|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBRCICE
10.5.2006 15:37:51   
Zasanjana
Oj oj!
Kako ste bejbe?Moje počutje je enkratno.Zjutraj me je malce špikalo v trebuhu pri desnem jajčniku.Ma je hitro minilo.Izcedka tudi ni.
Je pa res čudovit dan.Moja bejba je res prava bejba.Danes ma glih 3 leta.user posted image Joj, včasih jo pogledam in si mislim, da sem šele zdaj iz porodnišnice in se mi kar malo orosijo očke, ko jo tako gledam, kako se igra.Hormoni me dajejouser posted image .
Husa: meni je v drugi nosečnosti pomagal donat, prvi pa nič.Poskusi.

Nič, se grem spokat kaj za pod zob pripravit.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 376
10.5.2006 19:56:08   
Naja30
Zasanjana, vse najboljše tvoji bejbi! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes doživela skorajšnje bruhanje na busu! O, to ni res, kako mi je bilo slabo! user posted image  Sem morala kar 2 postaje prej it dol.
Drugače pa se je moj izcedek rumene barve vrnil... Sem zelo jezna! user posted image  Špikanje v spodnjih prostorih pa je kar močno. Popoldan imam tako povečan trebuh, napihnjena sem kot žaba.

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 377
10.5.2006 22:58:04   
Shorty_
Živjo po dolgem času sam mam ful natempirane dneve sej veste zadnjih 14 dni šole matura poroka in danes sem prvič videla mojo pikico velika je že 3.4 cm tko da se je splačal počakat! Ja abaje dela pušenjak v dravljah nuhalno? zanimama me če ma kera cifro ker ginekologinja mi je dala cifro sam od porodnišnice pa kok je cena?

No pozdravljene vse ki ste se nam se priključile! čestitke!

Naja vsenajnaj z zamudo!!!

Vse se redite jz sem pa za 4kg shujšala od 15.3 do danes in je rekla da se morm mal pazit in predvsem jest sam da to ni nič hujšega! buši je pa kot balonček tko da mi šoping novih hlač ne uide!! sam bojo kar nosečniške k so mi že zdej vse čez rit pa stegna prevelike!user posted image

nočko pa pište še naprej tko pridno

user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 378
11.5.2006 9:12:05   
vampirka
Shorty, želim ti uspešno opravljeno maturo in zdravega bejbija, seveda! user posted image
NS v Dravljah ne vem kdo opravlja, ampak ti bodo že druge punce znale povedat ali pa Pušenjaka na njegovem forumu vprašaj. Cena za pregled pa pride okrog 12.000 sit, se mi zdi.
Kako pa ste kaj ostale souser posted image ? A ste tudi tako utrujene, da niste za nobeno rabo user posted image  No, slabosti me na srečo še vedno pustijo pri miru, ampak je pa verjetno zato utrujenost in nizek pritisk toliko večji problem pri meni...In tako vsak dan spijem eno user posted image  zjutraj...in mislim, da se bo moral user posted image  kar navaditi te ene boge šalice na dan, ker je to edini način, da vsaj malo funkcioniram user posted image !
No, zdaj boste pa kmalu vse na vrsti za prvi pregled...in še preden se bomo zavedle, bo tu že NS in 2., pa tretji....user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 379
11.5.2006 9:15:07   
emaa
Slabosti so se v nedeljo vrnile, včeraj sem bila cel dan tako boga, da sem si šla na živce. Je pa res,da če delam preveč, sem zvečer tako zmatrana, da tud zaspat ne morem in posledično moji podočnjaki postajajo večji. Danes se bom naspala, grem na tajsko masažo, ki sem jo dobila za roj. dan. Komaj čakam. Shorty veliko sreče.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 380
11.5.2006 9:56:48   
manetka
Ojla!

