|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Odštevanje-marčice
2.3.2006 20:19:28   
PiaM
Beti, lepo da si odprla novo temo, posebej za naš zadnji mesec!user posted image

Anuš, lepo si nas presenetila z novico, da še cartaš... čestitke še tukaj!!!user posted image user posted image user posted image

Jerneja, držimo pesti zate in da je ćimprej za tabo in da bo vse o.k!!!user posted image

Katjaandraž, javi se, če si še v enem kosu! Madonca, komaj dohajam, da je že tako blizu za vse nas, marčice! user posted image

Sem se nekako prebila čez ti dve strani od včeraj, lepo ste pridne s pisanjem,user posted image , meni se zadnje čase ne da preveč. Pri meni ni nič novega, včerajšnji ctg je bil o.k, le jaz se počasi spreminjam v staro parno lokomotivo...Na trenutke me zmanjka kar pred TV in zaspim po 2 uri.user posted image

SoncicaT, kdaj se srečava v porodni? user posted image  Moj je rekel, da bova šla rodit 8.marca, ti paše termin?user posted image

Lepo se imejte in se beremo.



-----------------

Še 10 dni!

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Odštevanje-marčice
2.3.2006 20:29:43   
barba
Res mi ni dolgcajt! Do zadaj so prijokale same punce. Mogoče bo danes še kakšen fant? user posted image user posted image user posted image  Čakam novice!

Bo morala Beti1 spet temeljito seznam popravit.user posted image

Sem vsem trem današnjim mamicam poslala sms s čestitkami in dobrimi željami vseh preostalih marčevk.

Sem jim kar "fovš" ker lahko že stiskajo svoje žabice.


_____________________________

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Odštevanje-marčice
2.3.2006 20:33:38   
tananejka
Še tukaj se pofočkam:

Iskrene čestitke novopečenima marčicama user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da se bo jutri nadaljeval tak tempo....samo, da nam štorklje ne pregorijouser posted image

Barba: tebi pa vsa pohvala, ker tako vestno opravljaš nalogo marčevske tajnice user posted image user posted image user posted image


Še naprej se tako pridno oglašajteuser posted image


(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Odštevanje-marčice
2.3.2006 20:36:33   
neja
Bravo naše mamice, Katjandraž in Jerneja, čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Me prav zanima, katera bo pa sedaj na vrsti.....upam, da jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Katerakoli že bo, držim pesti, da bo čimprej mimo.

LP






PDP 7.3.2006

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Odštevanje-marčice
2.3.2006 20:47:34   
Businka
Kakšne lepe novice!user posted image user posted image user posted image  Čeprav je zunaj mrzlo, je tako toplo od misli, da punce že cartajo svoje sončke :) Čestitke Jerneji in Katjindraž  user posted image   Odštevanje je resno, lahko pričakujemo vsak dan kakšno novicouser posted image .

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Odštevanje-marčice
2.3.2006 20:48:06   
PiaM
user posted image user posted image user posted image   Tako dolgo sem pisala, da sta vmes že obe rodili!!!

Iskrene čestitke Jerneji in Katjiandraž!!!  Lepo se cartajte!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


Pa dobrodošle 3 nove marčice med nami, sedaj bomo odštevale skupaj!user posted image  

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Odštevanje-marčice
2.3.2006 20:54:11   
tananejka
Businka, kdaj imaš pa ti rok??? Tolk, da te postavimo v vrstouser posted image

In ostali dve ˝novi˝ marčici....kdaj pričakujete svoje drobižke?

Sem firbčna aneuser posted image

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Odštevanje-marčice
2.3.2006 22:03:27   
MAREC06
Še vas marčevke bom vprašala. A se je kateri trebuh pred porodom nekam dol speljal? Se pravi, nekam povesil. 

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Odštevanje-marčice
3.3.2006 7:03:20   
soncicaT
Dobro jutro!user posted image

Najprej iskrene čestitke Jerneji in Katjiandraž!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, zdaj pa se je začelo odvijat..user posted image

PiaM..jaz imam v glavi 7.3., pa ne vem zakajuser posted image , tako da se res znamo srečat v porodnišnici! Mogoče celo v porodni?user posted image

Sicer mojuser posted image  pravi, da najuser posted image  kar počaka do 20., vendar mislim da ne bomo zdržali, ker sem že spodaj čisto "pripravljena".

