soncicaT
|
Haj! Na hitro sem vas preletela. Pri nas je vse po starem, oziroma ZOBKI...poleg 1. enkice desno spodaj, je zunaj ze 1. enkica desno zgoraj, rine pa ven ze 2. enkica levo spodaj. Drugače Teo dirka sem pa tja, šiba sto na uro po vseh 4h. Med prazniki nas je zabaval s svojim dirkanjem. Poleg tega se postavlja na nogici, previjat se sploh noče več leže, temveč stoje! Si lahk predstavljate kako to izgleda. Pa še eno foro ima, ko se postavi na nogi, se frajer lepo spusti, sicer se zna lepo usest, ampak včasih kar pozabi in se enostavno spusti, mi ga pa lovimo. Malo ze prestavlja nogici, npr prime se stolčka za hranjenje in ko se ta premakne, Teo naredi korak, dva. Ampak za samostojno hojo je še prešibak, tudi ravnotežje ga še muči. Saj še ima veliko časa, ne vem kam se mu mudi! Mateja82...iskrene čestitke! Lepa novička. Vidim da ste ga kar zazurale za novo leto. Mi smo pa bili doma, uzivali, se stiskali, cvekali, sekali glupe fore, pili, jedli (a se bodo kile kej ustalile al ne, sem ze lepo shujsala, ampak zdaj tud ce samo malo kruha pojem, ze gre gor, kriza! ), skratka, Teo se je zbudil ene 3x ponoci, mal povlekel in spal dalje do 9h zjutraj! Nic, da ne bom predolga, imam perilo za zlikat, kuhinjo za porihtat, eno knjigo se berem, itd, itd, itd..dela sploh ne zmanjka... Ok, se se kej beremo, čau
|