|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
21.9.2008 20:04:17   
*žaži*
...in vse tiho je bilo user posted image

A ste šle volit? Zadovoljne z izidom?

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
21.9.2008 20:13:59   
*žaži*
A gre katera na pikin festival? Mi gremo enkrat med tednom, ker v petek popoldan gremo v okviru vrtca na goro Oljko. Tko, da bo med tednom edin možno. Festival se je pa začel danes in traja do sobote. user posted image čawčaw

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
21.9.2008 21:33:07   
Peli
Ne jest sm čist pozabla na volitve. Včerej smo bli pr mojih starših skorej cel dan, danes pa smo nekej računalnik rihtal, pa obiske smo imel, drgač pa smo lenaril, otroc pa so sitnaril - seveda ker smo bli take lenobe da še vn nismo šli!

A Pikin festival je kdaj pa in kje?

Žaži na gori Oljki sm pa bla enkrat - uf sto let nazaj... kje so tisti cajti, ko se nam je dal še v kšn hrib it... user posted image

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
22.9.2008 11:24:05   
*žaži*
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

A Pikin festival je kdaj pa in kje?  Cel teden je, do sobote. V Velenju..tle bliz mene. Če boš šla..prit še na kofe user posted image ..no šipkov čaj ti lahk tut ponudm user posted image

Žaži na gori Oljki sm pa bla enkrat - uf sto let nazaj... kje so tisti cajti, ko se nam je dal še v kšn hrib it... user posted image    no no no Peli..taki lenuhi pa ne smete bit....mi smo vsak vikend nekje v hribih...pač ne mormo bit doma user posted image ..nam ful paše (pa še kuhat ni treba pol user posted image )

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
22.9.2008 19:47:33   
*žaži*

Pred poroko:

On: »Yesss! To! Končno sem dočakal!«
 Ona: »Hočeš, da grem?«
On: »NE! Niti pomislil nisem na to!«
 Ona: »Me ljubiš?«
On: »Seveda!«
 Ona: »Si me kdaj prevaral?«
On: »Ne! Zakaj sploh sprašuješ?«
 Ona: »Me želiš poljubiti?«
On: »Pa še kako!«
 Ona: »Me želiš udariti?«
On: »Ni šans! Nisem jaz tak človek!«
 Ona: »Ti lahko verjamem?«

In zdaj, po poroki, preberi ta tekst od spodaj navzgor!

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
23.9.2008 7:59:20   
tananejka
JUTRO (ne)ČVEKEuser posted image

Žaži: diber vicuser posted image

Alina je imela včeraj zvečer vročino in bo danes pri babici. Zdajle moram poklicat kako se počuti, ker je spala celo noč. Upam, da je že dobro. Včeraj je imela domačo nalog (vsaj on tako praviuser posted image ). Mogla je nabrat jesensko listje, lešnike, želode.... Je s takim ponosom nabirala, pa sestrici sta ji pomagali. Danes sem pa nesla v vrtec, ker je tako želela. Imam vestnega otrokauser posted image ....upam, da bo tudi v šoli tako pridno delala domače nalogeuser posted image

Pikin festival: mi smo 1x že bili in je super. Upam, da bomo tudi leto uspeli it, ampak glede na vreme slabo kažeuser posted image ....mogoče bo sobota lepšauser posted image

Srečanje: ja, kdaj se zdej dobimo? Žaži??

Grem delat, ČAOuser posted image

< Sporočilo je popravil tananejka -- 23.9.2008 8:00:07 >

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
23.9.2008 8:29:31   
*žaži*
IZVIRNO SPOROČILO: tananejka

Alina  Včeraj je imela domačo nalog (vsaj on tako praviuser posted image ). Mogla je nabrat jesensko listje, lešnike, želode.... Je s takim ponosom nabirala, pa sestrici sta ji pomagali. Danes sem pa nesla v vrtec, ker je tako želela. Imam vestnega otrokauser posted image ....upam, da bo tudi v šoli tako pridno delala domače nalogeuser posted image ...bo bo brez skrbi...se že kažejo prve odgovornosti user posted image

Pikin festival: mi smo 1x že bili in je super. Upam, da bomo tudi leto uspeli it, ampak glede na vreme slabo kažeuser posted image ....mogoče bo sobota lepšauser posted image ...mi gremo te dni enkrat....pa v soboto obvezno tudi k je zaključna prireditev

Srečanje: ja, kdaj se zdej dobimo? Žaži??  A bi šlo v nedeljo? Po kosilu? Okrog 14. da bi se dobile? Sam, kje?

