|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
14.9.2008 20:06:31   
*žaži*
Aja user posted image    kasso živjooooooooooooooo dobrodošla med nas- NAJBOLJ LENE ČVEKULJE NA CELI RINGARAJI.....nas mora kdaj kdo v rit sunt, da kej z enim prstom na tipkovnici in enim učom na monitorju napišemo user posted image user posted image user posted image user posted image
geslo pliiiiiiiiiiiis user posted image tnx

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
14.9.2008 20:07:50   
beti 1
Jaz pa vem Žažino geslo,
tralala user posted image user posted image user posted image
hopsasa user posted image user posted image user posted image

Več pa na žalost drugič.

lp

p.s.: lepe slikce

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
14.9.2008 20:30:17   
tananejka
user posted image user posted image user posted image user posted image  Matr sem dolg rabla, da mi je kapnlouser posted image user posted image . Res smo čist aut s pisanjem, gesli itduser posted image

Žaži: lepe slikceuser posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
14.9.2008 20:31:44   
tananejka
Kasso: pogledala sem slikice. Imaš 3 krasne otročkeuser posted image user posted image . Tamicena je pa tok cukrastauser posted image

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
14.9.2008 20:41:15   
*žaži*
Taniiii vidm da s gor...kaj počenjaš? Dolg te ni blo...kak se mate? Kje ste bli?

Neposredna povezava do sporočila: 3955
14.9.2008 21:04:42   
tananejka
žio!

Ja sem prišla mal pogledatuser posted image

Nam se dogaja 100/uro. Verjetno tko kot vsem ostalimuser posted image
Punci v šoli, pa treningi pa rojstni dvevi pa skos neki.
Včeri in danes dopoldan smo bili na bazarju....super zadevauser posted image

Jutri jovo na novo: služba, šola, vrtec...TEMPOuser posted image
mamo se pa super, samo glih zdele ugotavljam, da sem RAHLOuser posted image  utrujena (pa ugotavljam, da bom mogla prej kot ob 1ih hodit spatuser posted image )

Btw: punce so se v soboto in v nedeljo zbudile malo čez 6user posted image , čez teden jih mora A zbujat ob 7ih, ker bi še spale. Hudičke user posted image  male. S tem, da so šle včeri spat šele ob 22ih. Sem rekla Andreju, da jih bom v puberteti pa jaz iz posle metalauser posted image user posted image

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
14.9.2008 21:53:59   
Peli
O kasso - pozdravljena !!! Sploh nism vedla da maš ti tud marčico, se pa priporočam za geslo!

Ste pa po dolgem času čist ponorele, al kaj? Sm že misnla da sm zašla.
Vidm da mate vse ful pestro, sej mam jest tud - kje bom našla še čas za službo? user posted image No, o tem kdaj drugič.
No še nekej zašpecam, če niste že same kje prebrale, da je barba nosečka, sej se jo spomnete, kaj? Nam je po porodu ušla k aprilkam.

Mis mo danes mal lenarl, mal smo se potepal, dan je hitro minil, upam da hitro mine tole žalostno vreme, jesen mi ni pravnič všeč, sploh če je deževna... Če je že konec poletja, nej bo kmal zima, pa snegec...

Katjaandraž - vam dela na hiški lepo tečejo?

beti1 - ste že zdravi?

žaži - super, da sta šla na izlet z Aljažem. Jest sm tud mojmu obljubila da se bomo šli peljat z vlakom, enkrat do LJ, samo ne vem kdaj bo moj čas imel, sama z obema pa ne grem! Če ne prej, bomo šli pogledat novoletno okrašeno Ljubljano...no toliko o tem kolikokrat gremo v LJ...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3957
15.9.2008 8:21:05   
kasso
Hvala punce za dobrodošlicouser posted image

Peli, ja ja razlika med Petjo (30/03/06) in Varjo (11/05/08) je enaka tvojima dvema sončkoma (Aljažem in Urbanom) oz. za malenkost večja.

