|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
23.10.2006 21:10:54   
Monika79
Aja moj obseg se giba med 90 in 91 cm, tako, da mam še nekaj fore, da pridem do 100 cm, tako sva se z user posted image  zmenili, da prideve-prideva do 100 cm user posted image user posted image user posted image user posted image  samo mislim, da me še bo več, še je 5 tednov do konca user posted image user posted image  sem si tudi tvojega pogledala, je tud zlo  luškan, koliko je tvoj obseg? se mi zdi, da si že napisala, pa sem pozabila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  samo mora biti nekje blizu mojega, no razlika je ta, da si ti user posted image  4 tedne več kot jaz user posted image  

bravo punce, vidim, da vam je kar večina uspelo zanositi v prvem poskusu user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
23.10.2006 21:29:47   
Aja1
Moj obseg je pa 93 cm.

Zdaj pa hočem mojega prepričati, da bi me malo masiral, pa žal neuspešno....pravi, da naj zdaj raje čvekam z vami, ker on gleda nekaj na TV. No....bom pa še malo tukaj. user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
23.10.2006 21:46:20   
Monika79
no na tako masažo tudi jaz mojega prepričujem, pa ga tudi ne morem prepričati user posted image user posted image user posted image  oh ti naši moški user posted image user posted image

Aja - maš že vse pripravljeno za user posted image  in za odhod v porodnišnico?

Jaz pa malo gledam Razočarane gospodinje, malo pa kukam sem na RR user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
23.10.2006 21:59:52   
Aja1
Ja, ruzak že čaka v omari user posted image . Je pripravljen že cca 10 dni. Samo pripraviti moram še obleko, ki jo bom jaz oblekla, ko bom šla domov, da mi ne bo možek prinesel kakšne najožje hlače od prej, ki jih ne bom spravila na rit user posted image . No, pa ruzak za user posted image  je tudi že pripravljen.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
23.10.2006 22:14:08   
Monika79
Aja - praviš, da si že v nizkem štartu user posted image

jaz pa sem sedaj malo pokukala k oktoberkam, pa saj vse tako lepo rojevajo, joj punce sedaj pa smo mi na vrsti, oh bo lušno pri nas, jaz mislim, da se bo ta teden pri enih že začelo user posted image  ja saj je drugi teden že november user posted image  pa kako čas leti user posted image

sem eno tako lušno porodno zgodbico prebrala pri oktoberkah, pa sem kar začela jokat, če pa je tako lepo bila napisana, polna čustev in seveda solz sreče user posted image user posted image user posted image

tako sedaj pa v vodoraven položaj, sladke sanje vsem user posted image user posted image user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
23.10.2006 22:14:41   
Anonimen
Najina user posted image  očitno sluti, da se mora razmigati in pripraviti za jutrišnji CTG user posted image ,...ima razgibalne vaje že cel večer.

user posted image  Uf,... sem čist nora na najino pikico user posted image  user posted image  user posted image .
user posted image  komaj jo čakam,...

Aja1, ti imaš posebej za user posted image  pripravljen rukzak? Jaz bom kar skupaj dala vse v eno torbo user posted image . Je pa zdaj res že tako daleč, da lahko katerakoli izmed nas vsak čas rodi user posted image .

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3656
23.10.2006 22:20:25   
Aja1
Jaz imam za user posted image  poseben ruzak, ki ga bo user posted image  prinesel šele takrat, ko bova šli domov....aha...lahko bi tudi obleke zame za domov dala v isti ruzak...ja, če bo toliko prostora.

