crci06
|
Pozdravljene! Malo gledam vaš seznamček, pa sem ugotovila, da vam datum 20.12.06 manjka. Se lahko prijavim? Tako, kot ostale, vam tudi jaz povem, da sem nova med vami, ampak čist, čist nova pa tudi ne. Sem si rekla, da moram najprej celo temo prebrat, kaj ste do zdaj napisale, pa moram priznat, da je to kar ene par dni dela!!! Čvekice Jaz sem tudi en majčken vraževerna. ZM 15.3., pa itak je bilo že par mesecev prej vse malo čudno, tako, da 15.4. še nisem delala nobene panike. S testom sem počakala kar 14 dni, in potem: !!!! In zdaj imam bušija!!! (od preveč hrane... - ampak samo tako mi ni slabo, da skoz full jem. Jutranja slabost pa ostaja, takrat pa že od nekdaj ne morem jest...). A veste kaj me pa že od začetka nervira? 28.4. sem klicala mojo G, pa mi je sestra rekla, naj pridem v 12 T (5.6.) in naj si kupim folno. To je vse!!! A ste bile vi tudi že po tel. številke?? Aha, pa še eno vprašanje imam za vas: kakšna je kaj razlika med privat/javnimi zavodi kar se tiče G? A mislite, da se splača že na začetku kaj posebej več zavarovat, da potem plačuješ manj pregledov, dobiš boljšo posteljo v porodnišnici...? A je katera že kaj razmišljala o tem? Sicer pa je to moja prva (upam, da bo srečno, do konca!!!! in si to zelo, zelo, zelo močno želim) in imam veliiiko vprašanj za vas. Da pa bom tudi kaj dala (in ne samo jemala) - odgovor glede postanega donata. Na www strani od rogaške (donat) priporočajo, da pijemo donat tako, da izločimo mehurčke, da nas potem ne šraufa: malo naj bi ga segrele na sobno temperaturo in ga fino premešale. Odsvetujejo pa postani donat. Toliko za zdaj. Bom bila naslednjič krajša :) !! Pozdravček od naju!
|