|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBRCICE
16.5.2006 11:48:24   
Vilma
Joj Ema kako lepooooo user posted image
Po moje kar vriskaš od veselja user posted image
A to si imela že drugi pregled?

Jaz ga imam v ponedeljek. Me kr mal stiska, amapk upam na najboljše. Bom poročala user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 451
16.5.2006 11:58:25   
emaa
ma ne, kontrolo v ambulanti za neplodnost sem mela, prvi pregled imam šele v ponedeljek. Ampak se zdaj neskončno boljš počutim.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 452
16.5.2006 12:55:55   
Anonimen
Jaz imam tudi prvi pregled v ponedeljek. user posted image Bomo skupaj čakale...

A.

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 453
16.5.2006 13:02:46   
emaa
Super anonimna, je pa ful fejst občutek, ko vidiš srček utripat, pa glavo,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 454
16.5.2006 15:35:44   
Zasanjana
Dober dan!
Kako smo kaj?
Pri nas super, brez slabosti, špikanj in vsega, samo križ me malo boli.Bo že.Spet sem porajtala, da me je G naročila za drugi pregled na soboto.Že tretjič.Se moram prenaročit na ponedeljek, pa se mi ne da.
Resno bo treba začet z telovadbo, če ne bomo decembra kot slonice.Bo šla katera kasneje z bušiji na telovadbo za noesčnice ali na jogo?

Včeraj mi je zadišala žolcauser posted image .Sem mojga nagnala v trgovino, da jo je kupil.V tri trgovine je šel.user posted image
In ko sem jo pojedla mi je obrnilo želodec.Ampak smešno, prej je niti pogledat nisem mogla.Fuj, fuj, fuj.
Glede nuhalne: Jaz grem, pa tudi če bo karkoli narobe, se gre itak še na dodatne preiskave.Se ne sekiram.Se pa veselim, da bom spet videla piko.user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 455
16.5.2006 17:12:46   
Naja30
Ojla punce.

Kako ste kaj? Vam povem, da mene ZELO daje utrujenost. Včasih se mi zdi, da to ni več normalno user posted image  In VSE mi smrdi. Ok, hrana ravno ne user posted image  čeprav nimam več manije jest ves čas, ker so se tudi slabosti malo umirile, predvsem pa če se najem, mi je muka v želodcu. Na srečo pa mi zelo paše zelenjava, posebej solate.
No, smrdijo mi pa vse kreme in olja in mila... Tako da se z muko mažem z mandeljnovim oljem, ker mi smrdi. Imate kakšno idejo, katera krema ali olje nima vonja? Baje imajo nekaj v DM-ju? user posted image  Upam, drugače ne vem kaj bom. In potem se še včasih zjutraj namažem in se še cel dan voham!!! Joj!!!
Danes sem šla v laboratorij, ker imam jutri pregled.Se boste spomnile na naju s pikico user posted image  ? Se počutim nekako tako kot Vilma- malo me je strah. Ampak je treba pozitivno misliti.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 456
16.5.2006 18:10:22   
vampirka
Ema, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Sem komaj čakala tvoje sporočilo! Jaz sem ravno danes izvedela, da naslednji teden, ko imam 1.pregled pri svoji G, nič ne bo z UZ (je rekla: "gospa ne bodite tako neučakani, saj imate UZ v 13. tednu"....halllllllloooooo user posted image ). Zatorej sem poklicala v privat ambulanto in imam jutri UZ (ko bo polnih 9t) in komaj čakam, da vidim svojo pikico - ne me obsojat punce...ampak mi smo toliko časa čakal na našo piko, da me še extra panika grabi!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 457
16.5.2006 18:37:24   
emaa
Poznam ta občutek vampirka, saj jaz mislim, da mi bo moja G delala UZ, ker bom listek od Ribičeve prvlekla ven na koncu, da ne bo rekla, da ga nisem dala. Sicer mi je pa v zadnjem letu tolko UZ nardla zaradi neplodnosti, da jih  1 UZ zaradi nosečnosti ne bo ubil.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 458
16.5.2006 22:07:05   
Sončka1
Pozdrav vsem user posted image !

Sem "odkrila", da tudi tukaj teče debata decembrskih mamic in se vam pridružujem. Tudi pri nas bo veselo decembra (PDP 2. 12.).
Počutje pa, kot vas je večina napisala ... slabost ob vsakem času, občasno bruhanje, občasna utrujenost ... Včeraj je že zgledalo, kot da se slabost poslavlja, danes pa kar po starem naprej, me kar cel dan spremlja. Pa bo že, tudi to bo minilo.

