beti 1
|
Dobro jutro! Tananejka, se strinjam s tabo, ta zima bi se res že lahko končala, letos je že prav neskončno dolga . Zdaj ko smo me na vrsti, da končno ugledamo naše , bi se pa res spodobilo da se začne pomlad. Držim pesti, da ima ginekologinja prav. Jaz mam sicer zelo rada sneg, predvsem takrat ko še pada, mi je lepo gledat kako sneži in pa se sprehajat med sneženjem. Ampak danes mi pa ta sneg čisto nič ne paše, moram tekom dneva prit do Tolmina, pa sem se že s svakinjo zmenila, da bova šla z malim z njo, da ne bo treba dopusta jemat, ker ma ful dela. Pa me je zdaj klicala, da se boji naju peljat če sneži. Pa jaz tud nimam najboljšega občutka, ker je ravno avto zamenjala, pa ga ni vajena, pa še letne gume ma. Ne gre pa drugače kot po cestah skozi legla zime. Na pa še to, lih gledam vreme po TV in za nedeljo spet močnejše sneženje do nižin .. Sem se zbudila ob štirih zjutraj in potem kar nekaj časa nisem mogla zaspat nazaj, me je nekaj po trebuhu šraufalo. na poti iz vrtca se mi je potem posvetilo, da ma verjetno vreme spet prste vmes. Katjandraž prijetno in srečno vožnjo do Postojne. Zdaj maš pa res vse na kupu, PDP, odprta si, mlaj je bil, pa še slabo vreme oziroma nizek pritisk, tko da ti samo sporoči, kdaj je pršla, drugih razlag danes ne sprejemam. Tud mene zanima, kje se skriva Anuš, če ji ni serviser kaj pokvaru namesto popravil, pa se ne more oglasit . Dobrodošli MAREC06 in Businka. Bom še malo počakala s popravljanjem seznama, mam občutek da bo treba dodat tudi kakšno , ne samo . Fiona P lepo da si se pozdravla, upam, da so se tudi ostali člani družine. Jaz sem se pa od tamalega ravno tolko nalezla, da me nekaj po žrelu praska nonstop, pa še malo bolj zamašen nos mam kot ponavadi. Neja jaz mam v enem predalu par stvari zase in za , da jih samo preložim v torbo. Kopijo poročnega lista pa že 1 teden dajam v materinsko, pa je še ni not. Glede na to da je jutri moj PDP glede na zadnjo M, bi se verjetno spodobilo, da zložim stvari v torbo in jo vzamem s sabo, ker bom cel vikend pri starših. Tolko od mene zaenkrat se še beremo čez dan.
|