soncicaT
|
Haj! Takole, da nas zopet vržem na prvo stran. Vidim, da se tukaj res skoraj nič več ne piše. No, ja, otroci so že večji, pa zmanjkuje časa . Katjandraž...jaz nimam FB, tako da žal ne bo šlo. Bi pa z veseljem povprašala tananejko, če je slučajno bila, joj, kolk časa nazaj..kako leto nazaj v Europarku v igralnici v Mb z deklicami...ker se mi zdi, da sem jih videla. No, če niso bile, sem se pač zmotila. Ja, naš Teo..veliki fant. Je že izredno samostojen, trenutno uživa počitnice, ker pač mu to želim omogočit in je trenutno to mogoče...vrtca se nič kaj ne veseli - kljub temu, da ima že nekaj prijateljev od lani. Drugače ima še vedno najraje avtomobile, pa seveda Ben 10 je zdaj "in", je pa zanimivo, da kljub temu, da ga nič ne silim, pozna že vse črke, malce mu uspe že tudi kaj napisati, pa tudi bere že malo. Zelo mu pomaga Vedi, ki ga že obvlada. Ja, no, najbolj všeč seveda mu je pa navaden "kompjuter" , na katerem igra igrice. Drugače pa rad prebira knjigice, trenutno bereva Bolka in Lolka. Zelo rad je tudi zunaj, kjer se vozi s skirojem,ter s kolesom, žal še s pomožnimi koleščki. Smo par mesecev nazaj poskusili dati dol pomožna kolesca, pa še ni šlo..tako da so zdaj zopet varno nameščena. No, seveda najraje pa peče z atijem na žaru, trenutno je "in " koruza, čeprav je niti nima tako rad. katjandraž...ja, šola se bliža, jaz tudi upam, da se kaj odpre, saj sem sedaj delala ene druge stvari, ne ravno povezane s šolo, si pa seveda kmalu želim zopet poučevati. Se še kaj oglasim. LP
|