|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBRCICE
26.4.2006 16:46:28   
Anonimen
Pozdranljena sera. Tudi jaz imam prvi pregled šele 22. maja. Sem se pravkar naročila. Takrat bom v devetem tednu. Nekatere decemberke ste že sedaj tako daleč! Ampak vem, da bo hitro minilo, tako, kot je prva nosečnost.

tintara, tudi jaz sem se že večkrat skoraj izdala, a se hitro ugriznem v jezik, preden bi se pohvalila z najnovejšim članom naše družine

Slabo mi še ni, sem pa precej utrujena in bi kar spala in spala. Tako kot prvič... Sicer sem še na porodniški, a mi moj user posted image ne da kaj dosti počivati.

Se vam opravičujem, ker bom najbrž anonimna kar do prvega pregleda.user posted image

A.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 301
26.4.2006 19:21:43   
ema82
živjo!danes sem imela prvi pregled in je z mojo pikico vse uredu in srček lepo bije,tako sem bila veseeeela!!!!!!user posted image me pa skrbi rjavi izcedek ki sem ga dobila dva dni nazaj,samo ginekologinja pravi da je vse uredu,ampak tako sem bila bolj mirna ko ga ni bilouser posted image
drugače pa žellim vsem ki jih pregled še čaka veliko sreče in veselja ko ugledajo svojeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 302
26.4.2006 22:10:10   
Liona
Ojla,

pridružujem se vam. Še ena decemberčica. Rok 31.12.2006user posted image . Prvi pregled 10.5. Upam, da bo vse o.k. Mene razen občasnega špikanja in vsak dan bolj bolečih prsi še nič ne grabi. Slabost, pretirana utrujenost? Niti ne. To še verjetno pride. Sicer pa sem te dni prebolevala virozo. Pa ravno v tem času, ko sem zagledala magični user posted image . Še časa za pretirano veselje ni bilo. Bomo zdaj nadoknadili. user posted image

Držite se

(odgovor članu ema82)
Neposredna povezava do sporočila: 303
27.4.2006 10:47:42   
emaa
Anonimna bova pa imeli na isti dan pregled, jaz ga imam ravno tako 22.5., bom pa že v 10. tednu, bom že nekako zdržala, pa še vidi se že lepo takrat.

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 304
27.4.2006 11:40:27   
Liona
Ojla emamar, ali ni za prvi pregled v 10 tednu malo pozno? Kako čudno naročajo. Mene je sicer sestra želela naročit že prihodnji teden, ampak sva se potem pogodili za 10.5.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 305
27.4.2006 13:40:52   
t_t_y
Liona, midve pa naj bi imele hkrati rok. JAz se na pregled sploh še nisem naročila, ker sem bla v prvi nosečnosti naročena prvič ful zgodaj (6t) in je samo potrdila nosečnost, tko da sem mogla pri 10t spet. Zdej bom pa kr mal počakala, pa se mal kasneje naročila - upam, da bo do takrat vse OK. Je pa ful zanimivo, da je men test pokazal II že 5 dni pred nepričakovano M...

lp

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 306
27.4.2006 14:32:03   
Zasanjana
Dober dan punce!
Nove med nami user posted image user posted image user posted image .
Ema, čestitam za user posted image .Danes ima Naja rojstni dan.Vse najbojše in srečno nosečnost!!!user posted image user posted image user posted image
Joj tole vreme...
user posted image  mejte se in uživajte med prazniki.Jaz grem kar predčasno v Rim(pa ne še rodituser posted image ).

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 307
27.4.2006 18:03:10   
Liona
t_t_y super. Še ena, ki bo novo leto verjetno pričakala v porodnišnici. Jaz sem prvič noseča in še nimam toliko izkušenj s temi pregledi. Bomo videli. G že ve kaj dela user posted image . No, glede testa super. Meni je pokazal user posted image  dan pred nepričakovano user posted image . Prej se niti spomnila nisem, da bi ga naredila. Kako se počutiš?

