katjandraž
|
Jutro! Soris, čestitke za plazenje! Pravijo, da je kar fino, če vse faze razvoja osvoji!!! Pa za zobke tudi čestitke!!! Mončka, ti moraš začet delat 15.3., jaz pa 2.2. ! Srčno upam, da mi podaljšajo porodniško, k se mi kar megli pred očmi, ko pomislim, da bi morala Ana že čez 14 dni v vrtec, če bom morala pa jaz v razred, me pa itak kap zadane. Pametno si se odločila, da greš delat za 4 ure! V šolstvu je to bolj neizvedljivo, ker imamo itak manj ur priznanih za 40 DU, ker delamo še doma. Pa čestitke za 4. zobek! Razprodaje: jaz ne vem, kako bom kaj drug teden. V torek imam z Ano okulista, da prečekira, če škili (se bojim, da ja ), v sredo mi bo oči avto na zavarovalnico peljal, ker sem dala lani kasko za parkirišča, vseh mogočih prask, pa nisem dala popravit, čeprav je treba avto registrirat do petka ; v četrtek greva mogoče z Ano na plavanje, če mi podaljšajo porodniško, v petek pa registracija. Tako da bi bila v bistvu edina varianta zame v petek, ko grem itak ven avto registrirat. Sej nimam pojma, kaj bi kupila, ampak ... Spanje podnevi: čisto različno, odvisno od tega, če gre zjutraj nazaj spat. Kadar ima mir (npr. danes, ko je Andraž pri babici), gre po jutranjem hranjenju nazaj spat. Danes je jedla okoli 7h in zaspala nazaj in zdajle (ura je 10!) še spi. Res je ponoči ful slabo spala (že drugo noč), pa vseeno. Računam, da bo šla danes vseeno še 2x spat, vendar bolj kratke variante, po pol urce do eno uro. Kahlica: ne še! Dojenje: midve zaključujeva . Je za novo leto pri Galu dobila gres po flaši in zdaj pri meni samo še parkrat potegne, včasih pa jo sploh pozabim pristavit, ji da kar flašo, medtem ko jaz ponavadi še Andraža rihtam v kopalnici. Zjutraj tudi samo prakrat potegne, tako da je tudi zjutraj že v glavnem na flaši. Imam feeling, da se je spet v lička poredila, odkar je na gresu. To je namreč orng doza, 180ml gresa (praha), nato da vrha flaše voda (okoli 270ml je vse skupaj). Sem ji že pred nakaj časa poskusila dat gres po flaši, tako da sem dala veliko manj gresa, pa ni hotela. Je tisto res bolj zanič. Ljubljančanke: jaz bil fuuul šla na bowling!!!! Samo bi bilo treba malo pohitet in to organizirat še ta mesec. Potem bo malo težje, ko moj gre, prva dva vikenda v februarju, imamo pa že plane. Gremo v Belgijo 31.1. za 2 dni mojo sestro obiskat, ki bo 1.2. praznovala 30 let, naslednji vikend bova pa midva sama kam šla, otroka pa bosta pri mojih starših. Poznate kakšen primeren kraj za romantiko zganjat čez vikend? Sva malo razmišljala o kakšnih savnah, bazenih ipd., ful bi šla pa tudi v kakšen zabaviščni park (Gardaland ipd.), samo kakor je meni znano, je vse pozimi zaprto . Mariborčanke: baje imate pri vas neke savne, ki jih lahko zakupiš za 2 uri in je poceni in ful dobro. Je katera že sprobala? Plesanje: tudi Ana rada pleše, ko sliši pametnega kužka, je sploh zabavno. Peli: lepo, da si spet nazaj s svojim nickom. Geslo, prosim. Lubčkanje: Ana vrže lubčka, da roko pred usta, to je vse. Lina, Blaž, Marcel in Enja vse najboljše za 10 mesecev!!! Sparove nalepke: jih imam malo morje, če katera rabi, naj kar pove! Zdej grem pa hitro k Ani, se je vmes že zbudila, jo je previl in preoblekel, ona ga je pa v zahvalo polulala. Mi ni čist jasno, kako jima je uspelo. Sem brala vaše poste in zraven pisala, zato tako zmeden post. Upam, da se vam ga bo sploh dalo brat. Lepo nedeljo!!!!
|