|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
29.9.2008 15:46:44   
*žaži*
Heej!

Komi sm se prijavla na RR, neki šteka...pa geslo sm pozabla kura...kr na lepem user posted image ....sej ni čudn če sm mela že dans poln nekih stvari za urejat...k sm čist pozabla na njih...za novo štud. leto. In vidm, da ni nikjer nobene user posted image

Včeraj smo se dobile....in je blo lušn...čeprav kaj velik nismo mogle čvekat ampak ok. Upam, da bomo decembra nadoknadile, ko se dobimo same proti večeru na kakšni večerji.

Nč js ta tedn začnem z obveznostmi tko, da nas več ne bom rečevala pred 2. in 3. stranjo user posted image user posted image ....tu pa tam se še oglasim.

Lepo bodite
čaw

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
29.9.2008 22:58:37   
kasso
Super, da ste uživale..mogoe mi kdaj uspe priti, a na večerjo bolj težko, ker imam še dojenčico doma...no, pa kako drugače se bomo ja že dobile user posted image

nočko vsem

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
30.9.2008 15:38:47   
beti 1
Pozdravljene!

Evo nas nazaj, že v polnem elanu glede opravkov. Na morju je bilo hladno in vetrovno. Sestra je možu rekla, da je bolj kot bi bli v toplicah, ker je bil bazen v hotelu s sladko vodo. No včeraj tik pred odhodom se je toliko otoplilo in nehalo pihat, da so otroci lahko malo počofotali po morju.

Žaži: glede znamenj, imela sem dve znamenji, ki sta bli sumljivi za melanom in so mi jih zato izrezali. Zdravnik se je kar potrudil, tako da imam lepi brazgotinici, če bom pridna bo tako ostalo tudi zdaj, ko sem že brez šivov.

Bizovik: lepo, da ste se dobile. Upam, da vam je bilo tudi vreme naklonjeno. Sedaj bo pa treba najti kakšno kavarno s simpatično igralnico. Če bo vreme še neprej tako močno jesensko bo že pred 1. novembrom sneg.

A gre katera letos na smučarske počitnice?

lp

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
7.10.2008 21:29:57   
beti 1
Heeeejjjjj!
Kje ste vse? Že 3 dni čakam, če se bo katera kaj oglasila, da ne bom sama sebi odgovarjala, pa nič.
Zdaj bom pa spet čakala, upam, da ne tako dolgo.
lp

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
8.10.2008 15:10:59   
kasso
Oj beti, se bom pa jaz oglasila user posted image

A ti sprašuješ že za smučanje, pa komaj z morja si prišla user posted image ... same počitnice ti gredo po glavi user posted image

Jaz letos nimam namena it, ker z mojo dojenčico ne bi imele nič od smučarskih počitnic. Bolj razmišljam v smeri, da bi Petjo postavila prvič na smuči...no bomo videli. Aja sine pa je v smučarskem klubu in letos upam, da bo kaj več snega, da bodo lahko otroci smučali tudi doma (na Kaliču). Bomo pa sproti videli kako bo.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
9.10.2008 21:20:51   
katjandraž
Oj!

Vidim, da smo vse na ful zasedeneuser posted image . Jaz sem ta in prihodnji teden sama, je dragi na terenu, februarja ali avgusta pa spet gre za 6 mesecev, če si prej ne najde nove službe. Upam, da se bo lahko zmenil, da gre šele avgusta, ker je potem vsaj malo možnosti, da vmes kaj drugega najdeuser posted image . V službi imam norišnico, ta vikend bom imela spet delaven, ni kaj.

Drugače smo pa zdraviuser posted image  (trkam), Andraž ima danes sicer kar zabasan nos, samo ga pridno spiramo, tako da upam, da se ne bo kaj razvilo. Zdaj je imel 2 tedna v šoli plavalni tečaj, pa še čez vikend je bil z mojima v Čateških toplicah, tako da ni čudno, če je smrkav. Jutri ima zaključek tečaja in ga grem gledat. Imam ful srečo, da imam ravno takrat 2 uri vmes frej in bom lahko šla.user posted image  Ana je super, prava mala navihanka.