Otroka (Petja in Gašper - 5 let) sta v vrtcu, tamičkena pa gleda vrtiljak in naklada v plenico, tako, da jo bo treba kmalu previt.

Petjo sem letos prvič vpisala v vrtec (le za 5 ur) in ga je tako lepo sprejela, da je res punca 1A. Vzgojiteljice pravijo, da je za petico. Edina, ki nič ne joče (le dvakrat po tednu dni je zjutraj malo protestirala), sodeluje, lepo se igra, sama gre na wc, sama se obriše, umije roke, obuje, obleče (ampak seveda z malo pomoči)....ja res ta moja punca je zelo samostojna in to že od samega začetka. A jaz mislim, da je to večja zasluga starejšega bratca, ker veliko ponavlja za njim in če se on sam oblači, hodi sam na WC, se sam obuje...si to želi tudi ona...in ni toliko odvisno od vzgoje.
Problem pri njej pa je za zaspat. Vedno in obvezno moram bit zraven in še to potem traja in traja, da se umiri. Opoldne je prava katastrofa. Včeraj sva se eno uro preganjale po spalnici (vmes je še dojenčico zbudila, šla na pograd, norela, skakala dol...medtem sem jaz dojila...no, potem pa sem kar obupala in smo šle ven. Zato pa je že ob sedmih zvečer mrknila v mižule user posted image
Ali vaši še vedno spijo opoldne in kako dolgo?

tananejka, hvala, lahko prosim še za tvoje geslo plisssss! Ja vikendi so res pestri, tudi pri nas, ko smo vsi doma. Sploh pa, če je tako user posted image vreme in ne moremo bit zunaj, ker burja je pa res brrrr...

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
15.9.2008 8:41:46   
kasso
tananejka, sem dobila tvoje geslo...hvala user posted image . Tri lepotice imaš doma user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
15.9.2008 9:13:48   
*žaži*
Heej!

Kasso...sm pogledla slikce in....kaj naj rečem...otroc ko iz reklame user posted image ...res ful cartkani jooooj...sej človk ne more verjet. Smo lahk vse srečne, da mamo take sončke user posted image

Dobiš geslo user posted image

Peli ti si smešna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
" Ste pa po dolgem času čist ponorele, al kaj? Sm že misnla da sm zašla." user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ja Peli jst bi se vprašala če nis na narobe forum šla user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
15.9.2008 9:20:50   
Peli
kasso - takoj ko sm odprla sm se spomnla da sm te slikce že gledala. Ma pa Petja ful lepe kravžlčke, pa Gašper je tud prav lep fant!

Mi danes zaenkrat še vedno vztrajamo notr in upamo da vsaj dž poneha... Aljaž pravljice posluša, prej je risal, zdej pa sestavljanke sestavlja, Urban je trenutno pod igralnim lokom čist zadovoljen...

Aljaž spi opoldne ponavad kar 3 ure, je pa problem če bolj pozno zaspi, ker potem ob 20h ni šans da bi že zaspal, no najdejo se kakšni izjemni dnevi, kot npr. včerej ko sta ob 20h že oba spala.
Sm pa opazila da sploh ni važno kdaj ju dam zvečer spat, ustaneta vedno prbližno isto uro.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
15.9.2008 9:39:51   
*žaži*
...aja..sm pozabla odgovort na vprašanje: Ja Aljaž spi tudi še čez dan...kr dolgo še 1,5-2 uri. Ne hodi ob isti uri spat, ker je počasi skoraj nemogoče...je preveč živahn, da bi ga pripravla točno ob določeni uri spat. Zvečer pa tudi noče sam zaspat...mora bit ali ammi ali ati zraven. In to me jezi, ker mi je umes že ratal ga poslat samga v postlo.

Zjutraj sva šla pa z Aljažem peš v vrtec, ker je deževalo bila sva pa brez avta. Obula sm mu nove gumjaste škorne..not stlačla hlače in mu dala dežnik. Je šou brez kazga problema. Sier sva hodla okrog 45 min amapk ok user posted image Drugač prideva v 15 min z vozekom do vrtca.