Pa v ponedeljek imam spet pregled in ctg in se zna še kaj sprožit..tako da...user posted image

Marčice, lepo bodite, se še javim kaj..seveda če ne bo mimo našega bloka kaka štorklja letela..user posted image

(odgovor članu MAREC06)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Odštevanje-marčice
3.3.2006 8:10:54   
tananejka
Dobro jutro marčice user posted image

Meni se zdi, da smo že sredi dneva, ker sem od 6ih zbujenauser posted image . Ena od mojih punc se je odločila, da je dovolj spanjauser posted image .

Kako ste kaj? Se pri kateri že kaj dogaja???

Mene spodaj vse tišči in lulat hodim vsakih 20 minut, drugega pa še nič. Včeraj sem hodila gor in dol po stopnicah, pomivala sem tla, pobrisala prah pa ni pomagalouser posted image . Mislim, da je naši user posted image  preveč lepo v trebuščku in bo še nekaj dni na toplem.

Mene že kličejo prijatelji, dobivam maile in že v vrtcu sprašujejo moža, če sta tamali slučajno pozabili povedat. Jaz sem prepričana, da bo prvi dan zvedel cel vrtec, ker se punci tolk veselitauser posted image .

Se beremo....

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Odštevanje-marčice
3.3.2006 10:28:32   
Businka
Živjo, Tananejka user posted image

Moj PDP je 19.3. user posted image  Ni me strah, želim si, da bi čimprej držala v rokah svojega sončka user posted image .

Pozdravček vsem marčevkam user posted image

P.S. Kaj se bo zgodilo čez vikend, kdo ve user posted image

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Odštevanje-marčice
3.3.2006 11:34:55   
mateja78
Iskrene čestitke obema novopečenima mamicamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kako pa kaj druge , ali že katero kaj črviči. Pri nas ni nič, čeprav sem ponoči mislila da se bo že začelo,saj me je noro tiščalo in sem morala kar naprej na WC.

Lepo se imejte user posted image

LP MATEJAuser posted image

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Odštevanje-marčice
3.3.2006 11:45:32   
Ines.
UU, ste pridne, v pisanju in pri user posted image . Vam sploh ne dohajam.


Ja, kot je napisala že Beti1, v fondu za user posted image  je 1.000 SIT, ki se hranijo pri meni. Na user posted image  je blo super, samo jest bi še kar klepetala. Sej, prav mi je, kaj pa zamujam.


Beti1, user posted image  za novo temo. Pa za seznam tudi. Pa hvala za nasvet pri rota virusu. Žiga je zdej že precej bolje. Res si faca. Tega mi zdravnik ni znal povedat.user posted image

Neja, dobr si razložila svoji punčki. Si me pa spomnila na risanko Krtek, kjer je točno ta tvoja obrazložitev predstavljena, ko zajkljica skoti tri zajčke, krtek je pa porodničar-babica. Se luknjica pokaže samo, ko zajčki ven pridejo. user posted image  

Ribi06, Marec06 in Businka, dobrodošle na forum.

Marec06, ja moj trebuh je že skor pod koleni, user posted image  se mi pa zdi, kot da bi bil v nožnici.

Mateja78, SoncicaT in Cebelicamaja, jest sem kar G rekla za nalog za prevoz (za rešilca), drugače mi ga sploh ne bi dala.

SoncicaT, rešilec je pametno poklicat, če ti voda naenkrat odteče v večji količini (poplava pod nogami), zato ker moraš potem ležat. Če ti gre pa po kapljicah, pa ni take panike.

Cebelicamaja, a misliš, da bova v ponedeljek rodile? A se pri tebi že kaj dogaja? Pri meni je vse potihnilo, čeprav smo menda pripravljena za rodit (je vse zmehčano, odprta 2 prsta, user posted image  že z glavo tišči ven).

Barba, a vidiš, pri meni je blo isto. Jest sem bla tečna že, ko so me na 2 tedna naročali zadnji mesec, pri tebi pa celo 3 tedne. Pa na CTG te tut ne dajo sami od sebe, tako da sem kar sama šla. Zdej pa nisem nič več naročena, tako da grem v ponedeljek prvič na pregled v LJ, ker bom tam tudi rodila. Sicer sem dobila napotnico za amnioskopijo, samo mene na amnioskopiji v KR ne bojo vidl (boli kot user posted image  , sploh če nisi nič odprta, pa še krvaviš potem).
Škoda, ker te ne bilo na kavici.


LP,


Ines.



















