|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBRCICE
4.5.2006 9:09:01   
emaa
super vampirka, meta. Sabini zdaj bomo pa skupaj lahko trebuščke božale, a ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 326
4.5.2006 9:49:24   
Barbk
Ojla punce,

kolk lepih novičk.
user posted image Iskrene čestitke Ženkici in Meti za UZ in prvo srečanje s pikico.Daisy28 in Sabini pa dobrodošli.Tudi jaz komaj čakam ponedeljek, da bom slišala srček naše pikice.Jutri grem pa kri pa vodo dati, da me nas bodo izvidi že čakali.Moje slabosti so zdaj po malem prisotne čez ves dan, koškice rastejo in bolijo tako, da spanje na trebuhu ni več izvedljivo.Križ me boli, vrti se mi...Bom vsekakor to G povedala, ker doma te tegobe kar vredu prenašam, v službi je pa druga pesem. Stojim 8 ur, počitek je nemogoč-posledica tega je pa grozna utrujenost, ful boleč križ...Sej po eni strani si želim biti lepo doma po drugi strani bi pa delala, ker mi je direktorica rekla, da rajši vidi, da grem na bolniško do konca (da si bo lahko privoščila nadomestno) kot da bom na bolniški vsakih 14 dni.Prijateljce nosečke pravijo, da me bo G dala na bolniško že zaradi smole v februarju, pa ne verjamem.Res ne vem kaj naj naredim? Barbk

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 327
4.5.2006 12:04:00   
vampirka
Ja, Ženkica in Meta - tudi z moje strani: a ni fajn, ko vidiš (in slišiš) kako tisti "packi" na ekranu utripa user posted image ? user posted image user posted image user posted image ... Ema in Brbk - kmalu bosta na istem...user posted image
Aja, a se nisem še včeraj čez dan nekaj hvalila, kako mi ni nič slabo...no, saj mi ni, ampak včeraj v Sparu sem pa skoraj skup padla, tako se mi je zavrtelo user posted image  (izgleda, da imam malo nizek pritisk in ugotavljam, da me slab zrak ubija - že zadnjič se mi je v eni drugi štacuni podobno zgodilo) - potem pa še vse tiste vonjave na kupu (kaki ogabni parfumi, pa meso in salame user posted image ). Ja, v taki situaciji bi pa lahko rekla, da je tudi meni slabo - ampak v "normalnih" okoliščinah sem pa še kar user posted image ! Sem sinoči poskušala govejo župo skuhat...khm, sem operacijo prekinila in meso vtaknila v skrinjo - bo počakalo na bolj primeren trenutek in bomo na zelenjavnih župcah za ta čas user posted image ! Zanimivo pa je, da mi samo rdeče meso in ribe smrdijo (piščeka in ostale perjadi bi pa pojedla kolkr ga vidm)...No, dovolj za danes! Je treba še kaj za službo naredit (zaenkrat mi bolj slabo uspeva user posted image )!
Lep dan vsem user posted image ...torej vsem nam user posted image !

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 328
4.5.2006 13:10:21   
sabini
O super a veš da nisem vedela emamair da si noseča ČESTITKE  javi se kaj na privat !!!!!

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 329
4.5.2006 13:52:53   
Liona
Pozdravljene vse decemberčice. Tudi jaz sem med vami. Sicer bolj proti koncu leta (30.12), ampak bom očitno še ujela 2006. Jaz se prav odlično počutim. Mogoče sem le nekoliko bolj zaspana in prsi me bolijo. Kako je z vašimi trebuščki? Meni že vsi govorijo, da sem se zredila! Ni več raven! user posted image

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 330
4.5.2006 14:02:27   
Vilma
Tudi jaz sem decembrčica user posted image
Vas berem že tri tedne, pa se do zdaj nisem upaja javit.
Me daje vraževerjeuser posted image  čeprav ne morem več zdržat, da se ne bi javljala user posted image
V januarju sem imela abrazijo v 10. tednu, pa sem zato zdaj toliko bolj prestrašena.
Poleg tega sem imela tudi v tej nosečnosti že pretrese, pa se je potem vse dobro končalo.
Šlo pa je za to, da sem bila na dveh odvzemih hormona Beta HCG in potem sem klicala ginekologa, da mi sporoči rezultate po telefonu. Ker je bil v bolnici, je moral poklicati sestro v ambulanto, kjer so izvidi bili. No ko sem ga poklicala čez pol ure mi je samo rekel, da ni v redu. Prvi izvid je bil 900, drugi, ki smo ga naredili pa čez 48 ur pa je kazal 1000. Kar ni normalna porast hormona. Mi je rekel, da moram čim prej prit. Naslednji dan sem se glih odpravljala iz službe k njemu na pregled, ko me je ginekolog klical na služben telefon osebno! Zakaj?! Ja zato, ker se je sestra zmotila pri branju izvidov. Prvi je bil 900, drugi izvid pa 2200, tako da je bilo vse ok.
Vam pa povem, da sem tisti dan prejokala še ni še. No kot vidite, čudeži še obstajajo user posted image  Tisti sestri bi sicer najraje vrat zavila! Kako je lahko napačno prebrala izvide?! Naredila je tako osnovnošolsko napako, še jaz jo ne bi , pa nimam pojma o zdravstvu!
No ampak pustimo zdaj to, kot pravijo: "bilo pa prošlo".

