|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
25.10.2006 15:32:19   
Lana_s
Joj, kak sem pozabljiva. Sem pozabila, da sem nekaj hotela vprašat. Kje ste kupile povijalne plenice? Sem jih danes iskala v DM-ju se mi je zdelo, da so jih tam imeli pa jih nimajo.user posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
25.10.2006 15:41:21   
Aja1
Lana_s...tiste srajčke so pa ja sexy user posted image user posted image user posted image

Zakaj pa rabiš povijalne plenice? A ne slikajo takoj kolkov user posted image ? Pri nas v Nm drugi dan slikajo in povejo, če je treba široko povijat. Jaz jih še nisem kupila, ker upam, da ne bo treba širokega povijanja.

NOVEMBRKE

Katy.25, PDP 1.11., Kranj ali Trbovlje, user posted image
MucaMaca, PDP 1.11., Celje, user posted image
Aja1, PDP 2.11., Novo mesto, user posted image
Ema79, PDP 2.11., Ljubljana, user posted image
viv, PDP, 3.11., Kranj, user posted image
Mami23, PDP 4.11., Novo mesto, user posted image , 17.10. rodila NEŽO user posted image
Urška76, PDP 4.11., Ljubljana, user posted image
taya76, PDP 4.11., Ljubljana ali Celje
Luni, PDP 5.11., Postojna, user posted image
marella, PDP 6.11., Ljubljana, user posted image
adelinna, PDP 6.11., Postojna ali Ljubljana, user posted image
Kaja11, PDP 8.11., Ljubljana, user posted image
Matejka81, PDP 9.11., Maribor, user posted image
Capyka, PDP 10.11., Postojna, user posted image   , 20.10. rodila hčerko user posted image
mirjanajelenko, PDP 11.11., Celje
seenamojca, PDP 12.11., Ljubljana, user posted image  
MALINČICA, PDP 13.11. Maribor
majas, PDP 15.11., Izola, user posted image
**petra**, PDP 15.11., Novo mesto ali Brežice, user posted image  
max81, PDP 15.11., Jesenice ali Kranj
krfjolca, PDp 17.11., Kranj, user posted image
tinyP, PDP 17.11., Jesenice
blecky, PDP 22.11., Kranj
Melita73, PDP 23.11., Ljubljana user posted image
Lana_s, PDP 24.11., Maribor user posted image
ica, PDP 24.11., Maribor, user posted image
Danaja1, PDP 24.11., Kranj
Monika79, PDP 25.11., Ptuj
alja01, PDP 25.11., Trbovlje

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
25.10.2006 15:45:56   
Anonimen
Krfjolca tudi jaz sem razmišljala o tem v kaj si oblčen v porodni user posted image ,...pa se mi je zdelo, da imaš neko res seksi srajčko na sebi user posted image ,...potem pa oblečeš še tiste seksi čipkaste hlačke za enkratno uporabo, pa si prava user posted image  user posted image .

Drugače se danes kar nekak počutim, čeprav pa mi je trebuh pa res že čist napoti in se počutim okorno, da je joj user posted image .

Sem zrihtala nekaj za mojo dispozicijo, tako, da bo šla od ene mentorice pa do druge ekspresno naprej,... mi ni treba skrbet,... pač ok, zavleklo se mi bo za cel mesec, kar pa tudi prav, navsezadnje se bom cel mesec posvečala user posted image  in se bova privajali ena na drugo user posted image .

Super, da so novembrke že v "akciji" user posted image  komaj čakam, da grem tud jaz.
Zdaj pa vlečem dol ene Disneyeve risanke user posted image , bom malo pogledala, pa potem za user posted image  bojo tud ostale user posted image .

Zadnjič sem naročila pri Oriflameu gel za tuširanje in balzam za telo z morskimi minerali, pa sem dobila še naravno spužvo zraven user posted image , sem si malo privoščila user posted image . Bomo sprobali, da vidimo, če je OK.

