|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
5.1.2007 11:29:06   
Mateja82
Ojla!

A že vaši user posted image  tud kaj plešejo ? user posted image  Enja je tak smešna ko se prime za kakšen rob potem pa na prstke in dela take gibe ko Elvisuser posted image pa zraven še z eno roko  maha naokoli. Ja pa najboljše  kaj hitrega, da lahko raztura user posted image  počasni komadi niso zanimivi.
user posted image   zgleda pa nekako takole user posted image user posted image

Anuš ja jaz sem user posted image  dobla ko je bila user posted image  stara tri mesece, takoj ko sem nehala pumpat mleko.  Drgač pa sva nekako vedno zelo pazla, zadnji mesec je pa nekak popustilo user posted image  pa po izračunu plodnih dni naj bi bili varni dnevi  ampak zgleda da se vse skup malo zamaknal pa je nastal user posted image  user posted image .  Prvi test ki sem da delala  6 dni po zamujeni user posted image  je bil negativen. Čez nekaj dni  pa pozitiven. Sklepam da bo user posted image  spet čez rok prijokal na svet. Upam da ni bil lažno pozitiven user posted image user posted image

Ja o imenih že čisto mal razmišlam in še iščem ideje, če ima katera kakšno jo lahko kar napiše.user posted image  zaenkart v igri: Zoja, Mija, Lili, Živa, FIlip, Jaka, Lovro, Eliauser posted image

grem se je user posted image  prebudila ...

Lep dan !!!

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
5.1.2007 17:46:30   
Peli
... no jest sm nazaj user posted image
mateja82 - čestitam ob res super novici user posted image , a ni fino da maš otroke mlad?
Čestitke Klei in Nuši user posted image - res hitri...
tananejka - da ne bo nazadnje Alina vse prehitela z zobki, boš vidla kmal se bo začel, pol pa ne bo nehal user posted image , maš pa mal težav zaenkrat še  "pršparanih".

Mi mamo še zmer samo 4 zobke, se ne kaže nič novga, Aljaž je non-stop na nogah, hodi pa še ne. Bom poizkusila dat kakšno novo slikco v album.
Punce koliko vaši user posted image  spijo čez dan?

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
5.1.2007 19:10:55   
Peli
... no sm se mal pozabavala s slikcam ... in če jih katera hoče pogledat ji lahko na ZS pošljem geslo
LP

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
5.1.2007 22:06:26   
neja
Končno sem našla nekaj časa tudi za vas, saj sem bolj ali manj okupirana v lastnem domu z mojima prinčepesama in polno drugih opravil.

Čestitke vsem novopečenim 10. mesečnim user posted image  user posted image .

Soris user posted image user posted image user posted image  za zobke... pa ste jih le dočakali. Tananejka....sad če oni, tek što nisuuser posted image user posted image user posted image user posted image . Beti1, tudi Blažu user posted image user posted image user posted image  za drugi zobek.

In en velik user posted image  za Nušo in Kleo....bravo deklini, razturatauser posted image .

Moja prinčepeska pa se tako varno počuti na vseh štirih, da verjetno do osnovne šole ne hodila po dvehuser posted image user posted image user posted image . Vragec mali tako lepo gre, če se biločesa oprijema. Stoji brez opore tako dolgo, dokler ne skapira, da je nihče ne drži ali pa da se sama kje ne drži in potem hitro nazaj na rit. Sicer pa še res ima časuser posted image
Se pa kar topim zraven, ko dobim lupčka od nje in sicer, ko ji rečem, naj mi da lupčka, našobi čobice in spusti en čuden zvok, ki je malce podoben cmokanju in že dobim lubja....celega poslinjenegauser posted image .

Mateja82 tudi Jana ful rada pleše. Že zadosti je, začne Neja pet in ona že miga in ploska zraven. Ko pa sliši muziko (tudi tadivjo) pa ji itak rit mečeuser posted image .

Kahlica...jaz jo dajem gor že od petega meseca, ker je takrat ful težko kakala in je na kahlici šlo bolje in se je tako lepo navadila, da jo tudi sedaj, ko več ni nekih problemov z kakanjem dajem zjutraj in zvečer gor. Je pa res, da če z kakanjem takrat ne bi imela problemov, je na kahlico 100% ne bi dajala pred letom in pol. Takrat sem začela tudi pri Neji in je bila hitro suha. Tako da se z kahlico sedaj po moje res še ne mudi in Mončka ne se sekirat, ker noče biti gor saj še ima dosti časa za to.

