
22.5.2006 12:15:20   
Anonimen
POzdravljene.

Sem v 10.tednu in čez dva tedna imam NS. Upam, da bo vse v redu. Slabost me počasi mineva-utrujenost pa kar ostaja. Se mi pa zadnje čase dogaja, da me v "rito" zgrabi krč. Predvsem če predolgo sedim. Se to dogaja tudi vam?

Bodite lepe in zdrave.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 526
22.5.2006 13:09:41   
crci06
Živjo, zasavka (IN VSE OSTALE!!!)
Oprosti, če se malo pošalim, ampak tvoji krči, če predolgo sediš....
mene pa npr. že pod večer konkretno bolijo noge, tako, da sem kot stara mama in se moram uležat za par minut, po možnosti dat kakšen povšterček pod noge...  A se vam to sliš dobr? JEJ, JEJ, JEJ*  user posted image user posted image
Kaj pa bo čez 5 mesecev, ko bomo kot slončki? A bojo men takrat noge odpadle, al bom pri 25 imela take krčne žile, da hodit ne bom mogla?
(ravno včeraj sem pri britju opazila drobcene napokane žilice od podplatov navzgor.... user posted image user posted image    )
Jaz mislim, da stvar ni za svet podret, je pa to opozorilo, da je še zadnji čas, da se začnemo več gibat, manj sedet, tudi v pisarni včasih vstat in se it "malo sprehodit" - vsaj do WC-ja.

Liona - vse smo s tabo!!!!

Pozdravček iz službe user posted image

*** zdaj pa še ena stara fora
v filmu Kekec enkrat Bedanc opomni Kekca: "jej, jej Kekec.."
in Hrvati so prevedli: "Jedi, jedi Kekec" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 527
22.5.2006 13:13:49   
severnica77
Moj_moj
se popolnoma strinjam, da bo potrebno malo več gibanja. Sem že premišljevala o telovadbi ali aerobiki za user posted image .
Aerobika mi je zelo pri srcu, tako da bom še malo počakala, da bom iz kritičnih mesecev in še mogoče malo več, potem pa res na aerobiko, da malo zmigamo rite.
Zasavka - mogoče bi pa to pomagalouser posted image .

Sem pa pravkar s kosila in je zunaj tak lep sonček, da mi je res hudo spet nazaj v pisarno.

Lep pozdrav - prav tako iz službe.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 528
22.5.2006 13:36:01   
Zasanjana
Ekola, jaz sem s pregleda.G mi je naredila UZ... sem ful debelo pogledala."A midve zadnjič nisve delale Uz?"
"Ja, ja sva."
"Ah, bomo pa danes še enkrat."
user posted image Pikica ima že dobrih 5,8cm.user posted image Srček tudi bije in jaz sem lepo pomirjena.Kilce so na istem.+1,5.
Držim pesti še za druge, ki imate danes preglede.

Takole, prebrala vas bom do konca potem, grem zdej še mal poštudirat za izpit.Uživajte!

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 529
22.5.2006 13:51:58   
severnica77
Zasanjana čestitam za dobro opravljen pregleduser posted image  in da je s pikico vse v redu. Tudi tvoja G si zasluži pohvale.

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 530
22.5.2006 14:04:05   
supermami
Živijo.

Blazno srečna sem, da se vam lahko pridružim pri tej temi user posted image . PDP imam 3.12.2006. Mogoče bo user posted image  prinesel celo sam Miklavž...
V četrtek imam pregled nuhalne v Domžalah. Ima katera izkušnje z dr. Strahovo? Zelo zelo me skrbi. Sicer ne vem zakaj, ker imam doma že 4 leta staro deklico, s katero nisem imela nobenih težav, niti skrbi. A grem zdaj prvič delat nuhalno, pa še v drug kraj, k drugi G...

Neposredna povezava do sporočila: 531
22.5.2006 15:02:09   
manetka
ojej kok ste napisale spetuser posted image  jaz si ne zapomnem vsegauser posted image .
No supermami nič te biti strah, precej nas ima ta teden NS, to je ponavadi pri drugem ginekologu, ker morajo imeti posebno znanje in licenco zato...
Tudi jaz grem jutri na NS k drugi ginekologinji, celo v LJ pa sem iz Tržiča, mene pa predvsem zanima kaj bo za videt s strahom se pa nočem obremenjevat... ni dobro...
Vse jo bomo dobro odnesleuser posted image user posted image user posted image , samo brez panike je reku...user posted image

zasanjana tvoj user posted image  je pa že kar velik, no me zanima kakšen je naš, ker imava isti PDPuser posted image
bom jutri povedalauser posted image

LP M.

pa smo trije

(odgovor članu supermami)
Neposredna povezava do sporočila: 532
22.5.2006 17:07:34   
emaa
supermami nič strahu, je Strahova moja G in je super. Jaz mam eno neverjetno novico, danes na pregledu smo ugotovili, da bomo dobili dvojajčne dvojčke. Tako, da ne vem a bomo decembrski ali novembrski. Jaz kar verjet ne morem, po 2,5 letih tik pred epruvetko, zdaj pa kar dva, čist natur. Tok sem vesela.