Hiša valjda še ni gotova, keramičar mi še kar para živce. Je rekel, da bo kao ta teden fertik, da lahko potem v miru prižgemo protokol talnega gretja, ki mora biti narejen preden polagajo parket, pa me že danes kliče mož, da vodovodar, ki je prišel do konca zmontirat peč, ne more v bajto, ker keramičarja, ki ima ključ, ni!user posted image user posted image user posted image  Skratka, peč je najbrž zmontirana, juri kličem plinarje na ful, tisti, ki bo imel prvi čas, ga vzamemo, da napelje plin do peči, potem še neki iz plinarne pridejo in zalaufamo. Ker pa so tlaki suhi, bomo imeli ta protokol najbrž samo 14 dni in ne 3 tedne, kakor smo misliliuser posted image . Do počitnic seveda ne bomo noter, ampak do novega leta pa gotovo.

Beti, jaz nimam pojma, kaj bo z našimi počitnicami, če Simon februarja gre, gotovo nič, pa tudi finančno bomo krepko v minusu. Če bomo slučajno uspeli očija obdržati doma, planiramo za prvomajske Legoland (sej veš, da imamo enega Legofrika domauser posted image ).

Bizovik: druge teden sem spet sama, tako da se komot zmenimo. V četrtek in petek ne morem, druge dni pa lahko. Do srede je še lepo vreme napovedano, tako da bi bilo res fino.

Nič, grem pod tuš, sem se danes že v šoli za jutri pripravila, kaj več se mi pa ne da delat; pa še celo stanovanje moram po vrhu pospravit, da bo gospa lahko prišla jutri čistit, pa kup perila morem zložit, pa posodo ...

Uživajte v sončnem in toplem vikendu. Pa, pa

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
13.10.2008 20:45:29   
beti 1
Super!

Torej Bizovik, sreda po 16.30.

Mi smo sicer hodili januarja, sedaj pa se menimo s svakinjo, ki pa ima že oba otroka v šoli, tako da bi šli med šolskimi počitnicami, pa je treba kar zgodaj rezervirat, če hočeš dobit po ugodni ceni.

Prej smo se zmenili s kolegi, ki so tudi imeli podobno majhne otroke in se izmenjavali pri varstvu, tako da je vsak vsaj nekaj odnesel. Blaž je bil star malo manj kot leto, ko smo šli in je veselo zunaj v vozičku spal, ko je bil pokonci se je pa z največjim užitkom po snegu plazil in sankal. Za primer slabega vremena smo pa šli nekam, kjer je blizu bazen, da se lahko otroci vsaj malo znorijo.

lp

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
15.10.2008 0:15:10   
Peli
No, pa da ne bomo nekje zadej napišem par stavkov.

Aljaž je bil ravno nekaj bolan, kaj točno mu je blo niti ne vem, imel je vročino, počutiil se je dobro, le kašla. Zgleda pa je še eno alergijo pobasal, je že kar nekaj časa po celem telesu pikast, pa sploh nemorm ugotovit od česa.

Z Urbanom sva bila danes v razvojni ambulanti in zdaj bom tud z njim morala hodit na fizeoterapijo - se tud ne postavi v sredino, se obrača le v levo stran, v desno pa mu ne gre, tudi glavo ob ležanju na boku težje dvigne ... no pa ga boso že porihtal!

Možek pridno dela cele dneve, trenutno finišira opremo za otroško sobico, tako da bomo Aljaža za vikend verjetno že selili. Urbana pa ne vem če nebi še nekaj časa ibdržala v spalnici. Punce k mate 2 otroka(ali več) povejte kaj je bolš?

katjaandraž - dobra si da ti znese bit sama z dvemi otroki pa služba, pa mož odide... men je že zdej kr mal odveč ko je po cele dneve delal, ma ko je doma mi vsaj Aljaža zvečer zrihta.
Z delavci pa je ponavad vedno tako...pa sej bo!

Smučanje - kaj je že to? user posted image Nism bla na smučah že več kot 3 leta! Niti pomislt ne smem da bi šli smučat, je predrag šport. Ko pa sva bila še brez otrok pa smo hodili s prijatelji vsako leto (včasih tud 2x po 1 teden), v Bovec ali v Kranjsko goro. Jest upam da nama vsaj kakšen dan uspe do Trbiža skočt...no, ne bom preveč sanjala.

Sm se prej mal pozabavala  z albumi na ringaraji, pa morm rečt da  mi je bl mal jasn kako to zdej gre. Sm 3 albume na novo naložila, pa ne vem al jih sploh drugi lahko vidjo, pa gesla pa to kot je blo včasih - mi ni nč jasn. A se albumov k so bla pod geslom ne da več vidt? Mater sm trda v glavo.

