tintara -> RE: Decembrčice (19.11.2006 20:49:15)
|
Pozdravljene! Ja, Zasanjana, tudi me bi ze rade malo pestovale. Jaz imam skoz tak zoprn obcutek, da naj se dete rodi, dokler je se vse v redu in ne kak dan prepozno. Po drugi strani mi pa tudi slucajno ni za v porodnisnico. Se kar nisem odlocena, kako bom. V petek zvecer mi je pritisk presegl mejo, v soboto je bilo dopoldne ok, nato zvecer spet. Tudi danes zjutraj je za par enot presegl, kar naj bi pomenilo, da bi mogla v porodnisnico. Ker je bil vikend, sem se odlocila, da ostanem doma, ker se itak ne bo nic dogajalo. Zdaj imam pa rahlo dilemo - ali bi sla jutri zjutraj v porodnisnico ali ob 12 h na pregled k G, ko imam CTG. Ce bi se odlocila za to varianto, bi jo poskusila pregovoriti za UZ, da vidim kako se nasi pupi(pobu) godi, ce je dosti plodovnice... in bi se na osnovi tega odlocila za odhod oz ostanek doma. Vsake toliko se premislim, definitivno me pa do odlocitve caka se najmanj eno merjenje. Tocno vem, katera odlocitev je boljsa za otrocka, a hkrati lahko zelo zoprna, ce se ne bi odlocili sproziti, temvec me samo obdrzati notri. Po drugi strani pa je nas prvorojenec zacel danes kasljati in sem total zasekirana, da bo spet zboelle. Smo uvedli vse preventivne ukrepe, da se losamo kake hude bolezni (no, predvsem napada astme), sam vseen. Strah me je in konec, zoprno mi ga je pustiti samega, potem bi pa pomoznosti samo ostala notri in bi me samo opazovali. Ma, ne vem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ce bi bila 100%, da mi jutri, ali najksneje v torek sprozijo, potem bi sla, tko pa... Cincam, to je zame znacilno. V glavnem, ce me zdaj nekaj casa ne bo na spregled sem v porodnisnici, sicer se pa itak oglasim. No, tudi tako bo padel kak sms, zagotovo po rojstvu, vmes pa obvestilo, ce se bo prevec zavleklo bivanje v proodnisnici. Supermami, a 24.11? To je petek, ane. Mene sestra ze skoz prepricuje, da bo 28, tako kot je bil prvi, sam mislim, da do takrat me pa vseeno ne bodo pacali. Bomo videli. Meni se pa skoz bolj zdi, da bo se en skorpijon, torej do srede nekje. Ma saj jaz bi ze, sam je pa doma zagotovo bolj prijetno cakat kot pa notri. Sicer smo pa vikend izkoristili, kot bi bil pac zadnji in temu primerno je stanovanju v razsulu. No, ne cist, ampak cisto pa tudi ni. Sem pa ze narocila, kaj mora biti do najinega prihoda narejeno. Pa gotovo bom se vsaj enkrat to naredila, bom se od notri komandirala. Bo ze moj dragi postimal, saj ne bo veliko, sam tiste sprotne stvari (sesanje, kopalnica, prah). Takole, moja dilema vam je jasna, mislim, da tudi vem, kaj mi boste (ce boste) svetovale, ampak bomo videli. Odlocitev mi je vsekakor tezka, od kar mali kaslja, pa se tezja. Imejte se in prosim, drzite malo pesti zame: da mi ob odhodu notri sprozijo in da mi mogoce vseeno uspe roditi po naravni poti. PA naj boli, sam da gre pri pravi luknji ven. Drzte se tudi ve, ce gre katera vmes rodit, ji zelim veliko srece, ostalim pa lepo cakanje se naprej. Tina
|
|
|
|