Peli, te prosim za geslouser posted image . Jana spi čez dan ponavadi nekje od 11.30 do 12.30 ali 13, in mogoče še popoldan od 16.30 do 17.30. Tukaj nekje...pol ure gor ali doluser posted image .

LP

< Sporočilo je popravil neja -- 5.1.2007 22:08:09 >

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
5.1.2007 23:06:42   
soncicaT
Čer.

Neja..tudi Teo da lubčka in to izgleda tako, da odpre ustka in se z jezickom dotakne mojega lica ali česarkoli pac no.user posted image

Soris...čestitke za zobke!!!!!user posted image user posted image

Peli...bravo za zobke! Naš falot ima obe desni enkici, sem pa opazila da rineta ven tudi ze levi enkici.

Mateja82..Teo nič ne pleše.user posted image

spanje ob polni luni...Teo je kar ok spal, jaz pa sem se ponoci nekaj zbujala, pa vem da sem neke čudne sanje imela, tako da..user posted image ..

Mončka...čestitke za Linin 4. zobek!user posted image

Lepo spite, pa dobro se pokrite.user posted image user posted image user posted image  Lp

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
6.1.2007 0:30:03   
Anonimen
Pozdravljene babe!
Se bom spet mal uštulila, upam da ne bom zmotla preveč pogovorov.
Vidim da smo nekak podobno preživele Novo leto. Jaz sm se mela kr fajn. Edina sm bla ko nism nč kaj spila 2 dcl rdečega vina, s tem da sm skos jedla, pa sm bla najbolje razpoložena za ples in musko. No sej to sm tko skos hihihi

Drugače pa čestitke Klei in Ani za 10 mesecev, bravo pupe. Še malo pa sveeeečka. Juuuuuhhuuuu

Princess M; Moj Aljažek gre 2x čez dan spat. Včas za kratek čas- kako urco 2x, al pa se nardi včasih da tut za 2 ure zaspi. Na kahlico ga pa nism nč še začela navajat-sej sploh nism vedla da je že čas. A je že čas?

Grem spat je že velik ura. Bom juter do konca napisala in prebrala. Paaapaaa

(odgovor članu Princess Mononoke)
  Neposredna povezava do sporočila: 1881
6.1.2007 8:35:40   
Anuš
SoncicaT: Teo je pa pravi casanovauser posted image A kar z jezikom že vadi lubčke dajat. Čuvaj ga...user posted image user posted image user posted image

Kahla: Ravno prejle sem Kleo gor dala, pa igračke sem ji dala zraven za igrat. In v kahli ni pristalo nič drugega kot kakšen njen medo ali žogauser posted image

Spanje: Ponoči na našem koncu še vedno polna lunauser posted image . Čez dan pa od 10-11.30 in od 17-18. Lahko pa je tudi zamaknjeno, tako kot ponoči.

Plesanje: Klea tudi rada malo zamiga z bokci. Ko rečeš densadensa rada malo zamešauser posted image . Ni pa v stilu Elvisa ampak dela počepe. Včasih se drži, ni pa nujno. Če ima roki frej se zgodi da tudi ploska zraven. Dokler je ne zvrne na ritouser posted image .

Obeta se spet krasen dan, zato se poslavljam in hitim ven uživat sonce, zrak in svobodo (sem spustila vodouser posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
6.1.2007 8:40:12   
Anuš
mateja82: Lepa imena! Meni paše k Enji Zoja ali Mijauser posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
6.1.2007 10:11:35   
Peli
Ojla!
Mi smo sedaj že drugo noč zelo pridni. Aljaž jwe spal od 20h do 8:15, brez vmesne flaške ob 6h.user posted image
Plesanje - tudi naš Aljaž malo miga z boki ( naprej, nazaj, naprej - nazaj...user posted image ), tako da je prav smešen.
Lupčkanje - lupčka prbližn tako kot bi me umivaluser posted image , ja celga te oslini.
Kahla - jo že kar nekaj časa uporabla, je prav fino da se najprej fest polula in pokaka nato pa zravn vrže še kakšno dudouser posted image , al pa leze dol s kahle in to potem prekucne in po možnosti še malo zmaže user posted image user posted image  ... ja groza...user posted image

