|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
3.1.2007 7:30:15   
Anuš
katjandražuser posted image Ana za dvig! Nima veze, če je voda pomagala, gre za ravnotežjeuser posted image In feeling! Pa vse najnaj za 10 mesecev!user posted image

Blaž: user posted image za 2 zobek. In gledanje ognjemetauser posted image

soris: saj bo tole z zobki...

katjandraž: kdaj so razprodaje? A bi se kaj dobileuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soris)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
3.1.2007 9:30:33   
mončka
Jutro!

Klea in Ana
user posted image za vajinih 10 mesecev uuuuuhhhh- še malo  bodo pihali 1 svečko.

Saj  vse lepo in prav samo jaz moram začet  okoli 15.03. delat in  mi prav nič ne diši grrrrrrrrrrr

Katjandraž- user posted image user posted image za Anine podvige  sicer pa ti je Anuš res lepo napisala ni važno če ji je pomagala voda.......

Beti 1 -user posted image za  drugi zobek

Soris  user posted image user posted image za Tejino
user posted image   ...

Anuš -tvoja Klea pa je res tipica da je naredila že prve samostojne korake .... daj poročaj malo kako  ji gre  dalje ....user posted image user posted image user posted image

Tudi moj možek je  danes začel delat Matic pa je  šel  seveda   v šolo tako..... .midve z Lino pa še uživama zaenkrat ....no  tudi nama Marca   to mine bo treba  v službo.Sicer pa me tolaži  samo to,  da Lini ne bo treba v jaslice zaenkratuser posted image user posted image user posted image
in seveda user posted image user posted image user posted image user posted image za 4 urni delavnikuser posted image user posted image user posted image tistemu ki si je to izmislil user posted image user posted image user posted image user posted image pametna odločitevuser posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan

< Sporočilo je popravil mončka -- 3.1.2007 9:33:01 >

Samo ljubezen lahko združi starše in otroke tako, da jih izpolni in jih naredi popolne

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
3.1.2007 10:40:47   
tananejka
user posted image user posted image user posted image user posted image

3 dni se nisem oglasila....mislim, da je to moj rekord user posted image

Ja, veliko se je dogajalo, pa malo smo bili leni te dniuser posted image ....sicer je pa Anuš povedala, kako smo preživeli praznovanje novega letauser posted image . Smo ga prav fino zažuraliuser posted image . Alina je spala celo noč (zbudila se je ob 4.30 in potem spala do 9.20.user posted image  Ni mi pa jasno, zakaj ji je ratalo samo 1x, zdaj ga pa spet biksa po staremuser posted image user posted image . No, vsaj za silvestra me je pustila pri miru, ona že ve, kdaj ima mami time-outuser posted image .
Dedek Mraz je pozabil eno samcato darilo: Alinin prvi zobekuser posted image . Soris: kot je napisala Anuš....saj bo....ampak kdaj se pa tudi jaz sprašujemuser posted image user posted image user posted image

Klea in Ana: ČESTITKE ZA 10. MESEČNICOuser posted image user posted image user posted image user posted image
Blaž: user posted image  za drugi zobek
Ana: za podvig na plavanjuuser posted image user posted image

Razprodaje: jaz sem takoj zato, da se dobimouser posted image user posted image . Si moram kupit kakšne kavbojke...pa še kaj se bom spomnilauser posted image . Milim, da se začnejo s ponedeljkomuser posted image

Grem z Alinči na sprehod, ker se je prikazal sonček. JUHUHUHUuser posted image

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
3.1.2007 17:51:07   
soncicaT
Haj!

Na hitro sem vas preletela.

Pri nas je vse po starem, oziroma ZOBKI...poleg 1. enkice desno spodaj, je zunaj ze 1. enkica desno zgoraj, rine pa ven ze 2. enkica levo spodaj.