Nč punce šibam spat, nočko!

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
15.10.2008 10:31:53   
Mateja82
ojla punce

a ste me kaj pogrešale?user posted image

Zdaj lahko povem da mala dva že hodita v vrtec. Oba sta se vredu navadila, Filip ni imel težav Enja pa se je po 14 dneh uvajanja prav tako navadila. Čeprav zadnje dni spet nekaj štrajka user posted image .

Zaenkrat sta zdrava imela pa sta že dve virozi odkar hodita v vrtec.

Filip že hodi, od 11 meseca praznoval je že svoj rojstni dan.  V vrtcu se je že naučil jesti z žlico. še vedno je suhec in imava kontrolo teže  ampak rad je user posted image  

Enja je začela odkar hodi  vrtec tudi dosti boljše govoriti in kar hitro napreduje. user posted image  Sem vesela da tako napreduje, in se že lahko kaj pomenivauser posted image . Ima že dva prijatelčka v vtrcu. S Filipom se kolikor toliko razumeta. Začetna nežnost in previdnost je minila. Včasih ga Enja spravi v zelo nevarne položaje in je treba bit skoz zraven da ni kaj hudo narobe. Zadnjič sta se skupaj kopala in se mu je usedla na glavo, in ga tako potunkala v vodo z obrazom navzdol  dobro da sem bila tam zraven in ga  takoj rešila... uglavnem imam dosti dela da skrbim da ne počneta kakšnih neumnosti, čeprav jima včasih vseeno uspe user posted image  

lep pozdrav

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
17.10.2008 23:06:54   
Peli
ljubljančanke štrajkate? user posted image

Mateja - lepo da maladva zdej rada gresta v vrtec in da Enja napreduje! Oh, te kontrole teže...midva z Aljažem jo mava v torek.
Trenutno sm njegovem zajtrku in večerji (par dni je to lonček kakava) začela dodajat smetano, samo da je mal bolj kalorično, mu je pa ful dobra. Sladkarija pr nas ne pali, razen kakšni cedevita bombončki trenutno...

Midva z možem sva danes cel dan pospravljala in selila. Sobica je super! Sm prav ponosna na mojga user posted image . Aljaž zdej sam tam spi, zvečer je bla mal kriza.
Nasploh je zadnje čase Aljaževo spanje zelo slabo - velikokrat se prebuja z jokom in naju kliče - ga je strah. Nimam več idej kaj mu še narest, enkrat sva vse pregledala in nisva najdla njegovga strahca, drugič sm z njim ležala in vse čudne zvoke sm mu pojasnila- kaj je to...ma zdej ne vem več.  da ne govorim, kakšno kolobocijo sm mu natvezla o Angelčku, ki pazi nanj...res si nism misnla da otrok že tolk razmišlja ...user posted image
Zadnje čase se je začel igrat in pogovarjat z namišljenimi prijatelji, zelo rad barva, Tv pa ni več tolk zanimiv, mogoče se spomni na Nodijevega Božička - ki ga znam že na pamet user posted image , Telebajski pa so se "pokvarli" (to pa res ni za prenašat), rad pa pogleda kakšno oddajo o živalih.

Nč, punce javte se kej, da nas najdem spet kdaj na 1. strani user posted image - lahko noč!

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
19.10.2008 21:53:26   
Peli
Očitno bom zdej jest smogovore držala user posted image .

V glavnem za nami je lepa nedelja smo jo lepo izkoristili, smo šli eno dojenčico pogledat pa na en sprehod, Aljaž je bil na koncu tolk utrujen da je možu na ramah zaspal user posted image . Aljaž je zadovoljen v novi sobi (če katero zanima si jo loh pogleda: tukaj), se pa še vedno ful boji, vsakega šuma, kot že prej nekaj časa.

Punce a mate že vse otroke brez plenic? Nam kar ne gre, danes popoldan je hotel bit brez, samo ga je potem treba skos opominjat, saj se tolk zamoti s kakšno stvarjo, da čist pozabi.

Urban pa je tak požeruh, da bognedaj da vidi hrano na mizi - za kruh čist znori, samo da ga vidi na mizi, mogoče sm mal sama kriva, ker sm mu ga dala za probat,...ma ga je kr veselje hrant.

Ma ne vem kaj nej še nakladam - da le ne bomo preveč uzad ostale user posted image .