(odgovor članu Lana_s)
  Neposredna povezava do sporočila: 3703
25.10.2006 16:09:19   
**Petra**
Krfjolca, to je bla pa prava nočna mora, če si jih mela tolk v porodni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mal prej sem prišla iz toplega brloga, sem šla s tamalo mal počivat in mi je prov fajn zdej k sm spočita. Zdej se bova pa napapcali, pa na en kratek sprehod, da mal kosti razmigam. Mamo še tako lepo jesensko vreme, da je kaj. Sonček, mal vetrčka, pa prov fanj je toplo zunaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
25.10.2006 16:33:07   
Lana_s
Aja1 hvala, da si tako hitro popravila. Povijalne plenice bom pa za vsak slučaj kupila, ker mislim, da vseeno ne škodi, če ga en čas široko povijaš. 

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
25.10.2006 17:05:50   
Anonimen
Jaz sem dobila vse te plenice zraven v paketu bilo pa je 20 velikih plenic pa 5 povijalnih (tiste s trakci).user posted image

(odgovor članu Lana_s)
  Neposredna povezava do sporočila: 3706
25.10.2006 17:27:35   
Anonimen
Se še jaz oglasim - sem še vedno med vami. Danes sem imela spet pregled in jih še vedno malo skrbi rahlo povišan tlak (sicer je nižji, odkar nisem več v službi user posted image ) in prezrela posteljica. Zato me kar naprej pošilja na ctg... Jaz po drugi strani pa še povsem zaprta in nič zmehčana, tako da je rekel, da bomo še čakali. Tudi prav. Samo gibe pa bolj težko štejem, ker kar nekaj dneva prespim... za razliko od noči, ko moram vsako uro nekaj piti ali iti na wc user posted image

Ja, pa čestitke Capykiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3707
25.10.2006 18:12:41   
**Petra**
Tudi jaz bom nekaj časa široko povijala, čeprav bo npr. s kolko vse v redu. Tudi Pii so v porodnišnici naredili UZ kolkov, pa je pediatrinja rekla, da jo naj še nekaj časa široko povijam. Itak bo zima, pa jim te plenice ne bodo nič odveč.

Ko sem nehala s širokim povijanjem, nama je blo kar malo čudno, ker ni blo več "rite", pa si mel občutek, kot da je sploh ni več nič skupi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
25.10.2006 18:13:11   
Nogavica
Lana_s, če se bosta najina user posted image  držala roka, bova pa verjetno cimri, zdaj ko si se odločila, da boš rodila v MB user posted image .

Punce, kaj je vam tudi tako vroče? Meni se hoče kar zmešat! Prav neki vročinski valovi me dajejo. Za znoret!

Mi lahko katera pove, kje lahko kupim previjalno podlogo za na pot (tako kot se običajno dobi v tistih torbah in nahrbtnikih s kozmetiko za user posted image )? Aja, pa koliko stane? Nahrbtnika z "opremo" namreč ne bom kupila, bom uporabila kar eno veliko torbo, ki jo imam že doma, pa bi rada kupila to podlogo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
25.10.2006 18:18:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Punce, kaj je vam tudi tako vroče? Meni se hoče kar zmešat! Prav neki vročinski valovi me dajejo. Za znoret!

Nogavica to se tud meni dogaja user posted image  Prav zoprno je user posted image ,... sicer pa še kakih 14 dni pa upam, da bo boljše,...

Zdaj sem spet skoraj živce zgubila, ker foter hrgoli ponoči itak, zdaj je šel spat pa kak se je vlegel spet, znorela bom, če bom mogla to še dolgo poslušat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Komaj čakam, da grem v porodnišnico tam vsaj srčno upam, da mi cimra ne bo smrčala user posted image .

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3710
25.10.2006 18:21:28   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Mi lahko katera pove, kje lahko kupim previjalno podlogo za na pot (tako kot se običajno dobi v tistih torbah in nahrbtnikih s kozmetiko za user posted image )? Aja, pa koliko stane? Nahrbtnika z "opremo" namreč ne bom kupila, bom uporabila kar eno veliko torbo, ki jo imam že doma, pa bi rada kupila to podlogo.

Ja, tudi mene daje vročina. Kr na lepem mi postane grozno vroče in me začne kar oblikvat pot. Pa tudi ponavadi se zjutraj zbudim vsa potna, pa sploh nimamo vroče v sobi.