Lepo se imejte in čim manj user posted image !

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 459
17.5.2006 7:41:15   
Vilma
Ja zgleda da nas ima kar nekaj pregled v ponedeljek user posted image

Punce, a se katera kej slini?!?!
Jaz sem kot mali buldog, včasih moram prav pazit ko govorim, ker se mi lahko zgodi, da mi iz strani priteče slina. Mi je prav nerodno user posted image

Včeraj sem popoldne na kavču prav lepo zaspala in potem me je vrglo čez ene 15 minut iz postelje! Sem se skoraj zadušila od kašlja, ker mi je slina zašla v sapnik in nisem mogla dihat. user posted image  Enako izkušnjo sem imela tudi v prvi nosečnosti, ki pa se  ni dobro končala.
Res me zanima, če še kateri slina šrica iz ust user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 460
17.5.2006 9:44:44   
severnica77
Pozdravljene,

s slino še nimam problemov, slabost še ostaja (vendar še za preživeti). Se mi pa zdi, da se stvari resnično malo umirjajo. Tudi s hrano se več ne bašem prekomerno.

Danes sem bila v bolnišnici, kjer so mi vzeli spet kri. Kar štiri epruvetke in potem še vodo. Me je kar strah vsakič, ko dam kakšno svojo tekočino na pregled, da kaj ne bi bilo narobe.

A maste v ponedeljek že druge preglede?

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 461
17.5.2006 9:55:01   
Barbk
user posted image souser posted image ...Ema jupi za tvojo pikico...Ha, ha Vilma tale tvoj mali buldog- ta je pa dobra...Vampirka tebe pa čist razumem...Ti kar pojdi na samoplačniški UZ.Tudi jaz nisem mogla potrpeti do 25.5 in mi prav nič ni bilo škoda 10.000 sit za našo pikico, ko takole vidiš ta ustvarjeni čudež, kako mu srček bije...Pa poročaj.Naja tudi meni zelo paše zelenjava (že od prej sem bolj pristaš zelenjave, meso pa bljak), pa sadje še posebno grozdje in komaj čakam na nektarine in češnje (mjami).Mi je pa po vsaki hrani tako slabo in imam občutek, da bom vsak časuser posted image pa hvala bogu ne pride do tega.Oh punce a so še kateri tolk joškice zrastle?A katera kaj ve do kdaj se lahko povečujejo in bolijo-moje meni že pošteno lezejo iz podpore.No pa saj bom vse potrpela za našo dudiko. Barbk  

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 462
17.5.2006 10:22:02   
Anonimen
Barbk, a niso to sladke skrbi user posted image
Ej punce, meni gre ful na jetra, da v naslovu piše DECEMBERČICE. Kako se to popravi???

(odgovor članu Barbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 463
17.5.2006 10:47:19   
emaa
Meta ne vem kako se popravi, mogoče bi blo treba moderatorja vprašat, če lahko naslov popravi. Barbk baje prsi ostanejo nekaj časa enake, v zadnjem tromesečju pa ponovno vzhajajo. Jaz nosim mamine modrce, ki so ji premajhni, ker mi večina mojih ni prav, oz. mi vse ven pade. Sem pa na številki 80c namesto b.
Meni je sicer slabo neprestano, se pa tudi zgodi da bruham, kot včeraj, ko sem na prigovarjanje user posted image  pojedla več kot bi bilo treba in sem zvečer bruhala ko vidra. Na srečo se mi to pogosto ne dogaja. Zdaj pa delat nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 464
17.5.2006 11:14:09   
vampirka
Glede naslova sem se jaz že sprijaznila - glavno da me lahko user posted image ! Jaz sem danes začela 10. teden in sem ponosna ko hudir user posted image ... Kar se pa znakov tiče... "malo" sem čustvena (vsaj tako moj user posted image  trdi user posted image ), prsi so lepo napete in stoječe (ampak zadrego z modrci sem zaenkrat elegantno rešila, za kar se imam zahvalit manjši "kapaciteti pljuč" user posted image  - imam namreč vse košarice podložene in ko blazinice odstraniš, takoj pridobiš pol številke, pol pa še z uporabo ta zadnjega "kaveljčka")... kakšni problemi user posted image ...user posted image ! Me pa nekaj zanima (a je pri vas enako?) - mene prsi nič ne bolijo! Samo bradavice so hiper občutljive in na čase srbeče in za kak odtenek temenjše - me res na čase zaskrbi, da imam precej premalo negativnih znakov za zdravo nosečnost user posted image . Še dobro, da imam danes UZ - bom upam da končno normalno spala (zdaj se namreč že par noči zapored zbujam in potem ne morem nazaj zaspat, ker študiram same neumnosti user posted image )...
Ja bejbike - nismo več čisti "gušterji" - so se januarčice že pošteno razpisale... Tako da vas potolažim - bližamo se obdobju, ko vi ti ta zoprni znaki minejo user posted image user posted image user posted image !