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 308
27.4.2006 19:41:37   
t_t_y
Ja, počutje je bolj tako-tako: zmatrana s salbostmi, česar od prvič ne poznam. Me pa naš živahni enoletnik  (no še mal mu manjka do enega leta) že tko al toko zmatra, ker odkar sem nazaj v službi se popoldne ko pridem domov kar prilepi name...pa tja do polnoči. Skratka kar pestro je...
KAr se pa pregledov tiče...ja, recimo da vejo kaj delajo, čeprav kolikor sem jaz vidla itak dela vsak mal po svoje, glede na to pač kaj mu je v splošnem bolj pomembno. Pri meni moja G ni nič kaj komplicirala (v porodnišnici so celo rekli, da premal), ampak je blo in je vse OK, tko da....

lp

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 309
27.4.2006 20:06:59   
Anonimen
t_t_y in Liona tudi jaz imam rok po mojih izračunih konec decembra - 29.12. Mogoče bom pa tudi jaz za novo leto v porodnišnici, ali pa za Božič...

t_t_y, tudi jaz imam doma še ne 10 mesečnika, ki je 100 na uro živahen. Me prav skrbi kako bo, ko se bodo začele slabosti in kako bo, ko bom šla julija v službo.  Ali ti svojega user posted image še dojiš? Jaz ga še in nimam pojma kako naj ga odvadim. user posted image

Zaenkrat mi še ni slabo in sem samo grozno utrujena.

A.

(odgovor članu t_t_y)
  Neposredna povezava do sporočila: 310
28.4.2006 8:59:41   
Anonimen
Pri nas v KR se je pa UZ pokvaril in nimajo pojma, kaj bo z njim... user posted image  Tako da moj prvi pregled 3.5. odpade user posted image  Majko jim žalostno! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 311
28.4.2006 9:19:43   
t_t_y
Ojla Anonimna - ne, midva sva se nehala dojit pri 8,5 mesecih in to ful na hitro sva se zmenila, čeprav je tudi mene skrbelo kako bo nehal. Kaj ti ga nameravaš še kar dojit, al bi rada zdej nehala?

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 312
28.4.2006 9:57:27   
emaa
Ja Meta hudo, pa že tako človek komaj čaka na tisti pregled. Mene prav zanima kaj bo, a me bo dala na bolniško. Po dveh operacijah rodil, pa ss, verjetno, pa mi še ni hudega, čeprav kak klanec se mi pa pozna takoj, me takoj zategne v spodnjem delu trebuha. Sicer bomo videli kaj bo kasneje.

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 313
28.4.2006 10:09:12   
Anonimen
Ti povem, emamair, če bi bila to moja prva nosečnost, bi me direkt POBRAL! Že tako sem vsa neučakana in me skrbi (sploh zdaj ko sem prebrala od Sisy user posted image ), zdaj se pa lahko glih samo še na glavo postavim.

Sem sklenila, da bom v sredo poklicala dr. Miheličevo v Črnuče in se naročila na samoplačniški UZ. Kaj me briga, jaz nočem čakat do decembra, da mi kdo potrdi nosečnost user posted image

Tebe naj pa le čimprej dajo na bolniško, upam, da se ne bodo hecal s tabo...

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 314
28.4.2006 11:41:50   
emaa
ja saj moja G ne dela problemov, ponavadi da brez problema, sam se mi tako neresnično, saj sem skoz vedla, da bom na bolniški, pa mi ni tako hudo (kokr kateri dan), mi bo pa pasal se spočit od vsega stresa službe, to pa ne rečem, pa še moj bo bolj zadovoljen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 315
28.4.2006 17:11:46   
anckabancka
t_t_y, jaz bi ga z veseljem nehala dojiti, pa nimam pojma kako. Na kakšen način sta se vidva zmenila?user posted image

Problem je, da mi ne zaspi brez zizanja...user posted image

*

Ojoj, pozabila sem se dat pod anonimna! Prosim, ne me izdat! Ma itak vem, da me bo kera izvohala....

< Sporočilo je popravil anckabancka -- 28.4.2006 17:14:53 >

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 316
28.4.2006 19:46:24   
emaa
ancka počasi ga odvajaj, sa ti še ni treba prenehai dojiti, vsaj Pušenjak pravi tako.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 317
28.4.2006 21:24:56   
Ženkica
Punce, danes smo imeli prvi pregled. user posted image Vse je super in ok, najin user posted image je velik ŽE 18 mm in mi je tudi pomahal. user posted image Uradni PDP sva dobila 9.12. torej še en dan prej kot je izračunal RR. 29.5 imava nuhalno pri dr. Strahovi v Domžalah, 1.6. pa že naslednji pregled. user posted image

No tako, uživajte podaljšani vikend oz. male počitnice, mi zagotovo bomo, pa čeprav doma.

pa pa

Ženkica

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 318
30.4.2006 10:05:11   
emaa
ja super, jaz tudi komaj čakam na pregled, še tri tedne pa bo.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 319
30.4.2006 22:50:02   
Daisy28
No, pa se prvič javljam tudi jaz in se vam pridužujem, drage decembrčiče. Prvi pregled imam čez dobrih 14 dni, PDP pa okrog 12.12.

