|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBRCICE
7.5.2006 20:09:15   
severnica77
Pozdravljene,

sem se logirala, da ne bo prevelike zmede, če nas bo preveč anonimnih.

Tudi jaz opažam, da me zadnje čase veliko bolj zebe, kot pa sicer. Se mi pa zdi, da sem se spremembam že kar navadila.

12.5. grem pravzaprav na prvi pregled, čeprav sem bila že 20. aprila zaradi izcedka in že takrat videla user posted image  in je bilo vse O.K. Upam, da bo tako tudi ostalo in bomo vse srečne nosečke vse do datumov v decembru.

Imate kaj težav oz. se pojavljajo v službi kakšna dvoumna vprašanja pri tistih, ki še niste povedale, da steuser posted image ?

Pri meni že ... čeprav ne vem ali se mi pa malo preveč dozdeva in sem preveč pozorna na vsako kretnjo user posted image .

Barbk sporoči kako je bilo na prvem pregledu.

lp

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 351
8.5.2006 7:11:08   
tintara
Zivijo vsem!
Po dobrem tednu lenarjenja in uzivanja na morju, se spet oglasam, na zalost iz sluzbe. Uf, kolk je bilo danes tezko vstat, tista neusmiljena budilka je ze ob 5h zacela ropotat, kriza.
med morjem sem se pocutila odlicno, tudi malo mi ni bilo slabo, nic ni kaj smrdelo..., pridem domov, takoj prvi vecer spet slabost, kosilo smrdi... Ah, saj ne bo vec dolgo. Aja, pa po novem tudi mene joskice  bolijo, ker me do zdaj niso nic. Super, ce so me sele zdaj zacele, potem je do zdaj po moji logiki se vse v redu z naso pikico. No, vsaj upam.
Do nuhalne imam se dobra dva tedna, potem pa takoj povem v sluzbi in verjetno me bodo vseeno kmalu strpali na bolnisko. Sem ze tudi sama ugotovila, da se je pritisk med dopustom ustalil cisto na normalnih vrednostih, zdaj doma, me je pa spet mal razganjat zacel. Skoda.
A je se kaj za povedat? Ah, niti ne, je bilo tako lepo na morju, da se mi kar tozi za njim.
ja, seveda, pa vsem ki ste vmes videle srcke, cestitke in tistim novim tudi cestitke. Vsem ki pa zdaj cakate na preglede, pa drzim pesti.

Tinc

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 352
8.5.2006 12:40:37   
vampirka
Punce, jaz imam pa eno vprašanje za vas...Meni hormončki nagajajo v pozitivni smeri (zaenkrat) in bi stalno mojega user posted image  nadlegovala...zatakne se pa pri sami izvedbi...ne vem, ali je vse samo v moji glavi, ampak zdi se mi, kot da bi bila nožnica krajša user posted image ...in vsakič ko me "špikne" v maternični vrat me zaboli user posted image ...zatorej morava user posted image  zelo nežno (čeprav mi paše, pa to ni to...). Saj vem, da se bo našla kaka, ki bo rekla, da naj uporabiva domišljijo in da je še 100 drugih načinov...ja, saj na te nisva pozabila user posted image ...ampak tisti "finalni" akt je pa tko neki na pol...upam, da bo minilo user posted image ...
Drugi problem, ki ga imam, pa je občutek, da mi maternica ali pač nekaj pritiska na črevesje (čisto nad odprtino user posted image )...na srečo imam dobro prebavo, ampak preden grem na user posted image  , me pa prav boli (tudi vetrovi bolijo)...in bojim se, da ne bom kakih hemeroidov fasala (jih še nikoli nisem imela in ne vem, kako to izgleda user posted image )...jao, bi bilo boljš če bi mi bilo malo user posted image ...to baje vsaj mine!

No, en lep user posted image  dan vam želim!

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 353
8.5.2006 13:45:57   
Zasanjana
Dobro jutrouser posted image .Sem ravnokar vstala.Je mala bejba zbolela in sem morala ostati z njo doma.In me je zmanjkalo, ona je pa šibala po hiši gor in dol.Sej samo za pol urce.
Vampirka, pri meni je isto.Želim si user posted image , pa ma moj nek strah, da noče pikice kej poškodovat.Pa bolj mu tumbam on pa nič.In mene boli že vhod v nožnico.user posted image Res upam, da nimaš hemeroidov in da jih sploh ne boš fasala, ker to je user posted image .Raje vprašaj G.Mogoče pa je kaj narobe.Ali je pa res samo v tvoji glavci.