A ostale bote lahk prišle?

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
23.9.2008 9:07:49   
tananejka
IZVIRNO SPOROČILO: *žaži*

Alina  Včeraj je imela domačo nalog (vsaj on tako praviuser posted image ). Mogla je nabrat jesensko listje, lešnike, želode.... Je s takim ponosom nabirala, pa sestrici sta ji pomagali. Danes sem pa nesla v vrtec, ker je tako želela. Imam vestnega otrokauser posted image ....upam, da bo tudi v šoli tako pridno delala domače nalogeuser posted image ...bo bo brez skrbi...se že kažejo prve odgovornosti user posted image

Pikin festival: mi smo 1x že bili in je super. Upam, da bomo tudi leto uspeli it, ampak glede na vreme slabo kažeuser posted image ....mogoče bo sobota lepšauser posted image ...mi gremo te dni enkrat....pa v soboto obvezno tudi k je zaključna prireditev

Srečanje: ja, kdaj se zdej dobimo? Žaži??  A bi šlo v nedeljo? Po kosilu? Okrog 14. da bi se dobile? Sam, kje?

A ostale bote lahk prišle?

Jaz sem za nedeljo ob 15ih, da se naša Alina še naspi. Lahko v Koloseju? Pridemo pa punceuser posted image

Kasso: zadnjič si sparševala.... s puncami iz Lj, smo se poleti kar veliko dobivale na enem super igrišču v Bizoviku, kjer so mizice in stoli za mamice kar na igrišču. Tako imaš svoje otročke skos na vidiku in lahko celouser posted image  klepetašuser posted image .  Drugače pa smo se spoznale že med nosečnostjo, pa 2x smo šle same (brez otrokuser posted image ) na pred-novoletno zabavo in smo se imele super. Čez leto je pa težko, ker je tempo službe/vrtca/šole tisti, ki nas ne pusti, da bi se večkrat videleuser posted image .
Bomo pa vesele, če se nam v nedeljo pridružiš s svojimi škrati in se spoznamouser posted image user posted image  Prideš?

KATJANDRAŽ, BETI1: še vidve sporočita, jaz bom pa Anuš poklicalauser posted image

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
23.9.2008 10:16:28   
tananejka

...in vse tiho je bilo user posted image

A ste šle volit? Zadovoljne z izidom?

Ja, jauser posted image

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
23.9.2008 18:01:57   
beti 1
Čist na ekspres. Se opravičujem, ker nisem mela časa za kaj napisat, smo v nizkem štartu, jutri gremo na Pag, pogledat, če je še kaj ostalo od poletja. Glede na napoved bo le malo bolj topla jesen.

volitve: enako kot Tananejka

srečanje: mi lahko enkrat po 5.10., prej an žalost ne bo šlo.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3985
23.9.2008 20:03:09   
*žaži*
Heej!

Kje steee?

Beti: Škoda, da te ne bo user posted image no potem se pa lepo imejte na morju...uživajte! Greste v apartma?

...zanimiva jesenska barva ringaraje..kr učke me bolijo user posted image ..se morm privadit še...

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
23.9.2008 20:45:17   
katjandraž
Oj!

Najprej Kasso, dobrodošla!user posted image

Zdaj pa samo na brzino, imam dela čez glavo, dragi na terenu, tako da ...user posted image

V nedeljo, ja, se lahko zmenimo, samo okoli 15h, ker Ana tudi prej še spi. Kolikor sem pa prejle vremensko videla, naj bi bila pa nadelja lepa, celo okoli 20 stopinj. Mogoče bi nam pa se ratalo še zunaj dobit. No, bomo videle do takrat. Ampak sem pa za!