No jaz sem bila ena anonimnih ki ima PDP 1.12., mislim pa da zdej ni več potrebeuser posted image

Sem brala malo vse kaj vas muči, moram reči, da vidim precej sebi podobnih. Moj trebuh se tudi napihuje kot balon zvečer je sigurno enkrat večji, pri meni je problem malo želodec in precej prebava. Hrana mi precej ne paše, tako da sem postala res kmplicirana, jem tisto kar mi trenutno lepo dišiuser posted image .
Prebavo pa jaz rešujem z Donatom, precej bolj pomaga, če ga spiješ zjutraj takoj na tešče, pa mora biti postan- nalijem si ga zvečer. Aja pa še en trik poznam, ki pa deluje še bolj kot sam donat, vanj čez noč namočiš še suhe slive, potem je pa prebava res 100% zagotovljenauser posted image

Jaz imam pa nuhalno že 23.5., ker je možno, da je plod za en teden večjiuser posted image , stane pa menda 12.000, grem pa v LJ Celovška 93, Center za ginekologijo.

Bodite lepo vse user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 381
11.5.2006 10:39:10   
severnica77
Manetka lepo pozdravljena med nami.

Nas pa je kar nekaj. Bi tudi me lahko naredile seznam decembrčic user posted image .

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 382
11.5.2006 11:54:49   
baltazarka
Pozdravljene!
Tudi meni je uspelo in sem prvičuser posted image . PDP imam 25.12. Naslednji obisk pri G pa 3.6. Z mojim si tegauser posted image  zelo želiva! Vsem na forumu želiva veliko sreče (tole prebirava skupaj). Toliko zaenkrat - se še oglasiva! Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 383
11.5.2006 13:11:39   
Zasanjana
Živijo.Lep dan je danes.Pri nas ne piha in končno se je pokazalo malo sončka.Mene danes boli trebuh, ko se vležem in sem raje cel dan  na nogah.
Pa ve?
Severnica77: jaz se javljam, da naredim seznam... itak mi je mal dolgčasuser posted image .

user posted image Manetka PDP 1.12

user posted image Naja3 PDP 1.12
user posted image Tintara PDP 1.12
user posted image Zasanjana PDP 1.12
user posted image Ema82 PDP 6.12
user posted image Sabini PDP 6.12
user posted image Ženkica PDP 9.12
user posted image Daisy 28 PDP 12.12
user posted image Lara612 PDP 12.12
user posted image Severnica77 PDP 13.12
user posted image Meta. PDP 16.12
user posted image Vilma PDP 17.12
user posted image Anneli PDP 21.12
user posted image TinaM PDP 21.12
user posted image Vampirka PDP 21.12
user posted image Emamair PDP 24.12
user posted image Baltazarka PDP 25.12
user posted image Liona PDP 31.12
user posted image T_t_y PDP 31.12
user posted image Malecka PDP 31.12

Evo.Tiste, ki vas ni gor, pa bi želele bit, prosim povejte, kdaj imate PDP in vas dodam.user posted image

(odgovor članu baltazarka)
Neposredna povezava do sporočila: 384
11.5.2006 13:31:21   
severnica77
O superuser posted image  Zasanjana!

Nas pa je res kar nekaj! 20, če sem prav preštela ... Jaz danes nimam neke gneče v službi pa kar visim na tem portalu. Jutri pa na pregled. Upam, da bom spet videla user posted image .

Drugače pa so slabosti pri meni kar izginile. Mi je všeč, da nisem niti enkratuser posted image . Upam, da ne govorim prehitro. Špika me pa še kar in tudi napenja. Utrujena pa sem tudi neverjetno.

V glavnem so pa same nove dogodivšine, ker sem user posted image  prvič.

Je že katera povedala v službi? Sama sem malo negotova, ker sem zaposlena za določen čas in me kar malo stiska. Pa tudi malce prehitro se mi še zdi oznaniti novico v službi.

lepo se imejte souser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 385
11.5.2006 14:36:06   
manetka
Ojej dost nas je, vidim pa da bo okrog 1.12 velik drenuser posted image

Zdej me pa nekej zanima, kdaj ste imele tiste, ki imate rok poroda 1.12. datum zadnje menstruacije?

A PDP izračunajo glede na datum zadnje M ali je merilo prvi utrazvok?

LP M.

pa smo trije

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 386
11.5.2006 14:50:46   
emaa
Kolikor vem se šteje po zadnji M in se datum potem glede na stanje na UZ popravi, če je potrebno.

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 387
11.5.2006 16:33:27   
Anonimen
Zasanjana, daj še mene na seznam.

Anonimna A. PDP 29.12.