Moje počutje je zdej krasno.Rišemo in pojemo pesmice.Boljš, da me ne slišteuser posted image .Punce, tiste, ki ste imele že prvi pregled, kdaj imate NS?Jaz svojo komaj čakam, pa je šele 29.5.Ampak, če smo potrpeli do prvega pregleda, bomo še do NS.Ma se mi pa zdi, da gre čas vse hitreje.April je res šel tako hitro.
Zdaj grem pa eno žehto cunj oprat in skuhat kosilo.
Lepo se imejte user posted image !

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 354
8.5.2006 13:51:16   
Barbk
user posted image punce, sem s pregleda...UZ mi ni naredila user posted image , samo gin. pregledala-vse ok, nosečnost se čuti, pritisk, kg...Nič vprašala kako kaj delam..., očitno kar cvetim, tako da lahko workamo.Dobila en kup napotnic za preiskavo krvi-v vsej zmedi pozabila vprašat kam moram iti za te preiskave( zdr. dom ali kam?a katera kaj ve.No sicer jo bom pa poklicala).No UZ imam šele 25.5.Ampak jaz ne morem čakat tolk dolgo, tako da grem danes ob 20.30 na samoplačniški UZ na Vič.A sem jaz mal usekana? Moj dragi se mi samo smeji...Uh kolk je že ura-si grem ocvrte melancane delat-mjami... Barbk  

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 355
8.5.2006 14:03:40   
Ženkica
Zasanjana: jaz imam tudi NS 29.5., potem 1.6. pa že drugi pregled pri svoji G. Jaz se počutim super; včasih me je kar malo strah če je z mojo user posted image  vse ok, ker skoraj da ni nobenih tistih nosečniških stranskih učinkov; no ja, razen v zadnjem tednu bolečine v križu ob dolgem sedenju; ne vem kaj še bo, še pol leta v pisarni je kar dolga.
PUnce, dajte mi še prosim povedat kako kaj vaše joškice; mene vedno manj bolijo; včasih me zelo skrbi če je to sploh ok user posted image ; sicer pa mi na mojo srečo še niso skoraj nič zrasle, že tako nimam majhnih, tako da se mi nikamor ne mudi user posted image .

Evo, grem še malo delat, sem namreč v službi. Lepo se imejte.

pa pa

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 356
8.5.2006 14:38:36   
emaa
mene ne srbijo popolnoma nič, so se pa povečale, sem si mogla od moje mami modrce sposodit. Slabosti so boljše, samo redno pa moram jesti, je bila v službi hudo, mi ni blo za jesti, pa me je začel želodec matrati. Še 14 dni do prvega pregleda, jupi. Na obroke me zaskrbi, ker se mi nič veliko ne dogaja, pa mi kaj prismrdi, pa sem takoj pomirjena.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 357
8.5.2006 14:41:49   
severnica77
Pozdravljene user posted image !

Tudi mene joškice vse manj bolijo. Me kar veseli, saj so bile kar fajn občutljive. V trebuhu pa še vedno čutim napetost, dosti moram na toaleto in tudi slabost me še kar grabi, čeprav s hrano nimam prevelikih težav. Malo se mi je spremenil okus, drugače pa še kar gre. Hormoni pri meni tudi norijo, oziroma norim jaz. Bi kar non stop user posted image , pa ne smem, ker mi je ginekolog še vsaj za kak teden prepovedal.user posted image

Barbk, tudi jaz bi bila žalostna, če mi ne bi naredili UZ. Po moje je kar v redu, da greš na samoplačniški UZ, če želiš videti svojo pikico.
Mene je po prvotnem čistem veselju, ko sem zvedela, da semuser posted image  začelo zelo skrbeti ali je in bo vse v redu z mojo bebico ... Upam, da me bo nehalo skrbeti in bo na drugem pregledu, 12.5.2006 vse v redu. Ta dan imam dopust, da bova z dragim bolj na easy. V službi še nič ne vedo ...