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 533
22.5.2006 17:53:26   
Naja30
Ooooooooo emamair ČESTITAM!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Kako je to lepo prebrat, še posebej če se nekdo trudi tako dolgo, potem pa kar dva na enkrat! user posted image user posted image user posted image Kako se pa počutiš ob tej novici? Jaz bi po moje verjetno bila malo živčna na začetku oz. šokirana. Oh, res ti privoščim dva pikeca! božaj svojga trebuščka še 2x več kot prej. user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 534
22.5.2006 18:11:54   
manetka
o madonca to pa je novička!

Emamair čestitkeuser posted image user posted image  za dvauser posted image user posted image

No tole pri decembrčicah bo še zanimivouser posted image user posted image user posted image

pa smo trije

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 535
22.5.2006 19:24:20   
emaa
Občutki, njaprej šok, kako saj prejšnji teden je bil samo eden. POl pa veselje, sem pa res pozabila karkoli vprašat G od šoka. Sam še smejal se mi je. Mam pa tolk fletne slikce od obeh na 3D UZ.

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 536
22.5.2006 20:36:18   
Barbk
user posted image Jupi Emamair kar dva navihančka...Pa naj še kdo reče, da čudeži ne obstajajo.Vsaka od nas nosi pod srčkom nekaj neverjetnega...naš mali čudež.Čestitke tudi tebi Zasanjana za tvojega korenjaka ali pa korenjakinjo.Jaz sem pa v sobotouser posted image  pa na žalost nisem našla nobenih poletnih hlač.Mislim saj robe je dosti sam ne splača se mi take na gumbe kupovati, ker mi čez 1 teden ne bodo več prav.Se prav neverjetno širim v pasu-ne moreš verjeti kako se telo hitro preoblikuje.Trenutno stanje za nevedne je tako:Uh a smo se mal zredili...Sej še malo pa bomo lahko bušija ponosno razkazovale. Barbk  

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 537
22.5.2006 20:40:38   
emaa
Midva sva kar povedala, kar prav mi skoraj nič ni več, zgledam res nažrta, v določenih hlačah se pa vidi, da gre za user posted image . Ker sta user posted image user posted image  mi ne uide, da se bo prej poznalo, kar ima tudi svoje prednosti.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 538
22.5.2006 21:11:30   
vampirka
Ja nič Ema, še na tej temi ti moram ČESTITAT! Zdaj pa mora zares držat user posted image ! Pri dvojajčnih je baje dostikrat tako, da se skrivata en za drugim in jih lahko celo še kasneje odkrijejo...Držim pesti, da bo vse super in OK ter da boš do konca "decembrka" (ponavadi sprožijo porod 2-3 tedne pred PDP - če se ne že sam prej).

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 539
22.5.2006 21:25:54   
emaa
Mam obljubljen, da bo Miklavž nosu, pa bomo vidl.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 540
22.5.2006 22:04:20   
Zasanjana
Čer.
Emamair, čestitaaam!user posted image user posted image user posted image Fuuuull fajn.Res superca.Zdej se moreš še bolj pazit.

Joj, moje hlače!Groza, danes sem se tlačila v ene hlače... in sem odkrila toplo vodo- ne morem jih zapet.user posted image Moram drug teden res kej v šoping.Mam totalno sušo.
Zdej sem tolk nesrečna, da grem kr spat.user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 541
23.5.2006 7:04:29   
tintara
Emamair, cestitam!!! user posted image  Sploh mi ni jasno, kako se naredita dva, ampak vidva ocitno znata. Super! Sem takoj preverila tvoj podpis in si ze korektno spremenila bomo trije v bomo stirje user posted image .
Zasanjana, a dobrih 5 cm ste ze veliki. To pomeni, da bi tudi nas mladicek moral biti tam nekje. Bomo videli danes na nuhalni. vcer zvecer me je blo kr malo strah, saj tud zdaj me je spet mal. V bistvu komaj cakam, da bo pregled za mano, pa naj bo prosim vse v najlepsem redu. Ce bo, bo danes ena interna festa, pol pa pocasi zve ves svet.
Vceraj zvecer sem prvic zacela intenzivno premisljevat, da bi mogoce lahko sla zvecer na kak malo bolj hiter sprehod. Saj na zraku sem dosti, ce ne v sluzbi, pa s tamalim, sam nikoli se pa ne zmigam. Se zadnjic, ko smo se odlocili, da gremo malo s kolesom, mi je po dveh km pocila guma. Mislim!!!
Ja, pocasi se bo treba kam spravit, kaka aerobika, plavanje, nekaj ze. V bistvu bi bilo najbolje celo poletje preziveti na morju in sam plavati, vsaj meni. Sam kaj ko....
Emamair iz kje pa si ti? NAjbrz kje iz blizine Domzal? No, jaz sem iz Kamnika, se lahko potem kdaj dobiva z vozeki, ce bos za.

