|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBRCICE
12.5.2006 11:16:49   
vampirka
Ja Meta, a potem te nič ne skrbi, da boš sredi decembra brez klime??????? user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 401
12.5.2006 11:30:53   
manetka
Hvala za inforamcijo o postanem Donatu, nisem vedela, da ni dober, no saj danes sem probala svežega, pa deluje enakouser posted image  
Kislina je tudi pri meni hudičeva user posted image  ampak pomaga šlukec donata.

Jaz opažam, da se mi je precej dvignil pritisk sedaj ko semuser posted image  tudi zjutraj sem, že preden je treba kot bi se prižgalauser posted image  .Res se mi pa zgodi, da čez dan včasih ne morem neda bi šla malo pospatuser posted image  , to je bil tudi nasvet G počivajte veliko.

A ve vse še lahko daste normalne hlače gor? Pri meni je problem okrog višine gumbov, je tako grozno, če bi morala imeti zapete, no bo treba kmalu kašne user posted image  hlače. Ah jaz bi cel čas najraje v trenerki živelauser posted image

pa smo trije

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 402
12.5.2006 11:31:37   
crci06
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 403
12.5.2006 11:38:33   
crci06
hihihi, manetka...
veš kaj je včeraj men moj srcek rekel, ko sem prisla iz sluzbe, pa sem bila ze cez 2 min v eni stari pidzami...: "a ti si pa že v uniformi?"  user posted image user posted image user posted image

sicer pa ja, v sluzbi po kosilu imam vcasih na skrivaj odpet gumb na kavbojkah, kljub temu, da so full elasticne... :) 

Treba bo druge, al pa začet oblačit vse poletne hlače s full nizkim pasom, samo kaj, ko mene zdaj v user posted image  non stop zebe!! Danes sem v pisarni oblečena skoraj tako, kot sem bila sredi zime!!

Saj bo! Bomo šli domov, pa na sonček user posted image , pa cartat naše bušijeuser posted image user posted image !!

Pozdravček!

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 404
12.5.2006 12:15:18   
Anonimen
Pozdravljene.

Naj se vam pridružim, 18. decembra bomo trije. Sem zelo vesela, saj sva se z mojim kr nekaj časa trudila. Bila sem na prvem pregledu in sem sedaj veliko bolj sproščena-saj je vse ok.
Slabo mi ni, sem pa popoldne zelo utrujena, tako da se zvijem na moj prestol-kavč in počivam. No, samo zvečer mi je slabo, tako da jo kar hitro pobrišem v posteljo. Tudi zebe me veliko bolj, kot prej in sir mi smrdi-bljek..... Moj srček je tako bogi, ker mi ne more pomagati, se sekira zaradi tega- pa pravim, da bo minilo.

Čestitam vsem v pričakovanju in upam, da bomo vse srečene in zdrave.

(odgovor članu crci06)
  Neposredna povezava do sporočila: 405
12.5.2006 13:29:59   
crci06
Dobrodošla!!! user posted image user posted image user posted image
Upam, da ti bo med nami lepo in da bomo bile vse srečne do srečnega konca!

Menda so dojenčki bolj srčkani in bolj pridni in bolj nasmejani...., če je mamica celo user posted image  srečna in vesela!

Torej - SREČNO!
Pozdravček!

< Sporočilo je popravil moj_moj -- 12.5.2006 13:31:16 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 406
12.5.2006 13:52:36   
Zasanjana
user posted image Manetka PDP 1.12  
user posted image Naja3 PDP 1.12
user posted image Tintara PDP 1.12
user posted image Zasanjana PDP 1.12
user posted image Ema82 PDP 6.12
user posted image Sabini PDP 6.12
user posted image Ženkica PDP 9.12
user posted image Daisy 28 PDP 12.12
user posted image Lara612 PDP 12.12
user posted image Severnica77 PDP 13.12
user posted image Meta. PDP 16.12
user posted image Vilma PDP 17.12

user posted image Zasavka PDP 18.12
user posted image Vampirka PDP 19.12
user posted image Moj_moj PDP 20.12
user posted image Anneli PDP 21.12
user posted image TinaM PDP 21.12

user posted image Barbk  PDP 22.12
user posted image Emamair PDP 24.12
user posted image Baltazarka PDP 25.12
user posted image  Anonimna A.
PDP 29.12
user posted image  Husa PDP 29.12
user posted image Liona PDP 31.12
user posted image T_t_y PDP 31.12
user posted image Malecka PDP 31.12

Babnce, to pa ni tko enostavno delat.user posted image
Upam, da nimate nič proti, če sem dodala kar vse, ki ste povedale PDP.user posted image Če vam ni prav, povejte.
Em... ja... ne da se mi zdaj brat vsega, kar ste napisale.Bom potem... ma ste se pa razpisale.Moje počutje danes je ok.Buši mam napihnjen in špika me dol... drugače pa vse štima.
Lepo se imejte.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 407
12.5.2006 18:17:45   
Naja30
Mene je pa danes user posted image  pelu v Mc Donaldsa!!! user posted image user posted image  Jeeeej!!! kako mi paše ta zanič hrana! Bolj kot sadje in zelenjava user posted image

moj_moj  saj nisem mislila, da si ti razvajena! Samo napisala sem svoje mnenje, da ne razmišljam o teh rečeh. Če pa kateri to kaj pomeni, da se jo bolj in na poseben način obravnava, pa mene ne zanima.