Lepo bodite drage nosečke in božajte buščke.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 358
8.5.2006 18:54:51   
ema82
tudi mene joškice ne bolijo,razen malo bradavice,so se pa kar povečale.mi je pa še vedno slabo skoraj čez cel dan s presledki!
jaz imam naslednji pregled pri svoji ginekologinji 24.5. nuhalno pa 30.5.,komaj že čakam!!!user posted image
barbk jaz sem imela vse preiskave v zdravstvenem domu,sem pa na viču,tko da tuki je tko,kako je drugje pa nevem.te pa čist razumem da greš na samoplačniški ultrazvok,jaz bi šla tut če mi ga takrat nebi naredili,vse se ful veselimo prvega pregleda da ugledamo svoje user posted image ,če ga pa potem ne naredijo....user posted image
a mogoče katera ve če ugotovijo ko pregledajo kri in urin da je kaj narobe,te takoj  pokličejo a ti ginekologinja to pove šele na naslednjem pregledu?

Neposredna povezava do sporočila: 359
8.5.2006 19:20:36   
Naja30
hahahaha, kako sem se nasmejala, ko sem prebrala od Vampirke post!user posted image user posted image user posted image  Saj te razumem glede user posted image , mene kar na enkrat prime, ampak potem me tud na enkrat mine user posted image  Tako da če ni user posted image  takoj pri roki, lahko traja, preden se kaj zgodi. Sem pa tudi jaz opazila, da ko grem na veliko potrebo, me na začetku malo čudno zaboli v maternici. To je verjetno zaradi vsega tega raztezanja in prilagajanja na novo situacijo.

Zasanjana, kako pa to, da imaš tako pozno 2.pregled in NS? Jaz imam 2.pregled 17.5., NS pa 23.5. user posted image  To mi je fajn, da bom najprej pri G videla situacijo, potem pa še NS. Te NS se zeeeeelo veselim, še posebej ko berem razne stare teme na RR, kako je to lep občutek. user posted image

Pri moji G pa je tako, da na 1.pregledu dobiš napotnico na kri in vodo, potem pa en dan pred 2.pregledom greš kadarkoli v laboratorij, vse opraviš in nasl. dan ko si na pregledu, ima G že vse izvide pri sebi. user posted image

Tintara, jaz sem tudi danes prvi dan po dopustu delala user posted image  Pa dobro, saj ni bilo tako slabo. Sem kar pogrešala moje otročke in je dan hitro minil. Moje počutje pa je bilo zjutraj - slabost in vrtoglavica, po kosilu pa napihnjenost user posted image  Mam kr občutek, da mi popoldan spodnji del trebuščka ven "pade" user posted image  Se vam tudi to dogaja?

(odgovor članu ema82)
Neposredna povezava do sporočila: 360
8.5.2006 21:47:50   
Barbk
Ojla punce,
jaz sem pa tako vesela...Končno sem videla našo pikico, ki ima že 15mm in srček ji tako lepo utripa.user posted image Saj veste punce, da se tega občutka sploh ne da opisat. Še to moje joškice so že ful zrastle-modrček mi je že malce premajhen.Že sedaj sem imela 75D, kaj šele bo.Bolijo še vedno, tako da spim kar na boku.Moj dragi je sicer zelo navdušen nad mojimi bujnimi balkoni, a kaj ko jih še ne more konkretno prijeti....

Barbk

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 361
9.5.2006 14:11:55   
severnica77
Pozdravjene user posted image ,

zanima me kam se boste naročile na NS, če ste iz Maribora ali okolice?

Jaz bom jutri poklicala in se naročila verjetno kar Kseniji Pelkič. Sem slišala kar nekaj pohval. Upam, da nisem prepozna (glede na čakalne dobe), saj sem v točno 9t user posted image .

-----------------------------------------------------
PDP 13.12.2006

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 362
9.5.2006 14:48:57   
Zasanjana
Neeee, dež pada!In to že cel ljubi dan.user posted image
No ja, mi smo itak bolani in ne smemo ven.
Kako kaj z vami danes?Jaz sem betka cvetkauser posted image .Tako mi je rekla Zala.user posted image Ne vem, kje jih pobira.Ni mi slabo, mam pa tak občutek v ustih, kot da bi pojedla en kos železa, mater.user posted image

Naja3, jaz imam drugi pregled 20.5, NS pa 29.5.Tako da bo glih tako kot pri tebi.Maš pa prav, to je fuuull leeep občutek.user posted image

Vidim, da user posted image  matra kar nekaj user posted image .
Pa vse nekaj tarnate, da vas bolijo joškice.Mene samo bradavice.Včeraj, ko sem se zvečer vlegla sem skoraj zajokala od bolečine.user posted image
In se moram malo pohvalit, sem se zredila za 1,5 kg.user posted image Upam, da bo šlo od zdaj naprej samo še navzgor.