Na prvem pregledu sem bila že 24. aprila. Takrat sem bila v 6t/1d, pa smo vidli že utrip srčka user posted image  Se mi je kar mešalo od veselja user posted image
Naslednji pregled imam 22. maja, upam upam, da bo takrat vse ok.
Aja rok pa imam 17.12. user posted image
Naj bo zaenrkat dovolj, itak sem se že preveč razpisala user posted image
Drage decembrčice, pobožajte svoje user posted image  in bodite vesele in nasmejane user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 331
4.5.2006 14:49:40   
Zasanjana
OO Vilma!user posted image Bravo... si tudi ti Postojnčanka?user posted image Tudi druge nove dobrodošle... želim vam lepo nosečnost, brez neprijetnih presenečenj!Smo jih že zadosti izgubili.
No ja.. mi smo nazaj iz Rima.Blo je super!Slabo mi ni blo že kake štiri dni.Čisto niiič!user posted image Upam, da ne bo prišlo nazaj.Pa tudi smrdi mi vse manj.Celo meska sem začela spet papat.Bolj malo... ampak počasi se daleč pride.user posted image
Jutri imamo tudi midve kontrolo.Se je treba zmenit za NS.

Madona, sploh ne vem, kaj naj napišem.Dolgčas mi je danes.Sem prišla z predavanj in za čuda se mi ni mudilo na trening.Sem lepo na bolniški.Verjetno bom kar nehala plesat.Počasi bo treba faks  končat in hja tud časa ne bo več za plesanje.Pogrešam pa moje punceuser posted image .
Nič, dost jamranja.Uživajte ta dan, dokler je sonček.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 332
5.5.2006 11:29:30   
husa
Zdravo!
Pridružujem sem decembrčicam, kajti danes sem izvedela, da sem noseča...Malo me skrbi, ker sem imela v avgustu 2005 abrazijo, ki mi jo niso dobro naredili in sem imela po hudih težavah v septembru še eno.
Niso mi povedali sicer zakaj je plod umrl, ampak se bojim, da se bo to še enkrat ponovilo....Prejšnjič je bilo to v 12. tednu nosečnosti.
No, vsekakor se še oglasim.
Lep dan oz. vikend vsem skupaj

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 333
5.5.2006 13:13:19   
emaa
Husa držim pesti, da bo vse v redu. Vilma lepo, da je vse v redu, jaz samo čakam, da preguram do pregleda, da rečejo, da srček bije, pol bo pa takoj boljš. Slabosti, so bile pristone prejšnji teden v službi, doma je stanje boljše, samo umivanje zob mi ustvarja probleme, pa se tudi to počasi umirja. Čokolada mi smrdi, kava tudi, kaj bo kasneje bomo videli. Me je pa v joške že začelo razganjati, sem si od mami modrce sposodila, sem šla z B košarice na C, kaj šele bo, pa še polnih sedem tednov ni.

(odgovor članu husa)
Neposredna povezava do sporočila: 334
5.5.2006 14:12:52   
Anneli
Živjo!

Čestitam vsem, ki ste noseče in se vam pridružujem. Tudi jaz sem noseča, v 7.tednu. Prvi pregled imam v torek 09.05. in upam, da bo vse o.k. 
Moj izračun roka naj bi bil 21.12., ker je bila zadnja m 16.3.  Doma imamo že dvoletnico in upam, da ne bo preveč ljubosumna, ko bo dobila bratca ali pa sestrico.
Pozdravček vsem

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 335
5.5.2006 17:05:24   
Naja30
Aloha souser posted image !!