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
20.10.2008 20:28:28   
beti 1
Mateja 82 lepo, lepo, da si se oglasila in da tako napredujete.
Meni zdaj ni treba več tako zelo paziti kaj počneta, ker Blaž zadosti glasno protestira, če mu kaj ne paše, da lahko takrat posredujem.

Peli: čudovita sobica!!!! user posted image user posted image user posted image
Kar se spanja tiče, mogoče bo Aljaža manj strah, če bosta skupaj spala. Jaz sem Blaža selila, ko je prespal večino noči celo noč. Prej se mi ni dalo, zaradi vstajanja, oziroma hoje ob prebujanju ponoči.

Upam, da bom mela do konca oktobra kaj časa za dat gor slikce, če ne druzga zarad nagrade. Bi nam prow pršla.

se tipkamo

lp

p.s.: Tananejka, tebe pa že orng pogrešamo

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
22.10.2008 23:24:24   
Peli
Spet jest user posted image .

Da malo poročam kako smo...ma super! user posted image

Včerej smo šli z Aljažem v posvetovalnico in se je kar lepo poredil, zdej ima 11,5kg pri 93cm. Klepetal je z zdravnikom ko bi ga že ne vem kolk časa poznal (kar je dokaj čudno, saj se mora ljudi, ki jih vidi redko, najprej navadit, preden začne govorituser posted image ), sevdda je moral vse pregledst kaj ima  kje - firbec user posted image .
V petek pa ga peljem še h kardiologu ma pregled zaradi šuma na srčku.

Urban je priden, kadar spi in kadar je v naročju, je tud zadovoljen če okrog njega skače Aljaž (če mu slučajno ne da kakšne "čelne", ali ne pade nanj...sam pa noče bit. V vozičku pa vedno spi, seveda dokler se peljemo, ko pa se ustavimo pa je hitro buden in hoče spremljat okolico.

Nekaj časa nazaj sm jamrala da je Aljaž preklinjal, to ga je že zdavnaj minil, no do zdej, zdaj je spet pobral dve - danes je v veži, med tem ko se je obuval pel "u rt se piš", seveda to je ena mojih user posted image , zadnjič pa je možu govoril "smrdiš ko svina", dopoldan se mi je pokakal pa se ni hotel previt, pa sm ga zmerjala in sm mu rekla touser posted image ... OH, mulo nč ne pozabuser posted image .

Beti1 - zdej rešujem Aljažev strah pred raznimi zvoki tako da mu, ko gre spat, prižgem radio. Tako sm jest to prakticirala ko sm bla manjša.

Kje pa je Tananejka?

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
23.10.2008 13:49:28   
Mateja82
ojla
Peli sem malo pokukala v album in sobica je super user posted image .

Ja pri kletvicih se tudi jaz včasih spozabim  ampak zaenkrat tega še ne ponavlja .

Enja je imela pred časom  zvečer neke strahove pred bibo. Se je jokala, da je biba tam. Potem sem ji pa razložla da sem vse bibe posesala, če je pa slučajno kakšna ostla pa tako ima Enjo zelo rada in ji noče nič hudega.user posted image   in je na srečo vžgalo, zdaj pa je že tako pozabila na to. 
Se pa ponoči večkrat zbuja in joka nevem zakaj mogoče kakšne hude sanje ali pa enostavno da najde svojo žuliko Flaško - še vedno se je nismo znebili user posted image .

V album sem dodala nekaj novejših fotk iz morja pa še nekaj drugih. user posted image
Lep pozdrav

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
24.10.2008 12:12:12   
tananejka
Ojla!

Po dogem času sem pogledala na RR in glej ga zlomka....punce me pogrešajouser posted image Prav fajn se mi zdiuser posted image

Mi smo zelo leteči. Če nimamo nobenih popoldanskih športnih aktivnosti smo celo popoldan zunaj, ker je bilo res lepo vreme. Ob 15ih grem po punce in zavijemo direkt na igrišče. S sabo vzamem malico tako, da domov hodimo okoli 18.30 ure - samo na večerjo in spat. Vem... ni izgovor, da se nisem nič javila...SPREJMEM NEOPRAVIČEN IZOSTANEKuser posted image user posted image