...grem se učit..joj kok mencaaam user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
15.9.2008 10:43:48   
kasso
hvala vam za geslouser posted image ...ful dobro in enostavno, da ste se zmenile za enotno geslouser posted image

žaži, tudi tvoj mali nič ne zaostaja za simpatičnostjo...res smo lahko veselae, da imamo take lepe sončke user posted image

peli, ja tudi jaz sem tvoje slike že gledala, razen ta zadnjih ne. A v Barbarigi ste bili?! Večinoma, tisti ki so tam bili, niso bili zadovoljni, češ da je vse v betonuuser posted image ...ampak vi zgleda, da ste prav lepo uživali in tudi plaža ne izgleda tako slabo, pa še senčka je.

Jaz že razmišljam o dopustu 2009, ker letos nismo nič šli. Petja in Gašper sta bila dva tedna s taščo in tastem in par dni s svakinjo, Gašper pa še pet dni s smučarskim klubom...aja pa še počitnice sta imela pri noni, tako da jim dopusta ni manjkalo user posted image

Hvala za odgovore okrog spanja. Pri tašči Petja popoldne spi (max 1,5 urce) spi, doma pa bom kar opustila, ker se mi ne da z njo še opoldne eno uro bit v spalnici, da bi mogoče zaspala. No, če pa spi popoldne 2 uri ali več imam pa zvečer ful probleme z njo za zaspat, tako da sem naročila, da popolne naj spi max 1,5 ure oz. lahko še manj.

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
15.9.2008 13:44:52   
Peli
Men  je blo v Barbarigi prav všeč (tm je bla tud majčica korpi pa ji je blo tud všeč). Tam ni nobenega betona. So pa v Barbarigi 3 plaže, potem pa čist odvisno na katero greš. Men je blo čistfajn, je bolj "divja" plaža. Odvisno kaj komu paše, men npr. ne paše ful folka na plaži, k ležijo k srdelce, ne paše mi zvečer cirkus - ampak mir... Smo se pa mi za tja odločil zato, ker je blo ful ugodno prek službe.

Mi smo šli tud vn na krajši sprehod, je dež ponehal. Sm pa ugotovila da Aljaž potrebuje nujno nove gumijaste škorne - komaj sva jih gor stlačla, potem pa je jamral da ga prstki bolijo, supergice pa ma tud glihzaglih, tako da na debelejše štumfke ne bodo šli več gor.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
15.9.2008 22:23:18   
beti 1
Se pridružujem Peli. Nova moč vam(nam) je dala zagon.
user posted image user posted image user posted image  Kasso in dobrodošla!!!

Mi smo bli danes že v vrtcu in službi. Ju3 me čaka odstranitev 2 sumljivih znamenj, naslednji teden gremo pa še zadnjič letos na morje.

Uživajte!!!

nočko

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
16.9.2008 13:39:06   
kasso
ojla, imam eno vprašanje! A so vaši malčki kaj agresivni? Petji se vsake toliko kar utrga in cuka, al pa udarja ko zmešana, zraven se pa smeje. Če jo pocukam nazaj, se mi smeje v fris, pa jo pocukam še malo bolj, pa se še bolj reži....ali vaši tudi take norčije uganjajo? Drugače pa v vrtcu je kao ful pridna.
Včeraj, ko sem jo prišla iskat, je vzgojiteljice niso mogle prehvalit, a takoj ko smo stopile ven, je začela, mama opa, mama iii mamam iiiii kar nekaj drgnit. No potem smo šli kupit nov povšter, da je bila malo boljše volje.

