Peli
|
žaži - a pa se ti norca delaš??? Če kej varčujemo???!!!??????? Raj praš če smo kej zapufane! Pr nas smo imel res pestro. Na morju je blo super - Aljaž 1 teden sploh ni šel v vodo se je le igral na plaži al pa ob vodi, za v vodo pa je pravila da ga bo ribica ogriznla, pa da ga bo rakec uščipnil, šel je le s čolnom. Po enem tednu pa se je skorajžil in ni ga blo več vn za spravit, potem je še družbo našel in bi bil kar cel dan na plaži.Urbanu sm namočila le nogice kler ni kazal nobenega navdušenja, bil je ful priden spal mi je zjutrej clo do 8-9h (no zdej doma je drugače). Ko smo se pelal domov je bil cel žur - štartal smo okol pol 11h in ko moj ugasne avto pred recepcijo in ponovno užge - se ni več prižgala klima, seveda sva se potem še mal spičla, no do doma je blo že dobr... doma pa sm misnla da me bo kap - teta ki živi nad nami je imela v bajti psico ker se je "gonila", tako je blo grozno, cela veža polna dlak, krvavo po tleh...bljak - tako me je najprej čakalo čiščenje, seveda WC in kopalnica v teh dneh ko nas ni blo doma tud ni bla počiščena (jo mamo na žalost skupej), po vsem tem pa me je čakalo še ene 6 strojev cunj, potem likanje... ...No pustmo zdej to - v petek zvečer me obiščeta kolegica in njena mami (se ful dobr zastopmo) in gledamo ene slikce, nakar me ena vpraša kakšno torto sm spekla za mami - ja za včerej zvečer smo bli povabljeni na mamično 50letnico, pa že nekaj časa nazaj je blo govora da ji bom spekla torto, potem pa me noben ni spomnu - jest pa čist pozabila. Seveda sm bla vsa panična še zvečer spekla biskvite, zjutrtej takoj moža poslala po ostale sestavine - in hvalabogu mi je kr dobr ratala...mater de me že zdej roza zaje . Sinoči smo se prav fajn imel Urban je vse prespal, kar pa je bil buden pa je jedel in ljudi okol sebe navduševal z nasmehi, cviljenjem in njegovim "velikim" pogledom. Aljaž pa je letal, se igral, največ pa preplesal . Danes pa smo že dopoldan šibal na Šuštarsko popoldan smo šli še do mojih. Možev dopust se je tako hitro iztekel, da je kar škoda, zdej bomo spet več sami. No pa še kakšna o otrocih: Aljaž je bil na morju večino dneva brez plenic, polulal je vsa grmovja in drevesa, vsak dan je šel do moža, da bo šel kakat v gmajnco ...zdej pa je spet vse po starem, še da je pokakan noče več povedat. Mislm da ga bom kr pustila v plenicah, dokler se ne bo odločil, da jih noče več. Zdaj ima nekaj igrač že v sobici (čeprav je še brez opreme) in je najbolj priden da ga pustim pri miru in se je sposoben tud cel popoldan sam igrat, ma že skor pozabiš da ga maš . trenutno je najbolj popularen Tomyev vlakec in puzle. Zadnje čase ma vedno več strahov, kot sm že pisala se je na morju bal rakov in rib, boji se tud teme in v temi sploh noče bit zunej, bognedaj da kje kaj zaropota, al da kdo omeni kakšno bavko al kaj takga. Puljenje za igrače je itak najboljša igra - sploh s pol leta mlajšim fantkom ki ga pazi teta nad nami... seveda bi se tud že stepel. Še sreča da Urban ni hud če si Aljaž sposodi njegovo igračo - saj mu v zameno da kakšno njegovo . Urban lahko rečem da niti ni zahteven otrok da je le sit in previt. Ko je buden se kar lepo zamoti s pleničko in kakšnim grizalom, dostkrat če mu je dolgčas in mam ravno kaj za delat - mu prižgem akvarij in lahko tud pol ure brez problema opazuje ribice. Obožuje svoje roke, sploh uslini vse živo, čeprav o zobkih ne duha ne sluha. Pestovat se hoče le še pokonci in prav navdušuje z njegovimi "velikimi"učki, nasmehom in cviljenjem. Spat ga dajem skupaj z Aljažem se pa 1. zbudi okrog 6h, poje in potem zaspi tam nekje do 8-9h. Dobr da nas žaži rešuje z vici (mimigrede un 1. mi je všeč ), mislm da ni krivec le naša lenobica- da smo vedno na 2. strani ampak tud to da je vedno več uporabnic RRje, zato tud vedno več postov... Pogrešam pa Matejo in PruincessM. P.S. - se vam opravičujem za vse napake, k vem da jih je dost, ampak se mi res ne da še enkrat vsega brat . LP
|