Razmišljam, da bi mogoče šli v soboto na Pikin festival, je sodelavka rekla, da bi ona šla s svojima, pa bi šla jaz tudi mogoče. Koliko pa je kaj gužve, če je zaključek festivala? A je izvedljivo, da grem sama z malima, dvomim da bo imel naš oči čas, bo zihr na bajtiuser posted image .

Se slišimo, ker dvomim, da bom do vikenda še kaj na RR pisala. Čav.

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
24.9.2008 8:24:05   
*žaži*
Jutro!

Katjandraž: Pomojem bo mal gužve..ne vem pa kolk, kr še nikol nism bila na pikinem festivalu. Ja supr če pridete..pol se definitivno vidmo user posted image
Srečanje- ja okrog 15. bi men tudi pasalo. Upam, da ne bo mel T. spet kaj nujnega in bo spet vse v vodo padlo user posted image

čaw

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
24.9.2008 17:59:36   
kasso
srečanje v nedeljo ob 15h user posted image ...samo kje točno v Bizoviku oz. kje je to igrišče?

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
24.9.2008 18:03:39   
*žaži*
Kasso a prideŠ????
Mi pridemo user posted image ...ati se bo po Ljubljani sprehajal tačas ko bom jst z vami čvekala user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
24.9.2008 19:28:10   
tananejka
OJLA!!!!!

O super Kasso, da spoznamo še tebe in tvoje palčkeuser posted image user posted image user posted image
Žaži, super, da se vidimo po dolgem časuuser posted image

Vreme bo v nedeljo lepo, do 22Cuser posted image

Bizovik pa takole:
- pelješ se po obvoznici proti Leclercu.
- najprej imaš izvoz Fužine, naslednji je pa izvoz Bizovik.
- ko prideš iz obvoznice na 1. semaforju zaviješ desno, naslednje križišče pa takoj levo.
- pelješ po ozki cesti (med polji) naravnost do križišča. Tam je znak, prednostna cesta (če bi zavila na desno), ti greš naravnost med hišami....pelješ se kar nekaj časa proti gozdu.
- zagledaš parkirišče, na desni igrišče in brunarca, naravnost gozd...

Če ne boš našla ti bom napisala mojo tel. na ZS pa me lahko pokličeš.

Me bomo tam med 15 in najkasneje 17, potem pa gremo domov, ker gremo na tekmo (olimpija)

Zdaj grem pa klicat Anušuser posted image , mi je pa napisala sms, da je Klejča bolnauser posted image

DIJO

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
24.9.2008 20:45:38   
katjandraž

Kasso a prideŠ????
Mi pridemo user posted image ...ati se bo po Ljubljani sprehajal tačas ko bom jst z vami čvekala user posted image

Jupi, da se vidimo!!! Žaži, vaš ati gre pa lohka medtem mojmu na bajto pomagat, če mu bo dolgčasuser posted image user posted image user posted image ! Zihr bi eno pametno rekla, pa še kej nardila zraven, k sta ta prava vojakauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
25.9.2008 11:19:41   
*žaži*
IZVIRNO SPOROČILO: katjandraž

Kasso a prideŠ????

Jupi, da se vidimo!!! Žaži, vaš ati gre pa lohka medtem mojmu na bajto pomagat, če mu bo dolgčasuser posted image user posted image user posted image ! Zihr bi eno pametno rekla, pa še kej nardila zraven, k sta ta prava vojakauser posted image user posted image user posted image .

...ja sigurn user posted image pol pa res ne bo čist nč naredu na bajti user posted image

No potem se vidmo:
žaži
Katjandraž
Tananejka
Anuš
Kasso
Še kdo...Peli?