A mislite, da bo res katera že ta teden šla? Ojoj....jaz še ne....no, saj sta dve pred mano na vrsti in pol še ene dve kar spustim naprej, potem bi šla pa jaz. Mene kar  občasno pravpanika zagrabi, kako se bo vse to začelo, kje bom takrat, kdo bo ob meni (če sploh bo kdo), pa kako bo porod potekal, pa dojenje, bolečine....ojoj....ah, nekako bomo že preživeli tudi to, čeprav me je strah it v bolnico, ker nisem še nikoli bile tam (čez noč).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
24.10.2006 3:50:57   
Lana_s
Ne vem kaj je danes  to za ena nočuser posted image  Sploh ne morem spatuser posted image  Sem že šla ob 22-tih v posteljo da se malo naspim, ker sem se prejšnjo noč nonstop zbujala pa sem več budna kot spimuser posted image  Pa mala se zbuja, mojuser posted image  se nekaj premetava po pojsli, jaz pa ne vem kaj bi. Ležim in gledam v zrakuser posted image

Vse ste že pripravljene za porodnišnico? Meni se pa zdi to še takoooo daleč. Sploh se mi ne zdi, da bo že november. Ta nosečnost mi je ful hitro minila.
Mene je tudi bilo prvič strah kak bom par dni v bolnici, ker se tudi ne spomnim, da bi kdaj tam prespala. Ampak prav paše tistih par dni, da si malo opomoreš od poroda in ko še ne veš kak in kaj z dojenčkom. Mi je kar hitro minilo. Razen zadnji dan, ker je "cimra" šla dan pred mano domov - takrat se mi je vleklo. Ful bi mi bilo bedno, da bi bila sama v sobi. Tak pa sma obe prvič rodili, marsikaj še nisma vedeli in sma skupaj nekako porihtali, da je bilo prav. Če ne pa sma sestro poklicaliuser posted image

Nič, sladko spite še naprej, jaz pa grem dalje v zrak bulituser posted image  Čeprav bi bilo fajn, ko bi se šla učit, če že ne morem spat - samo se mi tak ne dauser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
24.10.2006 8:17:56   
Anonimen
Jutro,...

danes sem pa zgodnja user posted image ,... sem mogla teniske reklamirat oz. poklicat, da mi jih zadržijo, da jih menjam,....ker imam običajno srečo, da mi pred nosom prodajo zadnji par user posted image .

Zdaj pa se mi ne da več spat,...sem si kar kavico nardila user posted image .  Danes je v MB obup od vremena user posted image , še zdaj je zunaj taka tema kot sredi noči user posted image ,...
Potem grem na CTG, upam, da se ne bo dež vlil user posted image . Sicer sem skoraj 100%, da se pri meni še nič ne dogaja, ampak me pa nekaj v križu štiha,... pa ne vem po moje je od ležanja,... sem malo čudno spala, pa je po moje to to user posted image .

(odgovor članu Lana_s)
  Neposredna povezava do sporočila: 3659
24.10.2006 9:23:56   
viv_
Dobro jutro!

Jaz sem pa včeraj še nekaj za službo delala do polnoči - saj mi ne bi bilo treba, ampak imajo ful gužvo, pa sem mal priskočila na pomoč. Pa še, ker je bil moj šef v nosečnosti res zlat do mene.

Spim pa zadnje čase kar OK. Sicer hodim na dobir dve uri na wc, ampak zaspim nazaj brez težav.

Jaz moram pa danes spet dat kri user posted image . Me je že strah, kje bomo lovili tiste moje žile. Mi mora spet prekontrolirat železo.

Sicer je pa tudi v Kranju en deževen dan, tako da bom kar doma... Mogoče bom še kaj pospravila user posted image . Zadnje čase z navdušenjem pospravljam user posted image

Za v porodnišnico imam pa vse pripravljeno - en ruzak čaka na odhod. Potem imam pa še v lupinici dve vrečki, v eni oblekice za Zarjo, v drugi pa zame. To bo pa user posted image  prinesel, ko naju bosta z Mirno prišla iskat.

Mejte se punce!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
24.10.2006 9:25:05   
Anonimen
Dobro jutro, punce!

