|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
24.10.2006 20:34:04   
Monika79
oh kaki lepi kužki pravi cartli user posted image user posted image  take pa bi res težko ven zaprla na sneg, ko bi te z taaaaaaaaaaaaaakimi velikimi očkami gledali in te prosili user posted image

Krfojlca - lep bušček, pridno rasteta user posted image  in tista slikca je full lepa v tvojem albumu (kuža in muca) zelo lepo, jaz bom tudi začela sedaj malo spet bolj intenzivno ustvarjat, ker moram urediti prostor za našo user posted image

Matejka - ti pa kar slikaj svoj trebušček, saj bo res hitro minilo, ko ga več ne boš imela, pa boš potem svojo princesko slikala user posted image user posted image  koliko pa je tvoj obseg trebuščka?

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
24.10.2006 20:38:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Monika79

koliko pa je tvoj obseg trebuščka?

108 cm user posted image  user posted image ,... zdaj je 109, ampak sem cel dan fino jedla, tako, da hmm mogoče kak cm ali pa 2 manjuser posted image

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3677
24.10.2006 20:56:55   
Monika79
IZVIRNO SPOROČILO: matejka81

108 cm user posted image  user posted image ,... zdaj je 109, ampak sem cel dan fino jedla, tako, da hmm mogoče kak cm ali pa 2 manjuser posted image

No samo ni tako dosti obsega, pa niti ne zgleda, da bi bil tako velik trebušček, pa saj se je treba videti, da noter uživa pupa user posted image user posted image user posted image  a ne?

kdaj ste punce začele hoditi na CTG-je? v katerem tednu? potem pa greste vsak teden a ne?

jaz mam sedaj ta teden pregled, pa bom po vsej verjetnosti morala začeti šteti gibe user posted image , jaz sem sedaj v 35 t in 3 dni, kdaj ste jih ve začele šteti?

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
24.10.2006 21:46:12   
taya76
Cercek punce...)
Jst sm pa dans mela zadnji pregled pr ginekologu.Zj lahk grem pa kr v bolnico pocas.. No do 4. se kr naj pocaka,pol pa ze lahk pride ven... Pravi ginekolog,da ma se dovol prostora in,da se je cas.. Nikol se pa ne ve,lahk tud prej kaj pride...Kile so ze +13.....Ctg sploh nism mela..To bo verjetn v bolnici,ce do roka ni nic pol tam nardijo.Mah mi v Velenju smo mal za luno...Vse povsod je drugac...Zj lahk pa sam cakam... Aja pa
2x sm bila na telovadbi za nosecnice..Je blo kr kul..Drgac se pa pocutim kr ok,sam po eni strani tud jst komej cakam,da se resim trebuha.Pol se bo pa spet lazje prepognat.. Nc punce lep vecer se naprej..

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
24.10.2006 23:27:12   
Aja1
Monika, jaz sem imela prvič CTG na 37. teden in potem vsak teden. V četrtek ga imam že tretjič. Potem mi pa naslednji četrtek (ravno na PDP), če ne bo še nič naredi CTG, vaginalni pregled in UZ. Potem pa menda na CTG vsake dva dni.

(odgovor članu taya76)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
25.10.2006 8:18:41   
Luni
Oooooo, dobro jutro, zaspanke! Kaj delamo? Se nam pozna zaspano vreme, tudi jaz bi pospavala, pa moram otroke od doma spravt user posted image . Sem že kofetka spila, zdaj grem pa počasi likat. Uuuuu, kok sem okorna postala. Sem se s tamalim zmenila, da ga pridem peš v vrtec iskat, pa je moj user posted image  protestiral, češ, kako boš pa hodila user posted image  Pa se res moram malo razmigat, stopnice v hiši niso zadost. Me pa ščiplje, vsak dan bolj. Upam, da bo kaj prej, ampak naši otroci so za čez rok narejeni user posted image  Jaz imam 1. CTG drug teden v postojnski porodnišnici, kadarkoli, tako da bom šla verjetno v četrtek ali petek, po prazniku. Morda pa le rodim pred nedeljo user posted image , ko imam PDP.  