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 388
11.5.2006 16:48:29   
Zasanjana
Anonimna A, lahko bi se razkrila a neeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image .

user posted image Manetka PDP 1.12  
user posted image Naja3 PDP 1.12
user posted image Tintara PDP 1.12
user posted image Zasanjana PDP 1.12
user posted image Ema82 PDP 6.12
user posted image Sabini PDP 6.12
user posted image Ženkica PDP 9.12
user posted image Daisy 28 PDP 12.12
user posted image Lara612 PDP 12.12
user posted image Severnica77 PDP 13.12
user posted image Meta. PDP 16.12
user posted image Vilma PDP 17.12
user posted image Anneli PDP 21.12
user posted image TinaM PDP 21.12
user posted image Vampirka PDP 21.12
user posted image Emamair PDP 24.12
user posted image Baltazarka PDP 25.12

user posted image  Anonimna A. PDP 29.12
user posted image Liona PDP 31.12
user posted image T_t_y PDP 31.12
user posted image Malecka PDP 31.12

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 389
11.5.2006 17:03:15   
Naja30
user posted image pozdravček še od mene

Manetka, naj ti povem, da baje za user posted image  postan donat ni ok. Tudi jaz sem ga za prebavo najraje pila tako, da sem ga zvečer nalila in zjutraj spila, pol pa šibala user posted image  Ampak potem sem dobila hudo drisko, posledično pa vnetje vspodi. Pa tega ne bi vedla, če ne bi prebrala. Nekje na RR sem našla spletno stran, kjer piše prav za user posted image  kako naj pijejo donat in se tega ne priporoča. Raje si ga nalij zjutraj.

Zasanjana, ful dobro da si naredila seznam. user posted image  Pa mene si označila z mojo najljubšo barvo!
No jaz sem danes kar ok. Ena je vprašala, kdaj bomo v službi povedale. Hahaha, mene vsak dan kakšna sodelavka skuži... Baje da sem drugačna user posted image  ok, prav. Uradno bom pa povedala nasl. teden po 2.pregledu.

Aja, včeraj zvečer sem bruhala user posted image  po tistem na busu, ko mi je bilo že tako slabo, sem se najedla prebranca user posted image  in potem je bilo še slabše! Wc in user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 390
11.5.2006 17:55:15   
baltazarka
Živjo!
Spet se oglašam. V službi sem že povedala šefici in mi je takoj predlagala dopust ali bolniško, pa se s tem zaenkrat še ne strinjam, saj tako in tako mi služba izteče 15.6. (določen čas), pa tudi tako mi ni še do tega. Se mi zdi, da hitreje čas mine.
Pravzaprav pa, ko izkoristim ure ter dopust, dejansko zaključim že 26.5user posted image . Potem pa se bom naslonila za nekaj časa na Zavod ali kam, ker za kakšno spodobno službo itak ne bom. Slabo in na bruhanje mi gre čezdalje bolj, pa tudi krče imam podobne kot pri menstruaciji, a po pripovedovanju izkušenih prijateljic, bi naj bilo to normalnouser posted image .
Pa ve? Midva z mojim, sva se takoj, ko sva dobila potrditevuser posted image  od G, odločila, da še ne bova nikomur povedala, ker bi lahko šlo kaj narobe, pa najprej jaz nisem zdržala, mojega pa je itak kar razganjalo, tako, da sedaj ve že skoraj ves svet.. Dolgo, skoraj dve leti sva delala na tem in sva sedaj kar malo v oblakih.
Pozdrav!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 391
11.5.2006 19:16:30   
crci06
Pozdravljene!
Malo gledam vaš seznamček, pa sem ugotovila, da vam datum 20.12.06 manjka.

Se lahko prijavim? user posted image user posted image user posted image

Tako, kot ostale, vam tudi jaz povem, da sem nova med vami, ampak čist, čist nova pa tudi ne. Sem si rekla, da moram najprej celo temo prebrat, kaj ste do zdaj napisale, pa moram priznat, da je to kar ene par dni dela!!!  Čvekice user posted image  

Jaz sem tudi en majčken vraževerna. ZM 15.3., pa itak je bilo že par mesecev prej vse malo čudno, tako, da 15.4. še nisem delala nobene panike. S testom sem počakala kar 14 dni, in potem:  user posted image !!!!
In zdaj imam bušija!!! (od preveč hrane... - ampak samo tako mi ni slabo, da skoz full jem. Jutranja slabost pa ostaja, takrat pa že od nekdaj ne morem jest...).