Nimam pa pojma, koliko pojejo ti otroci v vrtcu. Kao naj bi jedla, a ko smo prišli k tašči (takoj po kosilu v vrtcu) je pojedla še fižolovo mineštrico in malo štrudlja..ne vem zdaj, ali je bila lačna ali le malo pogreša kosila pri tašči

Tudi v petek, ko sem jo šla iskat, je takoj pojedla še skoraj cel rogljiček (kruh)

A hodite na kakšno telovadbo, ples.... z vašimi?
Danes greve drugič na telovadbo. Prejšnji teden je bila čisto nora, ima ene energije za prodajat
Ampak jaz bi skoraj raje videla, da bi hodila k kaki plesni šoli, amapka žal v PO v Urško tako malih ne vpisujejo....drgega pa tu ni.

Se opravičujem, če ste že kdaj pisale o tem...najbrž ste... a ne utegnem prebrat vseh strani.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
17.9.2008 22:10:00   
beti 1
Agresivnost: vsake toliko koga udari, pa v vrtcu pravijo, da pogosto koga stisne ali podre in imajo ob tem občutek, da jim tako kaže, da jih ima rad.

Obroki v vrtcu: večina otrok v vrtcu zadosti poje, ampak domača hrana je pa le domača hrana in če je le kaj prostora jo lahko pojejo, sploh pri babicah. Pri nas je popoldanska malica v vrtcu zato da jo pojesta na poti domov, ko pridem jaz ponju, prej ni časa.

Telovadba: mi smo lani hodili na eno za starše in malčke, letos ga bomo če bo prostor poskušali dati kar na samostojno telovadbo (čeprav zahtevajo starost 3 leta), kar skupaj z Žigijem.

grem spat

nočko vsem

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
17.9.2008 23:07:21   
*žaži*
Čeeeeeeeeeeer!

Punce jst sm pa važnaaaaa user posted image Dans sm bila zelo uspešna pri zagovoru tko, da sm izpit naredilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image je rekla profesorica, da sm pridna...itak user posted image
Tko, da sm ful srečna user posted image
Drugač pa...Aljažek nekaj smrka in kašlja in mu zato vsako jutro dajem preden gre v vrtec (na tešče) domač kostanjev med. Pa se mi zdi, da malo pomaga. Tudi jaz in ati zjutraj na tešče pojeva žlico medu.
Agresija: Aljaž ni tko splošno agresiven...samo če se mu godi huda krivica, takrat udari po roki koga user posted image
Dejavnost: Jst Aljaža nimam nikjer na nobeni dejavnosti user posted image ...ni tukaj nič blizu....v Celju imajo če imajo kaj za tako male otročke. Ko bo star 3 leta ga nameravam vpisati v ples, če ga bo zanimalo.

Kasso: Tudi jaz ne vem koliko Aljaž poje v vrtcu..kadar pridem po njega ponavadi vprašam na hitro kako in kaj....pa pravi vzgojiteljica, da pridno je. Je pa res, da je potem doma redkokdaj lačen ko pride. Komaj čakam govorilne ure....med drugim me tudi to zanima- prehrana.

Katjandraž: Kak ste? Hiška....napreduje? Ej, a je tvoj dragi omenil kakšno misijo februarja? user posted image

Beti: Odstranitev kakšnih znamenj?

noooč

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
18.9.2008 7:40:13   
tananejka
Čau punce!

Jaz sem že slabo urco v službi. Zdele sem si pa vzela 5 minut za vasuser posted image

Žaži: ČESTITAM ZA IZPITuser posted image user posted image

Kasso: Alina je tudi včasih pravi vragec. Ne dolgo nazaj se je kar brez razloga zapodila v sestrici in jih začela cukatuser posted image user posted image . Dvojčici sta prav jokaliuser posted image . Nekajkrat sem jo le zelo nakregala in jo dala za minutko sedet, ampak ona se mi je smejalauser posted image  in se je ni niti dotaknilo, da sem jo kregala. Zadnjič je pa najprej pocukala Tanajo in med tem, ko sem jo kregala se je zapodila še v Anejo. Takrat sem jo pa jaz pocukala in je bila čisto šokirana.....in užaljena. Od takrat mamo pa mir....upam, da tako tudi ostaneuser posted image . Sem pa šla prav vprašat v vrtec kako je tam....pa pravijo, da je FUL pridna, brez enega problema, ni nič agresivnauser posted image . Po moje pač morajo malo probat kje so meje....in najrajši otroci to počnejo pri mamicah, aneuser posted image .