Drugače Teo dirka sem pa tja, šiba sto na uro po vseh 4h. Med prazniki nas je zabaval s svojim dirkanjem. Poleg tega se postavlja na nogici, previjat se sploh noče več leže, temveč stoje! Si lahk predstavljate kako to izgleda. Pa še eno foro ima, ko se postavi na nogi, se frajer lepo spusti, sicer se zna lepo usest, ampak včasih kar pozabi in se enostavno spusti, mi ga pa lovimo.user posted image  Malo ze prestavlja nogici, npr prime se stolčka za hranjenje in ko se ta premakne, Teo naredi korak, dva. Ampak za samostojno hojo je še prešibak, tudi ravnotežje ga še muči. Saj še ima veliko časa, ne vem kam se mu mudi!user posted image

Mateja82...iskrene čestitke! Lepa novička.user posted image user posted image

Vidim da ste ga kar zazurale za novo leto. Mi smo pa bili doma, uzivali, se stiskali, cvekali, sekali glupe fore, pili, jedli (a se bodo kile kej ustalile al ne, sem ze lepo shujsala, ampak zdaj tud ce samo malo kruha pojem, ze gre gor, kriza!user posted image user posted image ), skratka, Teo se je zbudil ene 3x ponoci, mal povlekel in spal dalje do 9h zjutraj!

Nic, da ne bom predolga, imam perilo za zlikat, kuhinjo za porihtat, eno knjigo se berem, itd, itd, itd..dela sploh ne zmanjka...

Ok, se se kej beremo, čau

(odgovor članu soris)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
3.1.2007 21:57:48   
Anuš
soncicaT: A Teota kaj na desno vleče zaradi zobk?user posted image user posted image user posted image Ja saj ni čudno, da ga ravnotežje zezauser posted image user posted image user posted image

Mončka:
Klea pridno vadi hojo po dveh. Jaz je nič ne silim in ji pri tem puščam popolnoma proste roke, oziroma nogeuser posted image . Edino zdaj, ko vsi vejo, da kao hodi, moramo malo šova narest. Ampak itak, da na predstavi zmrzne in se vsedeuser posted image . Pol pa ko že vsi pozabijo, se Klea sama malo sprehodi.

tananejka:
Baje, da je bila danes ponoči polna luna. Pri mojmu v službi se jih je vsaj pet zbudilo okrog 2 in ni moglo nazaj zaspat. Tako, da brez skrbi. Dons ponoči sploh ne boš vedela, da je Alina v spalniciuser posted image Jutri ob 10 pa se vidimo v mojmufituuser posted image

Ljubljančanke: Če bo v petek še tako lepo vreme kot danes, bi se lahko dobile na kakšnem sprehodu ob cca. 10. Naslednji teden pa rezervirajte en d(opold)an za cunjeuser posted image Ko si bojo ta najbolj goreči že vse nagrabili, tisti ta bolj leni pa še malo odlašali... Tam vmes skočimo meuser posted image

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
4.1.2007 0:00:24   
Princess Mononoke
Srečno Novo Leto! Veliko zdravja, veselja in nepozabnih trenutkov.

Čestitke vsem za nove zobke, 10. mesecev, prve korake...user posted image

Mateja82 čestitke za user posted image , da bi bila čim lažja...

Pri nas je še vedno gips na nogi user posted image  in Ema je postala kar spretna z njim. Po moje ga bo še pogrešala. Bomo videli čez teden dni, ko ga dol vzamemo. Štiri zgornji zobki počasi ven lezejo. Spanje pa je ostalo kar po starem. Sem upala da ga bo Dedek Mraz s sabo vzel. Anuš se mi zdi da je Ema na isti rutini spanja (oz nespanja) kot Klea. Če se zbudi tri krat na noč se mi zdi da je super spala. Prav tako sem hvaležna če jo lahko podojim in spet zaspi, če pa se zmisli da bi norela po postelji in to traja najmanj eno uro ... sem jaz user posted image .

Mene je kar sram priznat da Novega Leta nisem uspela dočakat, saj sem zaspala od utrujenosti. Sicer je Ema poskrbela da sem se vsako uro in pol zbudila, vendar to ni bilo ravno žuranje user posted image .

Kar se tiče vremena ima ta mala res srečo, saj je bilo bolj deževno in hladno, definitivno ne za na plažo tako da ni nič zamudila.

Mene zanima koliko spijo vaši marčki (ke) čez dan? Ali je katera že začela učit jih kakat na kahlico in kakšno metodo uporabljate?