Pri meni še nič ne dogaja. Vsaj da bi jaz vedela ne. user posted image

Še 8 dni! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3661
24.10.2006 9:50:57   
viv_
Aja, punce, od dones naprej so škorpijončki, niso več tehtnice user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
24.10.2006 10:20:57   
urška76
Ojla user posted image !
Vidim, da ste vse še pridne in da se vam ne mudi med oktobrke. Še Viv čaka, na pravi datum.user posted image
Men se zdi pa moj datum še takoooo daleč. zaenkrat imam samo kovček s kozmetiko pripravljen. Moram res en dan si vzet čas in pripravit cunje zame in za user posted image . Sicer pa glede na izkušnje od prvič se lahko tud na mojega dragega zanesem, da ne bo kake neumnosti mi prinesel. Sam svinčnik moram met sabo, da mu lahk navodila pišemuser posted image  . V prve nisem imela nobenega listka, pa sva kar na kuverte od telegramov pisala, kaj mi mora prinest.
Mamo pa sedaj doma problem, ker je Miha začela grabit nenormalna trma. danes zjutraj je gledal album s slikicami, ko je bil on dojenček, in potem nekje na polovici je začel grdo listati in sem samo lepo rekla, da naj lepo lista, da ne bova slikic strgala in je bilo konec. Trma pa v kuhinjo pod mizo, pa igrače metat po tleh, pa ko ni bilo z moje strani nobene reakcije ven izpod mize pa pod posteljo se dret, kot da ga iz kože dajem. Pol mi je pa res film poču, pa je dobil eno po riti. Pol mam pa slabo vest, čeprav vem, da ga nisem niti močno, sploh pa ne preveč. Pa itak nič ne pomaga. Se mi zdej včasih zdi, da se mu preveč posvečam. Me je prav strah kako bo, ko bo dojenček z nami.
Lepo počivajte v tem deževnem dnevu.

< Sporočilo je popravil urška76 -- 24.10.2006 10:22:11 >

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
24.10.2006 10:48:44   
krfjolca
Mene pa malo skrbi, kako bomo Kalo navajali na dojenčka. Ta pes je ko en mali otrok, veliko se ji posvečava in me skrbi, kako bo sprejela Anžeta. Sem že skoraj diplomirala iz te kinološke teme, pa me še kar malo stiska, kako bo izgledalo v praksi. Potem pa poslušaš še domače, ki ti trobijo, da mora pes v pesjak, pa da se tudi približat ne sme novorojenčku, ker to je pa ja najbolj umazana in kužna stvar na svetu - pes. Bljak. user posted image Zadnjič sem mislila, da jo bom kar klofnila, ko je namigovala, da sem verjetno tega streptokoka od Kale dobila!

Bi jih najraje nekam poslala. Dam roko v ogenj, da je moj pes bolj čist kot marsikatera njihova roka, ki bo hotela mečkat dojenčka. Če bi dala psa zdaj v pesjak, če je doslej spal na svojem kavču v stanovanju kot kralj, je pa logično, da bo na otroka ljubosumen. Pes ni neumna žival in take stvari hitro poveže. In na jetra mi gre, da mi pametujejo taki, ki o psih nimajo pojma.

Skratka, moja Kala bo še vedno imela svoj mali kavč in še vedno bo puščala dlake po stanovanju, pa če moram 3x na dan sesat. Samo en pogled na to dremajočo luštno kepo odtehta ves trud. Z Anžetom bosta pa najboljša frenda na svetu, grem stavit.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
24.10.2006 11:39:31   
adelinna
Krfjolca - jaz sem že od rojstva ob psih. Moja starša sta živela pri starih starših, kjer imajo pse od pamtiveka. Za prvi rojstni dan sem dobila psa, ki je spal pri mojih nogah. Nikoli nisem imela težav z zdarvjem ali kaj podobnega. Edina stvar je ta, da imam delono prirojeno in delno privzgojeno ljubezen do živali. Zdaj imava z dragim v stanovanju mačko. In niti pod razno je ne bova oddala. Se bo malčica že navadila nanjo. V glavnem, nikar se ne sekiraj o tem kaj drugi pravijo. Naredi tako kot se tebi zdi prav. Psički nudi pozornost, pa se bo tudi ona navadila na vajinega pikca. Mogoče bo postala celo njegov največji zaščitnik. user posted image