Alina: je pa že prava malčica. Pridna, prijazna, včasih pa prav "gajstna". Če bi bilo po njeno bi skomandirala vse po vrsti.....to seveda velja za doma. V vrtcu je še vedno poslušna in brez takšnih izpadov. Je že popolnoma brez pleničke, tudi ponoči že nekaj časa. Nesreče so zelo redke, pa še to v vrtcu med pop. spanjem ali pa ko se zaigra. Doma pa se je ponoči le 1x polulalauser posted image . Tudi dudo smo vrgli stran pre 3 tedni in se sploh ne spomne več nanjo. Samo 2 večera je vprašala zanjo, potem pa se je sprijaznila, da je niuser posted image user posted image . Pa še anekdota na to temo. Jaz sem naslednji dan vsa ponosna klicala v vrtec in jih prosila, da ji ne dajejo več dude med spanjem. In vzgojiteljica mi reče: "Ja mami, vaša Alina je v vrtcu že ene 3. mesece BREZ DUDE"user posted image user posted image ....punca se ni doma prav nič pohvalilauser posted image ....lumpa malauser posted image

Naslednji teden imamo počitnice in bomo KONČNO vsi doma....tudi očka...JUHUHUuser posted image !!

Beti1: ku-ku, tukaj semuser posted image . Ste naslednji teden doma....verjetno greste k staršem, ne? Lahko bi se zmenile v Koloseju, ali pa Bizoviku, če bo še vreme??

Mateja82: DOBRODOŠLA NAZAJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem se spraševala kam si nam ušla, pa si imela verjetno veliko dela. Pogledala sem slikice, imaš prvo pricesko in princauser posted image user posted image

Peli: uaaauuu, kako lepo sobicauser posted image user posted image . Vse pohvaleuser posted image . Všeč mi je kombinacija z oranžno za otročke. Ful lepouser posted image
SUPER, da je Aljaž tako lepo zrasel in se zrediluser posted image user posted image user posted image

Glede plenic in dude: ne se obremenjevat, bo že, ko bodo otroci pripravljeni. Moji dvojčici sta interes za WC pokazali pri 2,5 letih, vsi poiskusi prej so bili popolnoma neuspešniuser posted image

No, zdaj sem vam pa napisala cel roman za nazaj...za naprej bom pa bol pridna. OBLUBMuser posted image

< Sporočilo je popravil tananejka -- 24.10.2008 12:15:15 >

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
24.10.2008 22:18:24   
Peli
Aljažev srček je v redu! Danes smo bili pri kardiologu, ma sicer šum, ki pa ni nč resnega!
Ma sm kr vesela - pa sita letanja okol dohtarjev...

tananejka - kaj nebi bla ti pogrešana, če pa si ti tle "ta glavna" k nas gor držiš user posted image , sej sm te jest pršla mal nadomeščat user posted image .
Alina je že vedla zakaj ti ni povedala da je brez dude - bi ji jo mami še za ponoč vzela user posted image .

mateja82 - sm mal pogledala slikce - se i pa Enja že kr velika zdi.

Vam povem kakšno navado ma Aljaž poleg dude in zmaja, k morta bit obvezna za spat - plenička - vedno si jo zatlači za bodi, včasih pa ko se zbudi in če je preveč tiho - da ga ne slišm - ga dobim, ko si pampersko slče pa v hlače zatlači tetra pleničko, včasih se znajde pod bodijem še cel kup pliškotov...user posted image

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
26.10.2008 20:11:55   
tananejka
Ahoj!

Kje ste punce? Ste vsi na krompirjevih počitnicahuser posted image ?

Peli: hvala za nadomeščanjeuser posted image
Bravo za Aljažev srčekuser posted image user posted image user posted image . Predvidevam, da ste si vsi skupaj oddahniliuser posted image user posted image user posted image .
Aljaž ima pa res zanimivo navado....tale s pliškoti za bodijem je res dobra fora.

Alina pa že 2 dni daje v hlače plastenko in se dere, da ima lulčkauser posted image ....ji je starejša sestrica pokazala neumnost in se ji je tko smešno zdelouser posted image ....sem predlagala sestrici, da jo kaj bolj pametnega nauči, pa se ni nič "lepega" spomnilauser posted image .