Anuš: Princess Mononoke je japonska risanka od Hayao Mizayaki-ja, ki je med drugim naredil tudi "Spirited away". Vzrok da uporabljam ime Mononoke je ker mi je ta karaker ušeč. Gre za boj med mitološkimi bogovi živali gozda z ljudmi, ki uničujejo gozd da bi naredili rudnik železa. Mononoke je človek, ki je bila vzgojena z volkom. Sicer pa sem želela uporabiti le ime Mononoke ampak sem naredila napako v tipkanju mojega e-maila tako da je na RR sedaj zasedeno in uporabljem celo ime.   

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
4.1.2007 9:57:47   
soncicaT
Haaj!!!user posted image

No mi smo ze v akciji, sam moram odgovorit Anuš, user posted image user posted image user posted image hahaha, ma kaj vem, je pa res hecno, da mu na desni rastejo zobki najprej. Bi pričakovala da bosta najprej spodnji enkici, pa ne...tako da ko bo dobil še levi enkci bo shodil!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uzivajte!user posted image

< Sporočilo je popravil soncicaT -- 4.1.2007 9:59:03 >

(odgovor članu Princess Mononoke)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
4.1.2007 11:09:43   
beti 1
Helou!

Mi smo se včeraj preko dneva sončili pri tašči. Smo bli dve uri skupaj zunaj na sončkuuser posted image . Je blo prav lepo toplo.

Tananejka, so nam zgleda vsem prazniki lenobo v tipke nastavli. Jaz se tudi le s težavo spravim kaj napisat.

ANA z malo zamude čestitke za 10. mesecevuser posted image , pa čestitke za podvig na dveh nogahuser posted image . Mami zdaj jo pa le čimvečkrat v bazen pelji, ko bo osvojila tehniko, bo šlo tudi na suhem lepše in lažje (sem Ezi isto svetovala za Roka).

Soris, Tananejka, dobrih mož je sicer zmanjkalo, ampak če ne prej vam bo pomlad zagotovo prinesla zobke.user posted image Še noben ni brez ostal.user posted image  user posted image  user posted image  

Mončka ti kar malo zavidam , če greš šele s 15.3. delat. Jaz močno upam, da mi rata potegnit do 1.3., o kakšem polovičnem delovnem času pa lahko samo sanjam.

Princess Mononoke: mi sploh ni potegnilo, da bi to lahko blo Japonsko ime. user posted image  Ema še dvakrat se obrnete, pa ne bo več gipsa.

Spanje: se pridružujem klubu nespečnic. Blaž se odkar so mu začeli rast zobki redno zbuja okoli enajstih in potem rabi pol do ene ure, da nazaj zaspi. Sem ga včeraj pustila kar malo jokcat da je potem končno zaspal. Do jutra pa se potem obvezno še vsaj 2x zbudi. Čez dan pa lepo spi, vsaj 2x, pa vse skupaj mora spat vsaj 2 uri, da lahko potem spet nori po hiši.

Razprodaje: sem takoj za, po dveh nosečnostih rabim novo garderobo. Ne vem pa, kje bom dobila varuško. Jo rabim že v sredo, ko mava z Žigijem posvetovalnico pri treh letih.

Blaž se je zbudu, šibam mu naredit malico.

user posted image

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
4.1.2007 11:38:12   
tananejka
OJLA!

Zdajle sva bili z Alino na poporodni telovadbi...pa tudi Klea in Anja sta bili. Hmmm, mislim, da ne bova več šli. Vsi so v lupinicah in še ne plazijo, med tem ko je Alina raziskala celo telovadnico in hodila gledat dojenčkeuser posted image . Bom rajši sama hodila na aerobiko in od tega kaj odneslauser posted image

Danes jo peljem na kontrolo k svoji pediatrinji. Upam, da se na pljučkih nič več ne sliši. Danes je 9. dan jemanja Hiconcila pa še parkrat na dan zakašljauser posted image . Pa iz noska se ji tudi še ulije (če greva iz toplega na mrzel zrak, ali obratnouser posted image )...pa saj to se še odraslim dogaja pozimi, ane?