Mi smo karnaprej na nogah, zdej ničveč karnaprej ne pada na glavo, ko se utrudi se usede.
Punce kako pripravit otroka da da pa-pa, jaz mu maham in govorim daj pa-pa - on pa začne z glavo mahat (ne-ne) pa tako navihano se posmeje.
Katero igračo oz. s čem se vaši otroci najraje igrajo?
A mate kej težav ko greste z user posted image  v trgovino? Men karnaprej teži, dokler mu ne dam žemljiceuser posted image  - požeruhec user posted image .
Čestitke vsem10 mesečnikom, najbrž malo pozno user posted image . Sm vas mal zamudila.

LP

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
6.1.2007 15:15:29   
mončka
Se oglašam res samo na  hiterco ker smo  v  gužvi in vas nisem  uspela  prebrat zato vas bom  pokomentirala   ko vas uspem prečitat

Evo pa smo  tudi mi v klubo  dvomestnih številk   LINA ima danes 10 mesecevuser posted image user posted image

Anuš  se mi zdi da tudi  ti kar fajn razmišljaš še o enem bebijuuser posted image user posted image user posted image user posted image bravo  kar naštimajta boš videla kako bo fajn če bo imela Klea user posted image ali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   se mi  zdi da je  pri drugem res  vse še  bolj sladko ....user posted image user posted image user posted image user posted image

ok se beremo  čao

Samo ljubezen lahko združi starše in otroke tako, da jih izpolni in jih naredi popolne

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
6.1.2007 15:26:01   
tananejka
ALOHA

Z Alino sva bili danes na 1 urnem maratonu po sončku. Res je bilo lepo in tale sonček nas prav lepo grejeuser posted image .

No, zdej bom probala pa odgovorit na vsa vprašanjauser posted image

Lina, Blaž: ČESTITAM ZA 10mesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image

Spanje čez dan: Alina spi včasih dvakrat (od 10.30 do 11.30 in od 15.30 do 16.15) včasih pa samo enkrat na dan: od 12.30 do 14.00

Mateja82: Imena so ful lepa. Od vseh, ki si jih napisala mi je najleše ime Zoja, za fantka pa Jaka

Densanje: Alina zelo rada pleše....samo, da zasliši musko ali pa da nekdo poje/ploska z rokami se pridružiuser posted image . Najbolj pa uživa, ko gleda sestrici (ki itak non.stop plešeta) in se jima pridruži. Miga pa z rito, pa z glavo, pa roke da v zrak, pa ploska zravenuser posted image user posted image

Peli: mi pošlješ prosim geslo na ZSuser posted image

Neja: jaz tudi pravim, da bodo zdaj-zdajuser posted image pokukali teli zobki na planouser posted image

Kahla: jaz je ne uporabljam. Tudi pri dvojčicah sem počakala do 2. leta....sta pa od 2.5 leta brez plenic (tudi ponoči). Dejansko je odvisno od otroka, ko skapira je pravi čas...pri nas so bili vsi poskusi pred tem čisto brez veze. Je pa pametno kahlico uporabljat, če otrok težko kaka. Aja...pri nas je bil veliko bolj aktualen nastavek za na školjko kot kahlica, ker se je twinskama fajn zdelo, da sta šli na VELIKO straniščeuser posted image

Poljubčki: Alina je do zdaj dajala "lizkote"...Par dni nazaj je dala pa prvega cmoka (meni sevedauser posted image ) in se ji je TKO faj zdelo, da si je kar zaploskalauser posted image

Alinine besede: TATA (pomeni adijo-papa), A TO (pomeni: kaj je to?....trenutno najbolj aktualna beseda pri njejuser posted image ), ALA ali LALA (pomeni hvala...to sta jo pa dvojčici naučili, in karkoli ji daš v roke se ti zahvaliuser posted image ), LALA je pa tudi muska...pokaže na radio in reče LALA (pomeni pa: mami prižgi muskouser posted image ).