I am back! Na morju je bilo SUPER!!! user posted image user posted image  So me vsi razvajali, še posebej moj user posted image  in dala sem si duška s počitkom in lenarjenjem in jedačo (pijačo pa ne)user posted image
Počutje - zadnje dneve večerne slabosti in kar močno špikanje v spodnjem delu trebuha, danes je še posebej močno. Ja, trebušček se mi (mogoče) že vidi malo, ali pa sem samo napihnjena? Ne vem, ampak rastemo rastemo user posted image user posted image  Tiste večerne slabosti so pa zelo mučne. Ne vem več ali naj sedim ali ležim ali jem ali pijem...

poleg tega me kar naprej srbi trebuh in prsi tudi, verjetno ker raste in se razteza vse skupaj? Ali še katero tako špika v trebuščku?

(odgovor članu Anneli)
Neposredna povezava do sporočila: 336
5.5.2006 17:06:35   
Naja30
Zasanjana, hvala za čestitko za rojstni dan! user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 337
5.5.2006 20:00:52   
Ženkica
Čao punce. Kako kaj? Mene pa dons boli križ kot user posted image user posted image , če stojim ali ležim je še kar v redu, drugače pa bog ne daj da se kaj skladnjam ali sedim na kakšenm naudobnem stolu. Groza; resno. Upam, da je to samo muha enodnevnica in da bom jutri spet ok.

Sicer pa sem vesela ker je petek, greva z mojim user posted image dans zvečer še na en moto zbor kjer bodo igrali najini frendi; no, sicer sva tudi midva zagrizena motorista, ampak to je že druga zgodba user posted image .  Komaj že čakam da jih vidim; to so fantje, s katerimi sem skupaj gor rastla, poznamo se kot lasten žep, vidimo pa kmalu, odkar ne živim več pri starših.

No, tako, lepo se imejte, lep vikend in pobožajte svoje bušije!!! user posted image

pa pa

Ženkica

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 338
6.5.2006 10:33:51   
vampirka
Wou, Ženkica, a potem si pa ti user posted image ? Ja, kako boš pa potem, ko bo mali - a bosta tisto prikolico nabavila? user posted image  Uglavnem, uživaj danes!
Naja, ti se pa lepo s kremico maži - to te srbi, ker se koža razteza in nima dosti vlage...aja, pa spregledala sem, da si imela RD...čeprav z malo zamude, tudi od mene user posted image !

Lep dan in vikend vam želim, souser posted image ! user posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 339
6.5.2006 13:27:23   
Anonimen
Pozdravjene, pridružujem se še ena decembrčica. Upam, da bo vse v redu, ker sem imela v 5 t rjav izcedek, ki je sicer kasneje izginil. Sedaj sem pa v 9t in bi bil PDP 13.12.
Pred štirimi leti še ena IMN .... in strah je tukaj...
Sem bila že na enem urgentem pregledu (zaradi izcedka) in so me zadržali dva dni tudi v bolnišnici. Takrat so tudi naredili 3x UZ in je bilo vse O.K. Videl se je že plodek in tudi srčni utrip.

Lep pozdrav vsem in lepo user posted image .

(odgovor članu vampirka)
  Neposredna povezava do sporočila: 340
6.5.2006 15:15:37   
Naja30
Anonimna, lepo pozdravljena. Upam,da se nam kmalu razkriješ user posted image

Vampirka, hvala za lepe želje. user posted image  Glede mazanja s kremo pa že vem, sem prebrala v eni knjigi. Je pa res smešno, ko me trebuh začne srbet, haha, kar naj raste!

Danes je ena taka lepa sončna sobota, upam da jo boste dobro izkoristile. Midva z user posted image  sva kar doma, ker ima on alergijo na cvetni prah, meni pa tudi ne da sami nikamor. user posted image  Tako da bolj ležerno preživljama ta dan.

Lepo se imejte vse user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 341
6.5.2006 15:36:58   
Barbk
Oh Naja sorči...Ja user posted image  z malce zamude a iz srca.Anonimna dobrodošla.Lepo, da imamo še eno novo članico s pikico pod srčkom.Naja tudi meni srbi trebuh pa joškice uh-pa skoz mažem pa kar še srbi, srbi.Res zanimivo ponavadi bi se nad vsemi temi drobnimi težavicami pritoževala, zdaj sem jih pa vesela.Kar naj me matra kukr hoče-vse za našo pikico.Sem pa spet ful grozen napihnjena-če bi kdo buciko na mojga bušijo prislonil bi pomoje samo pssss naredilo in bi me odneslo tam gor pod oblake.Zdej grem pa malo
user posted image  pa se še slišimo. Barbk