Dejavnosti: Alina ne hodi še nikamor. naslednje leto jo bomo vpisali na plavalni tečaj (tudi pri dvojčicah smo tako začeli), potem bomo pa videli kaj ji bo všeč.

Peli: tudi moje komaj čakajo sneg (jaz malo manjuser posted image ). Dež je pa tudi meni najbolj zoprn in se mi kar ne da ven....čeprav bi res lahko dali škornje pa palerino in šli na luft. Služba: si boš kaj novega iskala?

Zdaj grem pa nazaj delatuser posted image

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
18.9.2008 8:23:07   
kasso
tananejka, ja Petja isto cuka, ampak le z razliko, da še meni nasmehne oz. se reži, če jaz njo nazaj....mogoče bi jo morala malo bolj, a si ne upam! Jo pa sin bolj konkretno nazaj useka......potem pa moram oba  mirit in razlagat, da se ne sme agresijo vračat z agresijo (sinu)...no, če ne zaleže pa mora ata povzdignit glas! Na koncu pa zahtevam, da se opraviči, tisti ki kuha in da drugemu lupčka...zraven se pa smejem, ker to je pa res en tak lušen prizorček user posted image

žaži, čestitam za izpituser posted image user posted image user posted image ....kje so časi, ko sem študirala..me daje kar malo nostalgija user posted image

Našo telovadbo organizira smučarski klub. Ob torkih je telovadba, v sobotah pa, če je lepo vreme za ta male kakšen pohod, za malo večje pa trening na rolerjih. Pozimi pa so tudi smučarski tečaji, poletni tabor v Savudriji itd.....drugače prav kakšne ekstra telovadbe za malčke tudi v PO ni.

beti1, menda bo kar držalo, da so obroki pri babicah čisto nekaj drugega...

Neposredna povezava do sporočila: 3970
18.9.2008 12:51:50   
*žaži*
Heej!

Katjandraž: ...no hotla sm ti sam povedat, da zdej mam še cajt 14 dni viset na forumu, pol pa tut ne...če bom spet cele dneve v Lj...no pa bomo spet na 2. če ne 3. strani...k nobena ne bo mela več cajta user posted image

Tananejka:  Zdej sva se s Katjoandraž menle, če bi se kaj dobile...drug tedn..al pa pol un nasledn tedn..pa povej kdaj maš otročke zasedene in ob kateri uri bi blo najbolj možno se dobit? Lahk tud med vikendom...bi tut šlo. Če bi kateri tako bolj pasalo.

Beti: Ti tudi..povej kdaj lahk?

Kasso: Ti bi lahko prišla do Lj? Bi se želela spoznati z nami? user posted image Koliko let si pa ti vn iz šole? Kdaj imaš rojstni dan?

Peli: Ti? Bi prišla? user posted image deeeej no enkrat bi pa lahk prišla no...že 100 let se nisva vidli.

Drugač pa popoldan imamo roditeljski sestanek..in je ful fajn k je spet sončno zunaj. Morm izkoristit..pa Aljažu čevlje zribat in cunje dat sušit vn. Nimam sušilca user posted image ...mogoč mi ga pa T. kupi za Valentinovo user posted image user posted image user posted image user posted image saaaaanjaj user posted image
Ja kok smo pa zdej me pridne s pisanjem, ha? Fino user posted image Nam je še Kasso priskočla na pomoč pri obstoju kluba marsovčkov.

