afna
|
pozdravljene, po dolgem času se znova oglašam! za mano je dolgo potovanje in to na čisto drugem koncu sveta. me je bilo malo strah, preden sem šla, ampak je bilo vse super- razen lokalne hrane, ki mi je malo smrdela... in sem kar naprej sanjala o domači goveji juhici. če sem prav zračunala, sem v 12. tednu (oziroma nekaj čez 11. teden), v ponedeljek pa me čaka že nuhalna!! tudi jaz grem k dr. strahovi, pa priznam, da mi bo šlo kar na živce, če misli bit tečna ali pa če me bo slučajno tikala... ne vem, katera je že to pisala, ampak mene tudi to blazno razjezi- sem že stara 30, res je sicer, da mi jih po navadi dajo ful manj, ampak zarad tega me takšno po domače tikanje nič manj ne moti. drugače se dobro počutim, utrujena sem manj kot na začetku, sem pa imela nekaj časa ful močne večerne slabosti. zdaj se mi zdi, da je že boljše in opažam zadnja dva dneva prave požrešniške napade- bo treba malo začet pazit.. sem pa tudi jaz opazla, da se veliko bolj slinim kot ponavadi; tudi meni se je že zgodilo, da se kar malo poslinim, ko dojenček, ko govorim; da ne omenjam spanja... ogabno, ampak hecno. datum poroda imam zanekrat še kar isti: 2.12, bomo videli, če bo v ponedeljek kaj drugačen. aja, imam pa eno vprašanje: a se ve že kaj mažete s kremami proti strijam? jaz še nič, pa me nekatere strašijo, da moram nujno začet. a imate kakšne predloge glede kreme? in kako pogosto se je treba sploh mazat? je dovolj zjutraj in zvečer? imam eno prijateljico, ki je ravno rodila, in ona se je mazala kar naprej. jaz se pa bojim, da v službi ne bom mogla ravno vsake pol ure trebuha mazat... zdaj grem pa še malo ven, se mi totalno lušta na kolo, pa nisem čisto prepričana. pa tako sem fauš vsem, ki mimo mene laufajo. vsako pomlad sem jaz tudi, letos se pa lahko samo sprehajam. no, ampak razlog je tako fajn, da se nimam kaj pritoževat! Komaj čakam, da začne trebušček rasti, da ga vsem pokažem in si kupim malo seksi nosečniških cunjic! držite se, kmalu bomo iz ta hujšega!!!
|