(odgovor članu Businka)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Odštevanje-marčice
3.3.2006 12:14:49   
katerina
pozdravljene, marčice (kar vas je še ostalo...)
jaz sem tudi še med vami! sicer se že dolgo nisem nič oglašala, ampak sem vas sem ter tja vseeno malo brala.
moj pdp je 25. 3. in imam že od vsega začetka občutek, da ne bo nič prej. zaenkrat tudi ne kaže še nič, kar mi je čisto prav, sploh ker je naš pamžek nekako od 30ega tedna med manjšimi in mi moja g zdaj vsakič naredi še uz, da preveri rast. ni panike, če je manjši, saj sem tudi jaz majhna, važno je le to, da pridno raste.... preglede imam pa še vedno na 2 tedna.
pripravljeno je večinoma vse, le nekaj cunjic moram še oprati. sem mislila, da bo kaj topleje, da se bo bolje sušilo, na, zdaj pa spet sneg naletava, jao. upam, da bo kmalu pomlad!!!

jaz se pa soočam zadnje dneve z raznoraznimi strahovi... kako bo roditi, kako bo z malčkom, bo zdrav, se bom znala obnašati z njim, itd??? potem pa pride moj iz službe, pa vem, da bo vse uredu, da nam bo skupaj uspelo....
kaj pravite, saj verjetno so takile strahovi proti koncu čisto normalni, sploh ker je to moja prva nosečnost....???

lepo vas je brati, lepo, da so se nekateri malčki že rodili in da je z njimi in z mamicami vse uredu!
pozdrav vsem!

(odgovor članu Ines.)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Odštevanje-marčice
3.3.2006 12:26:14   
ribi06
Pozdravljene,
ah ta noč je bila nemogoča, trebuh sem imela skozi trd, občutek imam kot da ni moj, ampak da imam na sebe prilepljeno lubenico in potem ne morem ležat, kaj šele spat na levem ali desnem boku.
ginekologi so pa res različni, tako kot po pogostosti ultrazvokov kot po pregledih. Jaz sem napotnico za porod, rešilca in potrdilo o PDP za socialno dobila že v 30. tednu, vaginalno me je pregledal le v 8. tednu, kasneje samo na trbušček, tako da nimam pojma kako se kaj odpiram, vem le da je po izvidih vse v redu.

Tudi mene je malo strah, vendar ko pomislim nauser posted image  se kar jočem od veselja.
Le kaj nam bo prinesel vikend!?

PDP: 10.3.2006

(odgovor članu katerina)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Odštevanje-marčice
3.3.2006 12:32:39   
beti 1
Dobrodošle male marčice 06, pa čestitke mamicam, očkom in bratcu!!!
A sem rekla v torek na kavi, da mora prit fronta, pa bo plaz user posted image ??? Jutri ponoči bo spet en hud padec tlaka, kar prpravte se.
 
Zdaj so pa na vrsti fantje, kaj pravte? Punce premočno vodijo. (Pa ni treba vzet zares tiste ki čakate user posted image ).
 
03. miška1,  user posted image  
06. čebelicamaja user posted image
06. Ines., user posted image
07. neja, Ptuj user posted image
08. fionaP, user posted image

10. Ribi06,
10. MAREC06
11. mateja78,
11. tananejka,  user posted image
12. PiaM user posted image
17. mucica1,  user posted image

18. beti 1 user posted image
18. lilu,  user posted image

19. businka
20. ninchy28,

20. soncicaT,  user posted image
21. Karmen 23
23. Tasja 23 
24. Katyusha

25. katerina,  user posted image
28. barba, Kranj
Tadejka, Tiya


že rodile:
22.12.2005 Anajmad, Ula
16.02. Peli, Aljaž
17.02. Frizerka, Karin
17.02. Lara 78, Urša in Anja
24.02. MojcaP, Jaka

 
02.03. Anuš, Kleo
02.03. Jerneja, Lana
02.03. Katjandraž, Ana
 
Katjandraž, tvoja pupa ma pa tako lepo ime. Kot moja sestra.
 
No, jaz sem od ginekologa, user posted image  je med snemanjem CTG-ja spal, ma je zgleda tudi nekaj sanjal, ker je bil CTG zadovoljiv. Med pogovorom pri G se je pa zbudu. Ne vem pa čisto nič več, kakšno je stanje spodaj, ali kako velik je user posted image , ker sva se samo pogovarjali. Mam pa napotnico za Ljubljansko porodnišnico za vodenje do konca nosečnosti, pa upam, da je ne bom rabila.
Sem se odločila, da neham pit magnezij, pa z možekom bova malo user posted image  po treh tednih pavze, pa bomo videli kako in kaj. Se mi jutri začne 39.teden. Mi je pa zdaj, ko je slabo vreme spet trebuh bolj dol zlezel, pa se mi zdi da se mali nič več ne obrača, upam da to pomeni, da se je z glavco že ugnezdil na začetek tunela na prosto.