Grem....Alina je zunaj na sprehodu zaspala in se je že zbudilauser posted image

UŽIVAJTEuser posted image

< Sporočilo je popravil tananejka -- 6.1.2007 15:28:45 >

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
6.1.2007 18:56:20   
beti 1
Lina čestitke za 10.mesecev!!!
user posted image

Plesanje: sem ravno včeraj gledala Blaža, kako je migal z rito ob glasbi iz risanke "A je to". Drugače pa se mi zdi, da ima vedno toliko za pregledat, dat v usta,... da sploh nima časa, da bi slišal glasbo.

Kahla: Žiga je skorajda vsakdan kakal na kahlico nekje od osmega meseca dalje, potem jo je okoli leta in pol zasovražil, ampak je kmalu ugotovil, da je zelo fino gor kakat. Še sedaj gre kakat na kahlo in se zraven še igra, tako da je to pri nas vedno obred dolg kakih 10-15 min. Blaža sem nekajkrat poskusila posest gor, a se je še boji, za igrat je pa super, je odličen boben.

Blaž je za 10.mesecev staknil eno hudo neprijetno virozo, tako da že dve noči skorajda nisem spala. Zadnja dva dneva prime ponujeni prst in poskuša hoditi ob opori samo ene roke. Zelo previdno se je začel tudi spuščati, a mu še ne uspe ostati pokonci dalj kot par sekund.

Ljubljančanke: naslednji teden bom mela cel kup opravkov, tako da se vam bom verjetno lahko pridružila na kavici/sprehodu šele čez 14 dni.

user posted image

< Sporočilo je popravil beti 1 -- 6.1.2007 18:57:22 >

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
6.1.2007 21:45:14   
neja
Lina user posted image user posted image   za 10 mesecevuser posted image user posted image user posted image .

Beti1 user posted image user posted image user posted image  Blažu....mislim, da bo prvi predstavnik moškega spola, ki bo shodil glede na to da, se je začel spuščatuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Anuš...go for it user posted image .

Iz noči včeraj na danes je Jana spala celo noč od 20 do 7 zjutraj, ne da bi pisnilauser posted image user posted image user posted image . Potem sem jo podojila in je spala do 9. Kar super nama gre to odvajanje dojenja ponoči in moram povedat, da od takrat, ko sem se odločila, da ponoči joške več ne dobi, še je ni dobila. Saj je nekaj jokala tu pa tam (pa še verjetno bouser posted image ), ampak hitro zaspi nazaj. Jo malo pocartam in če je treba ji dam malo vode, če bi slučajno bila žejna in že drnjoha dalje. Saj bo počasi....pri vsehuser posted image .

Sedaj pa še nekaj: sicer mi je malo nerodnouser posted image , ampak vseeno sem se odločila, da vas vprašam in sicer, bi vas prosila, da če ima katera kakšno šparovo točko odveč, če bi mi jo lahko poslalauser posted image . Če pa ne, pa tudi ok...saj vprašat ni greh, a ne?user posted image

LP

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
6.1.2007 21:49:19   
soris
Lina in Blaž - čestitke za 10. mesecev user posted image user posted image user posted image     user posted image

Teja mi user posted image zvečer od 21.30 do 7.30, podnevi pa spravi skupaj nekje 2 - 3 ure, malo dopoldan in malo več popoldan.

Je pa se zdaj začela kar plazit   user posted image , iz dneva v dan obvlada večjo površino. Ji je pa dosti bolj zanimivo, če se me z eno rokico drži za prst. Si pa upa tudi par korakov sama naredit, ene 3 ji uspe, potem jo pa vržeuser posted image user posted image user posted image . Stoji pa ko lipov bog kar en čas.
Zna dat papa in tudi reče papa. Besede so pa njene še vedno baba, mama in tiste brezpomenskeuser posted image user posted image user posted image . Zna pokazat kako je velika, kje je kakšna stvar,      user posted image , plesat   user posted image , user posted image lubčka pa mi da kar bolečegauser posted image ker me zraven vgrizne. No, vsaj zdaj bo bolj boleče predvidevam, ko smo dočakali zobka.
Danes sem ji tudi mogla porezat laske spredaj, ker so ji že šli pošteno v očke. Špange pa ji nisem upala dajat gor ker nosi vse v usta in se je moja krščenka skoraj na špangici zadavila in nimam ravno prijetnih izkušenj s tem.