< Sporočilo je popravil adelinna -- 24.10.2006 11:40:21 >

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
24.10.2006 12:50:21   
Monika79
ojla punce user posted image

zanimiva debata o živalih, sem tudi jaz velikkkkkkkkkk ljubitelj živali, še posebaj so moji carteki mucke in psički, tudi jaz sem odraščala vedno obkrožena z muckami in kužki, pa še kaj bi se našlo user posted image  pa mi je to nekaj čisto logičnega, da so hišni ljubljenčki v hiši, tako, da bova midva takoj spomladi nabavila enga psička, predvsem za najinega user posted image , da se navadi in ponavadi imajo živali poseben odnos do otrok, tako, da se mu pustijo crkljati user posted image user posted image  glede izjav, da so psi/mačke umazani, se pridružujem mnenju Krfjolce, marsikateri ljudje imajo več nesnage na rokah (in bodo imeli user posted image  v naročju) kot katerakoli žival, tako, da jaz take izjave ignoriram, ko pa sem tečna (kar pa je sedaj vse bolj pogosto, ker imajo vsi neke "pametne nasvete" za delit) pa jim kar ostro zabijem nazaj, pa saj so imeli pri svojih otrocih možnost, da so jih pač vzgajali brez živali, no tokrat pa bova midva rekla, kaj je za najinega otroka najboljše in mislim, da ni otroka, kateri nebi bil navdušen nad temi cartljivimi kepicami in temi velikimi očkami user posted image user posted image

tudi meni se še zdi moj PDP dalečččččččččč samo bo pa minil november kot šus, še posebaj ko boste vse začele počasi rojevati user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
24.10.2006 13:02:10   
Aja1
Pozdravljene so user posted image ! user posted image

Glede živali se pridružujem mnenjo ostalih RR-jevk. Ko sem živela še doma, smo imeli kužka, ki je bil tudi skoz v stanovanju (no, seveda je bil tudi zunaj), večkrat je spal pri meni na postelji in ko je to videl moj user posted image  se je veselica za psa končala...ni več spal pri meni na postelji (saj je spal pri meni le občasno...je pa od takrat naprej redno spal v spalnici), ker moj pravi, da pes ni za na poseteljo...no, mogoče res, ampak če je negovan pa mislim, da ni panike....pa še mali kuža je (3 kg). Zdaj, ko sva v svojem stanovanju pa nimava nobene živali (sva v bloku) in komaj čakam, da bi nekoč (če bo le uspelo uresničiti sanje) živela v svoji mali hiški z enim kužkom (majhnim zame) in enim psom (velikim zanj).

Zdaj mi je pa slabo...sem pojedla ravnokar pol file za v palačinke (skuta in kisla smetana), povrh pa spila še pol litra čaja....ja, po taki kombinaciji ni to nič čudnega. Moj bo prišel iz službe in se bo čudil, zakaj spet ne bom jedla kosila...ja, ko bi on vedel, kaj vse jaz pojem, predno pride domov, bi mu bilo vse jasno user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
24.10.2006 13:20:19   
viv_
Ojla!

Ma dejte no - kok kompliciranja okrog psov. Jaz jih imam ful rada, čeprav smo trenutno brez. Pa pomoje še nekaj časa bomo. Psi itak sprejmejo otročke za svoje, sploh psičke so zelo zaščitniške. Meni gredo edino na živce dlake, ki se valjajo povsod. Pa tudi pri otročku, ko enkrat začne puzat in nosit stvari v usta mi ni ravno apetitlih, da je vse od dlak. Mi smo imeli pudeljčka in res ne puščajo dlak.