Spanje: Alina kar nadaljuje tempo nespanja (razen za novoletno noč, me je presenetilauser posted image ). Danes se je od 20 do 22 zbudila 2x, potem pa še 3x do 8ih zjutrajuser posted image . Saj bo boljšeuser posted image . Tam do 1. leta bomo že (približno) dobro spaliuser posted image . Jaz se še vedno tolažim, da so krivi zobkiuser posted image user posted image user posted image

Razprodaje: meni ustreza sreda, četrtek ali petekuser posted image  

Lep danuser posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
4.1.2007 11:44:01   
Mateja82
Pozdravljene!!!

Najprej vse njaboljše vsem user posted image  user posted image  ki so dopolnili 10 mesecev!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Princess Mononoke  Enja spi čez dan povprečno   2 x po 45 minut všasih malo podaljša ponavadi  pa malo skrajša.user posted image

Na kahlico jo še ne navajam, niti še nevem kako naj s tem sploh začnem user posted image

Vidim da se nekaj pogovarjate o razprodajah. Kdaj pa se začnejo??

Drugače pa je našauser posted image  še vedno mučijo zobki in je posledično malo bolj sitna, ampak bo kmalu minilo.
drug teden v sredo imam prvi pregled user posted image . Upam da bo  z user posted image  vse vredu.  Je pa user posted image  zaenkrat veliko lažja kot je bila prvič, ko bi le tako ostalouser posted image . Z user posted image  že razmišljava da bo treba vrjetno tudi  avto  zamnejat, zdaj ko nas bo več. user posted image

Lep dan še naprej !!!!

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
4.1.2007 11:44:43   
soncicaT
tananejka..saj ga Teo tudi tako biksa s sanjem. Veš kaj me zanima, kaj narediš ko se ti pupa zbudi? A ji daš dojko, al jo kako drugače uspavaš? Midva s Teom se še vedno dojiva, se mi zdi, čedalje bolj, čeprav ga jaz potem kar posilim s kakim jogurtom, itd. On pa me skoz grabi po zizi.user posted image  Do sluzbe bova morala nehat d dojenjem, da se navadi spat brez dojke.

lp

p.s. meni gre počasi ta sladoledko na živceuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil soncicaT -- 4.1.2007 11:46:50 >

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
4.1.2007 13:08:14   
tananejka
SoncicaT: jaz Alino čez dan ne dojim več. Samo zvečer pred spanjem in NA ŽALOST ponoči vsaj 2x. Jaz ji dam joško, ker trenutno nisem pripravljena za druge ukrepeuser posted image  (ukrepi: ignoriranje jokice)....bodo pa slej, ko prej neizbežni... čene prej pa takrat, ko bom nehala dojituser posted image . Dokler se zbudim (dokaj) spočita naj ji bo, potem bo pa že vidla hudičkauser posted image .
Nekaj časa sem ji dajala dudo, zdaj jo pa zabriše ven...tudi z vodo ali čajem ni več zadovoljnauser posted image

Mateja82: super, da user posted image  dobro prenašaš. Držim pesti, da tako ostane in da bo na pregledu vse OK. Pa poročaj, ko opravišuser posted image

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
4.1.2007 13:28:48   
soncicaT
tananejka...saj midva se čez dan tudi ne dojiva, je pa res, da ko je bil med prazniki bolan, sem ga seveda bolj pogosto dojila, da je vsaj pil in nekaj "pojedel", hvala bogu za dojenje, pravim jaz. Ampak zdaj se je malo razvadil in je čez dan malo krize, ker hoče pit. Zvečer imava obvezno še dojenje kljub kaši, pa seveda ponoči se zbudi tudi kot tvoja pupa.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1863
4.1.2007 13:55:55   
tananejka
SoncicaT: kadar so otroci bolančkani je super, če se še dojijouser posted image . Kot praviš vsaj malo pijejo pa cartajo se in veliko manj možnosti je da bi dehidrirali. Pri nas se je začelo nočno bujenje, ko je bila bolna pri 7. mesecih (takrat je bilo kar hudo) in je non-stop visela na joški....ampak, hvala bogu, da je imela vsaj to.

Saj se bomo naspaleuser posted image ....ko bodo večji jih bomo pa mamice zbujale, OKuser posted image user posted image

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
4.1.2007 14:04:15   
Anonimen
Nuser posted image ajprej vsem čestitam, ki ste že dopolnili 10 mesecev!