Zdajle smo gledali filmčke iz morja, ko je bila Alina stara samo 5 tednov user posted image . Potem pa še iz Šolte, ko je bila stara 5. mesecevuser posted image ...kakšni cukrčki so bile moje punce. Vse tako micene....še Alina je sedela 1 uro pred TVjem in občudovala sebe, ter sestrici, ki sta bili stari 3 leta in poluser posted image ....uaauuu kako smo že velikiuser posted image

dijouser posted image

< Sporočilo je popravil tananejka -- 26.10.2008 20:12:38 >

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
31.10.2008 12:22:27   
kasso
Ojla,

kako ste punce. Vidim, da ni nikjer nobene, ker najbrž uživate na počitnicah, a ne?!

Danes in jutri bomo mi bolj letali po grobovih, tako da vikend ne bo preveč zanimiv. Čez teden pa smo tudi pohajkovali. V sredo smo bili v koloseju, kjer smo se dobile majčice08 in tam je res super plac za divjanje otrok. Mojadva sta bila čisto podivjanauser posted image . No, daj najbrž že vse poznate tisti plac.

Peli, a ste bili tudi na UZ srca? Moj sine mora naslednje leto ponovit, pa bomo videli, če je izvenel. Sobica je 1Auser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4018
31.10.2008 13:23:22   
beti 1
Peli: super za Aljaža in njegovega srčka. Ta s pliškoti in plenico je pa fenomenalna.

Kasso: za malo večje otroke je v koloseju kar fino ja. Pred kake pol leta (ali več) so dokupili kar nekaj igrač in igral, ki pa so nažalost zaradi prevelikih robavsov, ki jih tudi uporabljajo že precej polomljena.

Katjandraž: kako kaže hiška? Hvala za link do albuma. Katera bo dobila Corso?user posted image user posted image user posted image

Tananejka: vam kar malo zavidam, ker uživate na počitnicah, mi pa garamo. Kar se pa neumnosti tiče, so pač vedno bolj zanimive, kot uporabne, pridne stvari.

Mi: smo bogatejši za 2 lumpijevi medalji. Žiga se je sam opogumil in me fejst presenetil, ker je šel prostovoljno naprej k ostalim fantom in tekel sam. Pa še na cilju me je počakal tam, kjer sva se zmenila. Res je že velik fant ta naš Žiga. Blažu so pa tudi očke sijale, ko je dobil medaljo okoli vratu, je ni hotel dat dol do banje. Aja pa še možeka moram pohvalit je za 20 min popravil svoj rekord na 42 km.

a se bomo kaj začele dogovarjati za novoletno srečanje?

lp

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
1.11.2008 18:14:44   
katjandraž
Živjo, marčice. Evo, počitnic je skoraj konec, pa sem se šele zdaj uspela oglasiti.

Z Andražem sva bila v ponedeljek in torek sama, Ana je bila v vrtcu, oči v službi, midva pa sva uživala po svoje. V sredo sta bila oba na počtnicah pri babici in dedatu, v četrek smo bili pa mi doma, oči pa v službi. Po službi je šel direkt na bajto (sva ugotovila, da je najboljše, če gre kar direkt, drugače samo otroka zmeša), mi smo imeli obiske in ravno, ko smo ga hoteli iti vsi skupaj obiskat in prijeteljem pokazat, kaj je novega na hiški, kliče, da mora na urgenco, ker si je z bor mašino prst zvrtaluser posted image . Mene je skor kap, še dobro, da je bil njegov brat z njim, da sta zrihtala rano in ga je takoj peljal. Hvala bogu je kost cel, ima pa zašito žilo, živec in kito. Edini profit je ta, da smo bili vsaj 2 dni zdaj vsi skupaj. Danes sem ga peljala na prevezo, v ponedeljek gre pa k svojemu zdravniku, da mu tudi bolniško odpre. Moj user posted image  je namreč hotel v ponedeljek kar delat, ker je dežuren, pa še neko prezentacijo ima za naredit ... No, pa sem ga mal "v roke vzela", da je dojel, da naj ne pretirava.

Danes smo bili samo na pokopališču v Moravčah, Žale pa smo mi letos spustili, sta šla moja starša sama včreaj, ker je bilo ful slabo vreme dopoldne. V Moravčah je pokopana tudi hčerka naših prijateljev, ki je umrla pred dobrim mesecem in moram reči, da je bilo zelo hudo tako zame, kot tudi za Simona danes. Ponavadi prižgemo svečko samo moji prababici, ki je tako nisem poznala in mi ni nič groznega, danes pa ... Z Andražem sva ravno pred nekaj dnevi gldala slike iz njegovih rojstnih dni in me je ravno za njo spraševal, kdo je, ker se je ne spomni več in sem mu povedala, da je ni več, da je umrla, ker je bila zelo bolna. Danes ji je potem on svečko prižgal in tudi rekel, da je za T., sva mu razložila, da je pri angelčkih ...