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
25.10.2006 10:00:43   
urška76
Dobro jutro!
Pri nas se pa nekaj sonček kaže. Upam, da ne bo dežja, ker gor proti gorenski je pa prav črno. Vsaj od nas tako zgleda. Pa punce prav čudne ste, ko ne morete spat. Mene pa zmanka v trenutku in zjutraj ko našemu zvoni ura in potem še prilomasti Miha k nama v posteljo mi je vse skupaj še čisto odveč. No potem dopoldne ponavadi še mal nadoknadim in kako urico odsmrčim. baje, da sem že grozna s tem smrčanjem. user posted image  No če pomislim za nazaj sem bila pri Mihu ista. Luni jaz sem tud okorna kot slon. Še dobro da je vrtec blizu, da grem peš, pa da se malo sprehodim in razmigam. Ker stopnic pa ne grem sprobavat sem previsoko doma.user posted image  No danes bom našega ata peljala v vrtec, da vidi, kam bo moral po vnuka, če nas slučajno dete preseneti in ne bo mogel oči po Miha. Mogoče mi bo pa tokrat pomagala luna, ki je polna ravno dan po mojem PDP in bo našo bejbo zvlekla na svet.
Čeprav po drugi strani bi bilo fino da bi kak teden potegnila, da bi mi lahko zrihtal vse okoli prepisa lastništva hiše v Domžalah. Da bova potem delala na svojem, ne pa da se bomo kdaj skregal, pa bova ostala brez vsega. Cenilko smo že imeli, zdej je treba samo še z advokatom poštimat, pa mu seveda plačat za sestavljanje pogodbe, pa potem še notarju za overovitev. Pol se bo pa še kdo našel, ki bo hotel svoj piskerček pristavt. Včasih sploh ne morem verjet, kok denarja gre v luft, da lahko sploh kaj začneš delat.
No v petek imam drugi Ctg, da potem vidim, če sem za na pot v Belo Krajino, al se pa mogoče raj odpovem eni fešti in srečanju s sorodniki. Zaenkrat me kar mika da bi šla in kot sem rekla bratrancu majo tud do NM dost blizu, da lahko tud tam rodim user posted image .
Pridno čvekajte, pa sporočite, če bo kaj novega. Se je nekaj naših članic mal potuhnilo.

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
25.10.2006 10:05:27   
kapesanta
punce, a nč "rodili smo!" ne gledate? Ena novemberka vam je že pobegnila...
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1162601
user posted image user posted image user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
25.10.2006 10:07:54   
Anonimen
Dobro jutro!

Jaz sem šele pred minutko vstala. user posted image  user posted image  user posted image  

Danes sem dopolnila polnih 39 tednov! user posted image  Zdaj bi pa jaz že tudi šla kar počasi rodit. Zdaj mi vsi pravijo, da bom šla itak čez rok. user posted image  
Nič to je to, se mi ne ljubi nič pisat.
Lepo bodite in se beremo! user posted image

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3684
25.10.2006 10:08:38   
urška76
Madonca, posipam se s pepelom, sam pa res bolj malo okol gledam, kar pričakujem, da bo tud tuki kaka novica.
Čestitke Capiky.user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
25.10.2006 10:13:08   
Anonimen
Čestitke Capyka!!! user posted image  user posted image  user posted image

NOVEMBRKE

Katy.25, PDP 1.11., Kranj ali Trbovlje, user posted image
MucaMaca, PDP 1.11., Celje, user posted image
Aja1, PDP 2.11., Novo mesto, user posted image
Ema79, PDP 2.11., Ljubljana, user posted image
viv, PDP, 3.11., Kranj, user posted image
Mami23, PDP 4.11., Novo mesto, user posted image , 17.10. rodila NEŽO user posted image
Urška76, PDP 4.11., Ljubljana, user posted image
taya76, PDP 4.11., Ljubljana ali Celje
Luni, PDP 5.11., Postojna, user posted image
marella, PDP 6.11., Ljubljana, user posted image
adelinna, PDP 6.11., Postojna ali Ljubljana, user posted image
Kaja11, PDP 8.11., Ljubljana, user posted image
Matejka81, PDP 9.11., Maribor, user posted image
Capyka, PDP 10.11., Postojna, user posted image   , 20.10. rodila hčerko user posted image
mirjanajelenko, PDP 11.11., Celje
seenamojca, PDP 12.11., Ljubljana, user posted image  
MALINČICA, PDP 13.11. Maribor
majas, PDP 15.11., Izola, user posted image
**petra**, PDP 15.11., Novo mesto ali Brežice, user posted image  
max81, PDP 15.11., Jesenice ali Kranj
krfjolca, PDp 17.11., Kranj, user posted image
tinyP, PDP 17.11., Jesenice
blecky, PDP 22.11., Kranj
Melita73, PDP 23.11., Ljubljana user posted image
Lana_s, PDP 24.11., Ptuj, user posted image
Nogavica, PDP 24.11., Maribor, user posted image
Danaja1, PDP 24.11., Kranj
Monika79, PDP 25.11., Ptuj
alja01, PDP 25.11., Trbovlje

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3686
25.10.2006 10:38:56   
Aja1
Še tukaj čestitke Capyki user posted image ! Nas je pa prav presenetila.

Ja, zdaj se je pa res začelo že zares.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
25.10.2006 10:57:11   
Anonimen
omg,... kr jokam user posted image  user posted image  , bravo Capyka user posted image  user posted image  za user posted image ,....

Jaz sem pa danes točno polnih 38t user posted image . Me pa že vse takooo tišči (premali trebuh ali pa prevelika user posted image  - user posted image ),...

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3688
25.10.2006 11:41:35   
krfjolca
Jupiiii, Capyka, čestitke user posted image  user posted image  user posted image

Sicer pa kar nekaj novemberk manjka ... So se kar potuhnile ... Verjetno je še katera v Rimu ...

