tintara
|
Pozdravljene punce! Ste se kar naklepetale, jaz cel teden ne pridem do racunalnika in potem berem in berem in pol mi na koncu ni vec jasno kdaj ima katera pregled, pa katera je kaj vprasala... Ta teden se zacenjajo nuhalne, ane? No, jaz jo imam jutri, tudi pri dr. Strahovi. V prvi nosecnosti nisem sla, sem si mislila, sprejmemo vse, kar bo pac prislo, v drugi mi ni bilo cisto jasno ali bi sla ali ne, pa je potrem nas mali odkorakal ven iz mene kak teden prej in takrat sem tocno vedela, da naslednjic na nuhalno grem. PA ne zaradi verjetnosti za DS, ampak izkljucno zato, da vidim pikico, da mi jo premerijo, da vidim ali ima prave mere, ce srcek se bije... Ce zraven dobim se rezultat, pa naj bo. Vseeno upam, da bo dokaj optimisticen, ker se ne bi rada ravno sekirala do konca nosecnosti, ampak kakor bo pac bo. Naprej, glede naslova. Temo sem zacela jaz, ter odprla naslov. Res je, tudi meni se zdi malo butast, ampak takrat mi drugaga ni prislo na misel. Ampak moram pa rect, da tistega odvecnega e-ja (decembErcice) ni, pa ce ne vem kako gledam. Tako da glede tega je slovnicno pravilen, glede drugega pac ne, ker taka beseda ne obstaja. Ok, tolk mal, da se ven povlecem. Kaj se? Linee negre se ni. Pri prvi nosecnosti sem jo dobila precej pozno, pa tudi kar nekaj casa je trajalo, da je izginila. Zasanjana, uf kako te zastopim, glede zivcne vojne v 25 tednu. Tudi jaz sem jo prezivljala prejsnji teden, pa kar res me je nekaj zacelo boleti... Butasto, ane. Zgodi se lahko karkoli, kadarkoli, ampak takrat smo bolj obcutljivi. Ampak ves, zagotovo bo vse v redu. Saj mora biti, ane. Bom pa takrat mislila nate, obljubim. Slabosti obcasno pridejo po kakem bolj poznem kosilu (torej vsak dan med tednom), utrujena sem bila prejsnji teden cist. Sem ze dva tedna v sluzbi (na terenu) po 13 ali 14 ur in imam ze malo dosti. ta teden bo bolje, pa se ce bo jutri na pregledu vse OK, potem itak povem v sluzbi. Bo pa letso pri nas pravi baby boom, kar 6 naj nas bi rodilo. Bo dedek marz letos moral precej vec nositi kot lani. Sluzbo imam tudi jaz za dolocen cas (do konca januarja), kako bo bomo videli kasneje. Trenutno se ne sekiram glede tega, je se dalec. Sicer sem pa enkrat ze letetela ven zaradi nosecnosti. Ful butasto, ampak tako je. Pa briga me, sluzba mi ne bo krojila zivljenja in pika. Tako moram nehat, sicer se bom cist razkurla, pa boste mogle brat. Vsem s pregledi ta teden, zelim veliko srece, tudi sebi seveda. Imejte se, T
|