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 342
6.5.2006 15:48:23   
Zasanjana
Helou dečve.
Ste pa zgodnje.Jaz sem danes spala do dvehuser posted image .Ne vem, kako mi je ratalo.
Jao, a mate tud ve tako suho kožo?meni moj pravi, da sm kot želva.Pa se mažem po trikrat na dan z mastno kremo.user posted image
Slabo mi ni že cel teden, me pa vsako jutro špika v trebuhu.Tam pri jajčnikih.
Aja, anonimna pozdravljena.user posted image Jaz tudi upam, da se nam kmalu razkriješ.user posted image
Nč, se grem zdej mal spokat ven, dokler je sonček.
Uživajte!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 343
7.5.2006 10:03:32   
Naja30
Barbk, hvala user posted image
Zasanjana, jaz imam suho kožo in me skoz srbi! zdaj sem začela se mazat z mandeljevim oljem, pa bom vidla ali bo kaj boljše. user posted image  praskat se pa ne smemo, sem prebrala v knjigi Nega matere in otroka, ki sem jo btw dobila za rojstni dan user posted image  Kako sem bila vesela! Je res fajn knjiga, ker je od nosečnosti do enega 3 otrokovega leta.

Danes bo spet prelep dan, bo treba na sprehod ali pa vsaj na balkon se sončit user posted image user posted image  Zasanjana, upam da ne bo pri vas preveč pihal veter user posted image  No lepo se imejte, drage moje.

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 344
7.5.2006 10:24:40   
malecka
Ojla srečke user posted image tud jaz se vam pridružujem samo jaz bom zadnja v vrsti predvideni datum poroda je 31.12.2006 a bomo feštali za staro leto. No na pregled še nisem naročena, bom jutri poklicala ginekologinjo, da se naročim. Komaj čakam da zagledam malo pikico.

Imam pa eno vprašanje kdaj se gre na nuhalno? se mi zdi tam okrog 10 tedna?!
A je tle katera user posted image in še doji moj mali sploh ne misli nehat imam občutek, da vse bolj vleče . Saj me ni strah da se bom posušila ker sem dost prisebna, samo ne vem kako bo ko bo trebušček večji user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 345
7.5.2006 10:30:51   
vampirka
Malecka, dobrodošla! user posted image ...a boste Silvesterčka dobili? user posted image  ...za NS imaš še čas, saj se le ta opravlja med 12. in 14. tednom.

Lepo, sončno nedeljo vsem skupaj!

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 346
7.5.2006 10:36:52   
malecka
Hvala vampirka sem si rekla da prvo dam nuhalno čez potem pa vsem raztrobim da bomo zibali user posted image  

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 347
7.5.2006 11:13:58   
Anonimen
Malecka, jaz tudi še dojim svojega 10-mesečnika in nič ne zgleda, da bi se hotel nehat. Me je pa kar precej zdelalo to dojenje, saj imam še vedno 2 kg manj kot pred prejšnjo nosečnostjo in jih ne dobim nazaj. Rada bi nehala, pa ne vem kako.
Problem je, da mi vedno zaspi na dojki in ne zna zaspat drugače. user posted image No, upam, da se bo naučil zaspat, ko grem julija v službo in ne bo mogel zizati čez dan.

Drugače se je pa tudi pri meni začela rahla slabost - točno na dan, ko sem dopolnila 6 tednov. Pa vrti se mi kar naprej. Verjetno imam zelo nizek pritisk.  user posted image

Še 2 tedna do pregleda in se vam razkrijem...user posted image

A.

(odgovor članu malecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 348
7.5.2006 19:41:34   
Barbk
Ojla punce,

Malecka dobrodošla.Kje ste vse?Ko gre sonček pančkat se tudi jaz hitro skrijem notri, ker me tako hitro zebe.Čist sem bolj zmrznjena postala od kar imamo pikico pod srčkom.O jaz sem pa že tolk neučakana-komaj čakam jutri ko imam prvi pregled.user posted image

Barbk

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 349
7.5.2006 20:01:17   
Naja30
Barbk, bom misla nate, ti pa seveda javi novičke. user posted image

Mene tudi ves čas zebe, me user posted image  skoz pokriva z dekami, potem pa seveda zaspim user posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Izbira imena za tretjega otroka
gugla

Katero ime k Neli in Filip,bi bolj pasalo:

Tim (53%)

Patrik (47%)

Število vseh glasov: 179

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!