Pa lep dan vam želim - mogoče se celo user posted image  pokaže!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 465
17.5.2006 11:24:43   
Ženkica
Vampirka, mene tudi prsi vedno manj bolijo; včasih me malce pečejo, drugače so pa tudi samo bradavice bolj občuljive. Si grem pa danes nabavit nov modrček, bom prešatltala že na 80D user posted image .
Drugače pa bom jaz jutri dopolnila 11 t, trebušček je zankrat samo bolj špehec kot pravi user posted image  trebušček, sicer pa imam danes hlače kar odpete v službi; me že preveč tiščijo. Konec meseca nameravam skočit v H&M v Celje po svoje prve nosečniške hlače. user posted image  Komaj že čakam.
Sicer pa počutje iz dneva v dan boljše; energija se počasi vrača, ješča sem tudi že malo manj, sicer pa sem se odločila, da več kot 1x na 14 dni ne smem v McDonalta zavit, drugače bo kriza. Tudi zvečer se bom probala odpovedat hrani, sicer pa na splošno bom poskušala živet čim bolj dravo, drugače ne bom na koncu lepa user posted image  ampak en velik user posted image .

No še to, ne vem če sem vam povedala, ampak ko sem povedala šefu v službi, je bil ful vesel, pogodba, ki mi poteče 31.8. pa se mi bo podaljšala za nedoločen čas user posted image , tko da se res ful vesela. No, sej naš šef je itak car, samo kar se plače tiče, zna bit malo škrt - ampak kater pa ni user posted image .

lepo se imejte

pa pa

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 466
17.5.2006 11:42:17   
severnica77
user posted image Čestitke za nedoločen čas. Mene pa je kar strah trenutka, ko bom povedala za mojo user posted image . Je zelo verjetno, da ne bo tako zelo razumevajoč. Meni pogodba za določen čas poteče 31.12.2006. Če bo vse po sreči, se bomo pa takrat mi doma že cartali user posted image . Tako, da bo vsaj porodniška eno leto, potem pa bomo videli kako bo, ko končno povem. To pa bo predvidoma konec maja.

Je pa super, da nam večini že malo umirajajo slabosti in boleče prsi.

Lep dan in upam da dosti sončka.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 467
17.5.2006 13:02:36   
Zasanjana
Dan.
Sončka1, dobrodošla med nami!user posted image
Res nas ima veliko pregled v ponedeljek.Jaz tudi.Jupi!Upam samo, da me ne bo G nakurila zaradi pritiska.Če bo, pa bo.Na drugem pregledu ne naredijo UZ, ne?Pa saj ni važno, itak mamo kmal NS.user posted image
Danes je res super dan.Spet bomo cel dan pred hišo skakali.Mormo psa okopat.A ma katera tuki psa?Imajo radi kopanje?Moja čist ponori, ko jo zmočim.Se mi prav smili.
Pri meni slabosti ni več.Edino, če se preveč najem, kar ni pogosto.Glede joškic.
Sem prav vesela, da so mi malo zrastle, ker jih prej itak nisem mela skor nič.user posted image
Sem pa na 80 B.Ni krize.Bomo videli, kaj bo potem, na koncu.

Jeeej, še kaka dva tedna, potem pa lahko gremo malo migat, da ne bomo zakrnele.Jaz sem šla včeraj z mojima na sprehod in sem bla tako zadihana.Kot bi bla čist brez kondicije.Pa ful pogrešam moje punce iz plesne šole.Jih moram it malo pogledat, kako so.

Grem zdej v kuhinjo, se spravljat delat kosilo.Še nekaj, a vam tudi smrdijo sredstva za pomivanje posode?Sem zadnjič dala tisti gel in tablete v pomivalnega, mi je skoraj obrnilo.user posted image

Pupke, pobožajte svoje bušije in pojdite malo na sončka!

