tintara
|
Pozdravljene nosecke moje! Po dolgem casu se spet oglasam. Prejsnji teden je minil zelo delovno s po 14 urami na terenu in je vikend kar pasal. Kdaj bo konec prvega trimesecja? Zame naslednji torek, ko imam NS. Ce bo takrat nas novi miskolin primerno velik, potem bom stela, da je vse OK in da bo vse OK. Tako sem se odlocila in pika. Pa ma da uboga, ane! Sicer me je vceraj mal panika dajala, ker je jutri tisti dan, ko sem v prejsnji nosecnosti splavila. Ampak danes se ne dam! Kaj ste ze se kaj debatirale? O hrani? Meni smrdi hladilnik, sem ugotovila. Ko ga odprem, vzamem ven kar naj bi pojedla, grem kar malo stran, da se zlufta. Notr je tok enih vonjev, da je za znoret - pa ni nic pokvarjenega, da ne bo pomote. No, vsaj mislim. Kolo? Jaz sem v prvi nosecnosti lepo vozila. Ja, vem, lahko bi padla, pa nisem. Pa malo sem tudi rolala. Saj ce znas, potem ni take panike za padec. No, vseeno se lahko zgodi, se strinjam. Pomoje bom tudi letos vsaj malo kolesarila, zagotovo pa ne toliko, kot sem prejsnjic. Ampak za lust potesit bo pa ze. Drugace je pa plavanje baje tudi super, sam spet ne v bazenih, pa tralala. Saj ce si z morja je kul, ce si pa tam nekje okoli LJ, ali celo MB, pa gorje ti - plavas lahko le na dopustu, ki ga imamo vsi na pretek, ane. No, po moje cisto 100% tudi ni vse za jemat. Aja, ena je sprasevala ze nekaj nazaj za dr. Strahovo. Vecinoma so punce kar zadovoljne z njo, predvsem kar se nuhalne tice - se vseeno placa, se glih ne more zdret nate, ane. Sicer je pa tako, meni je bila najprej ful super, ampak zadnjic sem jo vidla, da je sitna ze ko je sla parkrat ven iz ordinacije. Je vsakic spotoma se sestro nadrla. In pol seveda se mene mal, zaradi mojega pritiska (ja, s tem mi ga je zagotovo ful zbila). Ko smo ravno pri njej? A vas ginekologi tikajo ali vikajo? Meni je kar mal cudno, da me tika. Nic ne vem o kakem prijateljstvu z njo, stara sem pa tud ze skor 30 let, tko da najbrz bi se spodoblo, da bi me vikala. Saj jaz tud njo, konc koncev. No, mogoce sem mal cudna, ampak navadila sem se ze, da me ljudje, ki me ne poznajo, vikajo. Jo bom kar nazaj zacela tikat, me zanima kako bo pogledala. No, pa sem spet nalozila jutranje branje. Lepo se imejte, jaz sibam delat. Tinc
|