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
25.9.2008 14:16:18   
kasso

Bizovik pa takole:
- pelješ se po obvoznici proti Leclercu.
- najprej imaš izvoz Fužine, naslednji je pa izvoz Bizovik.
- ko prideš iz obvoznice na 1. semaforju zaviješ desno, naslednje križišče pa takoj levo.
- pelješ po ozki cesti (med polji) naravnost do križišča. Tam je znak, prednostna cesta (če bi zavila na desno), ti greš naravnost med hišami....pelješ se kar nekaj časa proti gozdu.
- zagledaš parkirišče, na desni igrišče in brunarca, naravnost gozd...

Če ne boš našla ti bom napisala mojo tel. na ZS pa me lahko pokličeš.

Najbrž te bom kar poklicala, ker mi ni prav jasno user posted image Kaj ni Leclerk na Rudniku? Kaj misliš izvoz za Bizovik, če greš iz J smeri obvoznice? Se pravi po tunelu ali iz Črnuč?

Neposredna povezava do sporočila: 3994
25.9.2008 16:20:58   
*žaži*
http://www.pikinfestival.org/p_prog.php

..dans smo pa že tudi pozni...tale dež kr ne neha no user posted image ..vsak dan čakam, da bo kaj sončka...včeraj pa, ko bi lahko šli, pa ati ni mogu user posted image ...upam, da bo vsaj sobota brez kapljic, če že mora bit oblačno user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
26.9.2008 12:44:47   
kasso
je sine zboluuser posted image ...zgleda, da je viroza, gripa user posted image , a upam, da ne bo več vročine do nedelje, da skočim do Bizovika!

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
26.9.2008 16:06:19   
tananejka
Kasso: upam, da bo tvoj sinko hitro zdravuser posted image user posted image user posted image

Glede poti do Bizovika sem pisala, če se pelješ iz Črnuč po obvoznici, mimo izvoza Moste (BTC), potem greš pa desno (naravnost bi šla v MB), nato je izvoz Fužine, naslednji pa Bizovik. Se pa komot slišiva, če boš rabila, upam, da boste zdraviuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
27.9.2008 16:41:34   
kasso
Hvala za lepe želje tananejka, ker je danes sin že brez vročine, a nažalost jo je pa Petja dobilauser posted image
No, bom videla kako bo jutri, če bo brez bove priletele, ker bi vas rada spoznala in vaše marsovčke tudi.

Neposredna povezava do sporočila: 3998
28.9.2008 11:02:06   
*žaži*
Punce se vidmo ?user posted image

Katjandraž: Jst pridem kr pred tvoj blok, pa bova pol skup šle ok? Moj je šel na kolesarjenje tko, da greva sama z Aljažem v Lj. Sej te pokličem...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
28.9.2008 21:47:30   
*žaži*

Subject: Začaran krog

Direktor kompanije pokliče sekretarko in ji reče: "Prosim, pripravite se,
greva za en teden na službeno pot v tujino."
Sekretarka po vrnitvi domov reče možu: "Dragi, s šefom grem za en teden
na službeno pot, moral boš poskrbeti zase ta čas."
Mož telefonira svoji ljubici: "Moja žena bo odpotovala za en teden, ki ga
lahko preživiva skupaj."
Ljubica pošlje e-pošto dijaku, ki ga inštruira matematiko: "Ta teden bom
zelo na tesnem s časom, zato ti dam prosto."
Dijak ves srečen obvesti svojega deda: "Dedek, en teden nimam ur iz
matematike, ker moja inštruktorica nima časa. Daj, prosim, greva ribe
lovit!"
Ded (direktor kompanije) ponovno pokliče sekretarko: "Sprememba plana.
Vnuk me prosi, da bi preživela prosti čas skupaj. Potovanje bova prestavila
na kak drug čas."
Sekretarka pokliče svojega moža: "Dragi, šef je spremenil načrt in
službena pot je odložena."
Mož telefonira ljubici: "Ne bo šlo ta teden. Ženina službena pot je
preložena."
Ljubica pošlje SMS dijaku: "Vseeno bova imela ure tako kot doslej."
Dijak obvesti dedka: "Dedek, žal, učiteljica je rekla, da bova imela
inštrukcije tudi ta teden."
Ded stopi k sekretarki: "Ne sekirajte se, vseeno bova odpotovala."
Sekretarka .

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......