tintara -> RE: Decembrčice (16.11.2006 10:13:37)
|
Zivijo punce! Koncno dan brez pregleda, jupi! Sem malo0 frej, a veste kaj sem delala, en labirint resevala. Mam mal odstekanega brata in mi same take stvari nosi (nima femili, za punco nisem cist ziher, definitivno pa zivi sam in ima prevec casa). No, pa mi jih bo naprintal z neta za v porodnisnico, ta uvoden je pa ze kar danes padel. Ma sem ga ene pol ure ziher resevala, ampak je ratal! Po tem polurnem pocitku sem si pa pritisk merila in je bil lepo pod magicno mejo, tko da danes in jutri se ne grem rodit. Je pa, moram priznat, skoraj skoz tik pod mejo ali na njej. Glih tko, da mi ni jasn, al naj bi res sla v porodnisnico al bi se mal pocakala. Pa sem se odlocila, da grem v torek, ce bo stanje tako kot zdaj, ce bo boljse, potem ne grem, ce bo slabse, pa sibam ze prej. MA tudi ce se jutri prikazem tam, tocno vem kako zgleda vikend v porodnisnici - sproza se porodov ne, CR se ne opravlja (razen nujnih seveda) in bom zabetonirana tam najmanj do ponedeljka in se ne bi dogajalo nic. Tko da, mi je doma velik boljs. MAla brca kot za stavo, tko da mislim, da se pocuti se cisto ok, jaz sem pa tudi kul. Ce grem pa notr v torek, pol se bo pa upam kaj hitrej premikal, ceprav vseeno dvomim da bi mi porod ob takem malem porastu RR (zame) sprozili. Ema se je se vceraj oglasila, tko da mislim, da je pri njih se vse kul. Da ne bo slo cez rok, ane! Mislim, da se Naja ze nekaj casa ni oglasila, ona bi bila pa lahko ze notri, je pa ze manj kot teden do roka. Sam enkrat je napisala, da se oglasa ob petkih al kako, da se nima neta na Primorskem. Tko da bomo videli jutri, ce se oglasi ali ne. Ce pa ze delate vrstni red, mislim, da bom jaz kar kmalu (beri zgoraj: torek). Ma saj v bistvu bi ze kar, ker mi gre ze mal na zivce, ker vem da prihaja, pa da bo treba otroka doma pustit. To me daje, pa konec. Pa tocno vem, da se bosta imela doma fajn in ne bo problemov in ga bo dobro postimal... Sam vseen, men bo dolgcas, ce ne drgac. R1ta, ves mogoce sem tud napisala mal bolj na sarf kot je bilo v resnici. Kasneje tezko presojam kako tocno je bilo slisat. Vem, da je v meni veliko bolj vrelo, kot je prislo ven. To je vedno, mislim, da tudi pri tebi,a ne. Sam vsake tolk pa tud kaj povem tascici, sam ne zaleze prevec ves. Sem se glih spomnila ene prigode oz dveh od nje. Ena cvetka je bila tale: v vrtcu so hoteli, da otroci prinesejo slike od svoje druzine, da jim pol ful pomeni, ko lahko ce je hudo pogledajo mamo in ocka in morebitne brate ali sestre. Pa smo jo seveda kar dolgo nosili in je bila slucajno enkrat zraven, ko smo sli v vrtec (da je videla kam gre in kje ga lahko pobere, ce je treba) in je vzgojiteljica rekla, ce jo lahko prinesemo. In uganes kaj je tasca rekla? Ja, saj se se nismo skupaj slikal, se se mormo!!!!!! Je vzgojiteljica pobulila! A mi poveste zakaj bi mogla biti ona na sliki? No, seveda je ni, da ne bo pomote. Drugo prisparam za drugic, da ne bom predolga. No, ampak saj v osnovi je vseeno v redu zenska, moram tud to priznat. Sam pomoje jo mal daje, k sama ni imela vec tasce, ko je imela otroke. In sploh ne ve, kolk so loh sitne oz nadlezne. Jaz sem ze zdaj odlocena, da bom priskocila na pomoc, ko me bodo potrebovali (jim to dala vedeti), ne bom se pa vtikala. Upam, da bom takrat lahko realno ocenjevala, kaj je vtikanje in kaj ne. No, pa sem spet zabluzila v ostro smer, ane. Z mamo pa tudi postimam ce je treba. A ni noro, da je pomislila, da bo malega imela cel teden, ce je ocka doma. Saj se spomnim, isto je bilo ze pri sestri, ko je sla drugega rodit. Pa jo je kar njen moz postavil na pravo mesto - mal sem jih slisala na njegov racun, ampak sorry, zato pa so ociti. Pa pika!!!! oz klicaj. Saj sploh ne vem, a naj zbrisem cel post? Je bolj tko, ane. Al pa na vrh napisem opozorilo, da ne beri? Ma ziher se mi je pritisk dvignil, ze kar vem. No, punce, a ve sploh veste, da smo ze cisto na pragu tega, da v roke primemo vsebino svojega trebuha? Jaz se vcasih zbudim in gledam prazen (no ni glih prazen, ker je nas korenjak NAdji ze dal vse svoje mehke igrace) kosek. Komaj cakam, da se napolni. Ma saj torek bo kmalu in potem bomo kmalu doma, ane. Me prav zanima, kdo me bo resno jemal s tem torkom. K sem ful dobr splanirala: v torek peljemo najprej otroka v vrtec, nato mene v porodnisnico: mi sprozijo, ce ne bo slo, gremo se isti dan na CR. Sreda je prvi dan, ponedeljek pa sesti, ko gremo lahko domov. In ne rabimo prevec pomoci pri dviganju malega iz vrtca, pa v pon smo ze skupaj. Pa se vikend je vmes, ko najlazje vse skupaj speljejo. Super. a?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Edin, ena napaka je: mala bo skorpijoncek, ampak saj enga tud ze dobr postimamo, bomo pa se drugega. Ce ne pa drug torek, prav! Takole, mejte se vse skupaj, ne me prevec resno jemat, ker se mi mal frdla, pa konc. Grem se kaj pospravit, je spet ena bomba tresla pri nas, pa tko lepo je ze bilo vse. Ampak saj vem, da kolkorkol bo ze pospravljeno ko grem od doma, bo bomba ko pridem domov. Pa ni kaj. Upam, da bodo patronazne mal spregledale vse skupaj. Pa saj vem, da ne tezijo glede tega. Tkole, zdaj pa res sibam. Cau, Tina
|
|
|
|