Uživajte.

D.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 320
3.5.2006 9:39:30   
Ženkica
Čao punce.

Kje se skrivate? Evo, jaz ponovno nazaj v službi; na srečo bo kratek delovni teden, pa še sploh bo vse bolj na easy. user posted image  Z mojo user posted image  se počutiva kar ok, razen včeraj zvečer mi je hotlo bit nekam strašno slabo, ampak bruhala nisem.

Prazniki so sicer minili v znamenju preobilne jedače user posted image ; komaj čakam da bo konec kriznih tednov, da se odpravim na aerobiko za nosečke; do takrat pa bolj sem in tja na kakšen sprehod z najinim user posted image ; pa še to bolj v poljžjem tempu.

Sem pa ta vikned dobila tudi ogromno nosečniških cunj od moje sestrične, tako da sem že v polni bojni opravi. Samo še mal moram počakat, da trebušček zraste; zaenkrat se še nič ne vidi; mogoče malo, ampak to je bolj od napetosti in od preveč papcanja. user posted image  

No tako, zdj grem pa še malo delat, da bo plača konec meseca. user posted image

pa pa

(odgovor članu Daisy28)
Neposredna povezava do sporočila: 321
3.5.2006 14:00:57   
vampirka
Pozdravljene!

No, ko sem že celemu svetu raztrobila, pa moram še vam, a ne? Danes je bil najin 1.uz in vse je OK. user posted image  in velikost (plodek = 7mm, GV = 24×14mm) po "predpisih"...vsi srečni in zadovoljni!!! Prvi ta "pravi" pregled pri svoji ginekologinji pa imam 25.5. (ko bom postala ponosna lastnica materinske knjižice user posted image ...)!

Punce, jaz vam (nam) vsem skupaj želim, da bomo brez problemov pregurale do zime, potem pa bodo že naši user posted image  tukaj... Kako pa kaj dandanašnji prenašate user posted image ? Razen, da vas še kar nekaj čaka na prvi uz...a kateri ni slabo? Meni zaenkrat še ni (ampak to verjetno, ker se skoz bašem s hrano)! Tiste, ki ste bolj začetek meseca pa imate verjetno že malček trebuščka, a?

LEP DAN VAM ŽELIM!user posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 322
3.5.2006 15:52:18   
ema82
vampirka cestitke za user posted image !!!!!!!Prava srečnica si tudi,ker ti ni slabo,meni je večino dneva,pa tudi trebušček se mi že malo pozna,a najbrž zaradi hrane in opuščanja rekreacije!user posted image
lep sončen dan vsemuser posted image !

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 323
3.5.2006 21:34:45   
sabini
Ja končno sem vas najdla DECEMBERČICE   Ste pa prave klepetulje user posted image user posted image user posted image user posted image

No danes sem od prvega pregleda  in pričakujem drugo štručko PDP imam 6.decembra velika je že 3cm.
Komi sem čakala da vam povemuser posted image in evo dočakala sedaj pa z vami naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Imam pa fantka ki ga vidite na sliki že doma in bo 12.5 čez 9 dni star

ČESTITAM VSEM   user posted image

(odgovor članu ema82)
Neposredna povezava do sporočila: 324
4.5.2006 8:19:30   
Anonimen
Čestitke, Sabini, ti boš imela pa pestro user posted image

Tudi jaz sem bila včeraj vendarle na UZ. Vse je v redu, detek je velik 12mm in ustreza dobrim 6 tednom. Videli smo srček, ki je nabijal sto na uro.

Skratka, zdaj sem pomirjena in zadovoljna, čakam na prvi pregled, ki bo 26. maja. Slabosti še vedno zelo malo, sem pa precej utrujena. Evo, toliko od mene.

(odgovor članu sabini)
  Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Ime za hčerko
Tanja555

/

Ema (35%)

Pia (16%)

Zoja (27%)

Petja (6%)

Lea (13%)

Maksi (2%)

Število vseh glasov: 565

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!