Monika79
|
ojla punce zanimiva debata o živalih, sem tudi jaz velikkkkkkkkkk ljubitelj živali, še posebaj so moji carteki mucke in psički, tudi jaz sem odraščala vedno obkrožena z muckami in kužki, pa še kaj bi se našlo pa mi je to nekaj čisto logičnega, da so hišni ljubljenčki v hiši, tako, da bova midva takoj spomladi nabavila enga psička, predvsem za najinega , da se navadi in ponavadi imajo živali poseben odnos do otrok, tako, da se mu pustijo crkljati glede izjav, da so psi/mačke umazani, se pridružujem mnenju Krfjolce, marsikateri ljudje imajo več nesnage na rokah (in bodo imeli v naročju) kot katerakoli žival, tako, da jaz take izjave ignoriram, ko pa sem tečna (kar pa je sedaj vse bolj pogosto, ker imajo vsi neke "pametne nasvete" za delit) pa jim kar ostro zabijem nazaj, pa saj so imeli pri svojih otrocih možnost, da so jih pač vzgajali brez živali, no tokrat pa bova midva rekla, kaj je za najinega otroka najboljše in mislim, da ni otroka, kateri nebi bil navdušen nad temi cartljivimi kepicami in temi velikimi očkami tudi meni se še zdi moj PDP dalečččččččččč samo bo pa minil november kot šus, še posebaj ko boste vse začele počasi rojevati lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|