Katera je že šla na tajsko masažo? Oh, kako bi to pasalo user posted image  Danes sem obula nove čevlje in imam grde grde žulje, obe nogi sem imela poviti, da hansaplast ne bi dol padel user posted image

Ej lepo se imejte in božajte bušije. vikend bo lep, izkoristite ga user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 408
12.5.2006 18:40:08   
ferr
Lep pozdrav vsem, tudi jaz bi se vam pridružila.
Vsem user posted image čestitke.

Moj predvideni datum naj bi bil cca 31.12. prvi pregled pa imam 25.05. upam da bo vse uredu.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 409
12.5.2006 18:44:14   
severnica77
Pozdravljene,
jaz pa sem imela danes prvi pregled, vendar brez UZ, ker so mi ga naredili 3x v dveh dneh, ko sem prišla na urgenco. Tako, da danes nisem videlauser posted image  in sem zelo user posted image .

Dobila sem materinsko knjižico, tehtanje, pritisk, napotnice za sto preiskav pa še bris so mi vzeli, ker je od zadnjega minilo tri leta.

Sicer pa bo sedaj en dva tri minilo do NS in bom takrat videla pikico.

Drugače pa sem tudi jaz, kot kar veliko vas, utrujena, dosti več spim in tudi jaz imam lušte po McDonaldsu, čeprav te hrane nisem NIKOLI jedla.

Uživajte v vikendu.

(odgovor članu ferr)
Neposredna povezava do sporočila: 410
12.5.2006 19:41:13   
Naja30
ferr dobrodošla! Pri vas bo pa "delovno" novo leto user posted image

Severnica77  čestitke za tvoje dete user posted image  

Veste kaj me zanima, punce? Ali že kaj pazite, da pojeste dovolj kalcija na dan? In drugih vitaminov in svega zdravega? Ker mene kot sem že napisala, zdrave jedi bolj kot ne odbijajo... user posted image  

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 411
12.5.2006 20:49:12   
vampirka
Kar se hrane tiče, meni tudi "svinjarija" -> user posted image  bolj diši, kot pa zdrava hrana (pa sladkarij bi pojedla na tone)...ampak imam na srečo "ozaveščenega" moža, ki mi vsako jutro naredi sok iz treh vrst sadja (in potem tistega pol litra moram pred njim stankat)... In za kosilo hoče jesti same zdrave stvari (ločevalen način prehranjevanja = zelenjava + testenine, zelenjava + meso... beri = zelenjava poleg vsega in vsak dan) user posted image ! Nutello mi kam skrije, bonbončke pa lahko kupim samo tiste brez maščobe in umetnih barvil user posted image ... Joj, pišem kot bi bila poročena s teroristom user posted image ... pa ni tako - v bistvu imam srečo, ker sama že tako nimam mere pri mnogih stvareh in trenutno je to tudi hrana (verjetno se bom mogla ravno user posted image  zahvalit na koncu, da se bom zredila samo za 20 in ne 30 kg user posted image user posted image user posted image )... Ker vedno malo pogoljufam, ko ga ni poleg user posted image !

Ampak kdaj si bomo privoščile, če ne zdaj (mi je zadnjič ena rekla, da če se odrečeš med nosečnostjo neki hrani, ki ti paše, potem bo bebica imela materino znamenje v obliki te hrane user posted image ... dober izgovor!)
Zatorej: DOBER TEK user posted image .....................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 412
12.5.2006 22:13:24   
Naja30
Če ti nekaj paše jest, moraš to jest! Tako pravijo in jaz se tega držim user posted image  (Da ne govorim, kako mi je potem zvečer še bolj slabo, kot da imam tono hrane v želodcu user posted image ).
Vampirka, tvoj mož je pa res faca! user posted image  Bravo za njega! Moj se pa z mano vred nažira. Samo meni NE paše jesti sadja kej preveč, ker mi je potem slabo. Ampak si mi pa dala dobro idejo za naravni sok. Tega si bom pa tudi jaz delala zjutraj. Pa še za prebavo je dobro.