Zdaj pa moram it, ker Monja user posted image že čaka na pravljico. Imava eno zanimivo knjigico z naslovom Kako je prav! Ne moreš verjet kako si zapomnijo vse kar piše v knjigi, jaz pa iste stvari trobim že 2 leti pa ni  efekta user posted image user posted image user posted image

Lahko noč

"Pri nas smo vsi lepi: nobenega ogledala pri hiši ni. Pa se gledamo samo v mamine oči."(N. Maurer)

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
6.1.2007 21:51:03   
soris
Neja - jaz jih mam za izvozuser posted image . Ti samo pridi po njih, ni blema.

"Pri nas smo vsi lepi: nobenega ogledala pri hiši ni. Pa se gledamo samo v mamine oči."(N. Maurer)

(odgovor članu soris)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
6.1.2007 22:01:18   
soncicaT
Ojla!

Neja....mi imamo šparove točke ampak so nalepljene na listku...en cel listek ti dam, če rabiš...saj rabiš to za nože..al se motim?

Anuš...hehe, hmm je Teo res nekam hitro zacel.user posted image  

LINA IN BLAZ...in ostali 10-mesečniki - VSE NAJLEPŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image , še malo do BIG DAY-a...in 1. tortica bo fajn nastradala.user posted image

Mateja82...imena...hmm...meni so všeč Maks, Lovro, od punčk pa Pia mi je ful lepo, pa kaj vem, ful jih je...jaz sem pač ena taka "rozca", da gledam tudi mal na pomen imen.user posted image kaj morem.user posted image

Moram povedat da smo danes kupili Teu poganjalčka, ful je uzival, nadirkal se po stanovanju, da je ze ob 18h parajt za spanje. Je pa res, da je treba biti skot ob njem, ker ce se spredaj nasloni, se avtek dvigne in lahko butne malega. Sem pa dala na poganjalcka Teovega velikega miskota, in ga je Teo vozil, pa se zraven smejal.

Ok, bejbe, jaz sem se nabasala s solato in pomfrijem, zdaj pa grem kar v postlo.

Čao.

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
6.1.2007 23:21:28   
neja
Ojej....kako sem lahko pozabila na Blaža....Blaž, tudi tebiuser posted image    za 10. mesecevuser posted image user posted image user posted image .

SoncicaT...ja, za nože se gre in če ne potrebuješ teh točk, te lepo prosim za njih. Malo se še pomeni z svojim dragim, če jih bosta slučajno potrebovala in če ne, ti pošljem naslov na ZS, ok?

Soris, seveda si pridem po njih in tudi ti premisli, če jih res ne potrebuješuser posted image . In bravo za Tejo....tudi ona je po moje že shodila, ker če si upa naredit samostojne korake, je to touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

LPuser posted image

< Sporočilo je popravil neja -- 6.1.2007 23:22:44 >

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
7.1.2007 7:57:55   
ksenija.
Se spet malo oglašam pri vas, samo toliko, da povabim Štajerke k meni na obljubljeno srečanje. Kdaj bi vam pasalo? Meni je vseeno, lahko bilo kateri dan od 15. naprej.

Torej Mončka, Soris, Neja in mogoče še katera, vbljene s svojimiuser posted image , jaz pa bom povabila še dve aprilki.

Neja tudi jaz imam ogromno šparovih nalepkic, pa tudi Mercatorjeve lahko dobiš, če želiš.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
7.1.2007 9:15:38   
Anonimen
user posted image Enji in mojemu Marcelu vse najbolše za 10 mesecev. Seveda tudi vsem ostalim, ki so že ali še bojo dopolnili 10 mesecev.

(odgovor članu ksenija.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1894
7.1.2007 10:22:31   
katjandraž
Jutro!

Soris, čestitke za plazenje! Pravijo, da je kar fino, če vse faze razvoja osvoji!!! Pa za zobke tudi čestitke!!!user posted image

Mončka, ti moraš začet delat 15.3., jaz pa 2.2.user posted image ! Srčno upam, da mi podaljšajo porodniško, k se mi kar megli pred očmi, ko pomislim, da bi morala Ana že čez 14 dni v vrtec, če bom morala pa jaz v razred, me pa itak kap zadane. Pametno si se odločila, da greš delat za 4 ure!user posted image  V šolstvu je to bolj neizvedljivo, ker imamo itak manj ur priznanih za 40 DU, ker delamo še doma. Pa čestitke za 4. zobek!