(odgovor članu Ines.)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Odštevanje-marčice
3.3.2006 13:52:58   
tananejka
Halo punce!
 
Jaz sem si pa danes privoščila 2 uri lepotnega spanca. Mi je tko pasal mal zadremat.

Beti: Potem praviš, da bo jutri ponoči spet pestro. No, naj vam bo....res bi lahko kakšen fantek prijokal naslednji.
 
Katerina: dobrodošla nazajuser posted image

Ines: super, da ste odpravili rota virususer posted image .

Businka in Ribi06: zdaj, ko sta izdali vajin PDP pa kar v vrsto in brez prehitevanja prosimuser posted image

Meni se trebuh ni še nič spustil in user posted image  me še zmeraj ful brca. Pritisk spodaj je pa že res zoprn. Vsake toliko me malo zvija, kot pred men., ampak me po kaki urci neha.

Glede strahu Katerina pa je to čisto normalno. Mene je v 1. nosečnosti veliko bolj skrbelo (še posebaj ker sta bili dve). Kako bom zmogla, ko bom sama, kako bo z dojenjem itd. Tokrat me tega ni strah...samo da bo vse OK s pupo, ostalo bomo zmogliuser posted image . Boš vidla, da bo po parih dneh z user posted image  vse zlaufalo, nič ne skrbi!

Lep popoldan in vikend vsem user posted image

< Sporočilo je popravil tananejka -- 3.3.2006 13:58:31 >

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Odštevanje-marčice
3.3.2006 14:15:52   
fionaP
Ni kaj, naš mesec se je zelo lepo začel. Iskrene čestitke Katjiandraz in Jerneji!!! user posted image
Me gremo počasi, a zanesljivo za vami...user posted image user posted image

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Odštevanje-marčice
3.3.2006 15:55:54   
cebelicamaja
Zdravo punce!

Tudi za mano je ene dve uri krepčilnega spanca, Tananejka. Ma je tako pasalo.

Ja, Ines. Sedaj bomo pa počasi medve na vrsti. Pa še fante zahtevajo. Torej, kako se dogovoriva? Katera bo prej? user posted image user posted image user posted image

Meni je Katjandraž obljubila, da mi bo posteljo rezervirala. Pa za enkrat bolj kaže, da mi jo bo ogrela, ker bo po mojem prej doma, kot pa jaz tam.
Pri meni se je že bistveno več dogajalo, kot se sedaj. Kar fajn me je že zvijalo v trebuhu, pa čisto dol tiščalo, sedaj pa je spet vse ok. Špika nič več, dol pa me tudi ne tišči toliko.

Bomo videli, kaj bo z mene naredila fronta, ki jo Beti1 napoveduje. Jaz se bom za vsak slučaj ta vikend na Postonjsko spravila, da ne bo kakšnih presenečenj na zasneženih cestah.

FionaP, kako pa kaj tvoj bronhitis?

Ribi06. Tudi jaz nimam pojma, koliko sem (če sploh sem) odprta, pa kaj se tam spodaj dogaja. Zadnji pregled sem imela 14 dni pred PDP, pa ga tudi ne bom imela več. Meni zadostuje, da je z mano vse OK. Če pa do srede ne bo nič, grem v porodnišnico preverit, kaj se dogaja.


Katerina
. Jaz sem včeraj dobila avdio kaseto od dr. Pajntarja, priprava na porod. Na njej tudi o strahu govori. Pa pravi, da se vsaka ženska vsaj malo boji (zavedno ali pa nezavedno). Ene bolečine, ene da bo z njo kaj narobe, ene pa za otroče. Pravi, da je zelo pomembno, da je mama pri porodu čim bolj sproščena, zato je ta kaseta kot avtogeni trening za sproščanje. Dvakrat sem jo že hotela poslušat, pa mi je nikakor ne uspe, ker njegov glas deluje tako, da po nekaj minutah zaspim. user posted image user posted image user posted image Sem rekla, da če moje dete ne bo hotelo spat, mu bom kar to kaseto zavrtela.

No punce. Za vikend grem k babici, tako da se najbrž ne bom oglašala. Če bo kaj novega, pa vam naša vestna tajnica Barb sporoči.

LP, maja


_____________________________

Mi trije smo od 12.3.06 najboljši par.

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Odštevanje-marčice
3.3.2006 17:32:55   
barba
Ste pa res pridne s pisanjem!user posted image

Tud jaz sem lih po lepotnem spanju in ob kavi. Sem se včeri popoldne mal namatrala in vse omarce in predale v kuhinji pomila. Zvečer je bil trebuh čist nek dol, pa ponoč me je spet na desni spodaj bolel. Zdej je vse OK. Mali/a žabica se kar naprej neki preteguje.user posted image

Glede strahu je pr men tko, da ga še nikjer nč ni. Prav čudn, ker me res to nč ne skrbi. Bolj se obremnjujem s tem, če bom pogruntala kaj otroka boli. user posted image  Sej bo!

