tintara -> RE: Decembrčice (17.11.2006 10:45:51)
|
Zivijo punce! MAnetka, a potem bosta drug teden dva poroda? Tvoj in moj? Pa bo festa, pa bo festa! Jaz sem tako, tako. Ko sem sama cist skoz premisljujem, a se pocutim v redu, a bi bilo treba v porodnisnico... Ko nisem sama, pozabim in zivim naprej. Ampak po pravici povedano komaj cakam, da bo vikenda mimo (kar ni najbolj obicajno, ane) in se grem potem definitivno pokazat v porodnisnico. MA ni za reskirat s tem mojim pritiskom. Ceprav se mi hkrati tudi zdi, da me bodo samo zadrzali notri in bom bentila kot sam satan, kaj mi je bilo, da sem sla prostovoljno notri. Vseeno upam, da mi bodo hitro sprozili in bom lahko rodila po mojih planih, pa magar ce s CR. Vem, da imam vec sans, da rodim naravno, blizje ko bom roku, sam zivcna sem pa tudi ful. Trenutno tocno vem, da je z otrokom v redu, kaj bo cez dva dni, ne vem vec. Pritisk je se vedno tiik pod mejo, pa ce si ga 100x merim si ga ne morem in ne morem zbiti pod 135/85. Ampak mi se to ne uspe vedno. Ma saj ne vem, a naj grem ze kar notri, sam ko vem, da se ne bo nic dogajalo. Res da si kao pod kontrolo, ampak tist en CTG na dan in mrjenje pritiska 3x na dan tudi ni neka huda kontrola. Pritisk si lahko merim doma, CTG pa v skrajnem primeru tudi lahko 1x na dan grem do G. Ne vem sicer ce bi se ona strinjala s tem. Nic, skoz bolj me daje tole nerojeno dete, mislim, da se bo treba poslusat od znotraj in oditi v porodnisnico. Recimo, da vikend se prezivimo skupaj, nato pa na opazovanje oz mocno upam, na sprozitev. Dosti imam, ko bo otrok zunaj, bom veliko bolj mirna. Ce bo pa kaj bolj cudno, pa skocim notri ze cez vikend. Torej Zasanjana, za vsak primer bi te prosila za stevilko (ne vem kako bo z Emo), ti pisem na ZS, sam to meni vcasih dela preglavice, pa raje se tu povem. Ze iz sluzbenega racunalnika sem imela probleme, tu bodo pa najbrz se vecji. PA hvala, da bos sporocala, dobra kot kruh, ane. No, se se kaj beremo, vsaj mislim. Mejte se, Tina
|
|
|
|