katjandraž
|
Tudi pri nas smo Silvestrovo lepo preživeli. Šli smo k februarčici Urši, kjer sta se Gal in Ana zabavala po svoje, Andraži pa je prečekiral vse njune igrače, potem pa se je igral s plastelinom, ki mu ga je tam pustil Dedek Mraz. Prvi je šel spat Gal, potem okoli 22.30 Ana, okoli 23.30 pa je na kavču v dnevni sobi pred TV omagal še Andraž. Ob polnoči smo šli na balkon v zgornje nasdstropje hiše gledat še ognjemet, ki je bil fenomenalen, Sosedje so se dobro opremili, pa tudi Urša je nekaj nabavila. Prva sem šla noter jaz, ker me je skrbelo, da bi se Andraž preveč premetaval in padel s kavča, pa še 2 od njunih 4 kuž se bojita pokanja, pa sem ju malo crkljala. Mi je prav pasalo . Smo imeli tudi pri nas psičko, ki se je GROZNO bala vsakega pokanja, neviht ipd in jo še zdaj ful pogrešam, čeprav je poginila že pred 4 leti. Ko je bilo ognjemetov konec, smo igrali do 4h tarok. Ua, bilo je super, ker ga že zeeeeelo dolgo nisem igrala. Seveda sta naju fanta premagala, pa nič hudga. Smo se potem spokali domov, ker se mali ponavadi zgodaj zbudi. Sta se mala dva nekaj na pol zbudila, ko smo ju dajali v avto in potem ven. Andraž je tako spal pri nama do jutra (7.30 ), Ana pa prvih 20 minut tudi, potem se je pa zbudila in sm jo morala ob 5h podojit, potem pa sem jo prestavila v njeno posteljico. Tko da sem spala od 5h-7.30. Itak da sva bila oba ves dan koma, popoldne nama je celo ratalo zaspat, a kaj ko sta oba otroka naenkrat spala le 20 minut. Danes sva bila pa že kot nova! Klea in moja Ana sta danes že na dvo mestni številki, saj sta doplnili 10 mesecev! Zadnjič sem vam hotela napisat (pa mi je pol zbrisalo), da je bilo na muzejskem vlaku in potem v Atlantisu super! Sploh v Atlantisu me je Ana spet razveselila, saj se je prvič uspela sama dvignit na noge. Pomagala ji je sicer voda, ampak vseeno. Blaž, čestitke za nov zobek ! Uspešen začetek novega tedna, pa da ne boste preveč zapravljale punce! Kmalu bojo razprodaje, a ne? Cene bojo pa smešno majhne, samo kaj, ko bojo v EUR . Mene bo tole kar zmedlo .
|