Naša hiška že dobiva podobo, keramika je končana, zdaj je treba zmontirati obe kopalnici, pa kuhinjo, pa še par štekarjev je za zmontirat, pa nosilce za stopnice pobarvat ..., skratka zdaj je veliko dela, ki bi ga naj Simon naredil, pa ze eno roko zdaj ne moreuser posted image . Bo poskusil delo zorganizirati tako, da bodo prijatelji pomagali, on bo pa "nadzorni". Plinarja še zdaj ni, bi moral včeraj priti, pa je klical, da ne more, baje bo drug tedenuser posted image . Dokler ne dobimo plina, ne moremo zagnati talnega gretja, dokler ni tega, ne moremo parketa polagat ... Skratka, zdaj bolj ko ne vse stoji, ampak hkrati pa nismo več daleč do cilja. Srčno upam, da bomo letos noter.

Kasso, ja v Koloseju smo se tudi me že dobivale, na enem izmed srečanj je naša Ana tam tudi shodilauser posted image . Najprej je eno uro puzala za ostalimi mar(sov)čki, potem je pa kar naenkrat vsatla in šla.

Beti1: čestitke malčkoma in seveda tudi njunemu očijuuser posted image !

Srečanje: jaz sem v totalni krizi s časom, ve se zmenite, določite datum, če bom lahko se vam bom pridružila, drugače pa naslednjič. Imam tolko za službo ob večerih za delat, da ne res ne vem, če bom lahko. Ne zamerite!

Nič, otroka sta pri mojih, da bom jaz za službo delala, jaz pa tukaj visim. Aj, aj, aj! Čav!

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
1.11.2008 19:23:57   
tananejka
čER!

Mi smo danes še vsi skupaj, jutri pa gre A. delat. Teden je kljub dežju minil 1,2,3. Punce so bile pridne in so se veliko same igrale. Pa še nekaj obiskov smo imeli, da je bilo malo bolj pestro. Ugotovila sem, da sta dvojčici že res veliki in je prav prijetno, ko pride kakšna od sošolk na obisk in se igrajo 3 ure brez kreganja...kot da jih niuser posted image . Super za deževne dni, ko ne moreš venuser posted image

V tem tednu smo šli tudi v kino in na košarkarsko tekmo, da nismo samo doma tičali. Že prejšnji vikend pa smo prižgali svečke za vse, ki jih pogrešamo, tako da danes nismo šli nikamor.

Katjandraž: uuuu, tole se sliši pa hudouser posted image . Upam, da se bo rana S. hitro zacelila....pa bravo zate, da si ga zadržala doma, ti moški RES nimajo mej včasih. Super za hiško...še malo pa bouser posted image .
Tudi jaz ne bom pozabila kako je Ana shodilauser posted image

Glede deklice in svečke user posted image user posted image user posted image  NIMAM BESEDuser posted image  

Beti1: čestitke A. za super dosežek na maratonuuser posted image user posted image . Smo navijali zanj, vendar ga v vsej množici nismo videli...sigurno je bil tako dober tudi zaradi nas NAVIJAČEVuser posted image user posted image . Bravo tudi obema mlajšima fantoma za medaljiuser posted image

Kasso: ja, kolosej je pa res super za male razgrajače. Res se lahko enkart dobimo, da se spoznamouser posted image

.......no zdajle vmes sem šla preoblečt Alino, ker se je popula pred WCjem....ji ni zneslo, da bi se usedla na školjkouser posted image user posted image .....

Novoletno srečanje za mamice: jaz pridem sigurno. Kaj bi pa letos delale? Gremo na večerjo? Bovlat? Žurat? V mesto na sprehod/pijačo/kuhano vino? Kaj tretjega?

Lepo se imejteuser posted image

< Sporočilo je popravil tananejka -- 1.11.2008 19:25:41 >

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
4.11.2008 8:08:52   
Mateja82
Vam povem kakšno navado ma Aljaž poleg dude in zmaja, k morta bit obvezna za spat - plenička - vedno si jo zatlači za bodi, včasih pa ko se zbudi in če je preveč tiho - da ga ne slišm - ga dobim, ko si pampersko slče pa v hlače zatlači tetra pleničko, včasih se znajde pod bodijem še cel kup pliškotov...

user posted image user posted image user posted image user posted image  sem se prav nasmejala.