Razprodaje: jaz ne vem, kako bom kaj drug teden. V torek imam z Ano okulista, da prečekira, če škili (se bojim, da jauser posted image ), v sredo mi bo oči avto na zavarovalnico peljal, ker sem dala lani kasko za parkirišča, vseh mogočih prask, pa nisem dala popravit, čeprav je treba avto registrirat do petkauser posted image ; v četrtek greva mogoče z Ano na plavanje, če mi podaljšajo porodniško, v petek pa registracija. Tako da bi bila v bistvu edina varianta zame v petek, ko grem itak ven avto registrirat. Sej nimam pojma, kaj bi kupila, ampak ...user posted image

Spanje podnevi: čisto različno, odvisno od tega, če gre zjutraj nazaj spat. Kadar ima mir (npr. danes, ko je Andraž pri babici), gre po jutranjem hranjenju nazaj spat. Danes je jedla okoli 7h in zaspala nazaj in zdajle (ura je 10!) še spi. Res je ponoči ful slabo spala (že drugo noč), pa vseeno. Računam, da bo šla danes vseeno še 2x spat, vendar bolj kratke variante, po pol urce do eno uro.

Kahlica: ne še!

Dojenje: midve zaključujevauser posted image user posted image user posted image . Je za novo leto pri Galu dobila gres po flaši in zdaj pri meni samo še parkrat potegne, včasih pa jo sploh pozabim pristavit, ji da user posted image  kar flašo, medtem ko jaz ponavadi še Andraža rihtam v kopalnici. Zjutraj tudi samo prakrat potegne, tako da je tudi zjutraj že v glavnem na flaši. Imam feeling, da se je spet v lička poredila, odkar je na gresu. To je namreč orng doza, 180ml gresa (praha), nato da vrha flaše voda (okoli 270ml je vse skupaj). Sem ji že pred nakaj časa poskusila dat gres po flaši, tako da sem dala veliko manj gresa, pa ni hotela. Je tisto res bolj zanič.

Ljubljančanke: jaz bil fuuul šla na bowling!!!! Samo bi bilo treba malo pohitet in to organizirat še ta mesec. Potem bo malo težje, ko moj gre, prva dva vikenda v februarju, imamo pa že plane.

Gremo v Belgijo 31.1. za 2 dni mojo sestro obiskat, ki bo 1.2. praznovala 30 let, naslednji vikend bova pa midva sama kam šla, otroka pa bosta pri mojih starših. Poznate kakšen primeren kraj za romantiko zganjat čez vikend? Sva malo razmišljala o kakšnih savnah, bazenih ipd., ful bi šla pa tudi v kakšen zabaviščni park (Gardaland ipd.), samo kakor je meni znano, je vse pozimi zaprtouser posted image . Mariborčanke: baje imate pri vas neke savne, ki jih lahko zakupiš za 2 uri in je poceni in ful dobro. Je katera že sprobala?

Plesanje: tudi Ana rada pleše, ko sliši pametnega kužka, je sploh zabavno.

Peli: lepo, da si spet nazaj s svojim nickom. Geslo, prosim.

Lubčkanje: Ana vrže lubčka, da roko pred usta, to je vse.

Lina, Blaž, Marcel in Enja vse najboljše za 10 mesecev!!!

Sparove nalepke: jih imam malo morje, če katera rabi, naj kar pove!

Zdej grem pa hitro k Ani, se je vmes že zbudila, jo je user posted image  previl in preoblekel, ona ga je pa v zahvalo polulala.user posted image Mi ni čist jasno, kako jima je uspelo. Sem brala vaše poste in zraven pisala, zato tako zmeden post. Upam, da se vam ga bo sploh dalo brat. Lepo nedeljo!!!!

(odgovor članu soris)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
7.1.2007 11:02:24   
neja
Enja in Marcel user posted image  za 10. mesecevuser posted image user posted image user posted image . Še malo, pa se bomo preselile na drug forum in sicer Otrokuser posted image user posted image user posted image user posted image . Tam še bo le zanimivo, ker bodo takrat naši bivši dojenčki že prave vragolije vzganjaliuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Peli, ful imaš lepe slike. Pravi frajer je tvoj user posted image .