Upam, da mislim iste previjalne podloge kot ti. Jst sm pri Pii in tudi zdaj bom uporabljala, tiste, ki jih lahko kupiš v DM-u ali pa v BC, cena pa je v BC od Fixis(mislim,da sem prav napisala) tam okol 900 SIT,  v DM-u pa so DM-ove 999 SIT. Jst jih bom uporabljala tudi na previjalni doma, ker se mi je pri Pii dogajalo, da je večkrat lulala, ko sem jo odvila, tako da so mi prav prišle. Jih je pa 10 v kpl.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
25.10.2006 18:26:50   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: matejka81
Zdaj sem spet skoraj živce zgubila, ker foter hrgoli ponoči itak, zdaj je šel spat pa kak se je vlegel spet, znorela bom, če bom mogla to še dolgo poslušat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Komaj čakam, da grem v porodnišnico tam vsaj srčno upam, da mi cimra ne bo smrčala user posted image .

To tudi mene ubija, še posebej ponoči, ko ne morem zaspat, pol sem pa vsa nervozna, poslušat tega ne morem, po drugi strani pa user posted image nočem vedno morit s tem, ker pride utrujen domov. Ampak ko se ne da zdržat, sem kr huda.

Ampak zadnje čase lahko spim, hvala bogu, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da mi tudi na WC ni treba hodit, razen, če se res zbudim, pa me tišči, grem rajši takrat, kot pa da bi mogla it kasneje. Spanje se je pa res izboljšalo.

Mene zadnje čase tako bolijo prsa, in se mi zdi, da od modrčka. Pa si popustim naramnice, pa spet dvignem, pa nič ne pomaga. Še katero to muči. Boli pa grozno,da tud sedet včasih ne morem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
25.10.2006 18:45:06   
Aja1
Petra, meni se pa zdi da me modrček moti in sem ponavadi doma kar brez. Še posebno me moti, če sedim za računalnikom in se user posted image  spravi brcat ravno tja nekam. Zgleda, da bo treba začet nosit take brez kosti, pa nimam nobenega razen dveh za dojenje, ki pa jih še šparam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3713
25.10.2006 19:29:42   
adelinna
Se mi zdi prav fenomenalno, ker imamo vse podobne težave. Tudi meni je ful vroče in me oblivajo vročinski valovi in tudi jaz sem začela ful smrčati. Tako naglas smrčim, da sama sebe zbudim. user posted image  Saj na trenutke mi je smešno, ampak kaj bodo pa rekle moje cimre v porodnišnici ?! user posted image

Glede širokega povijanja pa so nam rekli v šoli za starše, da kljub temu, da so kolki 1a, priporočajo široko povijanje. Ampak namesto dveh tetra plenic uporabiš samo eno.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
25.10.2006 20:03:53   
**Petra**
Aja1,  jst pa že od polovice nosečnosti nosim modrčke za dojenje, tako da pri meni ni vzrok kost, ampak enostavno mi smeta tudi ta navaden. Jst si tega, da ga ne bi mela ne morem privoščit, ker je potem gromozanska poplava. Že itak ponoči, ko ga nimam, je zjutraj majčka polna enih luštnih posušenih krogov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Joj, upam, da se vse to kmalu konča in da bo kmalu boljše. Jst upam na luno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!! Upam, da me usliši.

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
25.10.2006 20:12:21   
Aja1
Popravljam naš seznam, ker je pri prejšnjem (ne vem sicer zakaj) namesto Nogavica pisalo samo ica

NOVEMBRKE

Katy.25, PDP 1.11., Kranj ali Trbovlje, user posted image
MucaMaca, PDP 1.11., Celje, user posted image
Aja1, PDP 2.11., Novo mesto, user posted image
Ema79, PDP 2.11., Ljubljana, user posted image
viv, PDP, 3.11., Kranj, user posted image
Mami23, PDP 4.11., Novo mesto, user posted image , 17.10. rodila NEŽO user posted image
Urška76, PDP 4.11., Ljubljana, user posted image
taya76, PDP 4.11., Ljubljana ali Celje
Luni, PDP 5.11., Postojna, user posted image
marella, PDP 6.11., Ljubljana, user posted image
adelinna, PDP 6.11., Postojna ali Ljubljana, user posted image
Kaja11, PDP 8.11., Ljubljana, user posted image
Matejka81, PDP 9.11., Maribor, user posted image
Capyka, PDP 10.11., Postojna, user posted image   , 20.10. rodila hčerko user posted image
mirjanajelenko, PDP 11.11., Celje
seenamojca, PDP 12.11., Ljubljana, user posted image  
MALINČICA, PDP 13.11. Maribor
majas, PDP 15.11., Izola, user posted image
**petra**, PDP 15.11., Novo mesto ali Brežice, user posted image  
max81, PDP 15.11., Jesenice ali Kranj
krfjolca, PDp 17.11., Kranj, user posted image
tinyP, PDP 17.11., Jesenice
blecky, PDP 22.11., Kranj
Melita73, PDP 23.11., Ljubljana user posted image
Lana_s, PDP 24.11., Maribor user posted image
Nogavica, PDP 24.11., Maribor, user posted image
Danaja1, PDP 24.11., Kranj
Monika79, PDP 25.11., Ptuj
alja01, PDP 25.11., Trbovlje

