crci06 -> RE: Decembrčice (21.11.2006 9:27:04)
|
Evo, zdaj pa bom napisala cel roman, da se vam javim… dete je obrnjeno, kar se tega tiče, je padla čokolada… ampak ne 100 g kot ponavadi, temveč kinder pingui, ker zgleda manjši J Kg so spet pop… in posledično sme zdaj fasala visok pritisk… in kontrolo čez 1 teden… Za včerajšnje ne-javljanje je kriv »računalniški mrk« ki mi ga je moj brother razrešil šele v pozni noči… evo, gesla vam pošljem, zdaj pa še malce komentarjev: Vampirka… ti kar delaj za faks, te bo pikica počakala…. Nikar je ne imej za izgovor – sicer pa itak ne boš vsega pozabila, če boš morala izpit opravljat kasneje… Obračanje v postelji: tudi jaz nehote vedno zbudim mojega, ko se skušam obrnit… včasih se prav malo zadiham med obračanjem in pol se vedno ustraši, kaj je narobe… pa vsako jutro se čisto skuštrana zbudim: za oporo pri obračanju imam glavo in pol nekak noge… pol pa z vsemi močmi trebuh prevalit na drugo stran…. Al pa vsaj do polovice J Aha, pa »pikica« se bo že še obrnila…. Lahko pa uporabiš tisto mojo metodo in se zadaneš s čokolado ( > 200 g v enem dnevu) pol se bo pa ziher dogajalo, kot se je pri meni 1 teden nazaj J Shorty pa še kar v službi….. haloo?? Naša najmlajša, skoraj prva po datumu in zadnja, ki še dela…. Kaj si ne bi 1 teden časa vzela npr. čisto zase? In počela stvari, ki jih pol kar nekaj časa ne boš mogla? Aha, sorči, tipkam sproti in zdaj vidim, da te jaz kregam, ti pa mogoče že zibaš… J R1ta je imela pa tako lepo nedeljo… kar predstavljala sem si to veselje, pol pa še MSN zvečer… Ja, saj res, zakaj pa to večkrat ne počnete? Saj če imajo starši sina daleč doma, ima pa ziher kakšna mlada soseda tudi MSN inštaliran in kamero… No, skratka, ganilo me je… Frufru – kako veš, kakšen pritisk si imela, preden si šla od doma? Kaj ste si vse kupile tiste pripravice za merjenje? Zdi se mi, da se že doolgo nazaj nekaj slišala o tem, zdaj pa moram še pobrskat, da vidim, za kaj gre…. (oz. po gorenjsko: za kaj SE gre J ) Ja, Barbk, po porodu bomo vse same suhice… samo kdaj? Jaz se zdaj že hecam, da je najbolje imet ene par otrok zapovrstjo, da mi ne bo treba tolk velikokrat drastično hujšat, pa se mojmu kr mal učki obračajo, ko začnem s takimi J Vidim pa, da si tolk raztresena, kot jaz… Včer, ko mi je brat računalnik rihtal, mi je na vselašč hotel razlagat protokole ipd… pa ga nisem mogla prepričat, da naj malo počaka, da sem zdaj, ko sem noseča čist pozabljiva in vse pobrkljam… Tintara… danes je pa tvoj dan, ane? J Pa da vidimo… London_paris: jaz sem bila pa zelo ponosna na moje rože, pa so me kolegice kar malo hecale, da ko bo pa dojenček pri hišđi, pa ne bom mogla imeti rože povsod… po policah, omaricah, po tleh (tiste full visoke…)…. Pol sem jih pa kr malo zanemarila, pa tudi novih si nisem kupovala… čeprav si full želim spet imeti Zamije, ki so mi lani došle…. Najprej pa moramo stanovanje poštimat, da vidim, kolk bo sploh prostora ostalo J Zdaj pa zajtrk J
|
|
|
|