Sem se merila včeraj, imam točno 100 cm obsega.
Zdajle sem bila na sprehodu s pesekom, sem komaj prilezla nazaj ... Grozno težko hodim, premikam se ko račka. Ponoči sem pa grozno slabo spala. Na bokih sploh ne morem ležat, ker me tako boli medenica. Če sem na hrbtu, me ne boli, me pa zato duši ... Tole je že pravo mučenje.

Sem brala pri Pušenjaku, da v primeru dokazanih okužb s streptokokom ne delajo amnioskopije - ali to pomeni, da me ne bodo puščali prav dolgo čez rok? Upam, da je tako.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
25.10.2006 12:29:12   
**Petra**
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Capyka, čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!
Zdaj se pa le veselo cartajta.... tudi me čakamo na ta trenutek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo bog ve, kdaj se bo to zgodilo.

Jst sm mal prej s trgovine pršla, sem nabavla za filano papriko, bom jutr kuhala. Mmmmmmmm, komi čakam, se mi že danes cedjo sline. Pa fin pire krompirček zravn, ni ga boljšga user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
25.10.2006 12:49:06   
viv_
O, bravo Capyka! user posted image user posted image user posted image  Jaz bi tudi, jaz bi tudi user posted image  Sem že ko en slon, komaj se premikam... aaaaaaaaaaa...

Saj, zdele grem pomit kopalnico, potem pa še okna, pa ni user posted image  da kaj ne bi bilo user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
25.10.2006 13:04:26   
Nogavica
Čestitke, Capyka user posted image user posted image user posted image  user posted image !

Urška76, tudi jaz baje nenormalno smrčim user posted image user posted image user posted image . Mi je vsako jutro malo nerodno, ko mi dragi pove, kaj mora ponoči poslušat user posted image . Danes je od sile sanjal, da spi zraven svojega očeta (on namreč FUL smrči) user posted image . Upam, da bom po porodu nehala s tem.

Monika79, jaz sem imela prvi CTG ta teden, torej v začetku 36. tedna, zdaj pa sem naročena spet čez en teden. Tudi gibe sem začela šteti zdaj.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
25.10.2006 14:27:09   
krfjolca
Mene pa nekaj zanima?
Dajte mi povedat - ali je porodnica v porodni sobi čisto gola ali ima na sebi kako srajčko ali kaj podobnega?
A maš lahko nogavičke, če te v noge zebe?

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
25.10.2006 14:33:21   
Pilar
Samo malo se vtaknem..Krfjolca:v porodni sobi nisi gola, imaš na sebi spalno srajčko, pa dokler se ne začne zares, si tudi malo pokrita....ma ne bo te zeblo ( prej obratno). Pa srečno vsem!!!!!

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
25.10.2006 14:42:24   
krfjolca
Hvala user posted image

Sprašujem zato, ker sem imela danes nočno moro, da sem rojevala, pa da sem morala bit čisto naga, da je bila polna soba ljudi (od tasta, tašče, bratrancev, celo profesorjev), mene je pa ful zeblo. Pa sestra me je potem kregala, ker sem prosila za srajčko user posted image ...

user posted image user posted image

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
25.10.2006 14:47:56   
Aja1
Krfjolca, zanimive sanje user posted image .

Punce, a je "pravilo", da se user posted image  umiri (zadnji dan), predno rodiš?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
25.10.2006 14:52:01   
Pilar
Še enkrat jaz: dete se res na koncu umiri, ampak ne zadnji dan ( pri meni se je zadnji teden). In ravno zato je potrebno biti pozoren na gibe, ker kljub temu, da se umiri, ga je potrebno čutiti, mora se premikati.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
25.10.2006 15:00:34   
Aja1
Zadnji teden? Hmmm, moja še zelo, zelo brca in se kotali v trebuhu...očitno še en lep čas ne namerava priti na ta svet....ji je prelepo v trebuščku....ja, kaj pa je lepšega, kot da jo mami in oči skoz božata, pa stalno papca, pa skoz se nosi....ja, meni se tudi ne bi mudilo user posted image user posted image user posted image  

Moja user posted image  bo kar novembrka. user posted image

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
25.10.2006 15:28:33   
Lana_s
Meni se pa ni nič umirila, je bilo isto do konca. Je pa res bila ves čas nosečnosti bolj mirna tak kot zdaj ta mali lump, da morem včasih kar premislit, če sem ga sploh kaj čutila čez danuser posted image Ctg verjetno pred pdp-jem ne bom imela, mi vsaj gin. ni nič rekla, samo napotnico mi je dala. Prvič pa sem nekje 2-3 tedne pred pdp imela, samo sem takrat bolj otekala.
Krfjolca nisi naga v porodni- tisto grdo, preveliko, trdo srajco imaš gor, zeblo pa te niti najmanj ne bouser posted image Prej obratno.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
25.10.2006 15:30:07   
Lana_s
Aja1 daj mi prosim pri meni popravi, da bom rodila v Mariboru in ne na Ptuju. Sem si premislila.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
13 znakov, da pričakujete fantka
Ali je mogoče, da dejansko obstajajo očitni znaki, ki nam lahko povejo, da bomo ponosni starši malemu fantku? Berite dal...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?