Neposredna povezava do sporočila: 3716
25.10.2006 20:44:00   
marella1
hello user posted image

se na hitro oglasim. Danes sem bila na pregledu (zadnjem) in CTG-ju, ki pa zaenkrat ni pokazal nič konkretnega. Naročena sem na amnioskopijo 3.11. in potem bomo vidli. Imela pa sem samo en CTG in pravijo da je to to. Drugače pa punce: čakala sem v ordinaciji in laboratoriju vse skupaj 4 URE, groza user posted image !!

pa pa

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
25.10.2006 20:54:11   
Aja1
Kaj je sploh to amnioskopija? user posted image  Meni tega ni G še nikoli omenila.

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
25.10.2006 20:55:34   
**Petra**
Nč, punce, počasi bo treba it v user posted image . MOrm še mojo navihanko stuširat pa spokat user posted image , je že zelo utrujena. Pa če ne bom mogla zaspat, pridem po BAR-u nazaj k vam, če bo še katera strašila po RR.

Aha, jst mam pa v pon pregled in upam, da bom mela prvi CTG. Mogla bi met pregled v sredo, pa pride lih na 1. 11. Pa hvala bogu dela moja gin tudi v pon, tako da bom mela pregled pri njej.

No, pridno čvekajte, pa če ne prej, se slišimo jutri ob user posted image .

Nočko in sladke sanje.

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
25.10.2006 21:17:03   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Kaj je sploh to amnioskopija? user posted image  Meni tega ni G še nikoli omenila.

To je vaginalni pregled, ko ti pregledajo stanje plodovnice. Če je še bistra te pustijo še mal pacat, če se bo dete samo spomnilo pokukat na beli dan, če pa je že kalna pa pomeni, da se je user posted image  že pokakal in potem ti sprožijo porod, drugače se mu lahko slabo godi.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
25.10.2006 21:22:57   
Aja1
Urška, hvala za pojasnilo. Res nisem vedla, kaj to pomeni.

Ravno zdej me je moj user posted image  klical iz službe, da mora podaljšat, ker lovijo enega pijančka, ki strelja vse okrog....zdaj me je pa strah, da.....user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
25.10.2006 22:00:40   
krfjolca
Čer, punce.
Jaz sem si pa danes privoščila toplo kopel. Mislim, da si je v nosečnosti nisem še niti enkrat ... user posted image Je pasalo ko strela, upam pa le, da mi ni voda odtekla user posted image . Prebrala sem, da pomaga pri bolečinah v medenici, pa moram reči, da je res nekoliko bolje zdaj.

Sem pa danes dobila po pošti paket od Sončka, naročila sem torbo za dojenčka, tole: http://www.baby-eshop.cz/imgs/products/img_2411_small.png
pa je prav super. Sem jo že napolnila s stvarmi za v porodnišnico. Pa še sterilizirala sem dudice in nastavke za dojenje, če bomo rabili v porodnišnici.

Previjalne podloge imam jaz tudi iz DMa - za enkratno uporabo, so prav fine.

Zdaj se pa nalivam z mešanico čaja iz malinovih listov, materine dušice in kamilic user posted image ... Je vsaj malo boljši okus, kot sama malina. Bljak.

Glede amnioskopije - sem danes razmišljala, da je najbrž ne bom imela, ker je v primeru dokazanega streptokoka ne delajo, da ne bi okužili otroka. Kar pomeni, da me verjetno ne bodo puščali prav dolgo čez rok, ker drugače plodovnice ne bodo mogli preveriti. No, se tolažim s tem.