Sem imela pa zdajle kontrolo krvi. Hemoglobin imam OK, 126. Če do ponedeljka ne bo nič, imam napotnico za amnio.

lp

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
24.10.2006 13:40:22   
Anonimen
Hej,...sem nazaj s CTG-ja user posted image ,

zaenkrat baje vse ok, tako kot mora bit, čeprav danes mala user posted image  ni izvajala nobenih akrobacij,... doma se je premetaval kot nora pa na poti iz pregleda tudi, tam pa je kar nekaj dremala user posted image ,...
Srčni utrip je imela v povprečju 140 user posted image ,...

Spet sem naročena naslednji petek,...potem pa že v porodnišnici, če se do 9.11. ne zgodi nič. Sploh si ne predstavljam kako bo to hitro minilo user posted image .

Sem si pa kupila še gel za tuširanje pa šampončke za v porodnišnico (vse v mini embalažah, da ne bom preveč vsega vlačla zraven).

Zdaj pa kuham široke rezance,...včeraj je mama nardila zrezke v omaki user posted image ,... pa komaj čakam, da grem jest, sem že pošteno lačna. user posted image

user posted image  mucke pa pri meni tudi ostanejo pa če potem ko greva s user posted image  na svoje vzamem obe zraven me sploh ne zanima!

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3669
24.10.2006 15:57:07   
**Petra**
Ojla!

Jst pa lih likam, pa sem si vzela kratko pavzo.

Krfjolca, tvoj seznam čajev je že na listku papirja in bo kmalu šibal z mano v trgovino. Resnično si želim, da bi ti zvarki pri meni delovaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ter da grem končno enkrat že v Rim. Pojutrišnjem bo itak 37t, pol pa pijem čaje 100 na uro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Itak je gin rekla, naj do 37t počivam in se čuvam, potem pa lahko brez zadržkov rodim. Bog ve, če res to kaj pomaga. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi sanjalo se mi ni, da kamilični čaj pospešuje popadke. MOgoče pa res, kdo ve!!!

Se slišimo kaj zvečer!!!!!!!

Mal mam še za zlikat, pol pa res šibam v trgovino

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
24.10.2006 16:06:24   
Anonimen
Jaz sem dala še eno slikico v album user posted image  user posted image  user posted image ,...
Še en bušek user posted image ,...
zdaj do konca bi najraje vsak dan kr novega dala noter,... saj je še samo 16 dni do roka user posted image .

(odgovor članu **Petra**)
  Neposredna povezava do sporočila: 3671
24.10.2006 17:15:36   
krfjolca
Okej okej. Sem se še jaz opogumila user posted image
Najnovejši buši je v albumu.
Pod ustvarjanje pa še najnovejša slikica za v otroško sobico. Mucek in kužek ...

Takole pa pančka naš cmoček: http://i59.photobucket.com/albums/g300/dragonflyy82/IMG_0034.jpg
Zdaj pa povejte, ali bi imeli toliko srca zapreti jo v pesjak čez zimo?

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
24.10.2006 18:05:40   
Anonimen
user posted image  krfjolca,...bravo, zdaj pa sta res že zrasla z Anžejem user posted image  user posted image

Kužika je pa tud čist prelepa,... sosedje imajo takega samo, da je samček, čist prijazen kuža, ki ne bi pohodil niti mravljice user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3673
24.10.2006 18:19:41   
Anonimen
Sem dala še jaz mojo user posted image  Piko v album,...drugo muco moram pa še slikat user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3674
24.10.2006 18:46:26   
Aja1
Kako lepe živalce! user posted image user posted image user posted image  

Kala res ni za ven...revca bi se že prvo noč zunaj prehladila (na snegu).  Sem dodala v album še jaz našega kužija.
Krfjolca...vsi rastemo, ampak imaš ti tudi kar majhnega in lepega bušija user posted image user posted image user posted image . Koliko imaš pa obseg? Ja, tudi jaz nimam več popka user posted image user posted image user posted image ...upam, da bo prišel po porodu nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?