Punce, uživajte ta dan, čeprav je dež.

Neposredna povezava do sporočila: 363
9.5.2006 17:28:46   
t_t_y
No, se vam bom pa še jaz malo javila....prvi pregled imam šele 13.06., tolk, da ne boste jamrale tiste k naj bi imele tudi konec meseca PDP. 
Baje je sedaj tako, da more bit za 1.pregled 11 tednov mimo.

Kje pa ste sicer vse tiste, ki ste se javljala za konec decembrauser posted image

pozdravček

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 364
9.5.2006 17:57:36   
emaa
11 tednov prvič slišim, jaz bom 9 tednov, Pušenjak pravi, da spo pregledi tam okoli 8 tedna, ko se kaj vidi, pri 11 tednu je že skoro nuhalna na vrsti. Groza tty, to pa je dolga za čakat, a boš šla na kak samoplačniški pregled, ali boš čakala do takrat.

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 365
9.5.2006 18:04:51   
Liona
No, pa se javljam. PDP imam 30.12, prvi pregled pa 1.6.2006. Takrat bom v desetem tednu... Joj, meni se je zdelo pa že to pozno. t_t_y, boš zdržala do takrat? user posted image
Meni je zdaj dva dni malo slabo (sploh če na enkrat malo več pojem). Danes sem po kosilu bruhala! Groza. Joškice me na dotik še vedno precej bolijo. trebušček pa ni več raven user posted image . Tisti, ki ne vedo da sem nosečka srečka pravijo, da sem se malo zredila...user posted image  Ja no, bo že držalo.user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 366
9.5.2006 18:04:57   
t_t_y
Emamair, bom kar počakala - ker mi je to drugič mi bo tako lažje, če karkoli nebi bilo OK bom šla pa prej - to se da zmenit, samo redni 1. pregled mi je pa rekla, da je po novem pri 11t - pol more bit pa seveda NS v parih dneh, če jo hočeš ujet.
No ja, sej po eni strani je tako, da če ima kaj bit narobe, raje vidim da je pred pregledom, ker se mi zdi da je pol hujše, ampak sem pa seveda kot ostale tudi jaz nestrpna.
V prvi user posted image  sem mela prvi pregled pri 6t, 2. pa pri 10t - pa to ni tolk nazaj (mali ima 1 leto), tko da mi je blo mal čudno.
Me pa prav zanima kako je pri ostalih "končnih" decembrčicah - sem že brala, da majo januarke konec maja pregledeuser posted image

lp

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 367
9.5.2006 19:16:20   
Naja30
Joj joj, tudi meni tale dež prav nič ne paše user posted image  Najbolj je noro to, da je treba biti potem cel dan noter. Pa kaj čmo, bo že bolje.
Zasanjana, jaz sem se tudi zredila. Sicer se nisem še stehtala, ampak čutim to user posted image  No ja, saj se je treba malo porediti, samo jaz sem imela že pred user posted image  kako kilo preveč in ne bi bilo fajn preveč it gor.

Drgač pa sem ugotovila, da mi popoldan, ko pridem iz službe poleg tega, da sem utrujena ko šus user posted image  še vse smrdi ko tajfel!!! Vse od A do Ž!!

t_t_y, meni se tudi zdi malo predolga 11t za 1.pregled. Ne vem, kako bi jaz zdržala tako dolgo user posted image  Potem je pa čas že za NS. No ja, vsak G ima očitno drugo politiko.

Lepo se mejte srečke user posted image  in napište še kej, men je dolgčas. user posted image user posted image

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 368
10.5.2006 8:55:18   
severnica77
Dobro jutro,

groza, spet ta dež user posted image .
Tako si že želim sončka in malo daljših sprehodov ...

Tudi jaz sem zelo utrujena popoldan, ko pridem iz službe. Včasih grem kar malo spat, potem sem pa kar dolgo ponoči budna, potem spet težko vstanem zjutraj, popoldan pa se zgodba ponovi! Res začaran krog.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 369
10.5.2006 10:35:15   
Ženkica
Čao bejbe.