Aja1, saj bo vse v redu. Vem, kako se počutiš, mene je včasih prav groza, ko dragega ni, sploh ko je kje dlje z avtomobilom. Ima navado, da izklaplja telefon med vožnjo, jaz pa potem paniko zganjam, ker ga ne dobim na telefon. Nazadnje mi je to naredil, ko sem bila v porodnišnici, sem mislila, da bom doživela živčni zlom. Fora je bila v tem, da so s petka na soboto špilali na eni zabavi (igra v bendu) do 5ih zjutraj, ob 6ih pa je šel direkt na drugi konec Slovenije na državno tekmovanje v prvi pomoči - pa on je vozil, ves neprespan!!! Javil se mi ni nič, ker so jim prepovedali uporabo telefonov, poklical je šele okoli 5ih popoldne!!! user posted image No, ko je končno poklical, sem ga najprej nahrulila, potem me je pa zvilo in sem samo še jokala, sicer od olajšanja ... user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
25.10.2006 22:08:25   
Aja1
Upam, da bodo res tistega pijanca dobili in da ne bo imel nihče kakšnih posledic. Pol pa pravijo da policaji uživajo v službi....ja, seveda. Ni več tako, kot je baje bilo pred 10-imi leti in več. Ta njegov poklic mi je čedalje manj všeč (ima veliko nočnih, mogoče ne bo mogel biti pri porodu, stalno delo z "norci",...). Ah, res komaj čakam, da naredi ta faks in da dobi kakšno bolj normalno delo.

Krfjolca, na zdravje....upam, da ti bodo čajčki pomagali (baje je veliko tudi na psihi).

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
26.10.2006 9:49:48   
urška76
Ojla user posted image !
A danes pa še vse spite? Midva z malim sva imela že navsezgodaj šolo trme (Miha) in ignoriranja le te (jaz).user posted image  Pa mi je ratal, da se je hitr umiril, in potem je bil tisto urico, kolikor sva bila še doma pravi angelček, in sestavljal sestavljanko. No če sem prinesla nos blizu, potem ni več vedel kam gre kak košček, čeprav jo že skor na pamet sestavi.user posted image  Se mi zdi, da je vso lenobo od mene in mojega pobral, pa še od koga si jo je mal sposodil.user posted image Se mu ne da niti pomislit, če je kdo v bližini, pa čeprav je drugače presneto brihten. Včasih se mi zdi da kar preveč in je zato potem ta lenoba.
Naša mala beba v trebuhu se je a neki umirila, danes mi še pred rač ne nagaja. No se prehitro hvalim, se je ravno začela neki kobacat in mi pritiskat na mehur in želodec obenem. Še malo, pa bom rešena trebuha, pol se pa začnejo neprespane noči user posted image .
Uživajte v sončku (če bo šlo tako naprej bomo malo nesli v letnih cunjah iz porodnišnice in ne v zimskem pajacuuser posted image )

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
26.10.2006 10:15:17   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: matejka81

user posted image user posted image  Moja cimra je v prvo smrčala ko nora... Jaz sem ji pa postlo rukala pa ne vem kaj še vse, pa nič ni pomagalo user posted image user posted image

krfjolca - jaz grem skoraj vsak dan zjutraj v toplo kopel. Če mi pa to tok paše, pa po porodu nekaj časa ne bom mogla.

marella - mene je naročila na amnio v ponedeljek. Je rekla, naj bom že malo pred 8 uro gor, pa na tešč, če me slučajno pošljejo rodit. user posted image  Zdaj moramo pa varstvo zrihtat. Ta mala ne bo v vrtcu, moja dva pa oba delata. Bomo dali svakinjo v pripravljenost, za vsak slučaj ...

Jaz sem ponoči kar OK spala, potem sem ob 7 zjutraj tamalo oblekla in ko sta z mojim šla, sem zaspala še do 10 user posted image  Groza! Ma, sej ne bo več dolgo ... Zdaj pa moram poklicat eno teto, če mi je naredila zavesice in preobleko za fotelj za v otroško sobo. Pa tak lep dan se je naredil. Bom šla malo na sprehod - ampak ko hodim, me prav boli vse. Tako mi tišči dol! user posted image

Mejte se  punce!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
13 znakov, da pričakujete fantka
Ali je mogoče, da dejansko obstajajo očitni znaki, ki nam lahko povejo, da bomo ponosni starši malemu fantku? Berite dal...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?