Ksenija. se vidimouser posted image .

Katjandraž jaz bi te lepo prosila za šparove nalepkeuser posted image . A bi mi jih poslala kolikor jih pač imaš odveč? Pa če še jih katera druga želi, bom tudi samo ene nalepkice vesela.
Jutri pa se ti pridružim z ločevalno dieto. Komaj že čakam, da se malo spucam vse te požrtije. Menda sem že itak sladkorno fasalauser posted image user posted image user posted image . Ti boš pa kmalu že konec, ne? A zaupaš koliko kg ti je šlo dol?

user posted image

< Sporočilo je popravil neja -- 7.1.2007 11:03:46 >

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
7.1.2007 11:44:09   
Anuš
Lina, Marcel, Enja in Blaž Vse Naj Naj!

Še en dojenček? user posted image user posted image user posted image Ja, sej jaz sem takoj za še enega (še 2 če sem bolj natančna) ampak čez kakšne 3 leta. Mi to bolj ustreza kot da so bolj skupaj. Ampak tu je še moj dragi, ki mu je Klea dovoljuser posted image user posted image user posted image . In ker sem pametna punca nič kaj preveč ne težim in pač upam, da si bo premislil. Zadnjič me je celo hotu nekaj sprobavat, da bi on šel kar na sterilizacijo, da ne bo problemov, pa sem čist flegma rekla, da ja, to je pa res še najboljšuser posted image user posted image user posted image . In je reku, da sej daš pač v banko, če si premisliva, pa sem spet rekla, da brez veze, sej si nauvauser posted image user posted image user posted image . Mu ni ratal, da bi nasedla. Če pa ne bo za stvar, bomo pač poiskali nadomestnega očita- Klea pa že ne bo edinkauser posted image

Neja: Jaz tudi besno zbiram te nalepke ampak mercatorjeve. Danes si grem verjetno kupit že 4 kastrolouser posted image . Sem že 4 lonce v smeti zagnala, te so mi res dobri! Smrekic od interspara pa žal nimam, ampak zgleda, da te bojo marčice dobro založile z njimi, jih boš lahko še za vnuke imelauser posted image . user posted image user posted image user posted image za spanje. Dobro ti gre tole z odstavljanjem. Mi smo, še sama ne vem kdaj, spet na 3 dojenjih čez nočuser posted image DEMT!!!! Moram se malo spočit, potem se ji bom lahko upirala smrkljici. Tale NL se mi še zmeraj poznauser posted image

Lubčka Klea cmokne na daleč. Ko rečeš, da naj da lubčka, ustnice skupaj da, malo not potegne in cmokne.

Bowling: OK

Plavanje: A gre kera na FŠ v nadaljevalni tečaj z dojenčkom? Jaz bi šla, bom šla.

Peli: geslo prosim! Drugače pa se mi zdi, da si manjkalauser posted image , ko smo se zmenile, da bojo enotna gesla za vse (marec). Ker je bilo vsega preveč in cela zmešnjava...

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
7.1.2007 12:02:40   
neja
Anuš, če želiš ti pošljem Mercatorjeve, ker jaz jih imam še nekaj odveč. Kolikor jih mislim ponucat jih itak že imam nalepljene, ostalo pa lahko dobiš, če rabiš. A imaš mogoče tisto posodo, ki ima na pokrovu kar odcejalnik zraven? Meni se tista ful sveti, samo ne vem, katera bi bila boljša....tamala ali večjauser posted image user posted image . Pa še eno ponev imam namen nabavit in bo kar zadosti.
Tvojega user posted image  pa si dobro nabrisalauser posted image user posted image user posted image .

user posted image Lupčkanjeuser posted image : danes zjutraj je Jana začela dajat takšne lupčke, da najprej našobi čobico, potem cmokneuser posted image in šele potem se skloni k meni in me posliniuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Bye

< Sporočilo je popravil neja -- 7.1.2007 12:03:14 >

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
7.1.2007 12:14:58   
soncicaT
Neja...imaš ZS.

Lp

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
7.1.2007 12:28:00   
beti 1
Enja in Marcel čestitke!!!
user posted image
Danes me čaka še veeeliiiko pakiranja, vse od naših počitnic, pa še vsa smučarska oprema za smučanje.

user posted image

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?