Punce lahko noč, jaz komaj še gledam user posted image user posted image user posted image  Dolg dan je za mano in grem kar spat.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 413
13.5.2006 9:05:57   
emaa
<jaz sem bila na masaži, meni pa ne paše jesti popolnoma nič. Je pa res, da lažje sprvim dol kak pomfri brez posledic kot pa kaj zdravega. Mam pa v službi in doma jabočlka in pjem vsak vsaj enega, po šesti uri pa itak nič, ker potem to grzno obžalujem. Moje kosilo trenutno ena una ktajska juha z nudelni -pot noodles, drugega ne spravim vase.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 414
13.5.2006 11:15:29   
Anonimen
Tudi moj pazi, da pojem vsaj dve vrsti sadja na dan. Jem lahko praktično vse, mi pazelo diši grah in krompir. Sira pa na daleč še videt ne smem. Se mi kar obrača.

Imam pa problem-imam namreč neurodermitis-težave s kožo-alergijie, fleki, srbenje. Zdaj sem morala opustiti vsa zdravila in se je zelo poslabšalo. Ima katera podobne težave in kako si pomaga?

Preživite lepo soboto in pejmo mal na sončka.

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 415
13.5.2006 11:39:01   
Anonimen
Še malo o mojih luštih: meni pa ful paše meso, goveja juha, pa svež peteršilj - povsod si ga potresam, pa okisan fižol (pol me pa zgaga peče). Na pašejo mi pa sladkarije - kot v prvi nosečnosti. user posted image
Za kile se pa zaenkrat še ne bojim, ker sem po prvem porodu prišla v parih tednih na staro težo in še v minus (še zdaj imam 2 kili manj kot pred nosečnostjo), pa sem se zredila 14 kil. Sem se danes vagala in mi je šla že ena kila gor. Tudi prvič sem se ža na začetku precej zredila. Sem pa bolj med suhimi.

Pa nimam trebuščka le zvečer ampak malo tudi že zjutraj, ko vstanem. Ne vem, ali sem še zjutraj napihnjena ali pa se res že malo pozna. Sicer ga opazim le jaz, ker sem navajena ravnega trebuščka. Mogoče se mi bo pa res sedaj v drugi nosečnosti prej poznalo. Že v prvi se mi je dokaj hitro. Sem pa šele dobrih 10 mesecev po porodu in so najbrže mišice še bolj tako- tako.

Še  9 dni do prvega pregleda!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 416
13.5.2006 11:39:58   
Anonimen
Uf, pozabila sem se podpisat -

Anonimna A.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 417
13.5.2006 11:47:36   
Zasanjana
Hejla!Končno sobota.user posted image In roštiljadauser posted image .
Vidim, da imate debato o prehrani.Jaz obožujem sadje in ga tud zdej pojem veliko.Ampak zelenjave pa neee... bljak, fuj in fej.Moj mi tlači na krožnik krompir, grah, korenček... vse možno.Meni pa ob tem obrača želodec.Edino malo brokolija se prisilim pojest, zaradi folne kisline.Sladkarije in sladoled pa... hm... user posted image .Samo od tega mi grejo kile gor.Pa saj prav, da grejo.Zdaj lahko jemo vse, kar nam paše.Bomo že pol hujšale.user posted image

Zasavka: Jaz mam probleme z alergijami.In zdej ko vse cveti in brsti sem kot en zombi.Oči imam zatečene in kiham in šmrcam.Grozno.Prav zato sovražim pomlad.Kako si pomagam... kremce.Zjutraj in zvečer si dam kapljice v oči, da me manj pečejo.Vse fleke, ki jihi ni malo, si pa mažem z vsemi možnimi žaubami.Pomaga bolj tako, tako.Ampak vseeno boljše kot nič.Vprašaj svojo zdravnico, če obstajajo kake tablete, ki so dovoljene tudi za nosečnice.

Še popravljen seznamček : user posted image

Manetka PDP 1.12
Naja3 PDP 1.12
Tintara PDP 1.12
Zasanjana PDP 1.12
Ema82 PDP 6.12
Sabini PDP 6.12
Ženkica PDP 9.12
Daisy 28 PDP 12.12
Lara 612 PDP 12.12
Severnica77 PDP 13.12
Meta. PDP 16.12
Vilma PDP 17.12
Zasavka PDP 18.12
Vampirka PDP 19.12
Moj_moj PDP 20.12
Anneli PDP 21.12
TinaM PDP 21.12
Emamair PDP 24.12
Baltazarka PDP 25.12
Anonimna A. PDP 29.12
Husa PDP 29.12
Ferr PDP 31.12
Liona PDP 31.12
T_t_y PDP 31.12
Malecka PDP 31.12

Takole, zdaj pa grem malo spat dat, da ne bo tečna popoldne, na pikniku.Punce, uživajte ta sončen dan in pazite nase in na vaše pikice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 418
13.5.2006 15:05:14   
Naja30
emamair zakaj obžaluješ, če ješ po šesti uri zvečer? Ti je potem slabo? Meni je grozno slabo, če se zvečer najem in vse me tišči po želodcu in trebuhu. Tako da sem se odločila, da bom zvečer le kaj lahkega kot je sadje user posted image  ali jogurt. Ali sladoled user posted image user posted image

Kako je lep dan danes, jaz pa spet utrujena user posted image  Bom šla eno kitico odpet.   Lepo se mejte, kjerkoli ste.