A veste kaj me pa že od začetka nervira?
28.4. sem klicala mojo G, pa mi je sestra rekla, naj pridem v 12 T (5.6.) in naj si kupim folno.
To je vse!!! A ste bile vi tudi že po tel. številke??

Aha, pa še eno vprašanje imam za vas: kakšna je kaj razlika med privat/javnimi zavodi kar se tiče G?
A mislite, da se splača že na začetku user posted image  kaj posebej več zavarovat, da potem plačuješ manj pregledov, dobiš boljšo posteljo v porodnišnici...? A je katera že kaj razmišljala o tem?

Sicer pa je to moja prva user posted image  (upam, da bo srečno, do konca!!!! in si to zelo, zelo, zelo močno želim)
in imam veliiiko vprašanj za vas.
Da pa bom tudi kaj dala (in ne samo jemala) - odgovor glede postanega donata.
Na www strani od rogaške (donat) priporočajo, da user posted image pijemo donat tako, da izločimo mehurčke, da nas potem ne šraufa: malo naj bi ga segrele na sobno temperaturo in ga fino premešale. Odsvetujejo pa postani donat.

Toliko za zdaj.
Bom bila naslednjič krajša :) !!

Pozdravček od naju! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 392
11.5.2006 20:51:28   
Barbk
user posted image punce,kako ste kaj?Moj_moj dobrodošla-tudi moja ZM je bila 15.3 pa imam PDP 22.12.Aja Zasanjana, da ne pozabim prosim zacahni še mene na seznamček.Shorty čestitke za prvo srečanje s pikico...Kar 3,4 cm je že velika-kdaj pa imaš PDP?Jaz pa komaj čakam 25.5, da spet vidim našo pikico-me prav zanima kliko bo zrastla.Tudi jaz imam ful probleme z nizkim pritiskom(kot vidim mnogo ostalih), pol se nam pa tko vrti kot bi bili malce pijani.Joj pa kolk sem zmrznjena postala....pa buši in joškice me srbijo.Uh kako res srbi.Zdej pa šibam še mal za faks naredit pa se še kaj slišimo.. 
user posted image Barbk

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 393
11.5.2006 20:58:05   
Naja30
Pozdravljena med nami moj_moj! user posted image user posted image  Želim ti veselo nosečnost!
Kar se tiče postanega donata, hvala za tvojo dopolnitev, to sem pa pozabila napisat, da segreti ga je pa vseeno dobro. Edino postanega ni dobro piti. Čeprav meni zadnje dneve ne pomaga niti donat. Sem ugotovila, da se mi vsage par dni malo zamiksa prebava in gre svojo pot user posted image  potem pa se spet uredi.

Ti si razmišljala o dodatnem zavarovanju? Če imaš tega, imaš tako vse preglede pri svojem G zastonj, saj ni nič treba plačat. Glede postelje v porodnišnici pa še res nisem razmišljala, pa mislim da niti ne bom. Ko bo čas za to, bom šla rodit in bom verjetno komaj čakala, da pridem domov z novim družinskim članom user posted image . Poleg tega pa držati v rokah majhno štručko, svojega otročka, to se verjetno ne more primerjat z dobro posteljo ali kaj vem še vse. Ne vem, ne razmišljam v tej smeri. Verjetno bi morala za kaj takega imeti nadstandardno zavarovanje? user posted image

punce, v novi številki Moj malček ali Dom in družina (ne vem, katero sem brala, ko imamo vse v službi) je ful dobra tema o tem, kako potrebni so carski rezi in kako so user posted image  postale razvajene, pa bi vse s carskim rezom rodile. In intervju je z dr.Cerarjem, ki pravi, da po njegovem bi moral biti carski rez le nujna rešitev, ne pa nekaj, kar bi nosečnica hotela. V glavnem, ful dobro napisano.

Lepo se imejte. user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 394
12.5.2006 7:33:54   
crci06
Dobro jutro, nosečke!

Hm... sem dobro začela, zdaj verjetno zgleda, da sem full razvajeno dete:
glede nekega "nad... zdravstvenega zavarovanja":
na to sem se spomnila, k je predlani poleti kolegica rodila v Kranju. Ker ima veze, je dobila sobo v novem delu in še dobro se spomnim, da je rekla, da "ne ve, kako bi zdržala v starih sobah brez klime...."