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 468
17.5.2006 14:49:19   
manetka
Ojla vsem lepo je videt, da vas je večina že bolše razpoloženihuser posted image user posted image user posted image

Pri meni so le še večeri bolj slabotni, čez dan pa morm it vsaj za eno uro spat. Ponoči pa čist zanič spim, od 3h naprej sem ko zajec, kar nekam naspana... pa se potem silim nazaj spat...

Zasanjana jest imam psičko, takšno kot vidiš maskoto v avatarjuuser posted image  Bernsko planšarko, hehe pa ravno dva dneva nazaj skopanouser posted image , tvoj pa praviš da ima danes kopalni danuser posted image .
Kakšnega pesjankota pa imaš ti?

Jaz imam pa že v torek NS kot zgleda bom prva tukaj, potem pa nasledni pregled 31. maja.

Hm jaz sm si pa včeraj kupla nosečniške hlačeuser posted image  ker v ta normalnih je že panika proti večeru, saj zjutraj še gre, zvečer sm pa ko balonček. Tko, da samo odpeti knofi bodo počasi že pramalo.

Jaz pa nimam več težav z joškicami, so se izgleda umirile, zrasle niti ne, rabim pa imeti najbolj udoben modrc, ker če kaj tiši me pa čisto moti.

Bodite pridne lp M

pa smo trije

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 469
17.5.2006 15:06:15   
Zasanjana
Uf Manetka, srečka.Tvoja NS je že pred vrati.Poročaj.
Jaz mam mešanko med lessijem in zlatim prinašalcem.Luštna psička, trmasta pa ko lastnicauser posted image .

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 470
17.5.2006 15:12:43   
Shorty_
Zasanjana mene si pozabla dat na seznam PDP11.12
Vse noveuser posted image  pozdravljene!
Jz mam nuhalno 24.5 in grem bolj zaradi tega da vidim pikico.
Men se tudi slabosti končujejo:)
Uživajte v sončku

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 471
17.5.2006 16:26:13   
Naja30
user posted image  Ženkica, jaz sem se tudi odločila, da bom bolj zdravo jedla in to zato, ker sem se ustrašila, koliko se bom zredila. potem pa sem se danes na pregledu pomirila, ko sem stopila na tisto ultra točno tehtnico in vidla, da sem se zredila manj kot 1,5 kg. Kar je čisto normalno. user posted image

Ja, za nami je že 2.pregled! Bilo me je res neznansko strah, ponoči sem sanjala vse mogoče... Potem pa kri in voda ok, srček user posted image  sva poslušale in je veselo tik takal. Tako da pikice nisem vidla, sem jo pa slišala user posted image  Na 2.pregledu ni UZ, imaš prav Zasanjana.  Zdaj pa samo počakam še na NS drugi teden, potem pa tudi jaz v šoping po hlače za user posted image  Manetka, jaz imam tudi v torek NS.

Drugače pa punce, menda se nam pa umirja vse skupaj in bo drugo trimesečje res božansko? user posted image  Tako vsaj pravijo, da je. Meni je sicer bilo v službi malo slabo, utrujena sem tudi, vrti se tudi malo... Ah, mogoče sem se pa samo navadila že na vse skupaj?

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 472
17.5.2006 16:33:20   
Naja30
Aja, še to. Sem vprašala G, kdaj je konec prvega tromesečja in je rekla, da se nekako šteje po dopolnjenem 12t oz. med 12 in 13t je še rizično. Tako da punce, tiste ki ste med prvimi decemberčicami, še malo in smo ven!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 473
17.5.2006 18:22:25   
manetka
Zasanjana dobra kombinacija kužkauser posted image  no, saj če ima Lessija v sebi mora biti malo trmiceuser posted image

Naja3 potem bova lahko primerjali mnenji o NSuser posted image , mene prav zanima kako bo izgledalouser posted image .

Pa mogoče še malo neumno vprašanje, saj NS izgleda, tako da naredijo navaden ultrazvok čez trebuh ane?

No jaz sem ravno iz sprehoda s user posted image  .

Meni se pa zdi, da me zadnje čase v večernih urah tako muči kislina v ustih, čisto čudn okus, a se to še kateri dogaja.

pa smo trije

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 474
17.5.2006 18:33:13   
Naja30
Ja, NS se dela z UZ preko trebuha.
Mene pa zvečer daje tudi ta kislina in zgaga. Karkoli pojem, me bo peklo! user posted image

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?