Joj so prav luštni zdaj, ko že masikaj ušpičijo.

Ja Enja je kar velika punca, in zgleda kot 3 -4 letnik ampak zdaj se ji je rast malo upočasnila.
Ima še vedno svoj duet  flašo in plenico, po novem odkar je v vrtcu pa je nastal trio pridružil se je še plišast kuža. Za spat pa mora imet zraven še pujska, ovčko in medvedka. Je kar malo gužva potem v postelji user posted image  .

Danes je po neskončno dolgem času prespala celo noč!!! Zjutraj nisem mogla vrjet da se je to res zgodilo in sem lahko spala celo noč. user posted image  No zdaj bo vrjetno spet minilo neskončno dolgo časa da se bo to spet ponovilo.

Katjandraž glede deklice je pa user posted image user posted image .  Ni bolj groznega.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4022
4.11.2008 13:10:26   
tananejka
Živjo!

Kako ste danes punce?

Mateja82: čestitke za prespano nočuser posted image . Držim pesti, da jih bo od zdaj naprej še večuser posted image . Res ni lepšega, ko zjutraj ugotoviš, da si spal 9 ur skupajuser posted image

Kolk je pa velika tvoja frčefela? Tudi naša Alina je velika in se vsi čudijo, ko rečem, da je stara 2,5 let. Oblačila ima pa 98 večina pa 104. Bom jo danes zmerla, me prav zanima kolk je velika pa težka...

Enja ima pa cel živalski vrt v postliuser posted image user posted image . Alina ima za spanje najrajši svojo ninico (mehka punčka, ki jo je dobila pri 6. mesecih). Včasih jo zamanja za kakšno drugo plišasto igračo, ninico pa pospravi. Če ima zvečer slučajno še kakšno igračo je ne vrže ven, ampak pokliče, da jo jaz ali A. prideva iskat in pospravivauser posted image user posted image ....lumpauser posted image

Kaj pa druge? user posted image PORKADUŠ dejmo se mal javit pa kej napisatuser posted image user posted image

Pa novoletno srečanje....kam nas prijavimuser posted image
Pridemo pa: katjandraž, beti1, peli, mateja82, anuš, kasso, žaži in jaz....še kera manjkauser posted image ?

imejte lep danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
5.11.2008 20:27:58   
beti 1
Živjo!

Katjandraž: še dobro, da bo hiška kmalu končana, da ne bodo imeli tvojga user posted image  že za stalnega obiskovalca urgence user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da se mu bo v redu in brez posledic zacelilo. Če bosta rabila kakšen nasvet o negi brazgotine,.. pa kar vprašaj.

Mateja82: čestitke za prespano noč tudi od nas. Dobro vem, kako to paše, ko se tako poredko dogaja. Upam, da bodo take noči, podobno kot je bilo pri Žigu vedno pogostejše, tam okoli 3 leta je začel redneje spati celo noč.
Pliškoti: pri nas jih imata oba v povprečju kakih 10 v postelji. Pri Blažu ej veilka gneča, pri Žigu pa je malo bolje, ker ma že normalno veliko posteljo.

Tananejka: kako velika je potem vaša najmlajša punca?

Novoletna večerja: kaj pa enkrat za spremembo karting in potem kratka večerjica, lahko bi se malo prej dobile (okoli 18-19), saj so malčki zdaj že tako veliki, da bi jih naši user posted image  že morali znat sami v posteljo spravit.

Mi: Blaž ima virozo z nemogočimi napadi kašlja, tako da ponovno pridobivam kondicijo za nočno vstajanje. Končno se nam je uspelo okvirno dogovoriti s svakinjo in njeno družino za smučarske počitnice, ko sem v vrtcu izvedela, da bodo imeli zimovanje in to v tednu, ko ima svakinja počitnice v šoli. Žiga bi seveda zelo rad šel, pravi, da raje z vrtcem, kot z nami. Pa če pogledam, koliko se bova midva trudila za smučanje bo verjetno imel več pozornosti in učenja smučanja na zimovanju kot z nami na počitnicah.

Grem še malo premišljevat o rešitvi smučarskega zapleta.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 4024
12.11.2008 16:28:20   
beti 1
Punce, dajte no kaj napisat. Dejansko smo bile že na 3-ji strani.
lp

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......