No, nekako v tem smislu imam v spominu in sem vam zato spraševala, pa še za kakšno doplačilo raznoraznih testov, k v bistvu sploh še ne vem, kaj me čaka...

Kot rečeno, mojo G bom videla  šele pri 12 T!!!

Svašta!
Pozdravček!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 395
12.5.2006 8:18:56   
emaa
živjo punce, jaz še vedno ugotavljam kaj lahko jem, da mi ni cel dan slabo. Ponavadi me tako peče in matra v želodcu, da tudi spati ne morem potem. Sem včeraj ugotovila, da če pojem za kosilo eno kitajsko juho z rezanci, ki ima cel kulturen okus (smrdi in brez okusa je itak vse), ne rabim nič drugega do naslednjega dne. Pa še manj me matra. Posledično sem pa seveda cela crknjena, komaj delam, se vlečem, ne vem no.
Sem šla včeraj na tajsko masažo, ki sem jo dobila za roj. dan. Super, takoj bi šla še enkrat, tudi na trebuh se mi ni bilo treba uležit zaradi user posted image , ampak me je od strani, sede hrbet zmasirala. Sem prav uživala.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 396
12.5.2006 8:21:56   
husa
Juhu!
Čeprav še vedno mal cvikam, da bo kaj narobe, da bo kakšen ss,...bi se vseeno rada videla na spisku.
PDP pa je 29.12. Moj izračun. Povem točnega čez 14 dni, ko bo za mano 1. pregled.
Vsem skupaj en lep, sončen vikend.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 397
12.5.2006 10:36:47   
vampirka
Dobro jutro, souser posted image ...vedno več nas je user posted image  - dobrodošle vse nove!

Zasanjana - da ti malo dela dam - moj PDP je dva dni prej, torej 19.12. (pa daj z rdečo napiši - to je še edino kar ostaja od moje dolgotrajne vampirske kariere user posted image user posted image user posted image )...
Bogice, vidim da vas kar matrajo vaši želodčki - no, moj je pa priden, ampak če zvečer kaj pojem, se mi kislina dviguje - bljak! Ampak donat pomaga tudi pri tem user posted image .
Joj, Ema, jaz bi tud masažo!!!!!!!!!!! Včeraj sem spet pospravljala popoldan malo bolj intenzivno in mi je zvečer križ skoraj ven padel (moj user posted image  me je kregal, ko je prišel domov, midva z user posted image  sva bila pa tolk happy, ko se spet vse "šajna" user posted image )...ampak posledice še danes čutim (me kljub jutranj telovadbi še vedno seka v križu ko eno omo user posted image )! Moj_moj, 12.teden je res malo pozno, še posebaj ker je to že skoraj čas za NS! Bodi malo sitna in se zmeni za bolj zgodnji termin...

Lep dan pupe in se še kaj beremo! user posted image

(odgovor članu husa)
Neposredna povezava do sporočila: 398
12.5.2006 11:07:28   
emaa
sem bila ravno na telefonu. Ker imam naslednji teden kontrolo po histeroskopiji pri G, sem spraševala, če dobim še UZ za potrditev nosečnosti, pa so mi na IVF oddelku potrdili, da ja in naj hkrati še zdravila vrnem. Joj sem vesela, ko bom en teden prej vidla user posted image . Komaj čakam.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 399
12.5.2006 11:13:22   
Anonimen
Ker ima veze, je dobila sobo v novem delu in še dobro se spomnim, da je rekla, da "ne ve, kako bi zdržala v starih sobah brez klime...."

Moj-moj, v KR vsaka dobi sobo v novem delu, če je le plac. No mene so sicer dali v starega, ker je bilo tisto noč rekordno število porodov, ampak povem ti, da ni prav nič groznega. Vsaj sobe so normalne velikosti!

Ene ženske so pa res zahtevne! Jaz bi se kar slabo počutila, če bi jaz po zvezah dobila novo sobo, zaradi mene bi pa ena druga morala v staro, čeprav bi ji pripadala moja.

(odgovor članu crci06)
  Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Katero ime bi izbrali?
lenika

Lana (57%)

Manja (15%)

Ajda (28%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!