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 419
13.5.2006 17:12:03   
emaa
točno tako, če jem, mi je slabo, pa še kislina me tako matra, pa se hrani rajši odpovem

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 420
14.5.2006 9:17:21   
baltazarka
Pozdravljene!

Nekaj me zanima; vem, da nam je večina "grobih" športov sedaj odsvetovanih, ampak, kako pa je kaj s kolesarjenjem? Vreme je takšno, da me kar vleče ven, rolanju sem se zaradi morebitnih padcev odpovedala, na kolo pa bi vseeno malo šla. Mogoče kaj veste o tem. Čao!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 421
14.5.2006 10:22:25   
vampirka
Dobro jutro, baltazarka (in ostale)! Kar se kolesa tiče, baje ni najbolj primeren športni rekvizit za nosečnice... http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=65594&t=65533#reply_65594 ... jaz trenutno niti nimam kake odvečne energije, ampak se spravim vsake toliko na "orbitrek" in prav paše... Upam, da bodo utrujenosti kmalu minile in bom potem bolj pridna kar se user posted image tiče. Kajti v nasprotnem primeru bom na koncu user posted image  ...user posted image user posted image user posted image
En umirjen nedeljski dan vam želim! user posted image

(odgovor članu baltazarka)
Neposredna povezava do sporočila: 422
14.5.2006 16:53:08   
Barbk
Ojla punce,

kje ste?Pri nas dežuje pa sem kar mal smotana...Jaz bom tudi mogla počasi se začeti migat-si bom pomoje kakšno bolj hitro hojo omislila.Zaenkrat to še ni izvedljivo, ker sem tolk utrujena- samo malo hitreje stopim pa že diham ko en slon, spim po 12 ur na dan...Uh jedla bi pa ful kitajsko hrano-že prej sem jo oboževala, zdaj se mi pa prav slina nabira ko pomislim na kitajsko...Mjami.user posted image
Zasanjana dej me prosim na seznam-sem ti zgleda pri popravkih ušla-PDP 22.12 Barbk 

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 423
14.5.2006 16:55:42   
Naja30
O, tega o kolesarjenju pa nisem vedela. Pa sem ravno te dni misla kolo malo v vozno stanje spravit. No, zdaj bo pa še eno leto počivalo v kleti user posted image  Res škoda, ker kolesarim pa zelo rada. No, bodo pa sprehodi bolj pogosti. Tudi jaz komaj čakam, da me malo mine ta utrujenost in da se spravim malo v pogon. Se mi zdi, da sem čisto zakrnela, ko pa samo počivam in spim user posted image
Odločila sem se tudi, da bom začela malo bolj pazit na prehrano, ker drugače bom tudi jaz tista debela mama na slikci od vampirke. Izločila bom sladkarije in belo moko, pa čim manj maščob. Pa malo več sadja. Danes so mi celo zapasale mandarine, ko pa sem eno olupila, pa bljak!! Če pa česa ne prenesem, so to peške!!! user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 424
14.5.2006 17:06:48   
Zasanjana
Juhuhu!
Spet nič sončka.Maloprej sva šla z user posted image  na sprehod in se je ravno ulilo.Sva bila cela mokra.Upam, da se ne bom prehladila.
Lahko ste srečne, da tako dolgo spite, da veste!Sem vam tako fouš.user posted image Mene moja vrža v luft že ob osmih, če ne celo prej.Potem je pa ne morem prepričat, naj se še malo pocarta.
Barbk : greva midve na eno obiiiilnooo večerjo v kitajsko restavracijo, ker meni tud diši zdej.user posted image Sem te dodala na seznam.

Hm... o kolesarjenju tudi jaz nisem vedela.Ok, da te lahko kdo zbije in to sem.Ampak jaz sem v prejšnjih nosečnostih, v drugem tromesečju brez problemov kolesarila.No ja, v tej pa pač ne bomo.A sobno kolo pa lahko gonimo?
Punce, še malo pa bomo mimo tega najhujšega dela.user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kakšen je vaš delovnik
binyy

Kakšen je vaš delovnik?

od 6 do 14 h (18%)

od 7 do 15 h (23%)

od 8 do 16 h (21%)

od 9 do 17 h (3%)

nimam omejenega delovnika (19%)

delam izmensko (16%)

Število vseh glasov: 245

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!