Kar lepo se "voznega" reda držite, pa bom mela do poroda lih prou dela.user posted image user posted image

LP,barba

_____________________________

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu cebelicamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Odštevanje-marčice
3.3.2006 21:40:39   
spacey
Hojal marčice! user posted image

Kako ste? Ste že naveličane in neučakane? Koliko vas je že čez rok? user posted image

Kako vas vse razumem...jaz sem bila lani bolj proti koncu marca na vrsti, na prvi dan pomladi, a nas je mali nahecal za 1.april. user posted image

No, meni je bilo prvi dan čez rok vse lažje...nič več me ni bolelo, nič se mi ni več mudilo, bila sem polna energije in nič več naveličana ter neučakana...skratka imela sem se ful fajn! user posted image

Držimo pesti, da se vsaki od vas vse lepo izteče in da boste kmalu cartale vaše male štručke. user posted image

Pozdravčki z obale...


_____________________________

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Odštevanje-marčice
4.3.2006 8:22:41   
tananejka
Dobro jutrouser posted image

Mi smo spet od 6ih pokonci, mi punci ne pustita spatuser posted image .

Spacy: jaz še nisem čez rok, ampak vseeno komaj čakam, da grem rodit. Si ne znam predtavljat kolk bom tečna, če bom preveč čez rok še vedno čakala......že zdaj sem mal sitnauser posted image . Pa saj bo...še vsi so ven prišli, ane? In vi ste se načakali do 1.aprila....tvoj user posted image  si je zbral enkraten datumuser posted image .

In ostale marčice..........a se kej dogaja??

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Odštevanje-marčice
4.3.2006 9:07:17   
soncicaT
Ciao!

Ja, za mano je kar zanimiva noč...mah ko si prvič noseč, nimaš pojma..

Zbudila sem se ob 3h, grem lulat in še preden sem začutila mehur, je že nekaj teklo, in jaz sem seveda mislila, da je plodovnica...poleg tega sem imela v križu bolečine...in nisem nekako mogla zdržat do jutra...Verjetno sem že tako obremenjena glede te plodovnice, da se mi že kak sumljiv urin zdi, da je to to.user posted image

Pa sem šla na urgenco...da prečekirajo stanje, pa naj bi mehur in posteljica bila ohranjena, na ctg-ju pa so bili hribčki na spodnji krivulji...user posted image

Poleg tega mi je celo noč ful trebuh otrdeval...

So me hoteli zadržat, vendar smo se nekako zmenili, da doma počivam, v pon imam spet G...

No zdaj sem doma, počivam, z rahlimi bolečinami, ki so občasno kar močne, v križu.

Tako da...čakamo...

Sem pa zdaj rekla, da zdaj pa ne grem prej v bolnico kot takrat ko bom imela zares znake...user posted image

LP


(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Odštevanje-marčice
4.3.2006 9:23:25   
barba
Evo mene z novičkami!

Ines. je prehitela in napisala: "Nov junak po imenu OSKAR je postal ponos mamice Janje, očija Srečota in bratca Žiga. Zdrav in močan fant sem med vami od sobote 4.marca od 0.18 ure. Mami je zdrava, ati pa še bo ko zalije to srečo."
 
Čestitke družinici!!!user posted image user posted image user posted image
 
Se še kasneje kaj oglasim ....


_____________________________

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Odštevanje-marčice
4.3.2006 10:40:33   
cebelicamaja
Sem si rekla, da še enkrat na RR pogledam, preden grem, če je kaj novega.
In evo.

Ines. pa si me le prehitela.
Čestitke mamici in njenim trem fantom. user posted image user posted image user posted image


Ja Spacey, lepo da nas spodbujaš. Sicer pa se mi zdi, da smo marčice kar pridne. Do sedaj ni še nobena čez rok (razen miška1, vendar ona se ne oglasi, tako da ne vemo, kaj se z njo dogaja).

No, bomo videli do pondeljka, kaj bo z mano. Sedaj sem pa res že na vrsti. SoncicaT, ti si mi sumljiva, da me prehitiš.

Tananejka, tvoji punci pa sta zgodnji. Pridna, ker z njima tako zgodaj vstajaš.

No, grem v Postojno. Bodite fajn in lep vikend želim,

maja


_____________________________

Mi trije smo od 12.3.06 najboljši par.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?