Takole, tole bo za danes vse. Drzite pesti zame in za pikico danes, tudi jaz jih drzim za vse vas s pregledi.

Lepo se imejte, T

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 542
23.5.2006 7:12:03   
Anonimen
Sem slučajno odprla decembrčice pa zagledala objavo od ememaril. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da imaš kakšen recept za delanje dvojčkov. Več kot očitno se vama je trud izplačal!!user posted image user posted image . ČESTITAM!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tintara)
  Neposredna povezava do sporočila: 543
23.5.2006 7:27:43   
Naja30
Dobro jutro še od mene iz prelepe sončne LJ! user posted image user posted image user posted image

Barbk, hlače z gumbi se ti res ne splača kupovat. Če si ne misliš kupit za user posted image  pojdi pogledat v Orsey, tam imajo take dobre hlače na elastiko - so prav malo podobne nosečniškim in še trak je napeljan. Ali pa v H&m imajo zdaj polno lanenih, ki so tudi udobne.
Jaz tudi grem jutri po nakupih, bo user posted image  častil kakšne hlače, majčko in modrček tudi rabim še kakšen.

Mene je tudi bilo včeraj strah za danes, ko imamo NS, ampak sem se spravila h sebi. živčnost ne bo nč pomagala, samo škodi lahko. Bo mo videli, kako bomo opravili. Se pa že fuuuul veselim in komaj čakam,da bo konec službe. NS imam šele popoldan.

Vsem vam želim lep dan, tistim ki imate preglede pa držim pesti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 544
23.5.2006 8:10:06   
emaa
tintara sem iz Domžal ja, tako da se lahko že čez poletje dobiva, ker sem od naslednjega tedna doma. Kako se dvojčki delajo, mi jih mamo v družini, moja mami ima brata dvojčka, ponavadi pa preskoči eno generacijo in zdej jih bova mela midva. Sta pa dvojajčna, kar pomeni, da sta se mi ob ovulaciji sprožili dve jajčeci in obe tudi oplodili.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 545
23.5.2006 8:19:06   
severnica77
Emamair čestitke user posted image user posted image user posted image , to pa je res lepa novica. Sem ravno zadnjič premišljevala, da pa pri decembrčicah ni nobenih dvojčkov .... In evo, potem pa ta novica.

Res sem vesela  user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 546
23.5.2006 9:03:27   
supermami
Emamair, čestitam za user posted image user posted image . Se dobro počutiš? Fizično mislim, ker vem da drugače kar prekipevaš od veselja. Dvojnega.

Sicer sem iz okolice Celja, pa moram na nuhalno v Domžale. Še dva dni. Vsa sreča, da je moj takuser posted image , pa gre zraven. Za prevoz, da se ne bi izgubila in za moralno podporo. Še vedno me nekako skrbi, vendar globoko v sebi čutim, da bo vse BP.

Neposredna povezava do sporočila: 547
23.5.2006 9:12:22   
Anonimen
ČESTITAM, emamair!!!
Sicer pa kot vem Emamair ni edina dvojna decembrčica. Je tudi sasabel. Saj res, kje pa je sasabel?

Neposredna povezava do sporočila: 548
23.5.2006 10:43:03   
Anonimen
čestitam Emamair!

Tudi pri nas smo mislili, da bosta dva-no, sej se lahko še skrivata. Imava oba s partnerjem gene za dvojajčne dvojčke-parner oče je eden od dvojčkov in moja babica prav tako. No, pa smo zaenkrat videli samo eno pikico. Res sem vesela zate.

Koliko oblek se dejansko splača nakupit za nosečnost. čez poletje bom doma-poletne počitnice, pa ne vem koliko naj kupim. Vem, da pretiravat ne mislim.

Glede krčov je res, da so verjetno zaradi premalo gibanja, toda zagrabijo me samo zvečer, ko me dragi masira. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 549
23.5.2006 17:01:34   
Zasanjana
Helou.
Še zadnji dan ko je sončekuser posted image .Jaz sem se na poti iz faksa ustavila v eni majhni trgovinici v Kopru, čist slučajno sm jo zagledala in si rekla, da moram pogledat.Sem si kupila en modrček brez kosti in nosešniške hlače.Niso na gumbe ampak take raztegljive.Udobne!user posted image

Kok vas ma danes NS?Uživajte med gledanjem vaših zakladkov.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?