Evo, da se na hitro malo javim; včeraj sem bila v službi celih 12,5 ur user posted image , ampak dobra novica je pa ta, da sem povedala šefu za user posted image  in je bil ful vesel user posted image , na koncu se mi je pa uspel še za večji regres zdilat user posted image . Torej, včerajšnja bera je bila kar dobra.

No, danes bo moj delavnik vsekakor krajši, grem popoldne k svoji mamici, se mal pockrljat. user posted image user posted image

Počutje je ok, sem pa danes, ko sem se tuširala opazila na trebuhu en velik rdeč flek; občasno se mi kar pojavljajo eni rdeči flekci po telesu; a je to normalno user posted image

No, lepo se imejte, navkljub dežju; sicer pa se obeta sončen vikend. user posted image

pa pa

Ženkica

Neposredna povezava do sporočila: 370
10.5.2006 11:15:38   
husa
Oj!
Se spet javljam....Moj pdp nekako niha od 29.12-5.1. PdZm je bil sicer 17.3, vendar imam menstruacijo na 5-6 tednov....Poleg tega imam še občutek, da sem zanosila šele med prvomajskimi počitnicami (okrog 28.4.)
Za prvi pregled sem naročena 24.5, tko da je še 14 dni za čakat....user posted image
Včeraj popoldan se mi je pojavil redek rjav izcedek (2x), pa še 1x danes zjutrajuser posted image  Sem klicala G, pa je rekla, naj se javim jutri zjutraj, če se stvar ne bo normalizirala.... Upam, da ni od pretirane telovadbe- delam v fitnes centru....
Me je pa tam spodaj (ne mislim Avstralije) tudi malo srbelo. Kupila sem intimne robčke in je srbenje prenehalo.

Prijavila sem se k dr. Strahovi, ker naj bi bila dobra, sem pa slišala, da zna biti prav pasja in nesramna in pri njej rabiš trdo kožo????

Katera kaj ve ali hodi k njej?

Lep dan.

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 371
10.5.2006 11:40:32   
severnica77
Husa, to se je tudi meni zgodilo v 6-7 t. Sem dobila tablete (vaginalna uporaba) Utrogestan. Jih celo nekaj časa ni bilo za dobiti in so user posted image  hodile v Avstrijo. So pa tablete na bel recept. Kolikor sem jaz prebirala te teme, se kar velikokrat zgodijo podobni rjavi izcedki, ki izginejo in ni nekega vzroka zakaj so se pojavili. Ne morejo se pa pojaviti zaradi fizične aktivnosti. je pa dobro, da v tem času počivaš, ker je vseeno vsak takšen izcedek lahko grozeči splav.

Upam, da bo vse dobro in čimprej h G.

(odgovor članu husa)
Neposredna povezava do sporočila: 372
10.5.2006 11:53:09   
emaa
ma še nisem imela tako izrazito negativne izkušnje pri Strahovi, se pa zgodi, da si premalo časa vzame. Nadrla me še nikoli ni, je tko tko, ima slabe in dobre dneve.

Neposredna povezava do sporočila: 373
10.5.2006 13:30:22   
husa
Ravnokar je izcedek spet normalno bel, ampak vseeno hvala za spodbudo in informacijeuser posted image .
Vsak dan sem bolj napihnjene in bom kmalu kot slon...
Me pa v prejšnji nosečnosti ni tako tiščalo in ščipalo po trebuhuuser posted image
Pa zaprta sem, sploh proti "normalnemu stanju" ko sem šla kakat 3-4x na dan. Kaj priporočate?

Neposredna povezava do sporočila: 374
10.5.2006 13:50:10   
emaa
baje Donat, sama nimam teh problemov, razen seveda spet prijatljice slabosti, zdaj ko sem spet v službi, težko delam, ker mi vse smrdi, na bruhanjemi gre tako ali tako skoz, bruham ne sicer pogosto, največ zjutraj, komaj čakam, da mine. Ne vem bi rajši ta del preživela doma, mam do petka čas, ko G spet dela.

(odgovor članu husa)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

dojenje
nosečka sem

koliko časa vi dojite vašega malčka?

2-3 meseca (18%)

do 7 meseca (19%)

do 1 leta (27%)

do 1,5let (16%)

2-3 leta (14%)

ne doijte (6%)

Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!