Marcel je sedaj zdrav, joj kako je bil bogi celih 5 dni je trajalo. Ni mogel jesti, piti nič.

Danes sva imela kontrolo v RA. Vse je uredu plazi se, prime se in dvigne, samo je rekla zdravnica da preveč gre na prste. kontrolo imava čez tri mesece.

Mateja 82 zelo lepa novica ČESTITKE.

(odgovor članu soncicaT)
  Neposredna povezava do sporočila: 1865
4.1.2007 14:23:22   
Mateja82
Jilic  Sem te že mislila  že zdavnaj vprašat pa vedno pozabim user posted image  Katero pediatrinjo ima tvoj user posted image  ?

Sej nočem neki pametovat ampak men je pediatrinja svetovala da naj tamalo ne držim za rokici, kadar hodi, ampak po pazduho in jo med hojo vlečem rahlo nazaj, da bo uporabljala celo stopalo in ne samo prstke. Pa tudi hojici je odsvetovala.

lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
4.1.2007 14:56:03   
Anonimen
Pečnikovo imava, vendar danes v RA sem imela Bojovičevo in mi je danes isto tako povedala kot si ti napisala.

(odgovor članu Mateja82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1867
4.1.2007 16:09:46   
soris
Sem tako vesela, da vam moram takoj napisat:

KONČNO ZAPUŠČAMO društvo brezzobih marsovčkuser posted image user posted image user posted image user posted image . Na plano sta pokukali spodnji dve enici. In to skoraj istočasno kot pri Monji. Monja je dobila zobke 5 dni pred 10. mesecem, Teja pa 7. dni prej user posted image
Pa smo jih končno dočakali. Jej, sem vesela.

"Pri nas smo vsi lepi: nobenega ogledala pri hiši ni. Pa se gledamo samo v mamine oči."(N. Maurer)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
4.1.2007 16:39:34   
Mateja82
user posted image user posted image user posted image  dobrodošla med zobkarji user posted image

(odgovor članu soris)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
4.1.2007 16:48:39   
tananejka
No, pa je Alina ostala sama v društvuuser posted image

Soris: ti verjamem, da si vesela. Superuser posted image

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
4.1.2007 18:27:32   
beti 1
user posted image user posted image user posted image  Teja!!! Malo je manjkalo, pa bi Blaža še prehitela pri številu zob.

Tananejka, a si pogledala, če ste res še vedno brez? user posted image  user posted image  user posted image  Včasih kakšen zobek kar preseneti, ko tako hitro ven pokuka. Drugače pa uživajta posebni statususer posted image user posted image user posted image . Bosta imeli pravico priredit žurko ob ukinitvi kluba.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1871
4.1.2007 20:08:30   
soncicaT
V album sem dala malo slikic, če zelite si poglejte, geslo je znano.

Ene fotke so od danes, ko mi je mali pomagal obesat perilo in dajat stvari v pralni stroj, ena ali dve sta z bozicnih praznikov, no sej boste videle.

Pa pa

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
4.1.2007 22:18:07   
Anuš
tananejka:  Ja, dons res ni bilo ne vem kaj na poporodniuser posted image Se mi zdi, da moški vaditelji ne razumejo čist dobro kako te ena nosečnost razštelauser posted image user posted image user posted image Je kar pretiraval s ponovitvami, kot da smo rambotiuser posted image . Se vidiva na večernih urah! Jaz sem bila potem še v porodnišnici na poporodni, tako da sem ziher zgubila vse kar se je med prazniki nabralouser posted image

Princess Mononoke:
Tole je bilo pa izčrpno, si pa prava poznavalka risank. In to Japonskih? Jaz nimam pojma niti kdo je avtor Smrkcovuser posted image A ima Ema kaj močnejše bedro zaradi gipsa? A ne bi bilo smešno, ko ji boste dali gips dol, da bi se s poškodovano nogo hitreje odrivala in se vrtela v kroguuser posted image user posted image user posted image Zdele je pa bilo mogoče čutiti, da sem v otroštvu bila predmet mučenja dveh starejših bratovuser posted image user posted image user posted image

soris: user posted image dobrodošla v klubu zobarjevuser posted image

tananejka: upam, da bo šel Alinin klub kmalu v stečaj in se bo direktorica kluba in edina zaposlena kmalu pridružila našimuser posted image user posted image