čaaw

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
18.9.2008 13:32:45   
tananejka
Ojla! Sem vse napisala pa mi je user posted image  vse zbrisalo. Bemtišuser posted image user posted image

Žaži: Ja, tudi jaz sem zato, da se dobimouser posted image . Mi imamo čas vsak ponedeljek in petek. Pa vikende tudi, razen 4 in 5.10, ker dela (sem na sejmu Narava Zdravje na Gospodarcu pa me lahko pridete kej pogledatuser posted image )

Peli in Kasso: še vidve pridita, da se malo naklepetamo in naigramo. Žaži, tebe tudi dolgo nismo videliuser posted image . Punce iz Lj. pa smo kar pridne z druženjem (Anuš, Beti1, Katjandraž ...)...nas moram pohvalituser posted image user posted image

Jaz sem se pa čisto pozabila pohvali, da imam KONČNO nov (rabljen) avto, kar pomeni da sem mobilna in se ne rabim za vsako stvar dogovarjat z user posted image . JEEEEE!user posted image

papa

< Sporočilo je popravil tananejka -- 18.9.2008 13:34:04 >

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
18.9.2008 22:14:11   
Peli
Ja men bl odgovarja dopoldan. Glede na to pa da sm skregana z Ljubljano, pa da nimam Vinjete... bi mogla dobit moža zlo zlo dobre volje da bi nas prpelov, - seveda tako bi šlo popoldan, no če pa bi se zmenle za Zbilje, pa ni problema!user posted image

No pa mal odgovorim...
AGRESIVNOST Aljaža včasih prime pa kšnga mal udar al pa ugrizne in to včasih nardi čist tko mimogrede iz dolgčasa user posted image . Z Urbanom se nekej časa zgovarja, se smejita, cvilita, kar na lepem pa začne Urban jokat... al ga poči, al ga ugrizne...sam da nagaja.
Nagaja pa 100/h, včasih mi kej ušpiči pa ga vprašam zakaj si to naredil, pa dobim odgovor "ZATO K NAGAJAM" poj se pa pjd...

V VRTEC ne hod, zato točno vem kolk poje in to je malo, malo...sploh pa se več ne kregam z njim, poje kolkr poje...

DEJAVNOSTI glede na to da smo doma na vasi, da imamo veliko dvorišče in dfa mam jest skos čas z njim bit, lahko svojo energijo porabi za letanje po dvorišču, včasih greva kam na igrišče, pa sprehodi pa to... v kakšne dejavnosti pa ga jest še ne mislm vključvat, nej se sproščeno igra kot mu paše, dejavnosti pridejo na vrsto v šoli - al pa ne...kakor bo sam hotel. Pravzaprav ne vem v čem je fora da je otrok vklučen v tolk dejavnosti, gledam eno mamico k je sama tišala otroka da hodi na plavanje otroku pa ni nč do tega in potem se kregata...mislm, kaj mata od tega, jest mislm da ko bo sam izrazu kakšno željo... no če bo po mamici bi hodil na 10 stvari na enkart user posted image .

Mi smo šli pa danes popoldan mal v KR v nabavo, sm Aljažu mogla it nove gumijaste škornje kupit in je bil čist navdušen, sicer je blo mal težav pri izbiri, ker se je vpičil v ene s Spider Menom (kot da ve kdo je to user posted image ), pa ga je prodajalka lepo pregovorila da so žabice lepše user posted image , ker so ble tiste znotrej podložene...
Potem sva še za supergicam letala - ne vem sicer zakaj nism šla direkt v Hervisa, k jih tam vedno dobim, pa še najcenej.
Seveda smo šli potem še v C&A, tam pa se nismo mogl vn spokat, majo tolk lepih stvari... no nazadnje je prišel Urban do dveh novih kompletkov, k pa so zimski, pa so mu zdaj glih prav, tako da jih bom rajš nesla zamenjat, drugače bojo do zime že premajhni...no dobr izgovor da jutr dopoldne spet šibamo do KR.

žaži - super za izpit so pesti pomagale!

tananejka - vav avto - a si bla zdej brez?
Službo bi že menjala, samo kje pa hočjo živ. tehnike user posted image

beti  - upam da ni preveč boleče!

