ema79
|
hoj,hoj,hoj Pismo, ste se pa razpisale! Tud jst sm začela ful smrčat in mi je ful odleglo, da vidim, da nisem edina (mojemu pa še bolj, ker ma zdej vsaj upanje, da bo kmal konc tega ). Tak da, če bo katera od vas z menoj v porodnišnici, se ji slabo piše... Včeraj bla spet na CTG, nč se ne dogaja, je pa rekla, da se mi trebuh dviguje, namest spušča! A je to sploh možno??? A se je še kateri to naredil? Jst grem vsak večer na sprehod in mi prov paše, čeprav me pol mal v razkoraku boli. Včeraj ponoči sem se on enih zbudila z najhjšim glavobolom v moji življenjski zgodovini. Kej tazga pa še ne. Pojedla dva tableta, pa me je še kr bolelo. Celo noč nč spala, grem zjutraj k G, mi predpiše ketonal (baje, da zdej že lahka kak tak bl močen tablet poješ) in pol kukr je pršu, je tud šel. Na trenutke sem mislila, da se mi bo sfuzlal. Je pa G rekla, da je to sam zarad tega vremena, ker je pretoplo in nihanja čudna... Moj pa njegova hči, sta mi še včeraj postlco oblekla, baldahinček in te stvari in skoraj doktorirala zraven, zdej je pa tamal prjavla, da bo v petek, ko pride za viken k nama s seboj baby borna prnesla, da bo ona vse to sprobala in da se bom jst lohka mal učila z njim. Nčč, grem jst tud kuhat, oz pečt. Danes bomo mel piščanjčja bederca z krompirčkom v pečici skupaj pečena.NJAMI!!!! pa panakoto za sladico MNJAMI NA KVADRAT!! Aja, drgač mam pa jst +18!
|