mateja82: zanima me nekaj... A si ti že dobilauser posted image ? ker jaz je še zmeraj nimam in sploh ne razmišljam o zaščiti- preveč no... Pa smo zaščiteni, pa nismo, pa smo, pa... Pa me zanima, če ste se pri vas tudi igrali rusko ruletouser posted image Držim pesti, da bo na pregledu vse OK! A imaš že izbrana imena? Deeeej povejuser posted image

sončicaT: Jaz Kleo dojim zjutraj, popoldne, zvečer in 2x ponoči. Ma, mi ni panike razen ponoči.

Spanje: izgleda, da je bila danes tudi polna luna?. Me zanima, če bo tudi to noč. Pri nas, Tananejki, sonciciT, beti1...user posted image

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
5.1.2007 8:41:05   
tananejka
DOBRO jutrouser posted image

Dans je bila pa fajn noč. O polni luni ne duha ne sluha user posted image user posted image . Alinči je zaspala ob 21.30 is se zbudila prvič šele ob 2.30user posted image . Do jutra pa samo še 1x user posted image .

Anuš: tudi jaz upam, da bo tale klub šel v stečaj po hitrem postopkuuser posted image . Problem je, ker se direktorica bori na vse pretege in se oprijema še zadnjih bilk nezobarstvauser posted image .

Tisto o zaščiti/nezaščiti je pa res ruska ruleta....pa saj ti se ne bi pritoževala nad še enim user posted image , kajneda??user posted image

Ljubljančanke: a bomo še kdaj ponovile user posted image .

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
5.1.2007 10:49:11   
mončka
                      user posted image

joj ste pa res  pridne  zadnje dni z pisanjem...jajaj se vidi da vam je  novo leto dalo  novih močiuser posted image user posted image user posted image

Lina  je dobila že 4 zobek in sicer  zgornjo desno enkico.Drugače pa  je zdaj zdrava in upam da pri tem ostane .  Vsak dan se odpraviva na pošteno dolg sprehod  da izkoristiva   sonček.  Je pa zdaj ko se plazi vidno manj tečka  ,ker pride  kam sama želi .....meni je  ful smešna ko grem proti njej ona  pa se požene v  dirko  in mi hoče pobegnituser posted image user posted image seveda po vseh štirih.

Soris-user posted image za zobka    super,verjamem da si vesela   tudi jaz bi bila.

Anuš-Klea je res asica kar tako naprej  superrrrrrrr

Sončica T sem si pogledala slikice tvoj Teo je pa res pravi sonček- se mu kar vidi da je  dobrovoljčekuser posted image mislim  da tudi njemu ne manlka  dosti  do  prvih samostojnih  korakovuser posted image

Princess Mononoke-moja Lina spi  ponavadi  še kar dva  krat na dan in sicer  zjutraj se zbudi okoli 7.30in je gor do približno 10. pol pa jo dam spat ker je  že  prava tečka in  spi   približno  do 11.00-11.30  potem pa gre spat okoli 13.30 in tudi spi vsaj uro in pol . Zvečer pa ponavadi zaspi tam okoli  8-9 ure  .Ja user posted image tudi mi bi morali začet  dajat Lino na kahljici ampak ko jo  poseden  gor   se avtomatsko začne dvigovat---ni šans da bi kakala not ali pa vsaj lulalauser posted image .

Beti1- ja ti kar verjamem da si mi malo ,,fauš,,user posted image user posted image user posted image ker grem delat  za polovični delovni čas to je res  super da sem si zrihtala   sicer je res da se  bo v denarnici kar nekaj poznalo ampak trenutno mi ni mar za to  saj saj bomo že nakako samo da bo Lina še nekaj časa lahko doma.Res škoda  da  nimaš šans  da  bi tako delala- to je pravo sranje pa kaj češ.

Tananejka -user posted image user posted image za  mirnejšo noč,saj bo počasi boš videla ker so naši  user posted image vsak dan večji

ok šibam LINA pošteno protestira....še zvečer kaj pokometiramuser posted image

Samo ljubezen lahko združi starše in otroke tako, da jih izpolni in jih naredi popolne

Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?