< Sporočilo je popravil Peli -- 18.9.2008 22:17:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 3973
19.9.2008 10:05:56   
kasso
ojla, ja itak bi prišla rade volje, da vas spoznam, ampak zdaj ko sta otroka v vrtcu in če pridem z njima, bi mi bolj odgovarjalo ali čez teden popoldne ali pa čez vikend...aja pa da se še sama dobro počutim, je tudi pogoj.

Če je destinacija Zbilje pa bom jaz non stop na trnih, da mi tamaladva ne padeta v vodo, ker ponavadi imata sršene v riti, če kam gremo....no, razen če smo notri.

Peli, Petja tako uživa na telovadbi, da je čisto nekaj drugega kot letanje, norenje, kolesarjenje...pa vse drugo doma. Saj to ni kakšna taka dejavnost, da bi morali bit disciplinirani in vse po regalcih delat, ampak je vse bolj sproščeno, da mali plezajo, skačejo, se plazijo, lovijo žoge po telovadnici,....ti povem, da je to vse drugo kot doma. Seveda je pogoj, da otrok to z veseljem počne in da ni prisiljeno.

žaži...ja po mojem sem jaz ta starejša tle gor. Sem malo zabušavala na faksu, tako da sem diplomirala mislim da leta 2001....se niti ne spomnim večuser posted image ... julija imam RDuser posted image

tananejka, kako pogosto pa se dobivate? Potem se ve, že vse dobro poznate, a ne!?

Jaz sem pa včeraj zvečer eno ušpičila. Sem v hecu Petji rekla, da bi jo malo postrigla in ona je šibnila po škarje, pa sem se lotila in seveda ta mala se je po parih minutah naveličala in ni šans, da bi mi uspelo še en lask postrič, tako da je danes šla v vrtec vsa skuštrana, s frizuro kot da bi prišla izpod kosilnice user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
19.9.2008 16:59:33   
*žaži*
Heej!
Učer je blo na roditeljskem resnično fajn user posted image Ravnateljica je predstavila program v tem šolskem letu (zelo na kratko in jedrnato), nato pa je dobila besedo gostja- priznana psihologinja, ki ima predavanja po vsej Sloveniji v šolah in vrtcih. Tema pa je bila ODGOVORNOST. Vsi smo bili zelo navdušeni, kljub dolgem predavanju. Resnično dober govor je imela pripravljen. Tako, da smo se straši kasneje na debati v igralnici odločili, da bi jo radi še enkrat poslušali user posted image Prekrasno je predstavila odgovornost otrok in staršev, ter kako ustvariti odgovornega človeka iz naših malčkov. Tudi iz življenskih izkušenj..na nekaj primerih iz svojega življenja je povedala, ter tudi na splošno. Krasno! Midva (user posted image ) sva bila res zadovoljna, da je ravnateljica povabila takšno osebo na roditeljski. Starši smo se tudi dogovorili, da bi radi v naših koncih (točneje v našem kraju) imeli kakšne popldanske dejavnosti za otroke. Najraje pa ples- veliko mamic nas je bilo za plesne vaje user posted image in če bo organizirano (kakor je ravnateljica odgovorila zgleda, da bo nekaj iz tega)...ga vpišem in če mu bo všeč SUPR user posted image

Peli:
Hvala za pesti user posted image Deej prit no, pa se bomo zmenle kje v koloseju..bi ti bilo lažje?

Kasso: Ti kr pridi, se bomo že dogovorile tako, da bo vsem prav, ok? Ne poznamo se vse prav dobro...jst sm samo enkrat prišla na srečanje, sicer  brez sineka. Ampak bilo je pa supr user posted image A ne punce?
Tananejka: No fino, da maš zdej svoj avtek user posted image ...pol ti definitivno prideš?

A bi šlo drug tedn enkrat? En dan od pon do nedelje je treba določit.

Čaw

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......